Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba
Szívcsakra energiák, és ami segíti a kiteljesedett élet megélését

Ha szeretsz önmagadon dolgozni, akkor a 432 Hz hallgatásával csodás energiákat szabadíthatsz fel a fizikai testedben, melyek segítségével a szívbéli fájdalmakat, érzelmi traumák alól felszabadulhatsz. Ez a frekvencia segít abban is, hogy a fájdalom testek, melyek korábban ott ragadtak az életedben, eltávozhassanak. Hallgasd a zenét, és olvasd el lejjebb az erről szóló további írásaimat is, hogy tudd használni ezt a csodás zenét az életed jobbá tételére.

Extra tipp: ha úgy érzed, hogy ez neked túl sok, túl nagy feladat, szeretnél további segítséget kapni, akkor jelentkezz privát kezelésre:
B.Nagy Magdolna 06-30-573-9197

Ezért hozhat enyhülést és pozitív változást ez a 432 Hz frekvencia

Az interneten többféle videó is van amin a 432 Hz hallgatásához. Amiért most ezt a videót választottam:

1. A 432 Hz frekvenciának a hallgatása a szívcsakra a harmonizálását segíti

2. Az érzelmi sérülések gyengítik a szívcsakrát, elszennyezik azt - aminek a javulását a Szívcsakra harmonizálásával, tisztításával lehet elősegíteni.
Ezt segíti, ha elengeded a régi fájó emlékeket, traumákat.

3. Ebben a zenében az Óceán hangját, a Víz csobogását hallhatod, melyek a Földdel - anyagi világgal kapcsolatos problémákat tudják oldani.

4. Azt te is tudod, hogy a tested nagy részt vízből áll, víz nélkül nincs élet, és ha ezt a felvételt nézed, hallgatod, akkor a víz energiáját természetes módon tudod átérezni. (csak extra tipp, hogy a hallgatásától, ha összehangolódsz ezzel a víz energiával, akkor akár a bőröd is hidratáltabbá válhat, ha befogadó vagy ezekre az energiákra.)

5. Az érzelmi traumák miatt a testedben és körülötte az aurádban is lehet több fájdalom test, melyek folyton levihetik a rezgéseidet. (Ezekről a fájdalom testekről Eckhart Tolle sokat beszélt már.)


Ezért tudja elősegíteni a 432 Hz hogy a fájdalom testek kitisztuljanak az életedből:

* A fájdalom testnek/testeknek alacsony a rezgésük, és ha olyan dolgokra figyelsz mint a háború, a harc, tragikus hírek, bántalmazások - akár újságban, TV-ben, vagy az interneten keresztül, vagy akár baráti beszélgetéseknél, akkor a fájdalom test lesz aktív, mert a figyelmeddel erre az alacsony életromboló energiára hangolódsz.

** Amikor jobb rezgésekre figyelsz (öröm, siker, eredményesség, harmónia) akkor figyelmedet ezekre a kellemesebb energiákra fordítod, és ezzel megváltoztathatod a rezgésedet.

*** Amikor egy negatív életesemény miatt a rezgésed leesik, nagyon nehéz lehet pozitív dolgokra fókuszálni, a zene azonban segíteni tud. Mert itt nincsenek szavak, csak a természettel történő összehangolódás, amit ez a 432 Hz hallgatása természetes módon tud elősegíteni.

EXTRA TIPP:
A 432 Hz segíteni tud, a fájdalom enyhülésében, azonban nem tudja helyetted megbeszélni a főnökkel, hogy magasabb fizetést adjon, vagy hogy a férjed helyetted elmosogasson, mert te túl fáradt vagy ahhoz, hogy ezeket a dolgokat kikommunikáld. Mégis, segít abban, hogy erőre kapj, és elengedhesd azt ami már nem szolgálja az életed!elengedést segítő  útmutatók


szívcsakra, szeretet, szerelem mandalák
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba