BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
A Te Őrangyalod A Te Őrangyalod

Ki az én Őrangyalom?
Hogyan léphetek vele kapcsolatba?
Hogyan segít?

Kérdezik tőlem gyakran azok, akik szeretnének az Angyali világtól segítséget kapni.
Ha te is szeretnél kapcsolatban lenni az Angyali világgal, a Te Őrangyaloddal, íme néhány lehetőség, hogy kapcsolatba kerülj vele!

Mikor van veled az Őrangyalod?

Az Őrangyalod egy csodás energiájú Angyali lény, egy olyan angyali energia, amely fényből, szeretetből, és tudatosságból áll.

Őrangyalod, épp úgy mint a többi angyali energia, mindig jelen van. Vagyis nem csak a Te őrangyalod lehet a segítségedre, hanem akár az összes angyali energiát is érzékelheted, és élvezheted segítő, támogató energiáikat.

Persze te döntöd el, hogy csak az Őrangyalod segítségét, vagy az összes Angyali energia segítségét fogadod el. Ők ebbe nem szólnak bele, mert meghagyják a szabad akaratod szerinti választásod jogát.


Az Univerzum, és vele együtt az Angyalok is az igényeid szerint "dolgozik"

Ez azt jelenti, hogy ha azt kéred, hogy az Őrangyalod segítsen, akkor az Őrangyalod fog segítségedre sietni.

Ha viszont azt mondod: Segítsen az az Angyal amelyik a legjobban ért az adott probléma megoldásához....(pénz, párkapcsolat, egészség...) akkor az az Angyal, vagy angyali csoport fog segíteni Neked.


Mi az Őrangyalod feladata?

A válasz, egyszerű: Az amire megkéred! - DE!

Őrangyalod nem fogja helyetted megoldani a dolgokat. Segít, támogat, lehetőségeket hoz az életedbe...stb. azonban a támogató energiákra nyitottnak kell lenned, a lehetőségeket észre kell venned.

Tehát van neked is közben dolgod. - és persze, megeshet az is, hogy úgy érzed, nem jön a megoldás, akkor a Segítő Angyalokat érdemes jobban megértened. Mert ha megérted üzeneteiket, akkor könnyebb lesz a céljaidat is elérni.Segítő Angyalok várnak rád
Szeretettel írtam Neked!

B.Nagy Magdolna
Párkapcsolati, és pénz blokkok oldásában tudok
Neked segíteni,
hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj!
06-30-573-9197

www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsok
www.youtube.com/user/ezoterikustanacsokBŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG