NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Gyógyító kövek, kristály energiák

A kristály energiák amelyek az ősi titkokat rejtik
Ezek a titkok az ősi kultúrák gyógyítóinak a tudását tartalmazzák, melyek ma már a tudás bölcsességével tudják az életünket támogatni.
Vajon jobb lenne az életed, ha ismernéd ezeket az energiákkal kapcsolatos titkokat?Szeretnéd tudni, ismerni, az ősi tudást, amely lehetővé tenné számodra is,hogy az ásványok, kristályok, kövek segítsenek a pénz vonzása, az egészség, és a párkapcsolat jobbá tételében?A kövek jólét növelő hatását, már több ezer éve használják az egészség megőrzésére, és a betegségek gyógyítására.
Van, aki a horoszkópja, csakrák funkciói, illetve betegségek szerint válassza ki a követ gyógyulása érdekében.

Az egészség helyreállításán kívül a nemes kő gyógyászat a kristályok csodás, ősi energiájával tudja a párkapcsolatot és az anyagi jólétet is fellendíteni.

Érdemes a kristályok energiáját segítségül hívni, amikor egy-egy elakadt élethelyzetben vagy. Például párkapcsolati konfliktus, magány, kudarc, vagy anyagi bizonytalanság. A kristályok energiáinak az aktiválása ugyanis mindig segít megteremteni a testi, lelki egyensúlyt, és sikeresebb életet élni.

Te szeretnéd, hogy a mai rohanó világban több pénz legyen a pénztárcájában, vagy boldogabb párkapcsolatban, és jobb egészséget megélve élj?

Mindezek megvalósításához gyakran elegendő egyetlen megfelelő jólét növelést segítő kristály alkalmazása, csak ismerni kell az ősi, titkokat hozzá.
Ismerd meg a kristályok ősi titkait Te is >>kristály energiák, blokkok okai
gyógyító kristályok, kőposta, koposta.huÚj! Kristály gyógyászat on-line kurzus>>>

Horoszkóp és a kövek >>>

A 7 csakrához tartozó nemes kövek >>>

Betegségek a nemes kő gyógyászatban >>>

Hogyan használd a gyógyító kövek rezgését, ha
jobb életet szeretnél élni >>>


Mi az oka a sok blokkoló energiának, és hogyan szabadulj meg tőlük? >>>
NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT