Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád BLOG Kapcsolat CsodákGyógyító kövek és azok energiái

Gyógyító kövek, kristály gyógyászat

Kristálygyógyászat, a kristályok energiáinak a titkait őrzi
Ezek a titkok az ősi kultúrák gyógyítóinak a tudását tartalmazzák, melyek ma már a tudás bölcsességével tudják az életünket támogatni.
Vajon jobb lenne az életed, ha ismernéd ezeket az energiákkal kapcsolatos titkokat?Szeretnéd tudni, ismerni, az ősi tudást, amely lehetővé tenné számodra is,hogy a gyógyító kövek segítsenek a pénz vonzása, az egészség, és a párkapcsolat jobbá tételében?A kövek gyógyító hatását, már több ezer éve használják az egészség megőrzésére, és a betegségek gyógyítására.
Van, aki a horoszkópja, csakrák funkciói, illetve betegségek szerint válassza ki a követ gyógyulása érdekében.

Az egészség helyreállításán kívül a nemes kő gyógyászat a kristályok csodás, ősi energiájával tudja a párkapcsolatot és az anyagi jólétet is fellendíteni.

Érdemes a gyógyító kristályok energiáját segítségül hívni, amikor egy-egy elakadt élethelyzetben vagy. A kristályok energiáinak az aktiválása ugyanis mindig segít megteremteni a testi, lelki egyensúlyt.

Te szeretnéd, hogy a mai rohanó világban több pénz legyen a pénztárcájában, vagy boldogabb párkapcsolatban, és jobb egészséget megélve élj?

Mindezek megvalósításához gyakran elegendő egyetlen megfelelő gyógyító kristály alkalmazása, csak ismerni kell az ősi, gyógyító titkokat hozzá.
Ismerd meg a kristályok ősi titkait Te is >>kristály energiák, blokkok okai
gyógyító kristályok, kőposta, koposta.huÚj! Kristály gyógyászat on-line kurzus>>>

Horoszkóp és a kövek >>>

A 7 csakrához tartozó nemes kövek >>>

Betegségek a nemes kő gyógyászatban >>>

Hogyan használd a gyógyító kövek rezgését, ha
jobb életet szeretnél élni >>>


Mi az oka a sok blokkoló energiának, és hogyan szabadulj meg tőlük? >>>
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád BLOG Kapcsolat Csodák