Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaVédőköpeny, Angyali szeretet burok


1. Ellazult meditatív állapotban, hívd szellemi vezetődet, kérd, hogy segítsen felemelni rezgéseidet, és egy védőburkot létrehozni körülötted.

2. Képzeld el, hogy szellemi vezetőd lassan körbevesz, beburkol sugárzó isteni fénnyel. Érezd, ahogy megerősíti egész lényedet, aurád minden rétegét. A téged most körülvevő burok, védőköpeny áthatolhatatlan az alacsony rezgésű energiák számára, és olyan világos, fényes, hogy minden káros energiát fénnyé tud átalakítani. Ezen a burkon csak a pozitív eenrgiák jutnak be hozzád, miközben minden negatív érzés, rezgés kiáramlik a burkon kívülre.

A gyakorlatnak természetesen számos variációja létezik. Azt is elképzelheted, hogy egy fényharang alatt állsz, ami megvéd, és emeli rezgéseidet. Kérd szellemi vezetődet, hogy a számodra legmegfelelőbb módon biztosítsa a környezeteddel való energia cserét. Így nem kell aggódnod, hogy elzárod magad a külvilágtól.

3. Végül köszönd meg a segítséget.
Angyali meditációk és Angyali Tanácso

Angyali meditációk és Angyali Tanácsok dupla CD

Angyali meditációk és Angyali Tanácsok dupla CD >>>
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba