NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Így gyógyulhatsz álom közben!

Nehezen alszol el? Fáradtan ébredsz? Szeretnéd, ha igazán pihentető lenne az álmod? Akkor ez a cikkem neked szól! Olvasd el, és nézd meg a videót is, a hasznos információkért!
Gyógyulás a kristályok energiáival, amihez az álomfejtés is nagy segítség

Így segítenek a gyógyító kristályok, hogy békésebb legyen az álmod


A kristály gyógyászat mára igazán elismert alternatív gyógymóddá nőtte ki magát. Az egészség megőrzésben igazán kellemes szerepet tölt be, hiszen, szemet gyönyörködtető látványt nyújt egy - egy igazán szép kő ékszerként. A kövekkel kirakott ékszerek gyógyító energiáit sajnos legtöbb esetben csak a hölgyek élvezik. Pedig a férfiak és a gyerekek is örülnek a szép köveknek, és ők is szívesen használják gyógyulásuk érdekében.

Akár egy egyszerűbb megfázásból szeretnél könnyebben kijönni, vagy egy régebb óta tartó egészségügyi problémádat szeretnéd megoldani, nos - a kristályok kövek gyógyító erejét mindig segítségül hívhatod.

A fizikai világ problémáira sok segítséget kaphatunk a gyógyító kristályoktól, azt azonban jó ha tudod, hogy ha az álmod nem nyugodt, csak hosszadalmas forgolódás után tudsz elaludni, mert valami folyton bezavar, vagy gyakran ismétlődő kellemetlen álmaid vannak, akkor azok az álmok megzavarják a kristályok gyógyító energiáit is.

Ha rosszak az álmaid, akkor az alábbi Álomfejtéssel foglalkozó videó hasznos segítség lesz a számodra, mert a gyógyító álmokhoz, először bizony az kell, hogy az éjszakai álmod nyugodt legyen!Nyugodt álmodat ez is segítheti


FONTOS:
ha az álmod nyugodt a kövek a többi problémád megoldásához is nagy segítséget jelentenek. Az első lépés ezért ha több problémád is van, hogy először a nyugodt álmot érdemes megteremteni. Azokat a negatív energiákat, melyek zavarják az alvásodat, ki kell tisztítani! Ezek után sokkal nagyobb lesz az egészséged helyreállítását segítő kövek hatása.


A következő lépés az egészség helyreállítását segítő kristályokkal teli kis zacskó elkészítése.

Hozzávalók:
1. Egy puha természetes anyagból készült zsákocska. Kb.: 20 x 20 cm-es.
A natúra élvezőknek lehet len zsákocska, a luxus élvezői selyemhernyó bábjából készült igazi selyem zsákocskát válasszanak. A kis zsákocska zárható legyen.

2. Ásványok megfelelő összeállításban. Bár a kövek jobban kifejtik nyers formában gyógyhatásukat, ebben az esetben mégis inkább csiszolt köveket válasszunk, hogy ne karcolják egymást, és ne szakítsák ki a zsákocskát, vagy az ágyneműt.
A kövek lehetnek egészen apró borsószemnyi méretűek, vagy nagyobb marok kövek, de lehet őket vegyesen is alkalmazni.


A megfelelő kő kiválasztásánál figyelembe kell venni a gyógyulni vágyó problémáját, egészségi állapotát.
Lehet egyfajta kőből összeállítani egy párnácskára valót pl.: női problémák (méh, ciszta, menstruációs gondok, klimax, petefészek gyulladás...stb.) vörös színű kövek, pl vörös jáspis, vagy Narancs kalcit, illetve fejfájásos betegségek esetén jó megoldás Ametiszt kövekből néhányat tenni a kis zacskóba. Kommunikációs, kifejezőkészséggel kapcsolatos problémáknál az ónix, hegyikristály, jáspis keveréke is kerülhet a zacskóba.

A kövek méretét érdemes annak függvényében kiválasztani, hogy milyen területen szeretnénk használni. (fej alá - alvászavar esetén, derék alá - párkapcsolati, vese problémák miatt.) Derék alá inkább apróbb köveket érdemes választani.


3. A köveket a kiválasztás után meg kell tisztítani, esetleg programozni. És csak utána beletenni a zsákocskába. Ha ajándékba adsz egy kedves barátodnak, vagy családtagodnak ilyen kristályokkal teli zsákocskát, akkor a zsákocska mellé néhány sorban érdemes leírni, hogy milyen kövek vannak benne, és mire használhatóak, illetve, hogy hogyan kell őket programozni.

Szeretnél többet is megtudni a kristályok energiáiról?


Kiváncsi vagy mit üzennek az álmaid????
Egyéni konzultáción segíthetek ebben neked is.

B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197

kristály gyógyászat, kristály energiák hatása


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT