NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
A Te Őrangyalod: Mikor van veled és hogyan segít?A TE ŐRANGYALOD ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával


Ha te is szeretnél kapcsolatban lenni az Angyali világgal, a Te Őrangyaloddal, íme néhány lehetőség, hogy kapcsolatba kerülj vele!


Mikor van veled a Te Őrangyalod?

Az Őrangyalod egy csodás energiájú Angyali lény, egy olyan angyali energia, amely fényből, szeretetből, és tudatosságból áll.

Őrangyalod, épp úgy mint a többi angyali energia, mindig jelen van. Vagyis nem csak a Te őrangyalod lehet a segítségedre, hanem akár az összes angyali energiát is érzékelheted, és élvezheted segítő, támogató energiáikat.

Persze te döntöd el, hogy csak az Őrangyalod segítségét, vagy az összes Angyali energia segítségét fogadod el. Ők ebbe nem szólnak bele, mert meghagyják a szabad akaratod szerinti választásod jogát.


Az Univerzum, és vele együtt az Angyalok is az igényeid szerint "dolgozik"

Akár az őrangyalodat hívod, akár más szakma szerinti angyalt kérsz fel segítődnek, nem tudod elrontani! Jól csinálod! Bízz magadban, hiszen mindig a tőled telhető legjobbat teszed! ~ magadért, az életedért.A TE ŐRANGYALOD ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
Nem kell lemondanod semmilyen segítségről sem

Amikor azt kéred, hogy az Őrangyalod segítsen, akkor az Őrangyalod fog segítségedre sietni.

Ha viszont azt mondod: Segítsen az az Angyal amelyik a legjobban ért az adott probléma megoldásához....(pénz, párkapcsolat, egészség...) akkor az az Angyal, vagy angyali csoport fog segíteni Neked. Mert a Segítő Angyalok mindig segítenek!


Mi az Őrangyalod feladata?

A válasz, egyszerű: Az amire megkéred! - DE!

Őrangyalod nem fogja helyetted megoldani a dolgokat. Segít, támogat, lehetőségeket hoz az életedbe...stb. azonban a támogató energiákra nyitottnak kell lenned, a lehetőségeket észre kell venned.

Van, amikor ehhez a Harmadikszem csakrádat érdemes tisztítani, harmonizálni, vagy a kommunikációs blokkjaid miatt a Torokcsakrádnak az "energetikai fertőtlenítésének van itt az ideje". ~ egy biztos: Az angyalok mindig segítenek Neked!.

Ehhez pedig nem kell karácsonyig vagy a szülinapodig várni, hiszen most is sok Angyal vesz körül akik készséggel segítenek neked, kívánságaid szerint. Mivel azonban többféle élethelyzetedre is kereshetsz megoldást, érdemes megbeszélned magaddal, hogy milyen fontossági sorrendek szerint szeretnél haladni... vagyis Mi az ami fontos Neked!? Mert ami fontos neked, vagyis amire figyelsz, és amivel foglalkozol, ahhoz érkezik az angyali segítség is.


Befogadónak lenni az Angyali segítségre

Az egyik legtöbbet kért imádság, a "valamitől való megszabadulás" ~ ez általában valamilyen negatív helyzet ~ ami akkor fog könnyedén megoldódni, ha jól kommunikálsz égi segítőiddel az angyalokkal. Hiszen nem kell egyedül küzdened.

Tudsz tenni magadért, hiszen van neked is közben dolgod. - és persze, megeshet az is, hogy azt tapasztalod, nem jön a megoldás, vagy több pozitív eredményt szeretnél, akkor a Segítő Angyalokat érdemes jobban megértened. Mert ha megérted üzeneteiket, akkor könnyebb lesz a céljaidat is elérni.Segítő Angyalok várnak rád
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• A Bőségteremtés szabályai

• Tényleg kell Mandalát tenni az otthonokba?

• Kerülj be, Szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe!

• A pénz útja hozzád

• VIDEÓK • Magányt űző praktikák

• Magány feloldás:
Lehetőségek és megoldások


• ÍHogyan lehet újra létrehozni az Erőt, Harmóniát, Könnyedséget
Melyik a Te Mandalád? Nézd meg a képeket ~ Bőségteremtés B.Nagy MagdolnávalElengedés angyali segítséggel


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT