ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Illóolajokkal, harmóniát teremthetünk csakráink és otthonunk energia rendszerében. Ezért érdemes illóolajokat használni

Nyugalmat, harmóniát adó illatok


Ezért érdemes illóolajokat használni

Néhány illóolajjal harmóniát, nyugalmat teremthetsz csakráid és otthonod energia rendszerében is.

Most két fontos illóolaj, a Rózsa, és a Levendula illóolajok használatáról lesz szó. Mindkettő jótékonyan tud hatni a fáradt testre, a zaklatott idegekre, és még az otthonod energiáját is javítani tudják, mert:

Fizikai testünk energia rendszere és otthonunk energiája összefüggenek.
Otthonunk pontosan megmutatja, hogy milyen életterületeken ütközünk nehézségekbe, és ezek csakráink rendellenes működésében is megmutatkoznak.

Ennek oka, hogy minden égtáj egy életterületre van hatással, mely az ott lakók érzelmi állapotára utal. A nehézségeket leginkább az otthon többlet, illetve hiányos életterületei mutatják, melyek kihatnak az egészségi állapotra is.

Az otthon gyenge, kiegyensúlyozatlan energiái pedig megmutatkoznak a csakrák működésében, mert ezekben az esetekben a test energia rendszere is gyengül, amely hosszútávon az életenergia vesztésen keresztül betegséghez vezethet.

A harmonikus, bőséggel teli, boldog élet érdekében az egyensúlyt minden esetben meg kell teremteni, az otthon, a fizikai test, az aura és csakráink rendszerében egyaránt.


Használd ezeken a helyeken az illóolajokat:

Az illóolajok közül most a Rózsa illóolaját és a Levendula illóolaját emelem ki, ezeket így tudod használni:

A fizikai testednél, a Rózsa illóolaját a szívcsakránál míg a Levendula illóolaját a Torokcsakra a Harmadikszem csakra és a Korona csakra területein használhatod. Elegendő 1-2 cseppet ezekre a csakra területekre tenni.

Az illóolajok hatását, már több ezer éve ismerik, hiszen már az egyiptomiak is használták őket. A szegényebbek olcsó füstölőket használtak otthonuk „tisztántartására”, a gazdagabbak viszont igen jó minőségű illóolajokkal kényeztették testüket, illatos balzsamokkal ápolták bőrüket.
A kínaiak, összefüggést találtak az otthon és a test energia rendszerében, és felismerték ennek az egészségre ható fontosságát.
Az indiaiak pedig az illóolajok hatását már a lélek gyógyítására is közvetlenül használták, és a mai napig is ennek a szemléletnek a figyelembe vételével állítják össze a füstölők alapanyagait.

Ezeket a több ezer éves szemléletmódokat érdemes a ma emberének is használnia, hogy együttest hatásuk segítségével gyógyítsuk otthonunk, testünk, lelkünk.

Otthonodban, tedd párologtatóba ezeket az illóolajokat.
- a Rózsa illóolaját érdemes a ház, lakás, közepén ami a ház központi része használni, illetve a Délnyugati, Házasság szerelem életterületen.
- A Levendula illóolaját pedig a hálószobában, mert elősegíti a nyugodt alvást.Az illó olajokról, még több információt olvashatsz az
Angyali tanácsok meditációhoz e-könyvben >>>
Angyali tanácsok meditációhoz e-bookANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG