NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
8 bőséget vonzó tárgy 8 bőséget vonzó tárgy


A bőség vonzó tárgyakat azok használják akik jobb anyagi körülmények között szeretnének élni, több pénzt, és több egyéb anyagi dolgot is szeretnének magukhoz vonzani. Mint például a finom ételek, kényelmes és márkás ruhák, jobb kocsik, vagy nagyobb lakás...

A bőség vonzó tárgyak energiája


Ha szeretnél nagyobb jólétben élni, akkor bizony érdemes a megfelelő bőség vonzó tárgyakat használnod otthonodban, irodádban! - mert ezek energiája pozitívan hat a pénzügyekre és az anyagi világ jólétére!

1. Fém pénzek
Ezek lehetnek bármilyen ország pénzei, de érdemes olyat fém pénzeket gyűjteni amelyek a mai világban jól felhasználhatóak, és van értékük. Pl régi érmék, vagy olyan valuták amelyeknek jó az értéke átváltásnál. És persze gyűjtheted a fém 100,- vagy 200,-Ft-okat is.


2. Gazdagság mandalák
A gazdagság mandalák színében a vörös, narancs, barna színek a földi jólét energiáit hivatottak erősíteni. Ezekkel a színekkel javítjuk a mandalán keresztül a pénz befogadásáért a Gyökér csakrát. A Gyökér csakránál gyakran látok egyfajta "dugót" ami a test energiájának az áramlását és a pénz befogadást is blokkolja. A dugó eltávolításához a Gazdagság mandala speciális energiájával, szimbólumaival aktiválhatjuk a pénz befogadásához az életenergiákat.

3. Kerek levelű növények
A kerek levelű növények, mint a fogföldi ibolya vagy a majomkenyérfa, csodás módon tudják a földi energiákat a jólét érdekében előcsalogatni.

4. Kövek, kristályok
A földi energiák, a földi jólét megélését segíthetik a kövek, kristályok. Főleg azok, amelyek vörös, vagy barnás színűek. Valamint a Zöld jade, mely a keleti kultúrákban a gazdagság szimbóluma.

5. Arany, és aranyozott tárgyak
Ősidők óta szereti az ember az aranyat, és díszíti vele otthonát, és testét. Otthonodban egy-egy szép aranyozott képkeret jótékonyan tudja a bőség energiáit aktiválni.

6. Ékszerek
Az ékszerek a szépség, és a gazdagság szimbólumai. Akár arany, ezüst, vagy platina az alapja az ékszer kollekciónak, biztos, hogy megcsodálják, és királynőként tekintenek arra, aki hordja ezeket a fenséges díszeket. Sőt a kristályokkal, gyémántokkal kombinálva igazán pazar megjelenéshez segítik az ékszer viselőjét.

7. Pénzes Buddha
Kedves és mosolygós a Pénzes Buddha szobrocska, ráadásul a pénz vonzásában is segítségedre lehet, ha otthonod Délkeleti Gazdagság életterületén helyezed el!

8. A végtelen szimbóluma
A végtelen szimbóluma tulajdonképpen egy fekvő nyolcas. Ennek ábráját teheted a pénztárcádba, a perselyedbe, vagy a fizetés papapírjaidhoz, hogy végtelen mértékben tudjon pénzt hozni neked.

Szeretettel írtam Neked:
B.Nagy Magdolna
Párkapcsolati, és pénz blokkok oldásában tudok
Neked segíteni.
www.ezoterikustanacsok.hu
06-30-573-9197gazdagság mandala B.Nagy MagdolnátólNAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT