BŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
LEKERÜL A TEHER RÓLAD amikor értékes
Ajándékkártyát adsz ajándékbakarácsonyra, ajándékba, ajándék kártya, szülinapra, privátkonzultációk B.Nagy Magdolnával

Mindenki szereti a különleges ajándékokat. Ha pedig az ajándék segít abban, hogy az élet jobbá váljon, akkor igazi főnyeremény az ajándékot adó és az ajándékozott számára is. Mert az élet fontosabb állomásainak a "rendbetételéért" hálásak a fiatalok és az idősebbek is. Ezért értékesek az Életjobbító privát konzultációk.


* Születésnap, (ez minden évben lehetőséget ad a karmikus terhek elengedéséhez, ezért a legjobb a születésnapon, elvégezni a szülinapi tisztításokat.)
* Névnap alkalmából a születési név, lánykori, és felvett család nevek energiájának a tisztítása történik, hogy azokra ragadt negatív energiák ne hassanak visszahúzó energiával a jelen élet megélésére.
* A nagyobb ünnepek, Karácsony, Húsvét gyakran hozzák előtérbe a magányt, az egyedüllétet, a családtalanságot...stb. ezeknek az energetikai rendbetétele jótékonyan tud hatni a magán, és a családi életre is, valamint a pénzügyekre.ÍGY ÉRKEZIK MEG
az ajándék kártya az ajándékozotthoz:
1. Itt válaszd ki, hogy melyik privát konzultációt szeretnéd ajándékba.
* Ha csak a privát konzultáció árát szeretnéd ajándékba adni, akkor az Ajándék kártya részbe csak azt írd: Privát konzultációt szeretnék ajándékba adni.

2. A megrendelést követően Banki utalással, vagy készpénzzel postán rózsaszín csekken tudod az ajándék kártya értéket elküldeni. A befizetéshez szükséges adatokat a rendelésed után e-mailben elküldöm.

3. Rendelésnél az üzenet részbe itt írd be, hogy kinek legyen postázva az ajándék kártya, neked, vagy közvetlenül az ajándékozottnak.
Ha kérdésed van, ide tudsz írni ezoterikustanacsok@gmail.com

4. Az ajándék kártya, az ajándék kártya (Privát konzultáció) árának a beérkezése után 3 hónapig használható fel.

5. Az ajándék kártya pénzre nem váltható, és más kedvezményekkel sem vonható össze.

6. A Privát konzultációkat tartja B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó, párkapcsolat, pénz, siker, elakadt élethelyzetek blokkjainak oldása

7. A privát konzultáció történhet személyesen Budapest XVIII.ker. vagy utazás nélkül, skypeon vagy messengeren.Itt válaszd ki, hogy melyik privát konzultációt szeretnéd ajándékba - magadnak, családtagodnak, barátodnak, kollégáknak, hogy értékes ajándékot adhass!


A privát konzultáció, előre megbeszél időpontban történik.


Négyszemközt Privát tanácsadás

A konzultáció óradíjas:

2 órás ára: 50.000,- Ft /fő

4 óra + 1 db Gazdagság mandala,
jólétre hangolással, ára: 111.000,- Ft / fő

Válassz attól függően, hogy kinek szeretnéd adni ezt az értékes ajándékot

kérlek, hogy itt töltsd ki a jelentkezési adatlapot. Ez az adatvédelmi törvény miatt szükséges
Jelentkezési lap privát konzultációkhoz és a VIP Sikeres Nő mentor programba >>>BŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG