Mandalák Jólétteremtő megoldások Privát konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák
Szeretnél angyali segítséget kapni?

Szeretnéd Te is az angyalok támogatásával könnyebben megoldani a problémáidat?
Az angyalok életed minden pillanatában készek téged támogatni, csak...

meg kell találnod annak a módját, hogy befogadó légy és összehangold energiáidat angyali segítőiddel.

Az Ő tiszta angyali energiáikkal, ezek után - sokkal könnyebben fogod tudni problémáidat megoldani.

A hangsúly itt a tiszta angyali energiákon van, mert nem mindegy "kikkel beszélgetsz" miközben az égiektől szeretnél segítséget kapni.

És itt hívnám fel a FIGYELMET egy fontos dologra ami felett sokan sokan elsiklanak. (általában amiatt, hogy fel sem ismerik a problémát)

Ez a fontos dolog pedig a következő:Akkor tudsz könnyedén és eredményesen kommunikálni, segítséget kérni, és kapni az égiektől, ha Te magad "tiszta csatorna vagy."

Honnan tudhatod, hogy mikor vagy "tiszta csatorna?"Először azt kell tudnod, mik akadályozhatják, hogy tiszta csatorna legyél.
1. Ha valami miatt rosszul érzed magad, nem vagy tiszta csatorna.
2. Ha félelemből cselekszel, és az a mozgatórugója a problémának, - nem vagy tiszta csatorna.
3. Kellemetlen helyzetekben - sem tudsz tiszta csatorna lenni.


Miért jó ha "tiszta csatorna" vagy?1. Ilyenkor öröm járja át a szívedet - ami gyógyít testi lelki szinten egyaránt
2. Kéréseidre azonnal jönnek a válaszok
3. Szereted magad
4. Könnyedén tudsz tovább lépni a problémás helyzetekből
5. Szíved megsúgja miként cselekedj, vagyis tökéletes az összhang a tested, lelked között
6. Égi segítőid üzeneteit könnyedén megérted
7. TUDOD, és ÉRZED mit kell tenned, hogy a dolgok annak megfelelően változzanak, amit TE szeretnél!


Hogyan érd el, hogy tiszta csatorna legyél:Eleinte a legkönnyebb a tiszta csatorna állapotot meditációban elérned.
Később pedig ahogy egyre több alkalommal tudsz tiszta csatornaként kommunikálni az égiekkel (angyalaiddal, szellemi vezetőddel, Felső Éneddel, Istennel, SZELLEMMEL) életed természetes részévé válik ez a tiszta szeretettel, bőséggel, és jóléttel megáldott állapot.


Milyen angyali meditációt érdemes végezni hogy tiszta csatornaként könnyedén megtudd oldani a problémáidat?
pl: a Gyógyító fényköpeny meditáció segít teljes testi, lelki harmóniád megteremtésében, mint ahogy a cím is utal rá- egy gyógyító fényköpeny segítségével, amely olyan tiszta energiákat biztosít ami segít jobbá tenni az életed...

A Kristálytemplomodban az Arkangyalokkal című meditáció alatt konkrét kérdésekre kaphatsz választ angyalaidtól. A Természet angyalai közt meditációt pedig akkor ajánlom, ha érzed, hogy a természet erejére van szükséged a gyógyuláshoz.

Ezeket a meditációkat az
Angyali Meditációk CD-n hallgathatod
Angyali meditációk  CD


Angyali Meditációk CD-n

5 db Angyali meditáció hallható:

1. Gyógyító fényköpeny meditáció
2. Angyali energiák
3. Éteri kötelékek elvágása Mihály Arkangyallal
4. Kristálytemplomodban az Arkangyalokkal
5. Természet Angyalai közt…

Itt tudsz belehallgatni a „Kristálytemplomodban az Arkangyalokkal” meditációba.
Csak kattints az indító gombra, és máris indul a felvétel.Vélemények az Angyali meditációk vásárlóitól

"Kedves Magdolna!

Mára sikerült végighallgatnom az Angyali meditációk CD-t. Nagyon örülök neki, hogy mire a végére éretem, mindannyiszor ellazulva, kipihenten, és tele energiával tértem vissza a mindennapokba.Ez nagyon jó érzés, hogy van egy olyan "sziget", ami csak az enyém, és ott nyugodtan magamban lehetek.Köszönöm, hogy segítséget nyújtottál nekem ezzel a cd-vel, hogy ezt megtalálhattam.
Ui.:Csodás volt, hogy a kislányom,-aki egyébként indigógyermek, és látja azt a csodás angyali világot, amiről én csak álmodom-, mire én "végeztem" a meditálással lerajzolt engem,ahogy meditálok, és körém pedig angyalokat.És odaírta,hogy azt üzenik az angyalok, hogy nagyon szeretnek!

Még egyszer köszönöm, és miden jót kívánok a további munkádhoz!"


Moraveczné Schmidt Krisztina"Köszönöm Neked azt a sok segítséget amit a meditációkon keresztül adsz át. Ezeket használva, tanulva már sokkal jobban tudom kezelni az energiákat tiszta csatornaként, és látszik is az eredménye nap mint nap az életünkben. Csak azt sajnálom, hogy amikor évekkel ezelött elkezdtem ezotériával foglalkozni nem mondta senki, hogy milyen fontos tiszta energiákkal, tiszta csatornaként élni az életet. "
Kovácsné Andi"Az én kedvencem a youtubos videó és a Kristálytemplomodban az arkangyalokkal meditáció hallgatása együtt. Nekem ezek segítettek eddig a legtöbbet, mert elég nehézen ment eddig a vizualizáció, de így sokkal jobban eltudok lazulni és engedni, az angyali válaszok megérkezését.!"
Csengő H.G.* A Kristálytemplomodban az Arkangyalokkal című meditációhoz elkészítettem a teljes meditáció youtube-os videóját is, amelyet minden Angyali meditációk vásárlója megkap, hogy azt nézve, hallgatva könnyebb legyen az ellazulás, és a vizualizáció is.

Valamint a könnyed és hatékony meditáció végzés érdekében összeállítottam, egy meditáció végzését segítő e-bookot, mert többen jelezték, hogy nehezen tudnak meditációt végezni.


Az Angyali tanácsok meditációhoz e-book ezért hatékony segítség minden meditációt végzőnek.
Angyali tanácsok meditációhoz - ebook Az Angyali tanácsok meditációhoz elektronikus-könyvből megtudhatod:


* Hogyan kell kiválasztani a megfelelő meditációt, hogy az elősegítse a pozitív irányú változást az életedben.

* Mi az a rejtett titok, amit minden meditáció végző használhat, ha tudja VALÓJÁBAN mire jó a meditáció. (és itt most nem a meditáció nyújtotta ellazulásra, és a stressz oldásra gondolok)

* Hogyan végezd a meditációt, hogy mind az amire vágysz megvalósuljon az életedben.

* Hogyan segítik elő az illóolajok és a füstölők, az egészségesebb életet.Az Angyali tanácsok meditációhoz e-book-ba itt tudsz bele pillantani.

Ez csak egy néhány oldalas részlet, de biztos találsz benne így is hasznos információt.
A PDF formátum letöltéséhez, kattints erre a kék szövegre >>>Ha követed a benne szereplő tanácsokat, akkor sok problémádra fogod megtalálni a válaszokat és hidd el, hogy nagyon jó érzés visszatekinteni, hogy „De jó, én már ezt is megtudom oldani, meg ez is megoldódott...”.

Tudom, mert én már ezeket kipróbáltam, és a több éves tapasztalataimat írtam le benne. Mindezek olyan jól működnek, hogy nem csak a saját életemben, hanem a személyes konzultációkon, és a tanfolyamokon is ezeket a módszereket használom.Mennyibe kerül a problémák megoldását elősegítő Angyali meditációk CD a hozzá tartozó Angyali tanácsok meditációhoz e-bookkal együtt?Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék kérlek tedd fel magadnak a következő kérdést:

Szeretnék könnyebben kommunikálni angyalaimmal és segítségükkel gyorsabban megoldani a problémáimat?Ha a válaszod igen volt, csak akkor érdemes tovább olvasnod, mert
1. bizony erős szándék kell ahhoz, hogy akarjad a napi gondokat megoldani.

2. azt is érdemes fontolóra venned, hogy
A napi problémák megoldását elősegítő -
Angyali meditációk CD és a hozzá tartozó Angyali tanácsok meditációhoz e-book együtt,
amelyeket használva könnyebb az angyali kommunikáció:19800,-Ft
tizenkilencezer nyolcszáz forint (bruttó áfás ár)* Az ebook elektronikusan tölthető le PDF formátumban a honlapról. (tehát otthon a saját gépeden tudod olvasni, és kinyomtathatod magadnak.)


Mandalák Jólétteremtő megoldások Privát konzultáció, blokk oldások Aktuális programok Ahol találkozhattál velem BLOG Kapcsolat Csodák