NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT

4 +1 energia esszencia... Vágyaidért...


Vannak dolgok... amik közelebb visznek vágyaid megvalósulásához, és segítenek abban is, hogy könnyebben megkapd azt amit kértél. Ez a 4 + 1 energia esszencia ebben segít mindenkinek aki használja!


Igen itt most kihangsúlyoztam, hogy annak segít aki használja... és bizony nem csak évente egyszer, amikor már elérkeztél a tűrőképességed határaihoz, hanem minden nap, akár napjában többször is érdemes megfürödnöd ezekben az energia esszenciákban.


Talán te is kérdezted már ezt:
"Mi kellene ahhoz, hogy hamarabb megvalósuljon a vágyam?"

Mindannyian teszünk fel ilyen, vagy hasonló kérdéseket, hogy azok a dolgok amiket szeretnék megkapni végre élvezhessük a fizikai világban.


Ami nálad is beindíthatja a változásokat!

Ha legalább egy kicsit figyeled az energiákat, és azok hatását az életedre, akkor már biztos érzékelted azt, hogy vannak gondolatok, érzelmek amelyek kellemesek, mások pedig kellemetlen érzést keltenek benned.

...és bizony vannak olyan energiák is, amelyek elaltatják az éberségedet, és a figyelmedet elterelik...

Vajon, hányszor mondtad már? :
...Azt hittem, hogy..... (rendes lesz ez az ember, megkapom ezt a pénzt, stb.)

Korábban, én is sokszor mondtam, mert jó volt, hogy a biztonságnak legalább az illúziója megvan. Idővel aztán rájöttem, hogy a kihelyezem az energiámat, a "biztonság" reményében másokhoz (akiktől a megoldást vártam) annak a vége gyakran csalódás volt.

Talán, már te is csalódtál hasonló dolgok miatt. - amit nem kell tovább élni, mert amikor észreveszed, hogy épp egy lefelé húzó energiában vagy, akkor az alábbi energia esszenciákból jó, ha előveszel legalább egyett, ~ és megfürdetheted magad benne.

A fürdést itt most jelképesen használom, mert ezek az energiák érzések, élmények, melyekkel könnyebben visszaszerezheted az egyensúlyodat.

Az egyensúlyod vissza szerzése pedig azért fontos, mert ha stabil vagy, van önbizalmad. Ha pedig van önbizalmad, akkor könnyebben megtudod valósítani a vágyaid, mert jobban ki tudsz állni magadért!

Ez néha kihívásokkal teli feladat tud lenni, ezért használok én is a saját stabilitásom megtartásához különféle energia esszenciákat, meditációkat, mantrákat.


Ez az egyik jól működő mantrám:

Kedvesség, Hála, Béke, Nyugalom ...Áldás!

és csak mondogatom magamban, akár főzés közben. (Ezáltal az ételeim energiája is javulni tud.)

A kedvesség ~ jó érzés, amikor kapom, és akkor is amikor én tudok kedveskedni másoknak.

A Hála az az érzés, amit mindig figyelek, hogy a Bőség energiákból indítsam, hogy még véletlenülse generáljak hiányt!

Utána a Béke számomra egy olyan érzés, ami csendes, felüdítő, tele van szeretettel, csupa jó teremtést segítő érzéssel.

A Nyugalom a Béke ajándéka ~ persze lehet, hogy valaki azt mondja, a Nyugalom az Béke, de ha jobban megvizsgáljuk a szavak energiáit, akkor kiderül, hogy mindkettőnek van speciális esszenciája.

És végül az Áldás ~ ami mindig egy Szent esszencia érzésével jár át.

Néhány évvel ezelőtt azonban még nem ismertem az Áldás esszenciáját, inkább csak tudtam, hogy van ilyen, ezért elég sok tisztítást csináltam az Áldatlan álapotok feloldására, (válás, pénz, költözés, üzlet, kapcsolatok...stb.). Ezért még egy meditációt is csináltam hozzá magamnak, mert éreztem, hogy jó, nap mint nap az Áldás esszenciájában megfürdetnem magam.

Ha elhatározod, hogy te is megfürdeted magad ezekben a csodás energia esszenciákban, változásokat tapasztalhatsz te is, például a képességeid használatában.

Nálam ez így mutatkozott meg:
Korábban a munkám miatt nagyon érzékeny voltam a pénz energiákra ( ki akar adni pénzt, ki akarja kihasználni amikor van pénz...stb.) rájöttem, hogy azzal segítem magam a legjobban, ha használom azt a képességemet, amivel jobban érzékelhetem a környezetem, az emberek és a pénz energiáját is.

Amióta érzékelésből kezdtem működni, sokkal jobb élethelyzeteket tapasztalok, mert minél jobban érzékelem azt ami körül vesz, annál könnyebben tudom kiválasztani azt ami az én Áldással teli jólétemet szolgálja.


Ajándékok az energia esszenciáktól...

Ezekre a csodás energiakra hangolódva sokkal több jó dolog áramlik be az életbe! ~ olyan dolgok amik nekem fontosak! És arra bíztatlak, hogy te is a saját életedért, a sikereid, boldogságod megéléséért hangolódj össze, a lehető legtöbbször egy napodon ezekkel a csodás energiákkal.

Kezd az összehangolódást már reggel, és elalvás előtt is jó, ha megteszed.

Nálam az vált be, hogy feltöltöttem az Áldás meditáció hangfelvétellelt a telefonomra, ~ mert jó már ébredésnél célirányosan, határozottan, mégis sok sok szeretettel és Áldással kezdeni a napot.

Áldás esszenciákkal, sokkal könnyebb tovább lépni, újra hangolódni a változó körülmények között is.


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT