ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
ADNI ÉS KAPNI ~ ÁRAMLÁS ESSZENCIÁKAdni, vagy inkább kapni szeretnél?B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.

ADNI vagy inkább KAPNI szeretnél?

Van aki jobban érzi magát attól, hogy adhat, és van akit az tesz boldoggá, hogy kap. (ruhát, pénzt, csokit, jó munkát, kedves társat...stb.)

Leírtam a legfontosabb tévhiteket az adásról, és a kapásról, amelyekre érdemes odafigyelni.


A történet:
Ezoterikus fricska...

Nemrég, egy nagyon kedves fiatalember, tulajdonképpen arra kért, hogy fizessek azért, hogy ő meghallgathassa az előadásomat ingyen, a bőség megteremtéséről.

Hogy történt ez? - egyszerűen csak azt kérte, hogy tartsak Székesfehérváron valamikor az esti órákban ingyenes előadást, mert ő akkor ér rá. Vagyis eldöntötte, előre, hogy neki így lesz jó...

Amikor azonban valakivel, valakikkel kapcsolatba kerülünk figyelembe kell venni a többi szereplő, vagy szereplők kívánságait is. ~ a kommunikációnak itt is fontos szerepe van, hiszen akkor tudunk jól működni egy kapcsolatban, ha van "beszélgetés".

A BESZÉLGETÉS SEGÍT!
Az adás, kapás áramlatába tudunk általa kerülni, hiszen kiderül egy egy beszélgetésből, hogy ki mit akar.

Jó esetben... Beszélgetés közben elmondhatjuk, mik a vágyaink... és megtudhatjuk, mi az amit a másik szeretne. Ilyenkor jó egy kicsit jobban odafigyelni a másikra... és bizony a másiktól is örömmel fogadjuk a figyelmet.

Talán te is tapasztaltad már, hogy egy-egy beszélgetés közben olyan kívánságok is kiderülnek, amelyek addig nem voltak felfedve előtted...

Emiatt is igaz az a nyílt titok, hogy nem elég a kívánságainkat kinyilvánítani mások felé, vagy az Univerzum felé, mert jó, ha tudod mire számíthatsz az ismerőseidtől, rokonaidtól, és mire számíthatsz csodás Szent Lelkedtől, szerető forrásodtól, hiszen csodás lényed, belső hangodon keresztül mutatja az utat vágyaid megvalósulása felé! ~ Mert fontos vagy!Bőségteremtést segítő tudásanyagaimAZ ADÁS ~ KAPÁS ÁRAMLATÁNAK TITKAI

Ha szeretnél jól kijönni egy egy élethelyzetedből, akkor bizony érdemes ismerni, és használni az adás ~ kapás áramlatának titkait, amelynek fontos és nélkülözhetetlen tényezője:

1. Tudd mit akarsz
2. Tudd, hogyan kaphatod meg

Vagyis ki vagy kik azok akiktől megkaphatod a vágyott dolgokat... és ehhez neked milyen energiákat érdemes megmozgatni, mert...

Tévhit az, hogy elegendő kérni... a másikat, Istent, az Univerzumot, hogy valósítsa meg a vágyakat. Tudni kell az energiákat ismerni, és azt személyes jólétedért használni is.


Soha, semmi sincs ingyen!
Valakinek mindig meg kell fizetni az árat. Aki figyel az energia egyensúlyra, aki figyel arra, hogy az adás, és kapás áramlatában legyen, az nem fogja elvárni az ingyen dolgokat, mert tudja, hogy cserébe neki is kell valamit adnia.

A hangsúly ebben az esetben az elváráson van. Mert aki folyton azt várja el, hogy ingyen adjanak neki dolgokat, az egy idő után teljesen elvághatja életében a jólét folyamát.

Tévhit az, hogy elegendő elvárni, és követelőzni... majd csak megérkezik a vágyott dolog... hiszen a Vonzás törvénye, ami az Univerzum működésén alapszik: Amilyen energiát viszel be... olyat kapsz vissza.... non-stop 24 órában működik!


MEGOLDÁS:

Mielőtt kérsz valakitől valamit, gondold végig, hogy mit adnál cserébe. Vagy kérdezd meg a másikat, hogy szerinte mivel lehetne az energia, a jólét egyensúlyát megteremteni kettőtök között. A Gazdagság titkai meditációi és a hozzá tartozó 21 napos gyakorlati útmutatói ezt megkönnyítik.

Az adás ~ kapás áramlatából ugyanis akkor tudsz sok örömteli dolgot befogadni, ha a gazdagság, jólét, bőség energiáiról tudod, hogyan működtesd személyes életutadon.


ESSZENCIÁK

Az adás ~ kapás bőséggel teli áramlatában benne vannak olyan esszenciák, értékek, amelyek talán nem láthatóak azonnal, mégis megérezheted, hogy milyen értékek, milyen esszenciák vannak amelyek miatt érdemes egy-egy különleges helyzetnek több figyelmet adni.

Biztosan vannak, a pénzzel, bőséggel, gazdagsággal kapcsolatosan olyan képességeid, amelyeknek a fejlesztésével érdemes kicsit jobban foglalkoznod! Mert azok a bizonyos képesség - esszenciák olyan kincsek amelyek gondolati, érzelmi és fizikai szinten is növelni tudják a jólétedet.

Kezd el, ha pedig már elkezdted, folytasd a Gazdagság titkaival az újrahangolásod. Ami segít, hogy könnyebb legyen bekerülni, és benne is maradni a bőség áramlatában.Kapcsolódó tudásanyagok
Gazdagság titkai dupla CD / letöltés vásárlása bőságteremtéshez B.Nagy MagdolnávalPénz vonzás céljaid eléréséhez VARÁZS CSEKK ~ Jólétteremtést segítő est B.Nagy MagdolnávalANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG