Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Karácsonyra Ajándékba

Szereted az angyalokat?
Szeretnéd érezni az angyali jelenlétet
és kérdezni tőlük?Az angyalok akkor tudnak a legtöbbet segíteni Neked,
amikor befogadó vagy az angyali üzenetekre, mert az egy olyan megnyugtató állapot, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén haladj álmaid felé, a változás útján.

Ismerd meg - hogyan támogatnak az Angyalok, hogy
Angyali segítséggel, rátalálhass - saját életutadra!


Ennek a folyamatnak a megkönnyítéséhez készült azAngyaloktól, angyalokról – Neked
otthon végezhető on-line tanfolyam és
személyes életutadat támogató programAngyaloktól , angyalokról - Neked otthon végezhető tanfolyam Az Angyaloktól, angyalokról – Neked otthon végezhető on-line tanfolyamot és a hozzá tartozó személyes élet út támogató program, ezért lett kidolgozva, hogy az

Angyalokat és
kéréseidre az angyaloktól érkező segítséget
könnyebben megértsd!Megfelelő tudás birtokában számodra is lehetséges lesz az angyali üzeneteket megérteni, értelmezni, és segítségükkel jobb életet élni. Ehhez viszont
tudnod kell, hogy egy-egy problémás helyzetben Neked,
milyen titkok segíti a probléma megoldását.Sokan úgy gondolják, hogy mindehhez küzdelmes éveket kell végig élni, és elég csak kivárni, és majd megtörténik a csoda. De ha így lenne, akkor bizony emberek milliónyi élnének harmonikus, boldog, bőséggel teli életet. Ez viszont sajnos nem így van.
De mit lehet tenni?

Az igazság az, hogy legbelül mindenki tudja a titkot, vagyis hogy tennie kell a változásért, és az eredményekért bizony meg kell dolgozni. És,
ha Te hajlandó vagy megfizetni az árát, azaz hajlandó vagy dolgozni érte, akkor sokkal többet nyersz, mint egy harmonikusabb élet. Sokkal többet mint azt, hogy bőségben élhetsz.

Olyan önbizalomra teszel szert, amit kevesen tudhatnak magukénak.
Ez pedig hihetetlen mennyiségű energiával tölti fel azokat akik értik az angyali üzeneteket. Mert aki ezt a tudást birtokolja, az tudja azt is, hogy személyes életerejét hogyan használja vágyai megvalósításához.

Tapasztalatból mondom, hogy ez mindennél nagyobb kincs, mert ez az egyik titka annak, hogy képes legyél megélni a vágyaidat.Hogyan segít
az Angyaloktól, angyalokról – Neked otthon végezhető on-line tanfolyam – hogy képes legyél megélni a vágyaidat?Néhány évvel ezelőtt bizony én sem értettem mindig, hogy a kéréseimre hogyan kapom meg az angyaloktól a válaszokat és hogyan értelmezzem azokat.

Akkor még nem tudtam mit kell Nekem tennem ahhoz, hogy az angyalokkal történő kommunikáció csodákkal teli új életet és új lehetőségeket hozzon a számomra, és családom számára.

Mára viszont annyi segítséget kapok tőlük, hogy gyakran azon csodálkozom, hogyan lehetett eddig ezek nélkül az égi segítők nélkül élni.Az eddigiekből tehát már látszik, hogy
ez a tanfolyam Neked való, ha:

- kérdéseid vannak az angyali világgal és
- az ő szeretet energiájuknak gyógyításával kapcsolatosan
- szeretnéd az angyalok segítségét kérni, de nem tudod hogyan tedd
- szeretnéd a problémáidat segítségükkel megoldani
- harmonikusabb, boldogabb életre vágysz

Ha a fentiek igazak rád akkor
Neked is óriási változást fog hozni ez az otthon végezhető on-line tanfolyam és
személyes életutadat támogató program.
Angyaloktól, angyalokról - Neked, hogy gyógyulj általuk

Böröczné Viki ezt írta 10 hetes tanfolyam elvégzése után, amikor megkérdeztem, hogy miben kapott a tanfolyam ideje alatt angyali segítséget?- Mi volt a kezdeti problémád amire megoldást kerestél?:
----
"Úgy éreztem, hogy elakadt az életem.Csak ültem egy váróteremben és vártam a vonatra, de nem jött, nem történt semmi.

Megtanították nekem, ahhoz, hogy ne üljek akár évekig a váróteremben, el kell döntenem, hogy hová szeretnék utazni!
Kérjek segítséget, hogy melyik az az állomás ahová a jegyemet megvegyem, ha megvásároltam, szálljak is fel a vonatomra. Ami elvisz engem a célomig. Nagyon köszönöm, hogy ebben segítettél és te voltál a vonatom menetirányítója. Hálával üdvözöl Viki!"Kovács Enikő így kapott a tanfolyam ideje alatt angyali segítséget." Jól érzem magam. Megnőtt az önbizalmam is. Amikor kezembe veszem az angyali kártyákat mindig kis bizsergést érzek, és most már megértem, azt is, hogy mit akar nekem üzenni az Őrangyalom.
Köszönöm az Angyalok Szerető segítségét ,szolgálatukat!!!"


Ezt pedig Dombi Zita írta


"Önmagamhoz közelebb jutottam, és most úgy érzem, hogy sokkal jobb a kapcsolatom a szüleimmel. Megértem, hogy milyenek ők és ők is megértenek engem. Most már boldog vagyok amikor találkozunk, és nagyon jó érzés, hogy támogatnak.
Ami még fontos a számomra, hogy tudok a célomra koncentrálni, és mivel tettem lépéseket a céljaim elérése érdekében, már látom azt is, hogy hogyan valósulnak meg."Láthatod hogy ez a tanfolyam akkor jó Neked, ha- szeretnéd a múlt fájó emlékeit elengedni
- várod, hogy az angyalok segítségével jobban megértsd merre haladj élet utadon
- és szeretnél, jobban kommunikálni az angyali világgal.

Ha ezek rád érvényesek akkor örömmel várlak a részvevők között téged is, sőt - ha a személyes segítségemet kéred mind ehhez, akkor arra is van mód, hogy személyes problémáidhoz megkeressem a probléma gyökér okait, és azok feloldásában személyesen is segítek neked.

A személyes konzultációt azért is ajánlom neked, mert
biztos vagyok abban, hogy szívvel lélekkel TESZEL magadért, családodért, szeretteidért, azonban tudom, hogy a problémás élethelyzeteket nehéz egyedül megoldani.

Abban az esetben pedig amikor megkapod az égi segítséget angyalaidtól, és elfogadod az én személyes segítségemet is, akkor sokkal könnyebb lesz kilépni a nemkívánatos élethelyzetekből.Miből áll, az Angyaloktól, angyalokról – Neked
otthon végezhető on-line tanfolyam és
személyes életutadat támogató programSzemélyes konzultáció
az Angyaloktól, Angyalokról, Neked
otthon végezhető tanfolyammal együtt


A tanácsadás teljes ideje 4 óra, amit érdemes 4 x 1 órában, vagy 2 x 2 órában felhasználnod. Mert így a tanfolyam 10 hete alatt jobban nyomon tudom követni, hogy milyen blokkok kerülnek még felszínre. - és e szerint tudok útmutatást is adni. (ami lehet meditáció, blokk oldás, csakra tisztítás, energetikai kezelés...stb. az adott problémától függően.)

** A Személyes tanácsadás menete:
Eljöhetsz hozzám személyesen.

vagy ha gondot okoz az utazás, akkor
Skypon, vagy telefonon is lehetőséged van igénybe venni a tanácsadást.

Beszéljük meg, hogy melyik megoldás a legjobb neked.
ezen a számon hívhatsz: 06-30-573-9197

A tanfolyami anyag az alábbiak szerint lett össze állítva.szöveges rész ami tartalmazza a tanfolyam anyagát, és gyakorlati útmutatókat is az angyalokkal történő kapcsolat felvételhez.
- Illetve olyan gyakorlati útmutatókat amelyeket a saját problémád megoldásában segítenek.
- minden szöveges tanfolyami rész az adott résznél hangfelvételen is meghallgatható

Meditációk amelyek a szöveges részt egészítik ki de külön is használhatóak.

Belső zárt blog, ahol a hasonló gondolkozású többi résztvevővel tudod a saját tapasztalataidat kicserélni. Itt bátran kérdezhettek egymástól, hiszen mindenkinek közös a célja :-))

Pozitív megerősítéseket nyomtatható kártya lapocskák formájában PDF formátumban
(a tanfolyamot eddig elvégzők, angyali pozitív megerősítések kártyának nevezték el)

Naponta pozitív megerősítéseket küldök ezek külön e-mailben kerül kiküldésre minden nap a tanfolyam ideje alatt


Ajándékod
egy több mint 75 részből álló gyűjteményt, ahol angyalokkal kapcsolatos kérdéseket, és a hozzájuk tartozó válaszokat olvashatodAngyaloktól, angyalokról - Neked, hogy gyógyulj általuk

Milyen formában lehet tanulni?A regisztrációnál megadott emailcímedre 10 héten keresztül, hetente küldök egy-egy levelet (e-mailben), amelyen keresztül elérheted a tanfolyam aktuális részét, itt az ezoterikustanacsok.hu oldalon.

Minden tanfolyami részből készült hangfelvétel, amit az aktuális részt tartalmazó oldal alján meg is hallgathatsz.

Ezen kívül naponta küldök a regisztrációnál megadott emailcímedre egy napi pozitív megerősítést tartalmazó e-mailt, hozzá tartozó angyal képpel.

Tehát ez a tanfolyam nem egy egyszerű olvasni való, mint egy könyv, hanem arra segít rávezetni, hogy az angyalok mélyebb megismerésén keresztül hogyan tudod a saját problémáidat orvosolni. Gyógyítani tested, lelked, kapcsolataidat, hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj.


Melyiket választod ehhez? Kattints valamelyik képre


Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Karácsonyra Ajándékba