NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Így segít otthonod, a harmonikus párkapcsolatban
ÍGY SEGÍT OTTHONOD A HARMONIKUS PÁRKAPCSOLATBAN ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával


Otthonunk energiája segít bevonzani a megfelelő személyeket életünkbe. Vannak azonban bizonyos alapszabályok amelyeket én is figyelembe veszek!

Két alap energiával dolgozom, akár a magánéletről, akár az üzleti életről van szó, hiszen mindkettőben a siker és a személyes teljesség megélése fontos szerepet játszik.

• Az egyik alap energia a Feng Shui kinai filozóiájának nélkülözhetetlen kelléke a különféle életterületek harmóniája.

• A másik nagy kedvencem pedig a Tértisztítás, és az azt követő tér újrahangolás.

Ezek mindegyike segítő energiákkal bír, a személyes teljesség megéléséhez.

Az első tanácsadás alkalmával azonban gyakran hallom a privát klienseimtől, hogy vágynak a szeretetre, szerelemre, és emiatt mégis úgy érzik, le kell mondaniuk a személyes teljességükről ~ pedig nem kell lemondani semmiről! ~ mert az energia munka segít ebben!


Titkok a boldogabb életedhez

Azzal biztos te is egyetértesz, hogy Otthonodba csak olyanokat engedsz be szívesen akikkel öröm együtt lenni. Ezért ha a párkapcsolatodat szeretnéd felfrissíteni, vagy épp új társat szeretnél magadnak, (talán már megvan a kiszemelt jelölted), akkor tedd fel magadnak a kérdést:

Örömmel beengedném az Otthonomba? - ha a válaszod IGEN! - akkor jön a következő kérdés:

Örömmel engedném be az Otthonomba napokra, hetekre... évekre? - nos itt már sokan bizonytalanná válnak, mert nem tudják, hogy minden helynek van valamilyen rezgése, akár otthonról, üzletről, munkahelyről, vagy egy albérletről legyen szó. Ezek energiája is hatással van életünkre, ezért érdemes a hely energiáját mindig figyelembe venni, és akár a tér energiáját a szerelemre hangolni, ha igazán boldog kapcsolat a cél.

Van amikor ehhez a múltbéli kapcsolatok negatív energiáit érdemes elengedni. Ha ezt érzed, végezz Elengedést, hogy a visszahúzó energiáktól megszabadulhass!

Az érzelmi elengedések mellett azonban gyakran az adott otthon, lakás tér energiáját is érdemes Tértisztítással kitisztítani, hogy az a hely ahol élsz, ahol boldog kapcsolatot szeretnél megélni, az energetikailag mentes legyen az ártó erőktől. Hiszen a Te életedről van szó, amihez talán már régen keresed a boldogságodat segítő lehetőségeket, mert tudod, hogy a nehéz helyzetekből is kiakarsz jönni, és valami jó vár rád!ÍGY SEGÍT OTTHONOD A HARMONIKUS PÁRKAPCSOLATBAN ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával
Mindig öröm látnom, hogy a Szeretet, Szerelem energiáinak a finomhangolását mennyire megkönnyíti a Tértisztítás, és a Tér újrahangolása, melynek csodás ajándéka, hogy szerető szívek könnyebben egymásra találnak.


Az élet élése boldogabban könnyebb

Amikor boldogság van az életedben, mert nem vagy egyedül, sokkal jobban mennek a dolgaid, a munkában, és a magánéletben is, mert kiteljesedettebb életet tudsz egy harmonikus, és boldog kapcsolatban élni.

A Házasság és szerelem életterületén ezek segíthetnek:
- Páros tárgyak
- Sárga föld színű és vörös színű tárgyak függönyök kiegészítőket is használhatsz
- Dupla díszpárnát a kanapéra
- Delfineket, pillangókat ábrázoló képek kiegészítők
- Ha már párkapcsolatban élsz, akkor olyan képet helyezz a Házasság szerelem életterületére, amelyen a Kedveseddel együtt vagy látható
- Amennyiben épp a háló esik erre a területre, akkor az ágyat is érdemes 2 személy részére megágyazni, még akkor is, ha jelenleg nincs partnered
- Kua számotoknak megfelelő színű jin-jang gyertyát tarthatsz itt, de a hatás a gyertyák szertartásos meggyújtásával még fokozható is.

1 kua víz elem - kék színű gyertya
2 kua föld elem - sárga színű gyertya
3 kua fa elem - zöld színű gyertya
4 kua fa elem - zöld színű gyertya
5 kua föld elem - sárga színű gyertya
6 kua fém elem - fehér színű gyertya
7 kua fém elem - fehér színű gyertya
8 kua föld elem - sárga színű gyertya
9 kua tűz elem - piros színű gyertyaAmikor eldöntöd, hogy a Házasság szerelem életterületét rendbe akarod tenni otthonodban és az életedben, akkor két oldalról érdemes megközelítened.

1. a már fentebb is említett Elengedést végezd el, ami az érzelmi bánatok, dühök, megbántások, megbánások feloldásában tud segíteni.

2. a fizikai világod vagyis otthonod energiájának a jobbá tétele, a múlt kitakarításával amihez nagy segítség a Szeretet, szerelem energiáinak a finomhangolása a Tértisztítással

Azért hangsúlyozom ki, hogy az érzelmeidre és otthonod energiáira is figyelj, mert gyakori probléma, hogy valaki folyton a negatív érzelmeitől akar megszabadulni, közben azonban nem veszi észre az otthonában lévő fizikai szemetet, amely a múlt maradványa.

Más esetekben, szinte puritán módon van minden kitakarítva a lakásból, a régi kapcsolatok miatti negatív érzelmek azonban nincsenek energetikailag rendbe téve, kitisztítva, elengedve.

Vagyis nem elég csak az érzelmi állapotokon javítani, azt az otthon harmóniájának is követnie kell, és nem elegendő rendet rakni a szekrényben, ha az érzelmi sérülések maradnak nem fog a kívánt változás megtörténni.

NÉZZ RÁ AZ ÉLETEDRE:
Minek van most itt az ideje? ~ engedd el... és csinálj ebben a speciális témában Tértisztást, hogy otthonodon keresztül is támogató életenergiákat élvezhess!
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• VIDEÓK • Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban

• A szeretet nevében...

• Jólét Áldás Neked

• A pénz útja hozzád

• Milyen jövő vár rám?

• Adni és Kapni ~ Áramlás esszenciák

• VIDEÓK • Magányt űző praktikák
Elengedés angyali segítséggelTértisztítás Haladó ~ Szeretet, Szerelem finomhangolása tértisztítással


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT