BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Adni, vagy inkább kapni szeretnél? ADNI vagy inkább KAPNI szeretnél?


Van aki jobban érzi magát attól, hogy adhat, és van akit az tesz boldoggá, hogy kap. (ruhát, pénzt, csokit, jó munkát, kedves társat...stb.)

Leírtam a legfontosabb tévhiteket az adásról, és a kapásról, amelyekre érdemes odafigyelni.

Tévhitek, az ADÁS és KAPÁS áramlatáról


A történet:
Ezoterikus fricska...

Ma egy nagyon kedves fiatalember, tulajdonképpen arra kért, hogy fizessek azért, hogy ő meghallgathassa az előadásomat ingyen, a bőség megteremtéséről.

Hogy történt ez? - egyszerűen csak azt kérte, hogy tartsak Székesfehérváron valamikor az esti órákban ingyenes előadást, mert ő akkor ér rá.

* A KÖVETKEZMÉNY:
Soha, semmi sincs ingyen!
Valakinek mindig meg kell fizetni az árat. Aki figyel az energia egyensúlyra, aki figyel arra, hogy az adás, és kapás áramlatában legyen, az nem fogja elvárni az ingyen dolgokat, mert tudja, hogy cserébe neki is kell valamit adnia.

A hangsúly ebben az esetben az elváráson van. Mert aki folyton azt várja el, hogy ingyen adjanak neki dolgokat, az egy idő után teljesen elvághatja életében a jólét folyamát.

Megoldás:
Mielőtt kérsz valakitől valamit, gondold végig, hogy mit adnál cserébe. Vagy kérdezd meg a másikat, hogy szerinte mivel lehetne az energia, a jólét egyensúlyt megteremteni kettőtök között.

A gyakorlatban:
Most elolvastad ezt a bejegyzést, és ha végig olvastad, márpedig végig olvastad, mert most is olvasod e sorokat, akkor kaptál valamilyen információt.

Ebben az esetben úgy tudod az adás, kapás egyensúlyát megteremteni, ha például tovább ajánlod másoknak ezt a bejegyzést. Megosztod, hogy mások is megérthessék az univerzum, és rajta keresztül a jólét egyensúlyának a megteremtését.

Szóval lájk, és oszd meg :-)
B.Nagy Magdolna
Párkapcsolati, és pénz blokkok oldásában tudok
Neked segíteni.
www.ezoterikustanacsok.huSzeretnéd tudni hogyan gazdagodj, és legyen több pénz  a pénztárcádban:

BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK BŐSÉGTEREMTÉS KLUB EGYÉNI BŐSÉG KONZULTÁCIÓ MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG