Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba
Élet Virága Sikerekben gazdag, virágzó élet

Boldogabb kapcsolatok, nagyobb anyagi stabilitás, önbizalom, siker, életenergia növelést tesz lehetővé az Élet virága mandala


Használd Te is, az Élet Virága mandalát amely az egyik legősibb szent szimbólum


Az Élet Virága, egy olyan csodálatosan tökéletes mandala, mely a földön a legkülönbözőbb tájakon található meg. Az első ilyen mandalák kora és készítői az idő homályában vesztek, de maga a mandala a mai napig tökéletesen szimbolizálja a teremtés folyamatát, a világunk felépítését, struktúráját, és segítségével
virágzóbbá válik életed!


Meditációs gyakorlatoknál érdemes belevenni az egyedi, személyes Életvirága virága mandalád szimbólumának megjelenítését.

- Ehhez, tedd magad elé a neked készített Élet virága mandalás képed.
Ha még nincs személyes Élet virága mandalád akkor itt rendelhetsz magadnak
- Ülj kényelmesen, lélegezz mélyeket. Amikor úgy érzed, hogy ellazultál, figyelmedet fordítsd a magad előtt lévő Élet Virága mandalára.
- Lélegezz nyugodtan, saját tempódban, és engedd el közben a zavaró gondolatokat.
- Engedd, hogy az Élet virága mandalád energiái feléd áramolhassanak, és azokon az életterületeken ahol szükséges, jobbá válhasson az életed.

A meditáció során javul a tudatos és a tudat alatti elme közötti kapcsolat, testi, lelki szinten pedig fokozatosan kialakul az egyensúly, mely jobb, virágzóbb életet hozhat neked.
Az Élet virága mandalájának elhelyezése otthonodban, vagy irodádban, a harmóniát és az élet energia szabad áramlását fogja eredményezni.

Addig maradj a könnyed meditációs állapotban ameddig jól esik, majd saját tempódban gyere vissza a jelenbe.
A gyakorlatot érdemes naponta végezni, főleg akkor, ha feszült állapotban vagy, és harmóniára vágysz.
Élet virága mandala B.Nagy MagdolnátólÚt a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba