BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG ANGYALI ÚTMUTATÁSOKÁltalános szerződési feltételek


I. Általános tudnivalók 
I.1. A jelen Általános Szerződési Feltétel hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a Szolgáltató által üzemeltetett webcímen található elektronikus piactéren keresztül történik. 
I.2. Az ezoterikustanacsok.hu weboldalon történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott módon. Semmilyen egyéb, így telefonon, telefaxon, levélben, stb. megküldött rendelést nem kerül be a weboldalon keresztül történt rendelések rendelési állományába.
I.3. Szolgáltatásunkat minden jogképes természetes és jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet jogosult igénybe venni, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.
I.4. Az ezoterikustanacsok.hu oldalon vásárolható (nem online tarnolyami anyagok) termékeket - CD, mandala árát: a megrendelést követően a vevő fizeti be, Postán keresztül postai rózsaszín csekken vagy banki utalással folyószámláról folyószámlára, vagy Western Unionon keresztül A választható fizetési opció minden esetben fel van tüntetve a rendelési oldalon illetve a rendelést követő e-mailben is. A termékek postázása a termék árának a beérkezése után történik. Minden esetben elektronikus számla készül róla, amit a rendelésnél megadott emilcímre küldünk. A termékek postázása a rendelésnél megadott címre történik, postai tértivénnyel. A megvásárolt terméket a posta kézbesíti, át kell venni tértivényen. Az átvételt igazoló tértivény vissza kerül az ezoterikustanacsokhoz. A postásnak már nem kell fizetni semmit.
I.5 Az ezoterikustanacsok.hu oldalon elektronikus könyvként történő termékek vásárlása azt jelenti, hogy nem papírra nyomtatott formában, hanem egy elektronikus PDF fájl formájában tölthető le az ezoterikustanacsok.hu külön erre a célra fenntartott oldalán. A letöltési anyag elérhetőségi linkje emailen kerül elküldésre a megrendelő e-mail címére. Az e-könyv (e-book) részbeni, vagy teljes tartalma (szöveg, képi anyaga) nem szerkeszthető, nem másolható, nem nyomtatható! A könyvek és az online kurzusok anyaga szerzői jogvédelem alatt állnak. Az elektronikus kiadványok felhasználására vonatkozó szerzői jogokat a szerzői jogi törvény szabályozza www.artisjus.hu/aszerzoijogrol/jogszabalyok.html A megrendelt elektronikus könyv(ek), vagy online tanfolyam(ok) természetüknél fogva nem szolgáltatható vissza, ezért a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 5. paragrafus "c" pontjának megfelelően a vásárló az elektronikus könyv(ek), vagy online tanfolyam(ok) megvételekor nem élhet az egyébként szokásos nyolc napon belüli elállási joggal.
I.6. B.Nagy Magdolna honlapjain található bármely tartalmat szerzői jog védi bnagymagdolna.hu ezoterikustanacsok.hu, ezoterikustanacsok.com, ezoterikusmegoldasok.hu az ezeken az oldalakon található tartalom részben vagy egészben másolható és felhasználható 50.000 Ft/nap bérleti díj ellenében, és a felhasználással ("lopással" elfogadja ezt a feltételt.)
A tartalmak bármilyen másolása vagy terjesztése kizárólag a tulajdonos írásos hozzájárulásával lehetséges. Az írásos anyagok, cikkek, e-könyvek (e-book), az online tanfolyamok részbeni, vagy teljes tartalma (szöveg, képi anyaga) a tulajdonos írásos engedélye nélkül nem szerkeszthető, nem másolható, nem nyomtatható! Bármely információ átvétele és közzététele csak az ezoterikustanacsok.hu oldalra való hivatkozással történhet, az írásos engedély után. Internetes hivatkozás esetén, az oldalon linket is el kell helyezni, amely az ezoterikustanacsok.hu főoldalára kell mutasson amihez szintén szükséges a tulajdonos írásos engedélye.
I.7. Az ezoterikustanacsok.hu oldalain megadott, leírt adatokat, és információkat kizárólag mindenki saját maga felelősségére használhatja fel.
I.8. A szolgáltató fenntartja a jogot bármely szolgáltatásának felfüggesztésére, megszüntetésére, tartalmának módosítására. Továbbá a www.ezoterikustanacsok.hu szintén fenntartja a jogot a regisztrációs folyamat megváltoztatására.
I.9 A megvásárolt termékekről, legyen az online, vagy fizikai termék számla készül a szamlazz.hu partner felületét használva. Minden esetben online, elektronikus számla készül, amit a rendelésnél megadott email címre küldünk. Az elektronikus számla helyett a papír alapú számla igénylését és készítést, a rendelés előtt szükséges jelezni. Amennyiben a megrendelés előtt nem történik erre külön kérelem, akkor elektronikus számla kerül kiküldésre.

Szolgáltató: 
Telephely címe / Posta cím:
B Nagy Magdolna
1181 Budapest XVIII.
Csontváry Kosztka Tivadar utca 48. 2 /12

Adószám:
46480655-1-43

Folyószámlaszám:
B.Nagy Magdolna EV.
K&H Bank
10400188-50526971-71901003

Adatkezelés nyilvántartási száma:
hirlevélküldéshez
NAIH-59025/2016.

Adatkezelés nyilvántartási száma:
üzemeltetéshez
NAIH-59026/2016.

I.9. Amennyiben kérdése, kifogása merülne fel a megrendelt termékkel kapcsolatosan, észrevételét közölje a ezoterikustanacsok@gmail.com központi címen.

II. Regisztráció
A regisztrációnál az ezoterikustanacsok.hu Általános Szerződési Feltételei érvényesek. Csak azokat a rendeléseket tudjuk teljesíteni, melyek hiánytalanul kitöltve érkeztek be a rendszerbe. Minden rendelést visszaigazol a rendszer.

III. A megrendelés
III.1. A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat, tájékoztatást a konkrét árucikk információs oldaláról (a termék web oldala) lehet részletesen megismerni.
III.2. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár. Az ezoterikustanacsok.hu alanyi mentes ÁFA körbe tartozik. III.3. Az ezoterikustanacsok.hu oldalain közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A módosítás a már megrendelt áruk vételárát nem befolyásolja. A kedvezmények, akciók a weboldalon meghirdetett időtartamra szólnak, és csak a meghirdetett ideig vehetők igénybe.
III.4. A Szolgáltató a már megrendelt áruk vételáránál is fenntartja a változtatás jogát, ha adatbeviteli hiba, illetve tévedés miatt a weboldalon megadott ár eltér a forgalmazói árlistában foglaltaktól. Ha a vevő ebben az esetben gyakorolja az elállás jogát, akkor a kiszállításból eredő költségeket nem kell megtérítenie.
III.5. A Vevő a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.A Vevő elektronikus úton fejezi ki a szerződésben foglaltakkal kapcsolatos egyetértését azzal, hogy az adatlap Küldés gombjára kattintva a szerződésben foglaltakkal egyetért és a tartalmát elfogadottnak tekinti magára nézve. Ezen szerződés aláírások nélkül is érvényes, az adatlap kitöltésével ráutaló magatartással kerül érvényesítésre!
III.6. A megrendelést csak akkor áll módunkban elfogadni, ha vevő a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti. A hibás adatokból eredő téves teljesítésből eredő károkért az üzemeltetőket felelősség nem terheli, a hibás adatokból adódó költségeket a vevőnek kell megtéríteni.
III.7. A Szolgáltató a Vevő ajánlatának megérkezését követően köteles a Vevő részére a vásárlást elektronikus úton visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Vevő részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve a Vevő vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik. 

IV. Szállítási és fizetési feltételek
IV.1. A vevő a terméket megrendelheti
• Utánvét: a Magyar Posta utánvétes szolgáltatása segítségével az ország teljes területén teljesítjük vevőinktől érkezett vásárlási igényeket.
• Készpénzes befizetéssel: a Magyar Posta rózsaszín postai csekkjével tudja a vásárló kifizetni a terméket
• Banki utalás: Folyószámláról folyószámlára történő kifizetéssel.
• Western Unionon keresztüli befizetéssel
IV.2. A megrendelt áru ellenértékének megtérítése személyes átvétel esetén készpénzben, banki utalás esetén az UniCredit Bank 10918001-00000057-76180002 bankszámlára, utánvétes csomagküldés esetén Magyar Posta által utánvéttel történhet.
IV.3. A kiszállítási díjak módosítási jogát fenntartjuk, a már feladott megrendelések szállítási költségei utólagosan nem módosulnak.
V. Elállási jog
V.1. Vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét elektronikus úton jogosult jelezni az ezoterikustanacsok@gmail.com e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
V.2 Utánvétellel történő kiszállítás esetén az áru átvételének megtagadásából keletkezett szállítási költség megtérítése a Vevőt terheli, melyet a Szolgáltató jogi úton behajt.
V.3. A Szolgáltató kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni, az áru átvételétől számított 3 napon belül.
VI.4 A megrendeléssel kapcsolatos speciális kérés, esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat az ezoterikustanacsok@gmail.com e-mail címen.

VI. Garancia, szavatosság
VI.1. A jótállásra és a szavatosságra a Ptk-ban és a 151/2003. (IX. 22.) kormányrendeletben foglaltak az irányadók. 

VII. Felelősség
VII.1. Az ezoterikustanacsok.hu weboldalon történő vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.
VII.2. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely az ezoterikustanacsok.hu való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős az ezoterikustanacsok.hu való kapcsolódásáért és az ezoterikustanacsok.hu weboldalon történő vásárlásért. Az üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén.
VII.3. Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák az ezoterikustanacsok.hu akadálytalan működését és a weboldalon történő vásárlást, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elvész.

VIII. Adatvédelem
VIII.1. az ezoterikustanacsok.hu weboldal ezúton tájékoztatja Vevőit, hogy adataikat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az ezoterikustanacsok.hu alvállalkozójaként működik. Az alvállalkozók az ezoterikustanacsok.hu által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

A megrendelő a megrendeléssel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a megrendelt termékkel kapcsolatos információkat, eseti jelleggel (nem rendszeres hírlevélként), tájékoztatásként az ezoterikustanacsok.hu a tárolt elektronikus címére megküldje.

IX. Egyéb
IX.1. A Szolgáltató szabadon módosíthatja a vásárlási és a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege online megtalálható a weblapon.
X.2. Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt szabályokat, akkor az üzemeltetők szabadon érvénytelennek nyilváníthatják a vevő regisztrációját és vásárlását és azt értesítés nélkül törölheti.
X.3. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság joghatóságát kötik ki.
X.4. A jelen weboldal üzemeltetői az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. Törvény alapján közvetítő szolgáltatást is végeznek a weboldalon, ezért a jelen weblapon más által rendelkezésre bocsátott, jogszabályba ütköző tartalmú információval harmadik személynek okozott kárért felelősséggel nem tartoznak.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Akcióink a készlet erejéig érvényesek!
A különböző akciók és kedvezmények egymással nem vonhatóak össze! 
©Minden jog fenntartva: www.ezoterikustanacsok.hu


Adatvédelmi állásfoglalás

Bevezető
B Nagy Magdolna egyéni vállalkozó (1181 Budapest XVIII.
Csontváry Kosztka Tivadar utca 48. 2 /12) (a továbbiakban szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.
Az ezoterikustanacsok.hu címen elérhető termékek és szolgáltatások adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a http://ezoterikustanacsok.shp.hu/hpc/web.php?a=ezoterikustanacsok&o=a_sz_f
címen. Az esetleges változásokról kellő időben értesíti látogatóit. A szolgáltató fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására.
A szolgáltató elkötelezett felhasználói és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A szolgáltató a személyes adatokat bizalmasan kezeli, megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.
A szolgáltató jelen szabályzatban kinyilvánítja és bemutatja azokat az elvárásokat, melyeket saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre;
2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól
Az Online Privacy Alliance ajánlásai.
Amennyiben felhasználónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk, és munkatársunk megválaszolja kérdését.

A személyes adatokkal kapcsolatos fogalmak és értelmezéseik
személyes adat:
bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet;
különleges adat:
a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adatok;
adatkezelés:
az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, írásminta, láírás, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is;
adatfeldolgozás:
az adatkezelési műveletek, technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;
hozzájárulás:
az érintett kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez;
adattovábbítás:
valamely adat hozzáférhetővé tétele meghatározott harmadik személy számára;
nyilvánosságra hozatal:
valamely adat hozzáférhetővé tétele bárki számára;
adatkezelő:
az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja; Kötelező adatkezelés esetén az adatkezelés célját és feltételeit, valamint az adatkezelőt az adatkezelést elrendelő törvény vagy önkormányzati rendelet határozza meg;
adatfeldolgozó:
az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi;
adattörlés:
az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges;

Az adatkezelés alapelvei
Személyes adat akkor kezelhető, ha
a) ahhoz az érintett hozzájárul, vagy
b) azt törvény vagy - törvény felhatalmazása alapján, abban meghatározott körben - helyi önkormányzat rendelete elrendeli. Törvény közérdekből - adatok körének kifejezett megjelölésével - elrendelheti a személyes adat nyilvánosságra hozatalát. Minden egyéb esetben a nyilvánosságra hozatalhoz az érintett hozzájárulása, különleges adat esetében írásbeli hozzájárulása szükséges. Kétség esetén azt kell vélelmezni, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg. Az érintett hozzájárulását megadottnak kell tekinteni az érintett közszereplése során általa közölt vagy a nyilvánosságra hozatal céljából általa átadott adatok tekintetében.
Cselekvőképtelen és korlátozottan cselekvőképes kiskorú személy nyilatkozatához a törvényes képviselőjének hozzájárulása szükséges, kivéve azon szolgáltatás részeket, ahol a nyilatkozat a mindennapi életben tömegesen előforduló regisztrációt céloz, és különösebb megfontolást nem igényel.
Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie e célnak.
Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig.
Személyes adat csak megfelelő tájékoztatáson alapuló beleegyezéssel kezelhető.
Az érintettet – egyértelműen, közérthetően és részletesen – tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.
A kezelt személyes adatoknak meg kell felelniük az alábbi követelményeknek:
a) felvételük és kezelésük tisztességes és törvényes;
b) pontosak, teljesek és ha szükséges, időszerűek;
c) tárolásuk módja alkalmas arra, hogy az érintettet csak a tárolás céljához szükséges ideig lehessen azonosítani.
Az adatokat védeni kell különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás, vagy törlés, illetőleg sérülés vagy megsemmisülés ellen.
A látogató az adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhet, illetve ellenőrizheti adatai tartalmát, igény szerint bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, illetve törlését. A látogató az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja. Az adatfeldolgozás általában gépi úton történik. Az adatkezelés céljának teljesülésével egyidejűleg az adatok törlését a jogszabályi előírások alapján kell elvégezni. Az adatok akkor továbbíthatóak, valamint a különböző adatkezelések akkor kapcsolhatóak össze, ha a látogató ahhoz hozzájárult, vagy törvény azt megengedi, és ha az adatkezelés feltételei minden egyes személyes adatra nézve teljesülnek. Az adatkezelések megvalósítása előtt a szolgáltatónak - a jogszabályi előírások figyelembevételével - érthető és egyértelmű tájékoztatást kell közzé tennie az adatfelvétel módjáról, céljáról és - az adatszolgáltatás önkéntessége esetén - az önkéntes jelleg feltüntetéséről.

A személyes adatok kezelésével kapcsolatos értelmező megjegyzések
Amikor látogatóink az www.ezoterikustanacsok.hu oldalain tartózkodnak, általában megtehetik ezt anélkül, hogy fel kellene fedniük saját kilétüket, vagy bármilyen személyes jellegű adatot kellene megadniuk. Vannak azonban olyan oldalak és alkalmak, amikor a www.ezoterikustanacsok.hu által kínált szolgáltatás teljes körű igénybevételéhez szükségessé válhat a látogatók bizonyos személyes adatainak (például nevének, postacímének vagy e-mail címének) megadása, illetve ismerete.
Személyes azonosításra alkalmas adatokon, információn azokat a természetes személyekre vonatkozó személyes adatokat értjük, melyek segítségével valakit személyében azonosítani lehet, valakivel kommunikációs kapcsolatba lehet kerülni, vagy valakinek meg lehet határozni a fizikai elérhetőségét - ideértve, de nem korlátozva az alábbiakra: név, lakáscím, postacím, telefonszám, faxszám, e-mail cím, banki minősítés, társadalombiztosítási szám, adóhatósági azonosító, hitelkártya információ, ügyfélprofilok, biometrikus azonosítók.
Nem minősülnek személyes adatnak azok az anoním információk , melyeket a személyes azonosíthatóság kizárásával gyűjtenek és természetes személlyel nem hozhatóak kapcsolatba, illetve azok a demográfiai adatok sem minősülnek személyes adatnak, melyeket úgy gyűjtenek, hogy nem kapcsolják hozzá azokat azonosítható személyek személyes adataihoz, s ezáltal nem állítható fel kapcsolat természetes személlyel.
Harmadik fél által - a szükséges hozzájárulás alapján - biztosított személyes adatokon azokat a személyes azonosításra alkalmas adatokat, információkat értjük, amelyek a szolgáltatást igénybe vevő személyre, azaz a látogatóra vonatkoznak, de azokat a szolgáltató a jogszabályi előírások megtartásával harmadik fél közreműködése során gyűjti és biztosítja.
Általános elvként nyilvánítjuk ki, hogy minden olyan esetben, amikor személyes adatokat kérünk látogatóinktól, a szükséges tájékoztató szöveg elolvasása és értelmezése után szabadon dönthetnek arról, megadják-e a kért információkat. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy amennyiben valaki nem adja meg személyes adatait, olykor előfordulhat, hogy nem tudja az adott, személyes adat megadásához kötött szolgáltatást , vagy terméket igénybe venni.
A szolgáltató semmilyen körülmények között nem gyűjt különleges adatokat, amelyek faji eredetre, nemzeti, nemzetiségi és etnikai hovatartozásra, politikai véleményre vagy pártállásra, vallásos vagy más meggyőződésre, egészségi állapotra, kóros szenvedélyre, szexuális életre, valamint büntetett előéletre vonatkoznak.
Jelen Szabályzat a látogatók nem nyilvánosságra szánt, hanem a szolgáltató rendelkezésére bocsátott személyes adatainak védelmével kapcsolatos. Ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait vagy azok egy részét, az ilyen információkra a Szabályzat hatálya nem terjed ki.

Regisztrációs oldalak, megrendelőlapok
A www.ezoterikustanacsok.hu weboldal egyes termékei, szolgáltatásai csak regisztrált felhasználók számára érhetők el. Amennyiben a szolgáltató egyes oldalain regisztrációra kérjük látogatóinkat, minden esetben feltüntetjük, hogy mely adatokat, milyen célból és feltételek mellett kérjük "kötelező" jelleggel megadni. A kötelező kifejezés jelen esetben nem az adatfelvétel kötelező jellegére utal, hanem arra, hogy vannak olyan rekordok, amelyek kitöltése nélkül a regisztráció sikerrel nem zárulhat, így bizonyos mezők kitöltetlenül hagyása, vagy nem megfelelő kitöltése a regisztráció elutasításához vezethet. A kötelezően kért adatokat azonban olyan általánosított formában kérjük látogatóinktól, hogy azok semmilyen személyes azonosításra nem lehetnek alkalmasak.
Regisztráció és megrendelés esetén az adatkezelés célja: a felhasználó azonosítása és egymástól való megkülönböztetése, kapcsolatfelvétel, a szerződés teljesítése, statisztika készítése, a felhasználók személyre szabottabb kiszolgálása, elektronikus hirdetés küldése. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-a, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése. A kezelt adatok köre: felhasználónév, jelszó, e-mail cím, szállítási név és cím, számlázási név és cím, telefonszám, direkt marketing hozzájárulás, valamint a megrendeléssel kapcsolatos adatok. Az adatkezelés időtartama: az utolsó belépéstől számított 1 év.
A látogatóink által biztosított személyes, illetve egyéb adatokat nem egészítjük ki és nem kapcsoljuk össze más forrásból származó adatokkal, vagy információval. Amennyiben a jövőben különböző forrásokból származó adatok ilyenfajta összekapcsolására kerülne sor, ezt a tényt kizárólag a megfelelő tájékoztatást követően, előzetesen adott látogatói hozzájárulás esetén tesszük meg.

Anonim látogatóazonosító (cookie) elhelyezése
Az anonim látogatóazonosító (cookie) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes az ügyfelet, azaz a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg.
A hálózat világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim azonosításhoz azért fordulnak a szolgáltatók, hogy egyfelől többet tudhassanak meg az ügyfelek információhasználati szokásairól abból a célból, hogy tovább javíthassák szolgáltatásaik színvonalát, illetve másfelől kínálhassák ügyfeleiknek a testreszabási lehetőségeket.
Amennyiben nem szeretné, hogy ilyen azonosító jel kerüljön az Ön számítógépére, módja van a böngészőjét úgy beállítani, hogy az ne engedje meg az egyedei azonosító jel elhelyezését az Ön gépére. Ebben az esetben a legtöbb szolgáltatásunkat ugyanúgy igénybe veheti, de bizonyos esetekben (például a testreszabott megoldásokat kínáló oldalainkon) nem tudjuk igényeinek figyelembe vételével a legteljesebb mértékben kiszolgálni Önt.

Linkek
A www.ezoterikustanacsok.hu oldalain képi és szöveges utalás, ugrópont található más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol a szolgáltatónak semmilyen befolyása nincs a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatra. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen ugrópontokra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át. Ilyen esetekben - ha szükségét érzik - olvassák el az oldalak szolgáltatóinak nyilatkozatát a személyes adatok védelmével kapcsolatban.

A személyes adatok változtatása, törlése
A személyes adatok módosítására és törlésére szintén az ezoterikustanacsok@gmail.com email címen és a regisztrált felhasználóknak az adatmódosítás oldalon van lehetőség.
Ha bármelyik ügyfelünk kéri, hogy személyes adatait töröljük ki saját rendszerünkből (természetesen bizonyos esetben vállalva azt, hogy attól fogva nem, vagy nem olyan módon tudja igénybe venni azt a szolgáltatást, amelyhez ezek az adatok tartoztak), ezt haladéktalanul teljesítjük úgy, hogy az adatbázisainkból kitöröljük a megfelelő, látogató által megjelölt rekordokat. A felhasználónak mindenkor igazolnia kell jogosultságát az adatok módosítására, vagy törlésére vonatkozóan. Ha a felhasználó hiányosan azonosítja magát, a regisztrációja nem törölhető.

Hírlevél és tréning
Ha szeretné igénybe venni a www.ezoterikustanacsok.hu hírlevél, vagy tréning szolgáltatását, név és e-mail cím megadásával teheti meg.

Online kérdőíves vizsgálatok
Időnként a szolgáltató küldhet olyan kérdőíveket, melyek kitöltése teljesen önkéntes. Az önkéntes jelleg feltüntetésére minden esetben sor kerül. Az önként jelentkező válaszadóktól csak abban az esetben kérünk személyes címzési adatokat (személynév, postacím), ha a kérdőívek kitöltéséhez személyre szóló információt kell elküldenünk (pl. a felméréshez kapcsolódó nyeremény esetén). A kérdőíves felmérések célja legtöbbször az, hogy szolgáltatásaink színvonalának javításához, fejlesztéséhez megismerhessük ügyfeleink véleményét (ezért kérünk olyan demográfiai adatokat is, melyek alapján ügyfeleink semmiféleképpen nem azonosíthatóak személyesen).

Speciális ajánlatok küldése
Ügyfeleink számára bizonyos időközönként tájékoztató célú körleveleket küldünk új szolgáltatásainkról, speciális ajánlatainkról stb. Amennyiben ügyfeleink nem akarják az ilyen promóciós leveleket a továbbiakban fogadni, bár korábban e szándékukat nem jelezték, lemondhatják azokat az ezoterikustanacsok@gmail.com e-mail címen keresztül.

Frissítve: 2020.05.12Általános szerződési feltételek

Jogi nyilatkozat

GDPR Adatvédelem, adatkezelési tájékoztató

IMPRESSZUM: Tárhely szolgáltató adatai

SZALON ETIKETT


Fogyasztói tájékoztató

Vásárlási feltételek - Mandalák

Elállási nyilatkozat minta


BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG ANGYALI ÚTMUTATÁSOK