ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
A TE ŐRANGYALODA Te ŐrangyalodB.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.

Ki az én Őrangyalom?
Hogyan léphetek vele kapcsolatba?
Hogyan segít?

Kérdezik tőlem gyakran azok, akik szeretnének az Angyali világtól segítséget kapni.
Ha te is szeretnél kapcsolatban lenni az Angyali világgal, a Te Őrangyaloddal, íme néhány lehetőség, hogy kapcsolatba kerülj vele!


MIKOR VAN VELED AZ ŐRANGYALOD

Az Őrangyalod egy csodás energiájú Angyali lény, egy olyan angyali energia, amely fényből, szeretetből, és tudatosságból áll.

Őrangyalod, épp úgy mint a többi angyali energia, mindig jelen van. Vagyis nem csak a Te őrangyalod lehet a segítségedre, hanem akár az összes angyali energiát is érzékelheted, és élvezheted segítő, támogató energiáikat.

Persze te döntöd el, hogy csak az Őrangyalod segítségét, vagy az összes Angyali energia segítségét fogadod el. Ők ebbe nem szólnak bele, mert meghagyják a szabad akaratod szerinti választásod jogát.


Az Univerzum, és vele együtt az Angyalok is az igényeid szerint "dolgozik"

Akár az őrangyalodat hívod, akár más szakma szerinti angyalt kérsz fel segítődnek, nem tudod elrontani! Jól csinálod! Bízz magadban, hiszen mindig a tőled telhető legjobbat teszed! ~ magadért, az életedért.


NEM KELL LEMONDANOD SEMMILYEN SEGÍTSÉGRŐL SEM!

Amikor azt kéred, hogy az Őrangyalod segítsen, akkor az Őrangyalod fog segítségedre sietni.

Ha viszont azt mondod: Segítsen az az Angyal amelyik a legjobban ért az adott probléma megoldásához....(pénz, párkapcsolat, egészség...) akkor az az Angyal, vagy angyali csoport fog segíteni Neked.


MI AZ ŐRANGYALOD FELADATA?

A válasz, egyszerű: Az amire megkéred! - DE!

Őrangyalod nem fogja helyetted megoldani a dolgokat. Segít, támogat, lehetőségeket hoz az életedbe...stb. azonban a támogató energiákra nyitottnak kell lenned, a lehetőségeket észre kell venned.

Van, amikor ehhez a Harmadikszem csakrádat érdemes tisztítani, harmonizálni, vagy a kommunikációs blokkjaid miatt a Torokcsakrádnak az "energetikai fertőtlenítésének van itt az ideje". ~ egy biztos: Az angyalok mindig segítenek Neked!.

Ehhez pedig nem kell karácsonyig vagy a szülinapodig várni, hiszen most is sok Angyal vesz körül akik készséggel segítenek neked, kívánságaid szerint. Mivel azonban többféle élethelyzetedre is kereshetsz megoldást, érdemes megbeszélned magaddal, hogy milyen fontossági sorrendek szerint szeretnél haladni... vagyis Mi az ami fontos Neked!? Mert ami fontos neked, vagyis amire figyelsz, és amivel foglalkozol, ahhoz érkezik az angyali segítség is.


BEFOGADÓNAK LENNI AZ ANGYALI SEGÍTSÉGRE

Az egyik legtöbbet kért imádság, a "valamitől való megszabadulás" ~ ez általában valamilyen negatív helyzet ~ ami akkor fog könnyedén megoldódni, ha jól kommunikálsz égi segítőiddel az angyalokkal. Hiszen nem kell egyedül küzdened.

Tehát van neked is közben dolgod. - és persze, megeshet az is, hogy azt tapasztalod, nem jön a megoldás, vagy több pozitív eredményt szeretnél, akkor a Segítő Angyalokat érdemes jobban megértened. Mert ha megérted üzeneteiket, akkor könnyebb lesz a céljaidat is elérni.Kapcsolódó tudásanyagok
Segítő Angyalok várnak rádElengedés angyali segítséggelANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG