Hasznos tudásanyagok jólétteremtéshez Négyszemközt Privát tanácsadás Aktuális programok Egyedi Mandalád Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák
❤️ Szeretnéd tudni, hogyan legyen több pénz a pénztárcádban?
Szeretnéd tudni, Hogyan gazdagodj? >>❤️ Negatív élethelyzetek elengedéséhez gyakorlati útmutatók! >>10 milliószoros nap, jólét energiák aktiválása 10 milliószoros nap, JÓLÉT teremtést segítő energetikai kezelések:

Pénz vonzás, boldogság teremtés, hogy könnyebb legyen az életed!Pozitív változást szeretnél az életedben? Akkor, a 10 milliószoros nap, Jólét teremtő energiáját ne hagyd ki! Most lesz lehetőséged magadhoz vonzani azokat a jólét energiákat, melyek vágyaid megvalósítását segítik!10 milliószoros napok 2018 -banMárcius 2. Péntek, a Telihold energiák is aktívak lesznek
Május 29. Kedd, a Telihold energiák ismét aktívak lesznek
Július 16. Hétfő
Október 30. KeddA 10milliószoros napi egyéni konzultációkon,
- energetikai tisztítások
- negatív energiák blokkjainak az eltávolítása
- pozitív energiák aktiválását kaphatod meg életed minden területére.


A 10milliószoros napokon olyan energiák vannak jelen a Földön, melyeket érdemes kihasználnia a jólétre vágyóknak.

Évek óta végzek ezeken a napokon energetikai tisztításokat, és pozitív energiák aktiválását, melyek után a résztvevők csodás pozitív változásokról számoltak be.

"Sokkal jobban érzem, az energia átalakítások után, és végre látom a pozitív változást is az életemben. A fiam is sokkal kiegyensúlyozottabb lett, amióta megcsináltad nála is a stabilitást segítő kezeléseket"

"A 10milliószoros napi tisztítás után, ismét fantasztikus energiákat érzékeltünk, és még a munkahelyi dolgaim is könnyen rendeződtek. A pénz most sokkal könnyebben jön, és már jobban szeretem magamat is!Köszönöm Magdi"

Vajon, milyen csodás változásokat hozhatna a Te életedben is egy 10milliószoros napi energetikai tisztítás?Szeretnéd kihasználni a10milliószoros napok energiáját jóléted, boldogságod érdekében?
Jelentkezz, egyéni konzultációra, energia átalakításra, hogy a pozitív energiák hatását élvezhesd!
Időpont: 2018
Március 1. Csütörtök 10milliószoros nap előestéje, hogy akik másnap dolgoznak, nekik is legyen lehetőségük a 10milliószoros energiák aktiválására.
Március 2 Péntek - 10milliószoros napÉrdekel?Exkluzív lehetőség:

A 10milliószoros napon lehetőség van a pozitív energiák nagyobb aktiválását is elősegíteni. Ebben egyéni konzultáción lehetek a segítségedre. Utazni nem kell, skypeon, vagy messengeren keresztül is remekül működik a pozitív energiák aktiválása.

Időpont foglalás:
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197

Párkapcsolati tréning boldogságra vágyóknak


Hasznos tudásanyagok jólétteremtéshez Négyszemközt Privát tanácsadás Aktuális programok Egyedi Mandalád Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák