BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
A Szeretet nevében A Szeretet nevében...

vajon mi blokkolja az életed
még most is?


Hamis áldások... amelyek csak blokkolnak téged!Talán te is észrevetted már, hogy néha nehéz rájönni, hogy miért vannak elakadások... blokkok az életedben... amely miatt talán a kapcsolataid nem úgy alakulnak ahogy te szeretnéd...

Talán épp ez tart távol, az igazi Lélektársadtól?

A Szeretet nevében:
- mit vártak el tőled?
- mi tettek veled?
- mire vettek rá...?

Amit megtettél... pedig valahol szíved mélyén érezted, hogy nem kéne...

Vajon, hányszor tiltották meg, hogy azt tedd ami öröm lenne számodra? - és a békesség kedvéért, vajon hányszor mondtál le a saját örömödről, boldogságodról?Ami távol tartja tőled a boldogságotGyermekként bizony sokszor meg akarunk felelni a szülőknek, tanároknak... és legtöbbünket arra biztattak, hogy ez a helyes, megfelelő viselkedés, ahelyett, hogy saját boldogságunkat tartsuk fontosnak.

Felnőtt fejjel azonban már dönthetünk másként, hiszen már elég sok tapasztalatot szereztünk, melyek bizonyítják, hogy nem éri meg hosszútávon másoknak megfelelni! Igaz azonban az is, hogy bátorság kell ahhoz, hogy kilépjünk a megfelelni akarás, mintájából.

Amikor elengeded a félelmeidet..., hogy "Vajon, mit fognak szólni mások..." elindulhatsz a pozitív változás felé... ami elvezet a boldogabb kapcsolatok, és akár az igazi Lélektársaddal való együtt léthez.

Készen állsz, elengedni a félelmeidet, és megismerni azokat az útmutatókat, amelyek végig vezethetnek a boldogságod élet útján?

Itt az ideje, hogy az igazi Lélektársadat magadhoz vonzd, vagy hogy együtt legyél vele? Kíváncsi vagy a gyakorlati megoldásokra?

Ha a válaszod: Igen! Akkor tudok neked segíteni a Lélektárs vonzó Párkapcsolati tréningen >>Lélektárs vonzó Párkapcsolati tréning szives kép
BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG