NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Milyen jövő vár rám?Milyen jövő vár rám? ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával


Jövőd, most még rejtett titkai biztonságos módon feltárulhatnak, könnyedd és izgalmas ajtókat nyitva ki előtted.

A kíváncsiság természetes igényünk, hiszen szeretünk biztosra menni. Tudni, mi várható, hogy "jól, helyesen cselekedjünk."

Gyakran előfordul, hogy egy beszélgetés így kezdődik:

"Magdi! Szerinted.... ........?"

...és várják a konkrét választ tőlem, mert kíváncsiak:
Vajon milyen lehetőségek, titkok láthatóak a jövőjükben...?

Azonban egyetlen kiemelt élethelyzetből nem lehet valódi, és hiteles választ adni, erről már itt is írtam a Bőségteremtés szabályaiban

A kérdést inkább így érdemes feltenni, ha valaki nem csak a jövőre kíváncsi, hanem tenni is akar azért, hogy valami pozitív változás történjen:


Minek van most itt az ideje?
Személyes, karmikus életutad ugyanis megmutatja, hogy hol lehetnek azok az elakadások, buktatók, amelyekre érdemes figyelned!

Vagyis a pozitív változás érdekében nem csak a jövővel kapcsolatos dolgokat kell figyelni, hanem a jelen problémáit is ajánlott felismerni, és feldolgozni.

A korábbi, személyes életút egyensúlytalanságai miatti blokkokat ajánlott feloldani, azok negatív hatásaitól megszabadulni, és aztán a felszabadult élethelyzeteknél az újrahangolásokat elvégezni a pozitívabb életúthoz.


A jóslás titkai
Sokan nem tudják, hogy egy egy élethelyzet megoldásánál több lehetőség közül is lehet választani, melyek segítenek megoldani a nehéz helyzeteket.

Ezért amikor a jövődre vagy kíváncsi, jó ha tudod, hogy a lehetőségek mindig az adott pillanatnak megfelelően mutatkoznak meg. Ami azt jelenti, hogy az a lehetőség, ami most megmutatkozik pl a horoszkópodban, az MOST időszerű. Vagyis az éppen megmutatkozó lehetőségeket érdemes kihasználni, ha nem szeretnéd azt érezni (mert sokan tapasztalják ezt) hogy folyton lemaradnak a jó lehetőségekről.Milyen jövő vár rám? ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Ajánlott figyelembe venni jóslásnál, vagy a horoszkópod vizsgálatánál, hogy az idő előrehaladtával a most aktuális lehetőségek nagy valószínűséggel nem fognak örökké tartani.

Mindig az adott pillanat energiáit figyeljük egy egy élethelyzet elemzésénél, és arra keresünk megoldást.


A horoszkópok, élethelyzetek elemzésénél egy dolog biztos! A Te döntésed mindig, hogy az aktuális életenergiák közül, melyiket választod és éled meg.
Az érzelmeid mindig segítségedre lesznek ebben!


Íme egy tanulságos példa:

Egy fiatal lány elment a jóshoz, aki azt jósolja neki, hogy boldog házasságban fog élni, és gazdag lesz. De nem lesz gyermeke, és a férje előbb meghal, ezért nagyon egyedül lesz élete további szakaszában. Ez szomorú, és kellemetlen hírt jelentett!

És itt lép be a szabad akarat törvénye (az a veled született szabad akarat, amelyet talán eltitkoltak eddig előtted).

Szabad akaratod szerint ugyanis lehetőséged van a kellemetlen, szorongató lehetőségekre NEMET mondani. Ehhez érdemes az élethelyzet vizsgálata mellett a karmikus mintákat, generációs blokkokat (szülőktől, rokonoktól átvett negatív energiákat letisztítani)Lehet jobb életed!
Gondold végig valójában milyen életet szeretnél, (valószínű, hogy nem ilyet mint a mostani) és ezt figyelembe véve könnyebb dönteni milyen irányba haladj tovább.

Az életcél felállítása elengedhetetlen annak érdekében hogy ne mások mondják meg Te milyen életet élj, - hanem hogy tudd szíved minden dobbanásával álmaid közelebb kerülsz álmaid életéhez.

Apró lépésenként néha könnyebb a célod felé haladni, mert ehhez a régi mintákat és diszharmonikus gondolatokat is el kell tudni engedni, ami egy folyamat része.

A kedvezőbb helyzetek megjelenése néha időbe telik,. Tudom, mert én is sok változáson mentem már keresztül ~ de megéri az önmagunkon végzett munka, hiszen a végeredmény egy sokkal boldogabb élet jutalma.

A kérdés tehát ez, ha a saját életedet szeretnéd élni:
- Te milyen életet szeretnél élni?
- Mennyire tudod, hogy mit kell a vágyaid megvalósulásáért tenni?
- Megtanulnád a könnyebb és boldogabb életúton járást, élést?

Itt a Bőségteremtőknek szóló tudásanyagoknál - többféle élethelyzet megváltoztatásához vannak a gyakorlati útmutatók, videós anyagok, hangfelvételek


Ha pedig többet szeretnél tudni a horoszkópod rejtett titkairól, hogy milyen dolgokra kell figyelned, a boldogabb és sikeresebb élet reményében, akkor a Horoszkóp titkok e-bookot ajánlom neked >>
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány feloldásról
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

• 4 hasznos infó, otthonod energetikai védelméhez

• Kerülj be, Szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe!

• Mennyi pozitív megerősítés kell a kívánt változáshoz?

• VIDEÓK Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban

• A Bőségteremtés szabályai

• Szabadnak lenni... Hogyan kezdj neki


Milyen jövő vár rám? Horoszkóp titkokNŐI ÖRÖMÖK sorozat  SZEXUÁLIS ENERGIÁK Intimitás, Illatok online videó


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT