Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaBelső gyermek

Kapcsolatteremtés belső gyermekeddel, Felső Éneddel

Szeretet nélkül nincs élet. A szeret az a mindent átölelő pozitív energia mely nélkül mi magunk sem léteznénk.

Érdemes feltennie magában mindenkinek azt az egyszerű kérdést, mennyire is szereti önmagát.
Kitudod-e mondani - szeretem Magam. Belemered-e mondani a tükörbe önmagad képét látva – szeretlek, és jól érzem magam a testemben!

A szeretet önmagunk szeretetével kezdődik, mert aki nem tud szeretetet adni önmagának, az hogyan tudna igaz szeretet adni másoknak? Hogyan tudná elfogadni a szeretetet? – Ha a saját belső lénye iránt sem mer szeretetet érezni, és kapni tőle.

Ezek oka gyakran a belső gyermek sérülésére vezethetők vissza.

A Belső gyermek sérülései már egészen magzati kortól kialakulhatnak. A sérülések oka gyakran a külső környezetnek való megfelelésből adódik.
Amikor elveszettnek érezzük magunkat, akkor kell egy kicsit befelé fordulnunk. Belső gyermekünk, mindig segít nekünk a problémák felszínre hozásában.

Néha elegendő a kertben, vagy egy szép parkban tett séta, ahol ki tudunk "kapcsolni" a mindennapi mókuskerékből.
Sokat segíthet a rendszeres meditáció, relaxálás - watsu terrápiával kiegészítve, vagy ha csak önmagunkkal foglalkozunk. Fodrászhoz megyünk, vagy kozmetikushoz, elolvassuk a rég áhított könyvet, főzünk valami finomat.

Amikor összhangba tudjuk hozni belső gyermekünk vágyait a sajátunkéval, akkor a tudat alatti feszültségek oldódnak, megszűnnek. Céltudatosabbá, és ez által sikeresebbé válunk, hiszen megtanulunk figyelni belső hangunkra.
E belső hang irányításával életünk egyre könnyebb lesz, mert a minket visszatartó korlátoktól megszabadulva a harmónia és béke érzését élhetjük át.


Még több információt olvashatsz erről az
Angyali tanácsok meditációhoz e-könyvben >>>
Ezoterikus Megoldások - Így csináld, hogy boldogab

Így csináld, ha boldogabb, és egészségesebb életet szeretnél, Ezoterikus tanácsok és megoldások
Iratkozz fel B. Nagy Magdolna
"Így csináld, hogy boldogabb, és egészségesebb életed legyen!" c. ingyenes email tanfolyamára, amelyben ezoterikus tanácsokat, tippeket és gyakorlati útmutatókat kapsz.


Ezeket azonnal használhatod önmagad számára, és családod életét is jobbá teheted!Feliratkozom, az ingyenes, Így csináld, hogy boldogabb, és egészségesebb életed legyen programra >>>

Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba