ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Milyen jövő vár rám? Milyen jövő vár rám?
Vajon milyen lehetőségek, titkok láthatóak a jövődben?


Személyes, karmikus életutad megmutatja, hogy hol lehetnek azok az elakadások, buktatók, amelyekre érdemes figyelned!
A jóslás titkai

Sokan nem tudják, hogy egy egy élethelyzet megoldásánál több lehetőség közül is lehet választani, melyek segítenek megoldani a nehéz helyzeteket.
Ezért amikor a jövődre vagy kíváncsi, jó ha tudod, hogy a lehetőségek mindig az adott pillanatnak megfelelően mutatkoznak meg. Ami azt jelenti, hogy az a lehetőség, ami most megmutatkozik pl a horoszkópodban, az MOST időszerű. Vagyis az éppen megmutatkozó lehetőségeket érdemes kihasználni, ha nem szeretnéd azt érezni (mert sokan tapasztalják ezt) hogy folyton lemaradnak a jó lehetőségekről.

Ezért azt érdemes figyelembe venni jóslásnál, vagy a horoszkópod vizsgálatánál, hogy az idő előrehaladtával a most aktuális lehetőségek nagy valószínűséggel nem fognak örökké tartani. Mindig az adott pillanat energiáit figyeljük egy egy élethelyzet elemzésénél, és arra keresünk megoldást.

A horoszkópok, élethelyzetek elemzésénél egy dolog biztos! A Te döntésed mindig, hogy az aktuális életenergiák közül, melyiket választod és éled meg.
Az érzelmeid mindig segítségedre lesznek ebben!

Hogy könnyebb legyen ezt megérteni íme egy tanulságos példa:

Amikor egy fiatal lány elmegy a jóshoz, aki azt jósolja neki, hogy boldog házasságban fog élni, és gazdag lesz. De nem lesz gyermeke, és a férje előbb meghal, ezért nagyon egyedül lesz élete további szakaszában. Akkor ez nagy valószínűséggel szomorú, és kellemetlen hírként foglya érinteni.

És itt lép be a szabad akarat törvénye (az a veled született szabad akarat, amelyet talán eltitkoltak eddig előtted).

Szabad akaratod szerint ugyanis lehetőséged van a kellemetlen, szorongató lehetőségekre NEMET mondani. Ehhez érdemes az élethelyzet vizsgálata mellett a karmikus mintákat, generációs blokkokat (szülőktől, rokonoktól átvett negatív energiákat letisztítani)Lehet jobb életed!

Gondold végig valójában milyen életet szeretnél, (valószínű, hogy nem ilyet mint a mostani) és ezt figyelembe véve könnyebb dönteni milyen irányba haladj tovább.

Az életcél felállítása elengedhetetlen annak érdekében hogy ne mások mondják meg Te milyen életet élj, - hanem hogy tudd szíved minden dobbanásával álmaid életét éled.

Apró lépésenként néha könnyebb a célod felé haladni, mert ehhez a régi mintákat és diszharmonikus gondolatokat is el kell tudni engedni. Ez néha időbe telik, de megéri az Önmagadon végzett munka, hiszen a végeredmény egy sokkal boldogabb élet jutalma.

A kérdés tehát ez:
- Te mit szeretnél tenni ennek az életnek a megéléséért?
- Mennyit vagy hajlandó érte tenni?
- Tanulnál?
- Változnál? -vagy inkább élnéd így a mindennapjaid mint most, még akkor is ha tudná hogy a változáshoz nem elég ölbe tett kézzel ülni?


Ha többet szeretnél tudni a horoszkópod rejtett titkairól, hogy milyen dolgokra kell figyelned, a boldogabb és sikeresebb élet reményében, akkor a
Horoszkóp titkok e-bookot ajánlom neked >>>Milyen jövő vár rám? Horoszkóp titkokANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG