ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
CSAKRA HANGOLÁSMiért jó a testednek a Csakra hangolás
IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
SZEMÉLYES TELJESSÉGED MEGÉLÉSÉHEZ...

a mai rohanó világban egyre fontosabbá válik, hogy jól érezd magad. Ehhez a csakra hangolás egy alap segítség, mivel a Tested, és Lelked, csodás Isteni lényed harmonikus együttműködését segíti elő.

1. Ehhez a csakrák tisztítása többféle módon történhet, például meditációban, amely hatására oldódni tud a feszültség.

Ezt a csakra tisztítási folyamatot felgyorsíthatod, ha már a csakratisztítás előtt megfogalmazod céljaid.
Amikor a Csakra hangolás során meditációs, ellazult állapotot hozunk létre, akkor oldódik a stressz, a feszültség, és lehetővé válik a test energia rendszerének a javulása amivel fizikai szinten is előtudjuk segíteni a pozitív változást.

* Jó ha tudod, hogy a te tested energiái is javulni tudnak ebben a mélyen ellazult, magas rezgésszintű energiával teli állapotban. Ilyenkor, könnyebben tisztulnak a csakrák és vele együtt az egész test energia rendszere, az aura, és a meridiánok is.

~ könnyebb a céljaidat elérni
~ segíti a stabilitásodat
~ magabiztosabb leszel
~ személyes igényeid mellett jobban ki tudsz állni, amelyek fontosak neked, mert tudod, hogy könnyebbé, örömtelibbé teszik életed. ~ és mivel kitartasz vágyaid mellett, ezért azok megfognak valósulni, és ezzel is elősegíted tested energiájának a harmóniáját, mert valamit, mindig teszel magadértBőségteremtést segítő tudásanyagaim2. A Csakra hangolás során lehetőség van arra, hogy a test energia rendszere, finom "éterikus" energiák segítségével jobbá váljon. A csakrák energetikai tisztítása segíti az energiablokkok felszabadulását, ez pedig lehetővé teszi hogy az életenergia könnyedén áramolhasson, és a csakrák energetikai működése helyre álljon. Az életenergia áramlásának a hatására ugyanis, a sérült csakrák kiegyensúlyozottakká válnak, és helyreáll bennük az energia felvétel és leadás egyensúlya.


3. A csakrák energia felvétele és leadása minden csakránál megfelelő mértékben kell hogy történjen.
Céljaid, vágyaid megvalósulását segíti, amikor nem csak egy-egy csakra újrahangolása történik, hanem a fő és mellék csakrák összehangolására is szükség van.


4. A csakra hangolás lehetőséget ad arra is, hogy a múlt terheit könnyebb legyen elengedni.
A rendszeres csakratisztítás következtében a csakrák sérülései gyorsabban "helyrejönnek", mert biztosítottá válik a Test Szellem, Lélek hármas egységének a megteremtése, amit a stressz korábban szétzilált.


5. Legyen célod a pozitív változás érdekében a rezgésszinted emelése. Bónusz jutalom azoknak akiknek magasabb a rezgésük, több az önbizalmuk. Ha szeretnéd te is erősíteni az önbizalmad akkor a:

Gazdagság titkaiból a Befogadás meditációt hallgasd akár minden nap. Hiszen a befogadásod növelése segíti a jobb rezgés szintet, és a jobb, magasabb rezgés szint, jobb és magasabb minőségű életet tud biztosítani.Kapcsolódó tudásanyagok
Gazdagság titkai dupla CD / letöltés vásárlása bőságteremtéshez B.Nagy MagdolnávalPénz Párkapcsolat Szex ebook rendelésANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG