Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG
Angyali segítség mandalák
Angyali üzenetek, Isteni segítség mandalái


"Amikor az Angyalok megjelennek, segítségükkel könnyebb lesz az élet!"

Az Angyali segítség mandalái, az Angyalok érzékeny energiáival készültek, hogy színeikkel, csillogásukkal, és a belőlük áradó szeretettel emeljék a hely rezgését ahol elhelyezik őket és Angyali esszenciákon keresztül több jólét és boldogság jelenjen meg az életben.

Az Angyalok kifinomult energiáikon keresztül adják meg a megfelelő segítséget a mandala használójának, hogy annak élete könnyebb legyen!

Míg készítettem... az Angyalok megsúgták, hogy itt az ideje a küzdelmes nehéz élet helyett a könnyebb és boldogabb életet választanunk. Aki pedig készen áll erre, annak a mandalákon keresztül segíteni tudnak.Angyali segítség mandalája B.Nagy Magdolnától 5. számú

Angyali segítség mandala
Angyali üzenetek,
Isteni segítség mandalái
Angyali segítség mandalája B.Nagy Magdolnától 6. számú

Angyali segítség mandala
Angyali üzenetek,
Isteni segítség mandalái
Mit érhetsz el, ha elhelyezed otthonodban, vagy irodádban az Angyali segítség mandalát?
Ezek a csodás energiájú Angyali segítség mandalák segíteni tudnak abban, hogy az aki a kezében tartja a mandalás képet

* könnyebben behívhassa életébe az angyali segítséget
* az angyali üzeneteket könnyebben megértse
* könnyebben megvalósuljanak a vágyai
* angyali segítői legyenek egy-egy konkrét probléma megoldásához
* harmónia, béke, és szeretet energiái legyenek jelen ott, ahová a mandalát a tulajdonosa elhelyezi.Mit fogsz kapni a különleges Angyali segítség mandalához?
1. Az általad kiválasztott egyedi mandalás kép, tiszta fehér képkeretben lesz postázva Neked. Úgy kapod majd meg, amiben lefényképezve látod.
Felakasztható falra, vagy igényed szerint állíthatod az íróasztalodra, az éjjeliszekrényedre.
Mérete a bekeretezett képnek: 16 x 21 cm.

2. Ajándék a mandalás képhez:
Angyali útmutatások közben, elkészítettem a mandalákhoz a használati útmutatást, videós segítséget, és egy meditációt is, amelyet a mandalát megvásárló /használó megkap. Ez az útmutató kizárólag az Angyali segítség mandalához készült, hogy a mandalán keresztül könnyebb legyen a vágyott dolgokat megkapni.

Ezáltal nem csupán az Angyali segítség mandalát, hanem az aktiválásához szükséges Angyali útmutatásokat is birtokolni fogja a mandala tulajdonosa.

A Mandala és a hozzá készült videós tudásanyag része az:
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozatnak!
A mandala megvásárlásával, Te is csatlakozhatsz a programsorozatban résztvevő Nők csoportjához!

Szerezd meg most, a saját
egyedi készítésű mandalád
A mandalák ára:

11.000,-Ft / db tizenegyezer forint / db postázással együtt (Magyarország területén)
Külföldre történő postázás esetén a posta költség miatt az ár változik.

Mandala hangolás privát konzultáció B.Nagy Magdolnával
A Mandala hangolás privát konzultáció díja 50.000,-Ft / 2 óra / fő a mandala árával együtt tudod rendezni. Ebben az esetben a befizetendő összeg: 11.000,-Ft + 50.000,-Ft = 61.000,-Ft / fő
Időpont egyeztetés szükséges hozzá!
B.Nagy Magdolna Tel: 06-30-573-9197Mandala rendelés1. Töltsd ki a megrendelési lapot
* Kérlek azt az email címet add meg, amelyre szeretnéd megkapni az ajándék gyakorlati útmutatót a mandala használatához, aktiválásához.

2. Kattints a Megrendelem gombra

3. Megrendeléses után elküldöm számodra a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre1. A rendelés után folyószámládról utalással, vagy postán rózsaszín csekken vagy külföldről Western Unionon keresztül fizesd be a kiválasztott mandala árát.

4. Postázás: A mandala árának a beérkezése után az általad kiválasztott mandala pufi borítékba csomagolva kerül a postára.
A rendelésnél megadott posta címedre küldöm.

5. A csomagot a postás fogja vinni, és át kell venni tőle a csomagot. A postásnak már nem kell fizetni. Ha pedig nem vagy épp a megadott címen, a postás ott hagyja az értesítést a csomag megérkeztéről, akkor a postán fog várni a csomag, ahol átveheted.

6. A mandala használatához készített ajándék útmutatót, a megadott emailcímedre küldöm, a pénz beérkezése után.

7. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem tudod elvégezni a mandala hangolását, akkor privát konzultációt kérhetsz. Ehhez jelöld be a Mandala hangolás privát konzultációt is, a Mandala hangolás privát konzultáció ideje 2 óra (személyesen Budapesten, vagy ha az utazás gondot okoz, akkor kérheted skypeon vagy messengeren keresztül is)
A Mandala hangolás privát konzultáció díja 50.000,-Ft / 2 óra / fő a mandala árával együtt tudod rendezni. Ebben az esetben a befizetendő összeg: 11.000,-Ft + 50.000,-Ft = 61.000,-Ft / fő

A mandala hangolás privát konzultáció, időpont egyeztetés után történik!


* Külföldön élők, ha nincs magyar bankszámlájuk, akkor Western Unionon keresztül tudják megvásárolni ezeket az egyedi készítésű mandalákat.Egyedi mandala rendelés:

Melyik típusu mandalából szeretnél rendelni? Élet virága mandala
Angyali segítség mandala
Gazdagság mandala
Harmadik szem csakra mandala
Torok csakra mandala
Szívcsakra, szeretet szerelem mandala
Napfonat csakra mandala
Egyéb
Hányas számú mandalát szeretnéd megrendelni? Írd be a számát
Hány darab mandalát szeretnél rendelni? 1 db 11.000,-Ft postázással együtt
2 db 22.000,-Ft postázással együtt
Több mint 2 db e-mailen egyeztetünk
Mandala hangolás privátkonzultáció 2 órás ára 50.000,- Ft / fő Igen kérem ezt is a mandalához
Teljes neved és Kereszt neved
Telefonszám
E-mail
Postázási cím
Számlázási Név, Cím
Adószám, ha egyéni válalkozó vagy
Üzenet
Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozatotAngyali segítség mandalája B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Angyali segítség mandalája B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Angyali segítség mandalája B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.Angyali segítség mandalája B.Nagy Magdolnától Elkelt, magántulajdonban van.

Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Ajánlások Ajándékba BLOG