Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaAz alvás, és az egészség összefügg

A nyugodt pihentető alvás és az egészség összefüggenek

Az egészségre káros földsugárzások gyengítik szervezetünket.
Minden sugárzásnak megvan az egészséget károsító hatása melynek mértéke, milyensége függ:

- A sugárzásban eltöltött időtől. Ön milyen régóta fekszik ugyan azon a helyen? Mióta áll az íróasztala ugyan ott, (gyakran több időt töltünk a munkahelye, mint otthon)?
- Az adott területen lévő sugárzások fajtáitól, mennyiségétől.
- Az ágyon fekve milyen testrészt, szervet érint a sugárzás.
- Az adott személy érzékenységétől.
- A kisbabák sokkal érzékenyebbek a sugárzásokra, gyakran ha a szülők nem tudják miért sír a kicsi, ez áll a háttérben.
- Milyen lelki állapotban van az illető?
- Mennyire él stresszes életmódot?

Mindenki megfigyelheti magán is a jeleket. Akinek gyakran fáj a feje, vagy álmatlanságban szenved, annak a fej vonalában lehet valamilyen sugárzás. Akinek emésztési problémái vannak, valószínű, hogy a hasi tájékon halad át egy vagy több káros sugárzás.

A magas vérnyomást okozhatja a testen a lábtól a fej felé haladó vízérfolyása, míg az alacsony vérnyomást ennek az ellenkező folyásiránya válthatja ki.


Sok esetben nem csak a földsugárzások zavarják a nyugodt álmot, hanem maga az ágy anyagának a minősége is.
Nem mindegy ugyan is, hogy a világ mely tájékéról származik az a fa, kókusz, vagy bármilyen egyéb termék melyből az ágyat összeállították.

Elég, ha Csernobilra gondolunk, hiszen ki szeretne olyan ágyban feküdni, mely sugárzásokkal szennyezett helyről származik. Épen ezért érdemes vásárláskor körültekintően eljárni és megtudni a származási helyeket, nem csak a készítés helyét!

Mindezek miatt egyszerre akár többféle egészséget károsító hatás is fel léphet, de ezeket az könnyen orvosolni lehet SVT (Spirituális Választerápia)-val, mely lehetőséget nyújt a morfogenetikus, mezők kitisztítására.
A kliensek kedvező változásokról számolnak be, mert nem csak az alvás minősége változik ezáltal, hanem egészségük is javul.
Így csináld, ha...

Ezoterikus és Angyali Tanácsok Magazinok
Iratkozz fel B. Nagy Magdolna
"Így csináld, hogy boldogabb, és egészségesebb életed legyen!" c. ingyenes email tanfolyamára, amelyben ezoterikus tanácsokat, tippeket és gyakorlati útmutatókat kapsz.


Ezeket azonnal használhatod önmagad számára, és családod életét is jobbá teheted!Feliratkozom, az ingyenes, Így csináld, hogy boldogabb, és egészségesebb életed legyen programra >>>
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba