NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
528 Hz Szeretet, szerelem, sejt regenerálás a harmónia segítségével

A kutatások szerint az 528 Hz a Szeretet, szerelem, sejt regenerálásban lehet a segítségünkre, a rezgés szint emelő harmónia segítségével, ami még a DNS-re is hat. Hallgasd szeretettel!


Ezért nevezik, a Szerelem, szeretet zenéjeként is az 528 Hz frekvenciát


A matematikus tudós, Victor Showell az 528-at az ókori Pi, Phi és az Arany Mean átlagaként írja le. Vic Showell és John Stuart Reid (az akusztikai kutatások és a cimetikus mérések egyik úttörője) bizonyították, hogy az 528 elengedhetetlen a DNS-struktúra és a hidrosonikus szerkezetváltásnak megfelelő körök és spirálok szent geometriájához.

A szerelmi frekvencia az eredeti Solfeggio zenei skála "csoda" feljegyzése. A kutatók által független módon megerősítették, hogy ezeket a kulcsfontosságú kreatív frekvenciákat az ősi papok és gyógyítók használják a fejlett civilizációkban, hogy csodákat jelentsenek és áldásokat hozzanak létre.
Forrás: PowerThoughts Meditation Club

Dr. Leonard Horowitz szerint a 528 Hertz egy olyan frekvencia, amely központi szerepet játszik a "zenei matematikai mátrixban". Több mint korábban felfedezett hang, a "LOVE frekvencia" mindennek mindegyikére emlékeztet. Ez összeköti a szívét, a lelki lényegedet, az ég és a föld spirális valóságához.
Forrás: ZenLifeRelax


Extra tippek a 528 Hz frekvencia hallgatásához

- Sztereó fülhallgatóval hallgatva még kellemesebb a zenei élmény
- Amikor hallgatod akkor mivel a szeretet, szerelem és a sejtek harmóniájára is hat, ezért olyan pozitív változások is történhetnek hatására az életedben amire "a csodák megjelenése" a legjobb kifejezés.

A Csodákat a 528 Hz azért tudja előidézni, mert aki ezt a zenei frekvenciát hosszabb ideig hallgatja, annak a zene hatására a stressz is oldódni tud a testéből. Ezért a felpörgött, negatív lendület lelassítására is szokták használni. Amikor pedig a negatív lendület csitul, akkor a figyelmedet könnyebb a pozitív energiákra helyezni.

JÓ HA TUDOD:
A Hz zenéktől ne várd egy-egy konkrét probléma megoldását 5 perc után. Ezeknek a zenéknek a hatása lassabban hat, azonban mélyrehatóan tudják a rezgéseket megváltoztatni. Sokkal inkább használhatóak a megfelelő frekvenciák a pozitív rezgés emelésére, mint konkrét negatív problémák megoldására.

A konkrét negatív problémák megszüntetéséhez a blokk oldásokat érdemes megcsinálni, elengedni például a traumás emlékeket, vagy azokat az energiáidat szennyező kritikákat, ítéleteket, bántásokat, melyeket akár gyermekkorod óta magaddal cipeltél. Ezeket a terheket nem kell tovább cipelned, élned, hanem elengedheted.

Gyakorlati útmutatók és segít ehhez, az Öngyógyítás angyali segítséggel, Elengedés hangfelvételen >>Öngyógyítás angyali segítséggel ElengedésNAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT