ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Angyali közvetítő - Nők Lapja Ezotéria

Hogyan lehet az Angyalok finom energiáit érzékelni, látni őket? Kérdezte tőlem Izing Klára az interjún, amikor az Angyali jelenlét, a tisztánlátás és az angyali kommunikáció titkairól kérdezett. Válaszaimat, a Nők Lapja Ezotéria mostani számában olvashatod. A kulissza titkokról pedig lejjebb tudhatsz meg többet.

Angyali közvetítő B.Nagy Magdolna  www.ezoterikustanacsok.hu Nők Lapja Ezotéria

Szereteted az Angyalokat?
Ez a kérdés mindig elhangzik az interjúkon, és most is a kérdések között volt.
Ízing Klára a Nők Lapja Ezotéria 40. Jubileumi számához készítette velem az alábbi interjút, amiért nagyon hálás vagyok, mert az olvasók megtudhatják, hogy hogyan lehet a tisztánlátás képességét, az Angyali közvetítéseknél használni.


A Szereted az Angyalokat? - kérdésre, természetesen a válaszom mindig egy nagy IGEN!!! - hiszen csodás lényükkel, tiszta, szeretetteli energiákkal vannak ők megáldva.

Csodálatosnak tartom, hogy az Angyalok, az égi energiákon keresztül segíteni tudnak nekünk itt a földi világban. Amikor nehéz helyzetben vagyunk, és a segítségüket kérjük, akkor mindig mutatják az utat nekünk, hogy merre haladjunk életutunkon.

Az angyalok segíteni tudnak nekünk a karmikus terhek elengedésében, a rossz dolgok kijavításában, és segítenek abban is, hogy megszűnjenek azok a nemkívánatos élethelyzeteink, amelyek folyton problémát okoznak.


Angyali útmutatás az angyalkártyák segítségével

A fotózáshoz előkészítettem az Angyalkártyákat, és először a kezemben tartottam azokat, úgy készült néhány fotó. Végül letettem magam elé a kártyalapokat, és szétterítettem őket. Azt az üzenetet érzékeltem ugyanis, hogy "Jobban fognak látszódni a kártyák, és az energiájuk is jobban megmutatkozik, ha szétterítem őket."

Ez látszólag nem egy nagyon hatalmas dolog, szétteríteni a kártyákat, azonban az angyalok arra hívják fel ezzel a figyelmünket, hogy a legapróbb dolognak is jelentősége lehet. Ezért igazán érdemes oda figyelni, mit súgnak!Amint szétterítettem a lapokat, egy kártya kikandikált. Ezt kivettem, és a fotón ezt tartom a kezemben. A kártyán Ariel Arkangyal üzenete olvasható: JÓ MÓD!


A titok...
Amikor angyalkártyás útmutatást kérnek tőlem, és egy adott problémánál kijön Ariel arkangyal - Jómód üzenete, akkor mindenki nagyon örül, mert ez egy nagyon megnyugtató üzenet tud lenni. Azonban ilyenkor fel kell tenni a következő kérdést: Mi az, ami ezt a jómódot akadályozza. Ilyenkor több kártyát is szoktam kirakni, hogy az angyalok segítsenek megmutatni, mire érdemes figyelni, mit kellene elengedni. A kártyák azt is megmutatják ilyenkor, hogy milyen angyalt hívjunk segítségül.

Gyakran előfordul, hogy többféle probléma miatt kérik az angyali útmutatást, (párkapcsolat, magány, nőgyógyászati problémák...stb.) ilyenkor nem csak az angyalkártyákat hívom segítségül, hanem lehetőség van angyali energiák behívására is. Erről, majd az Angyalkártya tanfolyamon fogok többet beszélni.

Addig is, kívánom neked, hogy sok angyali útmutatásban legyen részed.

Kaphatsz te is személyes angyali útmutatást - egyéni konzultáción.
(Utazni nem kell hozzá, mert skypeon, vagy messengeren keresztül is megtudjuk csinálni)
Időpont foglalás:
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197

Segítő angyalok várnak rád
ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG