Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád BLOG Kapcsolat Csodák
Meglepetést szeretnél?
Akár magadat is meglepheted!Születésnap, Névnap, Esküvő vagy Karácsonyi ünnep alkalmából adnál ajándékot? Szeretnél egy kedves évfordulóra ajándékot adni szerettednek? Esetleg magadat ajándékoznád meg?

ÍME AZ AJÁNLATOM NEKED:
Adj olyan ajándékot ami hasznos, segíti a pozitív energiákat, érdekes mert segít megismerni azokat az energiákat melyek a múlthoz kötnek, ugyanakkor lehetőséget ad a változásra, hogy a régóta dédelgetett vágyak felé megnyíljanak a lehetőségek kapui.

Az Ajándékozott egyéni tanácsadás alatt,
- a Pénz és magánéleti blokkok okait megismerheti, és azokat oldhatjuk kérésre, hogy a tudatalatti minták kitisztuljanak, és ne legyenek tovább zavaró hatással a személy számára.Ajándékutalvány, pénz és párkapcsolati, magánéleti blokkok oldásaMikor ajánlom:
Az egyéni tanácsadást az élet fontosabb állomásainak a "rendbetételéhez" ajánlott kérni.

* Születésnap, (ez minden évben lehetőséget ad a karmikus terhek elengedéséhez, ezért a legjobb a születésnapon, elvégezni a szülinapi tisztításokat.)
* Névnap alkalmából a születési név, lánykori, és felvett család nevek energiájának a tisztítása történik, hogy azokra ragadt negatív energiák ne hassanak visszahúzó energiával a jelen élet megélésére.
* A nagyobb ünnepek, Karácsony, Húsvét gyakran hozzák előtérbe a magányt, az egyedüllétet, a családtalanságot...stb. ezeknek az energetikai rendbetétele jótékonyan tud hatni a magán, és a családi életre is, valamint a pénzügyekre.


Ajándékutalvány rendelés, érdeklődés az árakról
06-30-573-9197

e-mail: ezoterikustanacsok@gmail.com* Az egyéni tanácsadás skype-on történik, vagyis nem kell hozzá utazni az ajándékozottnak.
* Az ajándékutalvány egyedi sorszámozású
* Az ajándékutalványt a megvásárlása után letölthető, és nyomtatható.
* Az ajándékutalvány mérete akkora, hogy könnyen befér egy borítékba.

Fizetési lehetőségek:
Postán rózsaszín csekkel ide:
B Nagy Magdolna
1181 Budapest XVIII.
Csontváry Kosztka Tivadar utca 48. 2 /12
Banki utalással:
UniCredit Bank
10918001-00000057-76180002

Western Unionon keresztül ide:
B Nagy Magdolna
1181 Budapest XVIII.
Csontváry Kosztka Tivadar utca 48. 2 /12
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád BLOG Kapcsolat Csodák