BŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Angyal oltárodnak nem kell harsánynak lennie az Angyalok akkor is segítenek, ha a velük való kommuni

"Szíve mélyén minden ember szereti az angyalokat. Mégis vannak olyanok akik hárítják az angyalokkal való együtt működést. "

B.Nagy MagdolnaAngyal oltárodnak nem kell harsánynak lennie
az Angyalok akkor is segítenek, ha a velük való kommunikációhoz finom, diszkrét környezetet teremtesz!
Szíve mélyén minden ember szereti az angyalokat. Mégis vannak olyanok akik hárítják az angyalokkal való együtt működést.

Ilyen, szkeptikusok mindenütt vannak, a családban, a munkahelyen... és ők bizony sokszor megnehezítik a dolgod, ha az angyalokról van szó.

Ezért itt most olyan praktikákat mutatok Neked, amit akkor is tudsz használni, ha a környezeteben élők nem fogadják el az angyalok jelenlétét.

Kezdjük azzal, hogy:

Az igazi Angyal oltár a szívekben lakozik.
gondolatban add át kéréseidet az angyaloknak ...hiszen a szív szerető szava hívja valójában, az angyalokat.

Ez pedig nagyon jó! - mert a szív szavát, a lélek üzenetét az angyalok könnyen megértik.

Ezért, ha csak arra van lehetőséged, hogy gondolatban magadhoz hívd az angyalokat, akkor csak gondolj rájuk szeretettel, és gondolatban add át nekik kéréseidet.

Az is nagyon jó megoldás, ha elvégzed a Kristálytemplomodban az arkangyalokkal meditációt, és nehéz helyzetekben, amikor nincs időd még arra sem, hogy felsorold milyen változásokat szeretnél - csak gondolatban azt küldöd ki az angyalok felé, hogy ami ott a Kristálytemplomban "meg lett beszélve velük" azt figyelembe véve segítsék a jelen helyzetet.az Angyalok - pontosan látják, hogy mi van a kért csomagodban. Hiszen a Kristálytemplomodban már meg Ez azért jó, mert Te így nem veszel el a részletekben. Több időd marad magadra. Az angyaloknak pedig egy csomagban tudod átadni kéréseidet.

Vagyis nem kell elmagyaráznod még egyszer, hogy miket szeretnél, mert az Angyalok - pontosan látják, hogy mi van a kért csomagodban. Hiszen a Kristálytemplomodban már megbeszéltétek, hogy mi a jó neked.Hívd be az angyali energiákat a virágok segítségével a térbe Amikor megterítesz, tegyél az asztalra néhány szál virágot. - és tedd gondolatban hozzá, hogy

"A virágokkal, szeretném az angyalokat megajándékozni.

Szeretném a virágokon keresztül elmélyíteni a kapcsolatomat az Angyali világgal.

Szeretném hogy otthonomban, (vagy ha a munkahelyeden teszed ki a virágokat akkor ott) az angyalok segítsék elő a béke, a harmónia, a jólét, szeretet...stb. - gyógyító energiáinak az áramlását.
(Tedd hozzá amiket még szeretnél megkapni, élvezni).

Így azok is részesülhetnek az angyali áldásból, akik szkeptikusak, és hárítják az angyali jelenlétet. Te viszont betudod így csempészni mégis, az angyali energiákat a térbe :-)Angyal oltárodat a szeretet fényével is támogathatod. Angyal oltárodat a szeretet fényével is támogathatod. Hiszen, ha csak egyetlen mécsest gyújtasz, már az is, apró fényével melegséggel tölti el a szíveket.

Ez igazán nem harsány, mégis meghitt hangulatot tudsz általa teremteni. - és ebben a meghitt hangulatban sokkal könnyebbé válik neked is, az angyalokkal történő kommunikáció. Hiszen az angyal oltár lényege ebben a kommunikációban rejlik.

Minél nagyobb a harmónia benned. Minél nagyobb a harmónia a körülötted lévő térben, annál könnyebb az angyalokkal is felvenni a kapcsolatot. Illetve, az angyali üzeneteket megérteni a béke rezgésein keresztül.


Gondolj úgy az Angyal oltárra,
mint egy meditációra.
Ahhoz, hogy a meditáció működjön, először nyugodt teret kell teremtened. - és, bár az Angyalok mindig melletted vannak, mégis csak akkor érted meg az üzeneteiket, ha tiszta teret teremtesz.

A tiszta tér azonban nem csupán a környezetre vonatkozik, hanem törekedj arra, hogy először benned legyen meg a tiszta tér, a tiszta energia.

Ezért a zajos hétköznapok forgatagában legalább esténként szakíts magadnak egy kis időt, és végezz meditációt, hogy energiáid egyensúlyba kerülhessenek.

FONTOS:
A meditációk előtt, mindig hallgass intuíciódra!

Mivel a mai világ nagyon felgyorsult, és folyamatos a változás, ezért csak úgy tudod megtartani pozitív rezgéseidet, ha nem rutinból cselekszel, hanem jobban figyelsz szíved szavára.

Előfordulhat, hogy Gyógyító fényköpennyel betakarva tudsz gyógyulni, vagy egy téged akadályozó kapcsolat miatt (ez sajnos gyakori probléma) az éteri kötelékek elvágása segíti életed, Mihály arkangyal közbenjárásával. Ha pedig túl sokat dolgozol, a Természet Angyalai közt találsz megnyugvásra.

Amikor ezeket a csodálatos meditációkat végzed, akkor pozitív energiával tudsz feltöltődni, ennek hatására nem csupán a meditációk végzése közben tudsz az angyalokkal kapcsolatba lépni, hanem könnyebbé válik a napi kapcsolatfelvételed is az Angyalokkal.

Ha pedig könnyebb a kapcsolatfelvételed az angyali világgal, akkor jobban megtudod érteni az angyalok üzeneteit is.Diszkrét angyal oltár. Az igazi Angyal oltár a szívekben lakozik. Hallgass bele
itt, a pozitív rezgésekkel segítő, Angyali meditációba

Kattints ide >>>
BŐSÉGTEREMTÉS KLUB BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG