Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG
Ezért jó a testednek a Csakra hangolásMiért jó a testednek a Csakra hangolás
IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Jólét teremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
SZEMÉLYES TELJESSÉGED MEGÉLÉSE
A csakra hangolás segít a test, a szellem, és a lélek harmóniáját a fizikai síkon megvalósítani.

1. Ehhez a csakrák tisztítása többféle módon történhet, például meditációban, amely hatására oldódni tud a feszültség.

Ezt a csakra tisztítási folyamatot felgyorsíthatod, ha már a csakratisztítás előtt megfogalmazod céljaid.
Amikor a Csakra hangolás során meditációs, ellazult állapotot hozunk létre, akkor oldódik a stressz, a feszültség, és lehetővé válik a test energia rendszerének a javulása amivel fizikai szinten is előtudjuk segíteni a pozitív változást.

* Jó ha tudod, hogy a te tested energiái is javulni tudnak ebben a mélyen ellazult, magas rezgésszintű energiával teli állapotban. Ilyenkor, könnyebben tisztulnak a csakrák és vele együtt az egész test energia rendszere, az aura, és a meridiánok is.

~ könnyebb a céljaidat elérni
~ segíti a stabilitásodat
~ magabiztosabb leszel
~ személyes igényeid mellett jobban ki tudsz állni


2. A Csakra hangolás során lehetőség van arra, hogy a test energia rendszere, finom "éterikus" energiák segítségével jobbá váljon. A csakrák energetikai tisztítása segíti az energiablokkok felszabadulását, ez pedig lehetővé teszi hogy az életenergia könnyedén áramolhasson, és a csakrák energetikai működése helyre álljon. Az életenergia áramlásának a hatására ugyanis, a sérült csakrák kiegyensúlyozottakká válnak, és helyreáll bennük az energia felvétel és leadás egyensúlya.


3. A csakrák energia felvétele és leadása minden csakránál megfelelő mértékben kell hogy történjen.
Céljaid, vágyaid megvalósulását segíti, amikor nem csak egy-egy csakra újrahangolása történik, hanem a fő és mellék csakrák összehangolására is szükség van.


4. A csakra hangolás lehetőséget ad arra is, hogy a múlt terheit könnyebb legyen elengedni.
A rendszeres csakratisztítás következtében a csakrák sérülései gyorsabban "helyrejönnek", mert biztosítottá válik a Test Szellem, Lélek hármas egységének a megteremtése, amit a stressz korábban szétzilált.


5. Legyen célod a pozitív változás érdekében a rezgésszinted emelése, amihez érdemes a
Gazdagság titkaiból a Befogadás meditációját
akár minden nap meghallgatnod, mert a befogadásod növelése segíti a jobb rezgés szintet, és a jobb, magasabb rezgés szint, jobb és magasabb minőségű életet tud biztosítani. Ráadásul azok akiknek magasabb a rezgésük, több az önbizalmuk, és magabiztosabban tudnak kiállni magukért.Gazdagság titkai dupla CD B.Nagy MagdolnátólJÓLÉTTEREMTÉS KLUB B.Nagy Magdolnával

Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG