NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
A pénz akkor áramlik könnyedén, ha.. A pénz akkor áramlik könnyedén, ha...

... ha tudod a választ, akkor már te is részt vettél a Hogyan gazdagodj online kurzuson. Azonban, ha még csak keresed azokat a megoldásokat amitől több pénz jöhet a pénztárcádba, akkor jó ha tudod, hogy az egyik fontos momentum, ami segíti a pénz energiákat, az a földeltség.

Nyílt titok, hogy aki földeletlen, (túl sokat foglalkozik a szellemi világgal, sok a bizonytalanság az életébe, gyakran vannak lelki sérülései) - nos ők földeletlenek lehetnek, ami akadályozza a pénz megjelenését az életükben.A pénz is akkor áramlik könnyedén, megvan a tested energia egyensúlya!


A földleltség ugyanis, többek között azt jelenti, hogy nyitott vagy a földi energiák befogadására, vagyis a földi jólétre.

Ezért, amikor egyéni konzultáción, energetikai tisztítást csinálok a klienseknek, akkor, a kezelés előtt azt vizsgálom, hogy megvan e a segítségért hozzám forduló földeltsége. (Erre külön technika van amivel ezt tesztelem.) Mert, amíg nincs meg a kliens földeltsége, addig a terápiát sem érdemes elkezdeni, hiszen a kliensnek befogadónak kell lennie a földi energiákra, ahhoz, hogy a pozitív változás megtudjon történni.

Sokan szenvednek a földeletlenség miatt, amit gyakran stabilitás hiánnyal jellemeznek. A stabilitás hiánya pedig gyakran egyensúly vesztéshez vezet. Amely eleinte a test kibillenését, például elesést idéz elő, - ez télen sokkal gyakrabb mint nyáron. Bár a téli csúszós időre szokták a gyakori eleséseket fogni, az ok hátterében a földel való kapcsolat megszakadása is közre játszik.

A földeletlenség egyik oka ugyanis a ruházkodásban rejlik. Télen mindenki jól bebugyolálja magát, ami ugyan véd a hideg ellen, de nem mindegy, hogy a ruházkodás milyen. A műszálas ruha, cipő például rengeteg elektromosságot tud produkálni a fizikai testben, amit télen sokkal nehezebb a testnek levezetnie, vagyis földelté válni.

A megoldás a műszálas ruhák elkerülése legalább otthon. Ha figyelsz arra, hogy pamut zokni legyen rajtad, susogós - műszálas melegítő helyett szintén jó minőségű pamut anyagból készült szabadidő ruha, akkor máris sokat tettél önmagadért, a földeltségedért, és a pénzügyi gyarapodásodért!

Szeretettel írtam Neked:

B.Nagy Magdolna
Párkapcsolati, és pénz blokkok oldásában tudok
Neked segíteni.
www.ezoterikustanacsok.hu
Szeretnéd tudni hogyan gazdagodj, és legyen több pénz  a pénztárcádban:


Érzékenységed ajándékaiNAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT