Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaMegérted az Angyalok üzeneteit?

Megérted az Angyalok üzeneteit?


Megérted az Angyalok üzeneteit, melyek válaszok kéréseidre?

„Olyan sokszor érzem az angyalaim jelenlétét, és tudom, hogy olyankor valamit közölni próbálnak velem, de én nem tudom, mi az üzenet. Hogyan hallhatnám jobban az angyalaimat?”

„Hogyan jöhetek rá, hogy mi az életcélom?”

„Hogyan lehetek boldogabb?”

„Valóban hiszek abban, hogy minden ima meghallgatásra talál, de olyan sokszor nem kaptam rájuk választ. Imádkoztam azért, hogy egyik szerette, életben maradjon, mégis meghalt. Boldog házasságért imádkoztam, mégis elváltam. Miért nem kapok választ az imáimra?”

„Úgy érzem, hogy a munkám fogja vagyok, amely nem jelent számomra semmit. Tényleg szeretnék változtatni a világon, de nem engedhetem meg magamnak, hogy feladjam az állásomat. Mit tehetek azért, hogy akár munkát változtassak, vagy akár, hogy a munkám nagyobb értelmet nyerjen, vagy több örömöt találhatnék a jelenlegiben?”

„Honnan tudhatom, hogy a jelenlegi szerelmem a lélektársam?”

„Azon gondolkozom, hogy önálló üzleti vállalkozásba kezdek, de nem vagyok benne biztos, hogy helyesen tenném-e. Honnan tudhatom meg, hogy a magánvállalkozás jó lenne-e vagy sem?”

„Honnan tudhatom, hogy elhunyt szeretteim jól vannak?”
A válaszok megjelenhetnek, kép, hang, illat, vagy akár, egy könyv formájában is. Az angyalok, mindig megkeresik a kérő számára legjobban elfogadható segítséget.
Ezek az üzenetek mindig segítőszándékkal és mély szeretettel érkeznek hozzánk.
A válaszokban pedig minden esetben benne van a megoldás, mely segít a kérdéses probléma megoldásában.

Talán naponta többször felteszel Te is ilyen, vagy ehhez hasonló kérdéseket, és az Angyali világ rögtön segítségedre siet.Angyali meditációk és Angyali Tanácso

Angyali meditációk és Angyali Tanácsok dupla CD

Angyali meditációk és Angyali Tanácsok dupla CD >>>Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba