NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
A Szeretet nevében...A Szeretet nevében... ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával


Talán te is észrevetted már, hogy néha nehéz rájönni, hogy miért vannak elakadások... blokkok az életedben... és emiatt kéred a neked tetsző változást...

... és a számodra kellemesebb élet egyre közelebb kerül... szinte érezheted azt is, hogy karnyújtásnyira van a megoldás...

... és ha még nem történt meg a kért fordulat... talán a régi minták még aktívak. Ilyenek akadályozhatnak:

Gyerekkorodban, vagy egy rossz kapcsolatban talán meg tiltották, hogy azt tedd ami öröm lenne számodra - és a békesség kedvéért, talán többször is lemondtál a saját örömödről, boldogságodról.


Tudom, hogy ezekre még gondolni sem jó... de a változás szele közeleg...

Mert amikor eldöntöd, hogy a saját kiteljesedett életedet szeretnéd élni, akkor bizony változás előtt állsz, amely lehet nehéz, és lehet akár könnyű is, mert az igényed, hogy jobb, boldogabb életet akarsz már érni, bizony változásokkal jár.


Változás előtt állsz

A változás pedig azt jelenti, hogy a régi mókuskerékből kilépve, életutadon számtalan ajándék vár rád, (amelyek a mókuskerékbe nem jutottak be eddig!)

Bátorságod csodás ajándéka az, hogy a régi megszokott családi és generációs minták helyett valami jobb fog jönni, ami megkönnyíti életed! Talán finom érzékeléseiden keresztül már most is érzed... talán tisztánlátásodon keresztül már látod is, hogy mi van kibontakozóban...

Valami új... valami jobb... ami csak rád vár! ~ és ami kitartásod, önmagad felé történő elköteleződésed hatására egy csodás, örömökkel teli életet hoz el számodra.

Csak érzékeld meg a jobb jövőd... Hidd el megy ez neked! Mindig is használtad érzékszerveidet... csak most már sokkal tudatosabban tudod ezt megtenni, ahogy lehullanak rólad sorban a múlt békjói... egyre több könnyedséget fogsz érzékelni, és csodás lényed, eddig talán rejtett energiáid a szabadság könnyedségével ajándékoznak meg. Ez neked is jár!A Szeretet nevében... ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy MagdolnávalSzeretet és változás...

Gyermekként bizony sokszor meg akarunk felelni a szülőknek, tanároknak... és legtöbbünket arra biztattak, hogy ez a helyes, megfelelő viselkedés, ahelyett, hogy saját boldogságunkat tartsuk fontosnak.

Felnőtt fejjel azonban már dönthetünk másként, hiszen már elég sok tapasztalatot szereztünk, melyek bizonyítják, hogy nem éri meg hosszútávon másoknak megfelelni! Igaz azonban az is, hogy bátorság kell ahhoz, hogy kilépjünk a megfelelni akarás, mintájából.

Amikor elengeded a félelmeidet..., hogy "Vajon, mit fognak szólni mások..." elindulhatsz a pozitív változás felé... ami elvezet a boldogabb kapcsolatok, és akár az igazi Lélektársaddal való együtt léthez.
Hiszen nem kell egyedül lenni, lehet kedves, valóban téged szerető társad, akivel testi, lelki szinten is jól megvagytok.

Készen állsz, elengedni a félelmeidet, és megismerni azokat az útmutatókat, amelyek végig vezethetnek a boldogságod élet útján?


Itt az ideje, hogy az igazi Lélektársadat magadhoz vonzd, vagy hogy együtt legyél vele?

Kíváncsi vagy a gyakorlati megoldásokra? - hogy ne kelljen tovább várnod, hanem tudd, hogyan lehet a boldogabb, szeretetteljes kapcsolatot magadhoz vonzani, megteremteni neked is!

Ha a válaszod: Igen! Akkor tudok neked segíteni a Lélektárs vonzó Párkapcsolati online kurzus azonnal használható gyakorlati útmutatóival.
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• Kerülj be, Szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe!

• Telihold? Karma? Mit tehetsz a pozitív változásért

• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

• VIDEÓK • Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban

• Magány feloldás, pénz gondok megszüntetése.
Így csináld:


• Így segít otthonod, a harmonikus párkapcsolatban

• Mióta segítenek az Angyalok?


Lélektárs vonzó Párkapcsolati tréning szives képNŐI ÖRÖMÖK sorozat  SZEXUÁLIS ENERGIÁK Intimitás, Illatok online videó


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT