Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Csodák Ajándékba BLOG
A meditációs blokkok
megnehezítik az életed!


Neked is vannak ilyen kérdéseid?

"Miért nem tudok meditációt végezni?
Miért nem tudok ellazulni meditáció közben?
Hogyan kell elképzelni a meditációs szövegben elhangzó képeket?"Ehhez hasonló kérdések szinte mindenkiben felmerülnek a meditáció végzése közben.
Amikor elkezdesz meditációs gyakorlatokat végezni, akkor az ilyen kérdések miatt talán Te is úgy érzed, hogy valamit nem csinálsz jól, vagy valamit nem értettél meg.

Ez egy természetes folyamata annak, amikor a fizikai síkon túli - szellemi dimenziókban dolgozol önmagadon.

Mindezek miatt, sok apró akadályozó tényezőt kell megismerni, és felismerni azokat a Téged blokkoló dolgokat, amelyek most még akadályozzák, hogy a problémáid könnyeben megoldódhassanak.

Segítséget ehhez, gyakorlati útmutatókon keresztül az
Angyali tanácsok meditációhoz e-könyvben olvashatsz.Az Angyali tanácsok meditációhoz elektronikus-könyvből megtudhatod:

* Hogyan kell kiválasztani a megfelelő meditációt, hogy az elősegítse a pozitív irányú változást az életedben.

* Mi az a rejtett titok, amit minden meditáció végző használhat, ha tudja VALÓJÁBAN mire jó a meditáció. (és itt most nem a meditáció nyújtotta ellazulásra, és a stressz oldásra gondolok)

* Hogyan végezd a meditációt, hogy mind az amire vágysz megvalósuljon az életedben.

* Hogyan segítik elő az illóolajok és a füstölők, az egészségesebb életet.

Mind ezek elősegítik, hogy önállóan boldogulj, és hozzásegítenek, hogy harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj.
A pozitív eredmény érdekében azonban: Neked is tenned kell!
Nem ülhetsz ölbe tett kézzel, hanem saját kezedbe kell venni a sorsodat, és meg kell tenni a változás felé vezető úton azokat a lépéseket, amelyek elvezetnek álmaid élete felé.

Az Angyali tanácsok meditációhoz e-könyv elsősorban meditációt végzőknek szól, ezért lépésről-lépésre végigvezet a hatékony meditáció végzéséhez szükséges folyamatokon, gondosan elmagyarázva a legfontosabb elemeit és fogalmait.Angyali tanácsok meditációhoz, hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj!
Ez egy rendkívül tömör és gyakorlati útmutatásra épülő tanulmány, melynek segítségével megtalálhatod azt a hiányzó láncszemet, ami eddig akadályozott, a sikeres és egyben pozitív változást elősegítő meditációk végzésében.A Bevezetőben a következő témákról olvashatsz:
* Miért érdemes meditációt végezni
* A benned felmerülő kérdések hogyan segítenek a problémáid megoldásában.
* Milyen körülményeket teremts magad körül, ha szeretnél tovább lépni a jelenlegi helyzetedből

Az e-book 3 nagyobb fejezetből áll
I.Meditációs kisokos
II.Kérdések és válaszok, a leggyakoribb meditációval kapcsolatos problémákra
III.Mire használd az illóolajakat

I.Meditációs kisokos
Szó van benne, arról, hogy mire kell odafigyelni a meditáció elkezdése előtt, a meditáció közben, és annak befejeztével.

Milyen apró trükkök segítségével lehet nagyon könnyen meditációt végezni. Illetve, ha nincs időd a rendszeres meditáció végzésére, akkor mivel, tudod azt kiváltani, hogy megmaradjon a szabadidőd, és közben mégis oldódjon az éppen aktuális problémád.

Ki akadályoz, és miért ha meditációt szeretnél végezni.
Kitől kapsz segítséget a meditációk végzése közben.

A meditációt végzők „Bónusz jutalma” ...


II.Kérdések és válaszok, a leggyakoribb meditációval kapcsolatos problémákra.
Ebben a külön fejezetben lettek „boncolgatva” a leggyakrabban feltett kérdések, amelyeket azoktól az olvasóktól kaptam, akik elakadtak a meditáció végzésében, és nem tudták mit tegyenek, annak érdekében, hogy nekik is élvezetes legyen a meditáció végzése.

Mi okozza a meditációs blokkokat, és hogyan kell tőlük végérvényesen megszabadulni...


III. Mire használd az illóolajakat – vagyis milyen életterületeken nyújtanak segítséget, az illóolajok. Mikor, melyik illóolajat érdemes használni meditáció végzésnél.

Ha egészségügyi problémád van, és azt szeretnéd illóolajokkal enyhíteni, vagy akár meg is oldani, akkor milyen módon érdemes használni azokat. (párologtatás, bedörzsölés, masszázs...


Ha követed az Angyali tanácsok meditációban szereplő útmutatókat, akkor sok problémádra fogod megtalálni a válaszokat és hidd el, hogy nagyon jó érzés visszatekinteni, hogy „De jó, én már ezt is megtudom oldani, meg ez is megoldódott...”.

Tudom, mert én már ezeket kipróbáltam, és a több éves tapasztalataimat írtam le benne. Mindezek olyan jól működnek, hogy nem csak a saját életemben, hanem a személyes konzultációkon, és a tanfolyamokon is ezeket a módszereket használom.

Mennyibe kerül és
hogyan juthatsz hozzá?* Az ebook elektronikusan tölthető le PDF formátumban a honlapról. (tehát otthon a saját gépeden tudod olvasni, és kinyomtathatod magadnak.)


Az Angyali tanácsok meditációhoz e-book-ba itt tudsz bele pillantani.

Ez csak egy néhány oldalas részlet, de biztos találsz benne így is hasznos információt.
A PDF formátum letöltéséhez, kattints erre a kék szövegre >>>


Ahhoz, hogy az Angyali tanácsok meditációhoz e-bookban lévő összes gyakorlati útmutatót megkapd, a lap legalján töltsed ki a megrendelőt.

Amint kitöltötted a rendelési lapot, a megadott e-mail címedre elküldöm a befizetéshez szükséges adatokat. (név, cím)
Befizetésedet megteheted postai rózsaszín csekken, vagy a folyószámládról utalással.

Bankszámlára való átutalás esetén azonnal, mostantól számítva 3 perc múlva már olvashatod is! Csak az utalási bizonylatot küld el e-mailben az befizetes.ezoterikustanacsok@gmail.com címre.

Vagy postai rózsaszín csekken is feladhatod, és ha beszkennelve elküldöd a szelvényt szintén a fenti email címre, akkor nem kell megvárni a postázási időt sem. Mert amint megérkezik az igazolás, küldöm a könyv letöltéséhez szükséges linket.


Az ár

Valószínűleg te is sokféle ezoterikus módszert kipróbáltál már. Így tudhatod, hogy mennyi időbe és pénzbe telik egy egy módszernek az elsajátítása. Ez az összeállítás viszont éppen azért készült, hogy felgyorsítsa és megkönnyítse a tanulási folyamatokat.

Ez az elektronikus könyv lépésről - lépésre végigvezet azon a módszertanon, hogy hogyan találhatod meg a meditáció nyújtotta előnyöket, olyan gyakorlati módszereken keresztül, amelyet a mindennapi életedben is tudsz majd alkalmazni- ráadásul nem csak önmagadnak, hanem a családodnak, barátaidnak is könnyebben tudsz majd segíteni.

Nekem ezek elsajátítása jó néhány évembe telt, de ezt az időt most megspórolhatod, ennek az összeállításnak a használatával, arról nem is beszélve, hogy az útiköltséget így megtakarítod magadnak.

Ezért neked nem kell évekig tanulni, 20 ezreket fizetned, de még 10 ezret sem.

Az ára 7500,-Ft. (bruttó ár)

Amiért még érdemes igyekezni a vásárlással:
Most az első 9 vásárló, pozitív megerősítéseket tartalmazó meditációt kap ajándékba!

Nincs vesztenivalód, így nyugodtan írd be az adataidat, és kattints a
"Jobb életet szeretnék, megveszem az e-bookot"
gombra, hogy minél hamarabb használhasd az Angyali tanácsok meditációhoz e-könyv gyakorlati útmutatóit.Angyali tanácsok meditációhoz ebook, hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj! Amint kitöltötted a rendelési lapot, a megadott e-mail címedre elküldöm a befizetéshez szükséges adatokat. (név, cím)
Befizetésedet megteheted postai rózsaszín csekken, vagy a folyószámládról utalással.

Az ára 7500,-Ft. (bruttó ár)
Most az első 9 vásárló, pozitív megerősítéseket tartalmazó meditációt kap ajándékba!ITT rendelj!

Add meg adataidat, és kattints a "Jobb életet szeretnék! Megveszem az e-bookot!" gombra


Telefonszám:
Teljesnév:
E-mail cím:
Postacím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Csodák Ajándékba BLOG