BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOGÖtödik csakra - Torok-csakra

Így harmonizáld, Ötödik csakrádat - Torok-csakrádat 5. csakra, torok csakra

Torokcsakrád harmonikusabb működése segíti több területen is az életedHol helyezkedik el, és mi a feladata a Torok csakrádnak?

Nevéhez hűen a torok csakra, a torok területén található.
A torok, nyak, légzőszervek minden megbetegedése összefügg a kommunikációs problémákkal. - melynek okai egyrészt a múlt terheivel, sérelmeivel, másrészt a jövővel kapcsolatos félelmekkel, blokkokkal van összefüggésben.
A hallás károsodása már arra utal, hogy a személy szinte becsukja a fülét, hogy a problémát ne kellejen észrevennie, és arról kommunikálnia. De a torokcsakrához tartozik még a megfelelni vágyás, és az önkifejezéssel kapcsolatos problémák megoldása is.

A gyakori probléma a rekedtség, valamint a torok és mandula gyulladások is a torokcsakra energetikai egyensúlyának a hiányára utalnak. A ki nem mondott szavak pedig szintén energia egyensúly hiányt teremtenek a torok csakrában, mert a ki nem mondott gondolatok, szavak, "lenyelése" - rombolja a torokcsakra működését. A torok csakra energia egyensúlyának a hiánya pedig sajnos a harmónia felborulását is okozza, mert a torok csakra harmóniája szorosan össze függ a kapcsolatok harmóniájával is.

Így harmonizáld, Ötödik csakrádat - Torok-csakrádat

Pozitív megerősítés ami
segíti a torok csakra kiegyensúlyozott működését:


"Múltam terhei, csak a múlt emlékei. Jövőmet, itt a mostban teremtem, azzal, hogy a mostban, megtalálom a boldogságot, örömöt, nagyrabecsülést, hálát.
Képes vagyok kimondani gondolataimat, szavaimat, és ezáltal torok csakrám energia egyensúlyát, harmóniáját megteremteni."


Néz meg, mi segíti a többi csakrád harmonikus és kiegyensúlyozott működését is >>>Angyali tanácsok meditációhoz, hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj! Még több információt olvashatsz a csakrák harmonizálásáról, energia egyensúlyának a megteremtéséről, az
Angyali tanácsok meditációhoz e-könyvben >>>