ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Angyali érintés... Angyali érintés mandalávalAngyali érintés... Angyali segítség mandalával


Értékes vagy!"
Mondja az Angyal!

Tudom, hogy néha nehéz abban az önbizalommal teli térben lenni, ahol a dolgok könnyedén megvalósulhatnak. Ilyenkor, kell egy kis nyugalom... egy kis csend... és szeretet....

A szeretetet azonban a rohanó hétköznapokban gyakran nehéz megérezni... és sokszor előfordul, hogy nincs elegendő idő magunkra... Az Angyalok azonban ilyenkor is velünk vannak!

Ha úgy érzed egyedül vagy, akkor hívd az angyalokat és segíteni fognak neked.
Ha úgy érzed senki nem segít neked, és mindent egyedül kell megoldanod, akkor is hívd az angyalokat, és segíteni fognak neked!

Vedd kezedbe az
Angyali segítség mandaládat
, és annak finom energiát invitáld be az életedbe. Rajta keresztül az angyalok is könnyebben tudnak segítségedre lenni, mert a kétségbe ejtő helyzetek útvesztőiben ők megtudják találni az utat hozzád!

Amikor kezedbe vetted az Angyali segítség mandaládat, akkor kérd, hogy a mostani nehéz helyzetben találják meg, és hozzák el hozzád azokat a megoldásokat, amelyekkel jobbá teheted az életed!.

Talán azt fogod érezni, hogy finoman megérintenek, megcirógatják az arcod. Talán finom, angyali illatokat fogsz megérezni. És az is lehet, hogy valami fontos jelet mutatnak neked, amire érdemes lesz odafigyelni. Ezek és még sok hasonló mind, az angyali érintés jelei.Angyali segítség mandalája B.Nagy Magdolnátólpárkapcsolati tréningANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG