Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba
Angyaloktól, angyalokról, online tanfolyam

Jó hogy jelentkeztél!
Már vártalak, az

Angyaloktól, Angyalokról Neked,
otthon végezhető on-line kurzusra és a hozzá tartozó
+
SZEMÉLYES TANÁCSADÁSRA
Az online kurzus 2018. XII. 24-én kezdődik

hogy a Szentesét már az Angyali energiákkal tud élvezni!
Otthon, kényelmesen a fotelodból!Hogyan segít
az Angyaloktól, angyalokról – Neked otthon végezhető on-line tanfolyam – hogy
Te is megkaphasd azt amire vágysz!Életedet könnyítő angyali útmutatásokat fogsz kapni Angyaloktól Angyalokról Neked tanfolyamon keresztül
Életed minden területén választ kapsz kérdéseidre (párkapcsolat, anyagiak, pénz, munkahelyi sikerek, családi kapcsolatok).

Olyan önbizalomra teszel szert, amit kevesen tudhatnak magukénak.
Ez pedig hihetetlen mennyiségű energiával tölti fel azokat akik értik az angyali üzeneteket. Mert aki ezt a tudást birtokolja, az tudja azt is, hogy személyes életerejét hogyan használja vágyai megvalósításához.

Tapasztalatból mondom, hogy ez mindennél nagyobb kincs, mert ez az egyik titka annak, hogy képes legyél megélni a vágyaidat.

Megoldásokat fogsz kapni az Angyaloktól és ezáltal gyorsabban fogod tudni elérni a céljaidat, amit az Angyali útmutatások segítenek.Mit kapsz a privát konzultációval
az Angyaloktól, angyalokról – Neked otthon végezhető on-line tanfolyam közben?Együtt megnézzük, hogy milyen speciális Angyali segítség az, ami a legnagyobb segítség neked.
Mivel egyedi problémáid vannak, ezért ezekhez szükséges az Angyali segítséget kérni, és a megfelelő angyali segítséget befogadni.

A tanácsadás során elmondhatod, hogy hol van az életedben elakadás, és ez alapján beszéljük meg, hogy milyen típusú blokk oldásra van szükséged. Vagyis mi az amit itt a fizikai világban meg kell tenni, hogy könnyebb legyen az égiekkel történő kommunikációd. (aura tisztítás, csakra tisztítás, energetikai kezelés, SVT, információs terápia...stb.)

A Jólét áramlatába léphetsz Felszabadulhatsz a múlt visszahúzó energiái alól, ott ahol szükséges megszüntetjük a pénz zsilipeket, és a boldogabb életed útját álló akadályokat is. A problémás élethelyzeteknek megfelelően elmagyarázom, hogyan használd a tanfolyami anyagot, hogy abból a legtöbb segítségre tudj befogadó lenni az angyali világtól, hogy megkapd a földi és égi segítséget is.Amit a személyes tanácsadásról tudni érdemes:


A tanácsadás előtt mindig megbeszéljük, hogy milyen problémádra keresel megoldást, mert a cél az, hogy a jelenlegi gondok, problémák ne súlyosbodjanak tovább, hiszen az csak további nehézségeket okozna.
Így a 10 hét lehetőséged lesz sok, most még téged akadályozó, vissza húzó, diszharmonikus energiától megszabadulnod.

A tanácsadás teljes ideje 4 óra, amit érdemes 4 x 1 órában, vagy 2 x 2 órában felhasználnod. Mert így a tanfolyam 10 hete alatt jobban nyomon tudom követni, hogy milyen blokkok kerülnek még felszínre. - és e szerint tudok útmutatást is adni. (ami lehet meditáció, blokk oldás, csakra tisztítás, energetikai kezelés...stb. az adott problémától függően végzem el a megfelelő kezeléseket, és adok tanácsot a problémás helyzet megszüntetéséhez.A személyes tanácsadás helyszíne:

A.) személyesen jössz el hozzám,
Ennek helyszíne:
1181 Budapest XVIII.
Csontváry Kosztka Tivadar u. 48

vagy

B.) ha gondot okoz az utazás, akkor
Skypon, vagy messengeren keresztül is lehetőséged van igénybe venni a privát tanácsadást.Angyaloktól Angyalokról – Neked
otthon végezhető on-line kurzus
+
SZEMÉLYES TANÁCSADÁSSAL
Ár:Új vásárlóknak: 149.900,-Ft (száznegyvenkilencezer kilencszáz forint)

Régi vásárlóknak: 147.900,-Ft (száznegyvenhétezer kilencszáz forint)

Régi vásárlónak számít: Ha már vásároltál az ezoterikustanacsok.hu oldalon
valamilyen hangfelvételt, CD-t, e-bookot, vagy részt vettél valamelyik általam készített on-line kurzuson, vagy élőben tartott tanfolyamon.


* Részvételedet a befizetéseddel tudod biztosítani a személyes tanácsadásra és az angyalos tanfolyamra is!a RÉSZTVEVŐK BÓNUSZ JUTALMA:

Már a tanfolyam kezdése előtt pozitív megerősítéseket tartalmazó

angyali meditációt küldök - hogy
energiáid összehangolódjanak a téged támogató, angyali csoporttal.

Ezért, a részvételi díj befizetése után elküldöm Neked azt a meditációs hangfelvételt mp3 formájában amivel azonnal elkezdheted önbizalmadat erősíteni, egy téged segítő angyali csoport támogatásával.Angyaloktól, angyalokról - Neked, hogy gyógyulj általuk

Csatlakozz Te is hozzánk! Foglald le a helyedet most!

1. töltsd ki a jelentkezési lapot
2. a kitöltést követően küldöm a befizetési adatokat a megrendelésnél megadott email címedre.
(cím, számlaszám)
3. A megrendelés után megkereslek telefonon, hogy megbeszéljük a konzultáció részleteit. Ezért pontos telefonszámot adj meg!
4. Részvételed, csak a befizetéssel van biztosítva!

* Jelentkezz, és legyél Te is tagja, az önmagukért tudatosan tevők csoportjának, akik elfogadják az Angyali segítséget!
Tarts velünk!

Angyaloktól, angyalokról - Neked, hogy gyógyulj általuk

ITT jelentkezz!

az Angyaloktól, Angyalokról Neked,
otthon végezhető on-line kurzus
+
SZEMÉLYES TANÁCSADÁSRA


Add meg adataidat, és kattints a
Jelentkezem gombra


Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba