ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
A SZERETET NEVÉBEN...A Szeretet nevébenB.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
VÁLTOZÁS ELŐTT ÁLLSZ

Talán te is észrevetted már, hogy néha nehéz rájönni, hogy miért vannak elakadások... blokkok az életedben... amely miatt talán a kapcsolataid nem úgy alakulnak ahogy te szeretnéd...

Talán épp ez tart távol, az igazi Lélektársadtól?

A Szeretet nevében:
- mit vártak el tőled?
- mi tettek veled?
- mire vettek rá...?

Amit megtettél... pedig valahol szíved mélyén érezted, hogy nem kéne...

Vajon, hányszor tiltották meg, hogy azt tedd ami öröm lenne számodra? - és a békesség kedvéért, vajon hányszor mondtál le a saját örömödről, boldogságodról?

Amikor azonban eldöntöd, hogy a saját kiteljesedett életedet szeretnéd élni, akkor bizony változás előtt állsz, mely lehet nehéz, és lehet akár könnyű is, mert az igényed, hogy jobb, boldogabb életet akarsz már érni, bizony változásokkal jár.

A változás pedig azt jelenti, hogy a régi mókuskerékből kilépve, életutadon számtalan ajándék vár rád, (amelyek a mókuskerékbe nem jutottak be eddig!)

Bátorságod csodás ajándéka az, hogy a régi megszokott családi és generációs minták helyett valami jobb fog jönni, ami megkönnyíti életed! Talán finom érzékeléseiden keresztül már most is érzed... talán tisztánlátásodon keresztül már látod is, hogy mi van kibontakozóban...

Valami új... valami jobb... ami csak rád vár! ~ és ami kitartásod, önmagad felé történő elköteleződésed hatására egy csodás, örömökkel teli életet hoz el számodra.

Csak érzékeld meg a jobb jövőd... Hidd el megy ez neked! Mindig is használtad érzékszerveidet... csak most már sokkal tudatosabban tudod ezt megtenni, ahogy lehullanak rólad sorban a múlt békjói... egyre több könnyedséget fogsz érzékelni, és csodás lényed, eddig talán rejtett energiáid a szabadság könnyedségével ajándékoznak meg.Bőségteremtést segítő tudásanyagaimKapcsolódó tudásanyagok
SZERETET ÉS VÁLTOZÁS...

Gyermekként bizony sokszor meg akarunk felelni a szülőknek, tanároknak... és legtöbbünket arra biztattak, hogy ez a helyes, megfelelő viselkedés, ahelyett, hogy saját boldogságunkat tartsuk fontosnak.

Felnőtt fejjel azonban már dönthetünk másként, hiszen már elég sok tapasztalatot szereztünk, melyek bizonyítják, hogy nem éri meg hosszútávon másoknak megfelelni! Igaz azonban az is, hogy bátorság kell ahhoz, hogy kilépjünk a megfelelni akarás, mintájából.

Amikor elengeded a félelmeidet..., hogy "Vajon, mit fognak szólni mások..." elindulhatsz a pozitív változás felé... ami elvezet a boldogabb kapcsolatok, és akár az igazi Lélektársaddal való együtt léthez.
Hiszen nem kell egyedül lenni, lehet kedves, valóban téged szerető társad, akivel testi, lelki szinten is jól megvagytok.

Készen állsz, elengedni a félelmeidet, és megismerni azokat az útmutatókat, amelyek végig vezethetnek a boldogságod élet útján?

Itt az ideje, hogy az igazi Lélektársadat magadhoz vonzd, vagy hogy együtt legyél vele? Kíváncsi vagy a gyakorlati megoldásokra? - hogy ne kelljen tovább várnod, hanem tudd, hogyan lehet a boldogabb, szeretetteljes kapcsolatot magadhoz vonzani, megteremteni neked is!

Ha a válaszod: Igen! Akkor tudok neked segíteni a Lélektárs vonzó Párkapcsolati online kurzus azonnal használható gyakorlati útmutatóival.Lélektárs vonzó Párkapcsolati tréning szives képNŐI ÖRÖMÖK sorozat  SZEXUÁLIS ENERGIÁK Intimitás, Illatok online videóANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG