Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaHogyan érzékeljük az angyali ...


Minden ember másképp érzékeli az angyalok jelenlétét.
Kezdetekben ez némi gyakorlást is igényelhet.
Van aki látni szeretné őket, hallani, tapintani...

Ők minden esetben akkor érzékelhetők, ha befogadó állapotban vagy, mely nem transz állapotot jelent, hanem elméd elcsendesítését.

Mindenki számára abban a formában jelennek meg, ami az illető számára a legelfogadottabb.
Van aki szeretné látni őket, mégsem látja. Ennek egyik oka az lehet, hogy valójában fél a látványuktól, nincsen még felkészülve rá.
Megjelenésük formája számtalan lehet, hiszen csak a mi kedvünkért öltenek alakot e csodás fény lények. Hiszen ők a szeretet eszenciájából állnak, ami tulajdonképpen egy érzés.

Éppen ezért nem kell azon csodálkozni, ha egyszerre több ember előtt jelenik meg egy angyal, és azt mindannyian másnak látják. Ez az oka annak is, hogy minden képen, másképp ábrázolják őket.

Van aki a magasabb rezgéseiket érzékelve tudja, hogy jelen vannak, de lehet, hogy csodás illat formájában jelentkeznek.
Amikor jelenlétüket érzékeled, megnyugtató, biztonságos érzés árad szét benned, és tudod, hogy semmi baj nem történhet veled.


Angyali meditációk és Angyali Tanácso

Angyali meditációk és Angyali Tanácsok dupla CD

Angyali meditációk és Angyali Tanácsok dupla CD >>>Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba