ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
ÍGY SEGÍT OTTHONOD A HARMONIKUS PÁRKAPCSOLATBAN
Boldogabb kapcsolat Feng Shuival
B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
Most a Feng Shui kínai filozófiájának néhány titkát osztom meg veled, melyek jótékony hatását te is élvezheted, ha betartod az alapszabályokat. Használd szeretettel Te is a titkokat... hogy boldogabb életet tudj teremteni!


A LEGFONTOSABB TE VAGY!

Otthonod energiája segíthet bevonzani a megfelelő Kedvest életedbe, ha bizonyos alapszabályokat figyelembe veszel.

Sokan vágynak a szeretetre, szerelemre, és ennek hiánya miatt gyakran lemondanak a személyes teljességükről. Ha te szeretnéd megélni a személyes teljességedet, akkor tudnod kell neked milyen igényeid vannak egy kapcsolatban.


TITKOK A BOLDOGABB ÉLETEDHEZ

Azzal biztos te is egyetértesz, hogy Otthonodba csak olyanokat engedsz be szívesen akikkel öröm együtt lenni. Ezért ha a párkapcsolatodat szeretnéd felfrissíteni, vagy épp új társat szeretnél magadnak, (talán már megvan a kiszemelt jelölted), akkor tedd fel magadnak a kérdést:

Örömmel beengedném az Otthonomba? - ha a válaszod IGEN! - akkor jön a következő kérdés:

Örömmel engedném be az Otthonomba napokra, hetekre... évekre? - nos itt már sokan bizonytalanná válnak, mert nem tudják, hogy minden helynek van valamilyen rezgése, akár otthonról, üzletről, munkahelyről, vagy egy albérletről legyen szó. Ezek energiája is hatással van életünkre, ezért érdemes a hely energiáját mindig figyelembe venni, és akár a tér energiáját a szerelemre hangolni, ha igazán boldog kapcsolat a cél.

Van amikor ehhez a múltbéli kapcsolatok negatív energiáit érdemes elengedni. Ha ezt érzed, végezz Elengedést, hogy a visszahúzó energiáktól megszabadulhass!

Az érzelmi elengedések mellett azonban gyakran az adott otthon, lakás tér energiáját is érdemes Tértisztítással kitisztítani, hogy az a hely ahol élsz, ahol boldog kapcsolatot szeretnél megélni, az energetikailag mentes legyen az ártó erőktől. Hiszen a Te életedről van szó, amihez talán már régen keresed a boldogságodat segítő lehetőségeket, mert tudod, hogy a nehéz helyzetekből is kiakarsz jönni, és valami jó vár rád!Bőségteremtést segítő tudásanyagaim
A Szeretet, szerelem energiáinak a finomhangolása a Tértisztítás csodás ajándéka mert a negatív energiák eltávolítása után a pozitív életenergiák behívása, és aktiválása elősegíti, hogy a szerető szívek egymásra találjanak.A párkapcsolatok harmonizálásáért a következő életterületeken érdemes változtatásokat tenni:

1. Segítőkész emberek területe. ( Ez a terület egyben az utazás életterülete is.)
2. Házasság és szerelem területe
3. Család, egészség életterülete


AZ ÉLET ÉLÉSE ~ BOLDOGABBAN

Amikor boldogság van az életedben, mert nem vagy egyedül, sokkal jobban mennek a dolgaid, a munkában, és a magánéletben is, mert kiteljesedettebb életet tudsz egy harmonikus, és boldog kapcsolatban élni.

A Házasság és szerelem életterületén ezek segíthetnek:
- Páros tárgyak
- Sárga föld színű és vörös színű tárgyak függönyök kiegészítőket is használhatsz
- Dupla díszpárnát a kanapéra
- Delfineket, pillangókat ábrázoló képek kiegészítők
- Ha már párkapcsolatban élsz, akkor olyan képet helyezz a Házasság szerelem életterületére, amelyen a Kedveseddel együtt vagy látható
- Amennyiben épp a háló esik erre a területre, akkor az ágyat is érdemes 2 személy részére megágyazni, még akkor is, ha jelenleg nincs partnered
- Kua számotoknak megfelelő színű jin-jang gyertyát tarthatsz itt, de a hatás a gyertyák szertartásos meggyújtásával még fokozható is.

1 kua víz elem - kék színű gyertya
2 kua föld elem - sárga színű gyertya
3 kua fa elem - zöld színű gyertya
4 kua fa elem - zöld színű gyertya
5 kua föld elem - sárga színű gyertya
6 kua fém elem - fehér színű gyertya
7 kua fém elem - fehér színű gyertya
8 kua föld elem - sárga színű gyertya
9 kua tűz elem - piros színű gyertya


MINDKETTŐ SEGÍTI A BOLDOGABB ÉLETED MEGVALÓSULÁSÁT

Amikor eldöntöd, hogy a Házasság szerelem életterületét rendbe akarod tenni otthonodban és az életedben, akkor két oldalról érdemes megközelítened.

1. a már fentebb is említett Elengedést végezd el, ami az érzelmi bánatok, dühök, megbántások, megbánások feloldásában tud segíteni.

2. a fizikai világod vagyis otthonod energiájának a jobbá tétele, a múlt kitakarításával amihez nagy segítség a Szeretet, szerelem energiáinak a finomhangolása a Tértisztítással

Azért hangsúlyozom ki, hogy az érzelmeidre és otthonod energiáira is figyelj, mert gyakori probléma, hogy valaki folyton a negatív érzelmeitől akar megszabadulni, közben azonban nem veszi észre az otthonában lévő fizikai szemetet, amely a múlt maradványa.

Más esetekben, szinte puritán módon van minden kitakarítva a lakásból, a régi kapcsolatok miatti negatív érzelmek azonban nincsenek energetikailag rendbe téve, kitisztítva, elengedve.

Vagyis nem elég csak az érzelmi állapotokon javítani, azt az otthon harmóniájának is követnie kell, és nem elegendő rendet rakni a szekrényben, ha az érzelmi sérülések maradnak nem fog a kívánt változás megtörténni.

NÉZZ RÁ AZ ÉLETEDRE:
Minek van most itt az ideje? ~ engedd el... és csinálj tértisztást, hogy otthonodon keresztül is támogató életenergiákat élvezhess!Kapcsolódó tudásanyagok
Elengedés angyali segítséggelTértisztítás Haladó ~ Szeretet, Szerelem finomhangolása tértisztítássalANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG