BŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOGNégyoszlopos Sorsmeghatározás

Feng Shui horoszkóp - a Négy oszlopos sorsmeghatározás

A Feng Shui horoszkópja - a Négy oszlopos sorsmeghatározás.

Sorsunk alakulása, a születési dátumunkon alapul, ami egyfajta kozmikus kód.
A négyoszlopos sorsmeghatározásban a születési év, hónap, nap, óra adatokat figyelembe véve állítjuk fel a horoszkópot. Ezeket az adatokat, az öt alapelemre kell lefordítani (Fa, Föld, Fém, Tűz, Víz) a kínai és a Hsia naptár segítségével.
(Ez a horoszkópkészítés, nem azonos a kínai horoszkóppal!)
A minket körülölelő univerzumban, minden ebből az öt elemből épül fel.
Az öt elem folyamatos ciklikus körforgásban van egymással, táplálják, vagy pusztítják egymást attól függően, milyen sorrendiség szerint következnek.

Az élet különböző területeinek meghatározása, mint például a pénz társadalmi helyzet, támogatók, egészség mind leolvashatóak a felállított horoszkópból.

Élet feladatok:
Kollégák, versenytársak
Források, támogatók
Gazdagság, pénz
Társadalmi helyzet, nyomás, rang
Intelligencia, önkifejezés


A Négyoszlopos sorsmeghatározás óriási előnye a többi horoszkópelemző rendszerekkel szemben az, hogy hozzákapcsolva a Feng Shui térrendezésének az alkalmazását, az életterületek megfelelő korrekciójára van lehetőség. Megmutatja, hogy az otthon, iroda, milyen életterületeinek van szüksége a harmonizálásra, energetizálásra, hogy beteljesíthessük életfeladatunkat.

Ez a sorselemző rendszer a múltban, a jelenben és a jövőben is megismerteti a sorsunkat, élethelyzeteinket, élet utunkat. A kevésbé szerencsés, és a szerencsés időszakok megismerése segít abban, hogyan hidaljuk át a nehezebb időszakokat, és milyen módon tudunk még sikeresebbekké válni.Így csináld, ha...

Ezoterikus és Angyali Tanácsok Magazinok
Iratkozz fel B. Nagy Magdolna
"Így csináld, hogy boldogabb, és egészségesebb életed legyen!" c. ingyenes email tanfolyamára, amelyben ezoterikus tanácsokat, tippeket és gyakorlati útmutatókat kapsz.


Ezeket azonnal használhatod önmagad számára, és családod életét is jobbá teheted!Feliratkozom, az ingyenes, Így csináld, hogy boldogabb, és egészségesebb életed legyen programra >>>
BŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG