Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba
Csakra tisztító meditáció az Angyalokkal és kristályokkal
Lehetőséged van ezekkel a csodás energiákkal az életenergiáidat harmonizálni, megerősíteni. Ismerd meg ezeket a jólétedet segítő energiákat!
Miért jó a csakratisztító meditáció az angyalokkal és kristályokkal

Miért jó a csakratisztító meditáció, és az angyali energiák valamint a gyógyító kristályok együttes használata?

Közismert tény, hogy a testünket körülölelő energiák, az aura rétegei, a csakrák, meridiánok, szabad szemmel nem láthatóak. Aki azonban elkezd ezekkel az energia rendszerekkel foglalkozni, az megtanulhatja érzékelni ezek rezgéseit, kisugárzását.

Ezeknek az energiáknak az érzékelését megkönnyíti, ha angyali energiákat és gyógyító kristályokat is használsz meditáció közben.

A meditatív állapotban történő aura-, csakra vizsgálat egy könnyen megtanulható módszer, amelyet mindenki elsajátíthat, egy kis gyakorlással. Az önismereti úton járók számára pedig nélkülözhetetlen az az ismeret, tudás anyag, amely ezeknek az energiáknak a mélyebb megismeréséhez segít hozzá.

Extra tipp

Mielőtt a csakratisztító meditációba belekezdesz, ismerkedj meg a csakrák funkciójával, elhelyezkedésükkel, színükkel, és a gyógyító kristályokkal. Ezek ismerete megkönnyíti a meditációt.
Tudj meg erről te is többet >>


Használd te is ezt a csakra tisztító meditációt az Angyalokkal és a gyógyító kristályokkal kövekkel együtt!


1. Előkészület:
Szellőztesd ki a szobád, hogy annak energiája felfrissülhessen. Gyújts meg egy mécsest. Ha például szívbéli fájdalmaid vannak, pl a kapcsolataid miatt, akkor egy Rózsakvarc kristályt tegyél a szívcsakrádra még a meditáció előtt.

2. Helyezkedj el kényelmesen, hunyd le szemeid. Lélegezz mélyeket... lassan, saját tempódban lelegezz. Légzésed segíteni fogja, hogy könnyebben mély relaxált állapotba kerülj. Amikor elérted ezt a nyugodt, meditatív állapotot, akkor kezdj neki a csakrák tisztításának.

3. Meditáció közben a gyökércsakrától kiindulva, (ami a gerincoszlop aljánál van) felfelé, az összes csakrát egyenként meg kell próbálni megjeleníteni, érzékelni, attól függően, hogy kinek mi megy könnyebben.
A megjelenítés, érzékelés történhet a csakra színe szerint, forgása, formája – dudor, görbület, vékonyabb vastagabb részek – szerint, a tapintás állaga – hideg, nyúlós, ragacsos, fénylően síkos – szerint. A legjobb ezeket intuíció szerűen végigcsinálni, hogy kialakíthasd a saját módszered.

Amikor érzékeled az egyes csakráid állapotát, kérd Őrangyalaid, vagy valamelyik csakra Angyalát, betegség Angyalát, hogy tisztítsa meg a csakrádat. Vigye el tőled a csakra szennyeződéseit a mennybe, ahol átalakulhat fénnyé, szeretetté. Tedd ezt meg minden csakrádnál.

Ha a meditáció előtt a Szívcsakrádhoz tetted a Rózsakvarcot, akkor kérdd a Szívcsakrád tisztításánál, hogy a Rózsakvarc gyógyító energiája is segítse a fájó emlék tisztulását, gyógyulását.

Engedd meg magadnak, és érezd át, amint a szeretet - fényként aláömlik, beterítve egész tested, aurád. Mindazokat a dolgokat pedig amelyek sérelemként benned vannak még, bocsájtsd meg magadnak, és azoknak akik miatt a fájdalmat érzed. Ha szükségesnek érzed, akkor ismét engedd meg magadnak, hogy megérezd amint a szeretet - fényként aláömlik, beterítve egész tested, aurád. Maradj egy kis ideig ebben a békés, tiszta állapotban.

Végül köszönd meg az Angyali segítséget, és a gyógyító kristály energia energiáit. És saját tempódban gyere vissza a jelenbe.

Ismerkedj meg a csakrák funkciójával, elhelyezkedésükkel, színükkel, és a gyógyító kristályokkal. Ezek ismerete megkönnyíti a meditációt, és életedben lévő blokkolt energiákat is könnyebb lesz felszabadítani.
Tudj meg erről te is többet >>kristály gyógyászat, kristály energiák hatása

Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba