Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Karácsonyra Ajándékba
karácsonyra, ajándékba, ajándék kártya, szülinapra, privátkonzultációk B.Nagy Magdolnával Lekerül a teher rólad, amikor értékes
Ajándékkártyát adsz ajándékbaMindenki szereti a különleges ajándékokat. Ha pedig az ajándék segít abban, hogy az élet jobbá váljon, akkor igazi főnyeremény az ajándékot adó és az ajándékozott számára is. Mert az élet fontosabb állomásainak a "rendbetételéért" hálásak a fiatalok és az idősebbek is. Ezért értékesek az Életjobbító privát konzultációk.


* Születésnap, (ez minden évben lehetőséget ad a karmikus terhek elengedéséhez, ezért a legjobb a születésnapon, elvégezni a szülinapi tisztításokat.)
* Névnap alkalmából a születési név, lánykori, és felvett család nevek energiájának a tisztítása történik, hogy azokra ragadt negatív energiák ne hassanak visszahúzó energiával a jelen élet megélésére.
* A nagyobb ünnepek, Karácsony, Húsvét gyakran hozzák előtérbe a magányt, az egyedüllétet, a családtalanságot...stb. ezeknek az energetikai rendbetétele jótékonyan tud hatni a magán, és a családi életre is, valamint a pénzügyekre.Ajándék kártya, Ajándék utalvány Privát konzultációhoz B.Nagy Magdolnával www.ezoterikustanacsok.huÍgy jut el az ajándék kártya az ajándékozotthoz:
1. Itt válaszd ki, hogy melyik privát konzultációt szeretnéd ajándékba.
* Ha csak a privát konzultáció árát szeretnéd ajándékba adni, és rábízod az ajándékozottra, hogy kiválasszuk neki a privát konzultációt, akkor erre is van lehetőség


2. A megrendelést követően Banki utalással, vagy készpénzzel postán rózsaszín csekken tudod az ajándék kártya értéket elküldeni. A befizetéshez szükséges adatokat a rendelésed után e-mailben elküldöm.

3. Rendelésnél az üzenet részbe itt írd be, hogy kinek legyen postázva az ajándék kártya, neked, vagy közvetlenül az ajándékozottnak.
Ha kérdésed van, ide tudsz írni ezoterikustanacsok@gmail.com

4. Az ajándék kártya, az ajándék kártya (Privát konzultáció) árának a beérkezése után 3 hónapig használható fel.

5. Az ajándék kártya pénzre nem váltható, és más kedvezményekkel sem vonható össze.

6. A Privát konzultációkat tartja B.Nagy Magdolna Jólét teremtés tanácsadó, párkapcsolat, pénz, siker, elakadt élethelyzetek blokkjainak oldása

7. A privát konzultáció történhet személyesen Budapest XVIII.ker. vagy utazás nélkül, skypeon vagy messengeren.A privát konzultáció, előre megbeszél időpontban történik.


Időtartama:
2 óra

Speciális konzultációk esetén 4 óra

Itt válaszd ki, hogy melyik privát konzultációt szeretnéd ajándékba - magadnak, családtagodnak, barátodnak, kollégáknak, hogy értékes ajándékot adhass!


Helyszín:
Budapest XVIII. ker. vagy ha az utazás gondot okoz, akkor utazás nélkül, skypeon vagy messengeren keresztül tudok a segítségedre lenni.

Az időpont a részvételi díj befizetésével van lefoglalva!

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK
09:00 - 11:00
11:30 - 13:30
14:00 - 16:00
16:30 - 18:30
19:00 - 21:00

Időpont foglalás:
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197


Amennyiben szeretnél az értékes, és egyedi privát konzultációkból ajándékozni, kérlek, hogy itt töltsd ki a jelentkezési adatlapot. Ez az adatvédelmi törvény miatt szükséges
Jelentkezési lap privát konzultációkhoz és a VIP Sikeres Nő mentor programba >>>Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Karácsonyra Ajándékba