NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
7.83 Hz ezért hasznos, ha hallgatod!

7.83 Hz -et, a német fizikus, Winfried Otto Schumann által 1952-ben felfedezett Schumann-hullám, egy figyelemre méltó szakaszt jelöl az említett frekvencia-skálán. Villámlás alkalmával jön létre, több más frekvenciával együtt. Villámok táplálják és modulálják. Az emberre inkább nyugtató hatással van, mintsem felizgassa őt. Ezen a frekvencián indul be a viszonylagosan mély önkívületi állapot. Szembetűnő, hogy ez a frekvencia, amire a bioritmust is visszavezetik, egybeesik földünk rezonancia-frekvenciájával. Ezt a jelenséget Nikola Tesla, horvát fizikus fedezte fel a 20. század elején (amikor a vezetőmentes energiaátvitellel kísérletezett). Ilyenkor egy olyan mátrixról beszélünk, ami a "föld minden életjelenségére érvényes". Ez a frekvencia nyilvánvalóan ideális feltételeket biztosít, és minden életforma fejlődésére előnyösen hat. A Schumann-frekvencia egybeesik a szervezet különböző ritmusaival (relaxáció), de ugyanakkor ideális bázisul szolgál gyors reakciók számára is, mint például a sebek gyógyulása, és a tanulás. Összefüggésben van a tudati állapotokkal és a lélek rezdüléseivel. Kapcsolatban van az érzelmekkel, az érzékeléssel, a felfogással. Kiindulópontja a stressz feloldásának, az önkívületi állapotnak, a hipnózisnak, a meditációnak, az álmok megélésének. ...
Forrás: http://tudatosebredes.blogspot.hu/2011/10/schumann-hullamok.html

Mire jó, a 7.83 Hz frekvencia hallgatása?


Használható az agy mérlegeléséhez, pihenéshez, a szorongás csökkentéséhez, a test gyógyításához, lelkileg összekapcsolódáshoz, a megismerés fokozásához, az érzelmi intelligencia javításához, a hangulatjavításhoz, az alvási segítséghez és még sok máshoz.

A videóban is hallható zenei frekvencia a 3. napfonat csakrával, más néven Manipura csakrával van összefüggésben.

A manipurát vagy a manipuciát egy lefelé mutató háromszög jelképezi, tíz szirmokkal, valamint a sárga színnel. A magos szótag Ram, és az elöljáró istenség Braddha Rudra, a Lakini pedig a Shakti.
A Manipura az anyagcsere- és emésztőrendszerhez kapcsolódik. Úgy gondolják, hogy a Manipura megfelel a Langerhans-szigeteknek, amelyek a hasnyálmirigy-sejtek csoportjai, valamint a külső mellékvese és a mellékvesekéreg.

Ezek értékes szerepet játszanak az emésztésben, az élelmiszerek energiájának átalakításában a szervezetben. A szín, amely megfelel a Manipurának, sárga.

A Manipura által szabályozott legfontosabb kérdések a személyes hatalom, a félelem, a szorongás, a véleményformálás, az introversion és az egyszerű vagy alap érzelmektől a komplexig terjedő kérdések.

Fizikailag Manipura szabályozza az emésztést, szellemileg szabályozza a személyes hatalmat, érzelmileg szabályozza a kiterjedtséget és lelkileg minden növekedés ügyét.
Ennek a csakra anyagi elemének megfelelő őse Agni.
(A videó szövegéből fordítva)


Így használd a 7.83 Hz frekvenciát, jóléted megteremtésére:


Itt azt írom le ami nálam bevált, ennek a frekvenciának a hallgatása közben.

1. Ha van lehetőséged feküdj le, hanyat fekve, úgy hogy a gerinced egyenes legyen. Ha nagyon feszült vagy, fájdalmaid vannak, akkor ez a nyitottságot mutató hanyat fekvés nem biztos, hogy kellemes számodra. Pl. ha épp hascsikarást érzel, akkor szinte lehetetlen ezt a háton fekvést kivitelezni. Ha úgy érzed, hogy jobb, össze gömbölyödve feküdni, vagy az oldaladon, akkor tedd azt.

2. Hunyd le szemeid, és hallgasd a zenét. Sztereó fülhallgatóval hallgatva az élmény mindig jobb!

3. Figyelmedet a hangokra irányítsd, hogy a negatív gondolatokról, érzelmekről, le tudd venni a fókuszt. Ne erőlködj, legyél annyira könnyed, amennyire csak tudsz. Segít, ha közben a lélegzetedet figyeled.

4. Lazulj bele a zene hallgatásba. Figyelheted közben a videó képeit, amelyek direkt ehhez a zenéhez lettek összeállítva.

5. Végül köszönd meg hálatelt szívvel a gyógyulást, változást.


Miért jó, ha a csakráid rendben vannak?

A tiszta, negatív energiától mentes fizikai test megteremtéséhez szükséges a csakrák energiáinak is a javítása.

Életed során sokféle életterületen, érhetet valamilyen érzelmi sérülés, trauma, ami a csakráidat, és a tested energia rendszerét még a mai napig blokkolhatja.
A csakra tisztítások, energia kezelések, ezeknek a múlt béli traumáknak, és negatív mintáknak a feloldását segítik elő. Szabadulj meg te is, a negatív energiáktól.Aurád, és csakráid tisztítása B.Nagy Magdolnával


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT