Mandalák Jólétteremtő megoldások Privát konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat CsodákSegíteni tudsz

Ezekkel a tippekkel, segíteni tudsz, az ezotériát hárító rokonaidnak, barátaidnak


"Mindenki szeretne gyógyulni, és pozitív élményeket megélni, még akkor is, ha a látszat nem ezt mutatja.

Titokban, mindenki várja a csodát!"

B.NagyMagdolna


Biztosan te is tapasztaltad már, hogy az ismerőseid között, van olyan személy, akin - Te látod hol kellene változtatni az életén, mert olyan szokása van, ami miatt nem tud előre haladni, mégsem fogadja el az ezoterikus módon való gyógyítást.

Az ilyen ismerőseidnél, rokonaidnál sajnos hiába próbálod átadni a tudásod, hiába minden rábeszélés, valamilyen belső blokk miatt érezheted úgy, hogy szinte lehetetlen küldetés a nekik való segítség.

Ilyen helyzetekkel én magam is találkoztam, ezért tudom, hogy a hagyományos rábeszélés itt nem használ. Egy kis kreativitással viszont mégis rátudod őket vezetni a gyógyulás útjára.

Szóval, csüggedésre semmi ok, mert őnekik is tudsz segíteni, például: a színek erejével. Olyan módon, hogy a választás lehetőségét rájuk bízod.
Ehhez persze az is kell, hogy engedd "választani" az ismerősöd, rokonod...

Megfogod látni, hogy remekül betudnak lépni az ezotéria gyógyító energiáiba a gyógyító színek segítségével.


3 ezoterikus tanács
amivel segíteni tudsz,
az ezotériát hárító rokonaidnak, barátaidnak

a pozitív változásban, gyógyulásban.3 ezoterikus tanács

3 trükk, amivel segíteni tudsz,  az ezotériát hárító rokonaidnak, barátaidnak

1. Így csempészd be a színek gyógyító erejét...


Az egyszerű átlátszó vizespoharakat dekoráld, színes üveg matricákkal. Például, vörös, sárga, narancs színű virágokkal, amelyek a színeik energiájával töltik fel a poharakba kerülő innivalókat.

A lényeg, hogy többféle szín kerüljön ki az asztalra. Így a hozzád érkezők, vagy veled együtt lakók többféle színű pohár közül választhatnak - ami azért jó, mert így betudod csempészni a színek gyógyító erejét.

Kérdezd meg tőlük, hogy milyen színű pohárból szeretnének inni, vagy egyszerűen csak engedd, hogy mindenki azt a színű poharat használja amit ő maga választ.

Hidd el, hogy így még az ezotériát ellenzők is használni tudják intuíciójukat, mert mindenki imádja eldönteni, hogy mit akar.

Ezzel oldani tudod az ellenállásukat, amitől sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a kapcsolatod velük. - és közben még gyógyulnak is. Te pedig titkon tudod, hogy ebben Te is segítettél.Így derítsd ki a kristályok segítségével,  hogy mire van szüksége a társadnak, barátodnak, gyermekei

2. Így derítsd ki a kristályok segítségével,
hogy mire van szüksége a társadnak, barátodnak, gyermekeidnek...Folyamatos változást élünk meg nap mint nap, és erre bizony sokan nagyon érzékenyen reagálnak, de az ő számukra is van segítség! Ráadásul egy kis odafigyeléssel előtudod segíteni, a békességet, nyugalmat.

A dolgod csak annyi, hogy néhány követ, gyógyító kristályt beteszel egy tálba, vagy egyszerűen az otthonodban egy helyen össze gyűjtöd őket.

A kristályokat olyan helyre tedd, ahol némiképp szem előtt vannak. (Ne egy elzárt helyretedd a köveket, hanem olyan helyre ami könnyen elérhető bár ki számára.)

Ezek után csak engedd, hogy a veled együtt élők, vagy látogatók kezükbe vegyék, megcsodálják.

Érdemes többféle követ beletenni ebbe a kis tálba, hogy mindenki kedvére válogathasson belőle. Így egyrészt előtudod segíteni, hogy aki kezébe szeretné venni a kristályt az használja az intuícióját, és kiválassza a számára legideálisabb köveket, másrészt, ha látod milyen követ vesznek ki, "csennek el maguknak" - abból kiderítheted azt is, milyen megoldásra váró helyzet van az életükben. - és abban tudatosan tudod majd támogatni őket.

Itt megtudod nézni milyen problémákban tudnak a gyógyító kristályok segíteni >>>

FONTOS! Ha még nem tudod folyamatosan tisztán tartani a köveket, akkor a saját gyógyításodra használandó köveket ezektől különítsd el! A tálba tett köveket külön tisztítsd a te gyógyító köveidtől, hogy a Te köveid, a Te rezgéseidre legyenek hangolva.

* Tudod - Ne csak olvasd, csináld is!A bizalom segít az ezotéria elfogadásában

3. A bizalom segít az ezotéria elfogadásában...Ha visszatekintesz saját életedre bizonyára emlékszel olyan dolgokra az ezotériával kapcsolatosan, amikor Te még nem hittél az ezotériában lévő gyógyító lehetőségekben, egyszerűen azért mert annak a jótékony energiáit még nem tapasztaltad meg.

Nos a környezetedben élők is épp ilyen bizalmatlanok az ezotéria misztériumával kapcsolatosan addig amíg annak jótékony energiáit meg nem tapasztalják. Hiszen fontos a pozitív tapasztalat, hogy valami mellett kitudjunk állni.

Persze vannak akik belső intuíciójukra hallgatva nyitottabbak az ezotéria nyújtotta lehetőségekre, Ők pedig a gyerekek.

A gyerekek azok akik tiszta energiájukon keresztül csodás módon reagálnak a környezetükben lévő energiákra, és nyitottak a gyógyító kristályok használatára is. Igaz ez még akkor is, ha nem tudják megmagyarázni, hogy melyik követ miért szeretik olyan nagyon.

Ugye tudod, hogy a gyermekek feltétel nélküli szeretetükkel tudnak mások felé fordulni, és mások felé a bizalom gyógyító energiáit kiárasztani. Kérheted a gyermekek segítségüket is, ha valakinek közvetlenül nem tudsz segíteni, mert tőled nem fogadják el a segítséged.

A gyermekek viszont játékosságukkal, könnyen tudják a bizalom gyógyító energiáit átadni.

A gyakorlatban így tudnak a gyerekek segíteni neked:1. Egy kis tálba tedd bele a gyógyító kristályaidat, marokköveidet, vagy kristály karkötőd, láncod, és

2. kérj meg egy gyermeket, rokont, vagy ismerőst, hogy válasszon ki ezek közül a "kincsek" közül valami olyat ami szerinte most
- jó Neked,
- Jó Neki, és
- Jó annak a személynek akinek szeretnél segíteni, de az mégis hárítja a segítségedet.

Meglátod, hogy némi kincskeresés után boldogan fogják szétosztani a gyógyító kristályokat, és tőlük a szkeptikusok is szívesebben elfogadják azokat a játékosság miatt.

Te pedig csak engedd, hogy közösen "játszanak" a kövekkel!

* Tudod - Ne csak olvasd, csináld is!facebook ezoterikustanacsok.hu

Mandalák Jólétteremtő megoldások Privát konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák