Hasznos tudásanyagok jólétteremtéshez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák
Szívcsakrád meggyógyulhat!

Ha szeretsz önmagadon dolgozni, akkor a 432 Hz hallgatásával csodás energiákat szabadíthatsz fel a fizikai testedben, melyek segítségével a szívbéli fájdalmakat, érzelmi traumákat könnyebb gyógyítani. Ez a frekvencia segít abban is, hogy a fájdalom testek, melyek korábban ott ragadtak az életedben, eltávozhassanak. Hallgasd a zenét, és olvasd el lejjebb az erről szóló további írásaimat is, hogy tudd használni ezt a csodás zenét az életed jobbá tételére.

Extra tipp: ha úgy érzed, hogy ez neked túl sok, túl nagy feladat, szeretnél további segítséget kapni, akkor jelentkezz privát kezelésre:
B.Nagy Magdolna 06-30-573-9197

Ezért hozhat enyhülést és pozitív változást ez a 432 Hz frekvencia

Az interneten többféle videó is van amin a 432 Hz hallgatásához. Amiért most ezt a videót választottam:

1. A 432 Hz frekvenciának a hallgatása a szívcsakra a harmonizálását segíti

2. Az érzelmi sérülések gyengítik a szívcsakrát, elszennyezik azt - aminek a javulását a Szívcsakra harmonizálásával, tisztításával lehet elősegíteni.
Ezt segíti, ha elengeded a régi fájó emlékeket, traumákat.

3. Ebben a zenében az Óceán hangját, a Víz csobogását hallhatod, melyek a Földdel - anyagi világgal kapcsolatos problémákat tudják oldani.

4. Azt te is tudod, hogy a tested nagy részt vízből áll, víz nélkül nincs élet, és ha ezt a felvételt nézed, hallgatod, akkor a víz energiáját természetes módon tudod átérezni. (csak extra tipp, hogy a hallgatásától, ha összehangolódsz ezzel a víz energiával, akkor akár a bőröd is hidratáltabbá válhat, ha befogadó vagy ezekre az energiákra.)

5. Az érzelmi traumák miatt a testedben és körülötte az aurádban is lehet több fájdalom test, melyek folyton levihetik a rezgéseidet. (Ezekről a fájdalom testekről Eckhart Tolle sokat beszélt már.)


Ezért tudja elősegíteni a 432 Hz hogy a fájdalom testek kitisztuljanak az életedből:

* A fájdalom testnek/testeknek alacsony a rezgésük, és ha olyan dolgokra figyelsz mint a háború, a harc, tragikus hírek, bántalmazások - akár újságban, TV-ben, vagy az interneten keresztül, vagy akár baráti beszélgetéseknél, akkor a fájdalom test lesz aktív, mert a figyelmeddel erre az alacsony életromboló energiára hangolódsz.

** Amikor jobb rezgésekre figyelsz (öröm, siker, eredményesség, harmónia) akkor figyelmedet ezekre a kellemesebb energiákra fordítod, és ezzel megváltoztathatod a rezgésedet.

*** Amikor egy negatív életesemény miatt a rezgésed leesik, nagyon nehéz lehet pozitív dolgokra fókuszálni, a zene azonban segíteni tud. Mert itt nincsenek szavak, csak a természettel történő összehangolódás, amit ez a 432 Hz hallgatása természetes módon tud elősegíteni.

EXTRA TIPP:
A 432 Hz segíteni tud, a fájdalom enyhülésében, azonban nem tudja helyetted megbeszélni a főnökkel, hogy magasabb fizetést adjon, vagy hogy a férjed helyetted elmosogasson, mert te túl fáradt vagy ahhoz, hogy ezeket a dolgokat kikommunikáld. Mégis, segít abban, hogy erőre kapj, és elengedhesd azt ami már nem szolgálja az életed!elengedést segítő  útmutatók

Hasznos tudásanyagok jólétteremtéshez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák