Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Csodák Ajándékba BLOG
Miért jó a testednek a Csakra terápia?
Tudj meg erről többet most, ha szeretnél tiszta energiákban élni!
Miért jó a testednek a Csakra terápia

Miért jó a testednek a Csakra terápia?

1. A csakra terápia segít a test, a szellem, és a lélek harmóniáját a fizikai síkon megvalósítani.

A csakrák tisztítása többféle módon történhet, például meditációban. Vagy ezt ezt a csakra tisztítási folyamatot felgyorsíthatod, ha közben
kristályokat, gyógyító energiájú köveket használsz.
Amikor a Csakra terápia során meditációs, ellazult állapotot hozunk létre, akkor oldódik a stressz, a feszültség, és lehetővé válik a test energia rendszerének a gyógyulása, a megfelelően kiválasztott, és egy-egy problémás élethelyzet oldását segítő kristályokkal pedig lelki és fizikai szinten is előtudjuk segíteni a pozitív változást.

* Jó ha tudod, hogy a te tested energiái is javulni tudnak ebben a mélyen ellazult gyógyító energiával teli állapotban. Ilyenkor, könnyebben tisztulnak a csakrák és vele együtt az egész test energia rendszere, az aura, és a meridiánok is.


2. A Csakra terápia során lehetőség van arra, hogy a test energia rendszere, finom "éterikus" energiák segítségével gyógyuljon. A csakrák energetikai tisztítása segíti az energiablokkok felszabadulását, ez pedig lehetővé teszi hogy az életenergia amely a test természetes gyógyító energiája - könnyedén áramolhasson, és a csakrák egészséges működése helyre álljon. Az életenergia áramlásának a hatására ugyanis, a sérült csakrák kiegyensúlyozottakká válnak, és helyreáll bennük az energia felvétel és leadás egyensúlya.


3. A csakrák energia felvétele és leadása minden csakránál megfelelő mértékben kell hogy történjen.
FONTOS: a betegség, a fizikai tünet arra is rámutat, hogy egy vagy több csakra működése nem megfelelő. Mert amikor egy csakra kiegyensúlyozottan működik, egészséges a test, amikor pedig valami zavar van, stressz, feszültség, szorongás, depresszió... stb. akkor megakad a csakrák működése. Ez pedig betegséghez vezet.


4. A csakra terápia lehetőséget nyújt abban is, hogy az öngyógyító folyamatok beindítása után a kezelt személy önmaga tudja sorsát kezébe venni, azt a számára legmegfelelőbb módon irányítani.
A rendszeres csakratisztítás következtében a csakrák sérülései gyorsabban "helyrejönnek", mert biztosítottá válik a lelki fejlődés, a lélek gyógyulása.5. Használd te is csakráid energiáinak a javítására a csakra köveket!
A rosszul működű csakrák energia egyensúlyát elősegíti, ha a megfelelő energiájú gyógyító nemes köveket, kristályokat használsz. A kristályok ugyanis ősidők óta segítik az emberek egészségének a helyreállítását. Használd őket, és jobbá válik az életed!

Tudj meg erről te is többet >>kristály gyógyászat, kristály energiák hatásaÚt a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Csodák Ajándékba BLOG