NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRTAngyali történetek

Angyali történetek


Angyali történeteket olvashatsz ezen az oldalon.
Neked is van saját angyali történeted?
Szívesen megosztod angyalos történeteid másokkal?
A lap alján Te is megírhatod, saját angyali tapasztalásaidat.

Ha szeretnél fényképet is mellékelni angyalos történetedhez, akkor azt küld el az
ezoterikustanacsok@gmail.com email címre,
és felteszem erre az oldalra a történeted mellé.

Szőkéné Ragó Edit

Kedves Magdolna!
Az Én történetem a következő.
Tavaly októberben észrevettem egy foltot (anyajegyre hasonlító,de eddig nem létezőt) a jobb kulcscsontomon.Elmentem a bőrgyógyászatra,ahol azt mondták,hogy ki kell metszeni.
Keresnem kellett egy sebészt,aki a műtétet elvégzi.Találtam is egyet,aki megvizsgált,( Ő is egyetértett a műtéttel)lefoglaltatta a műtőt,és elküldött a kórházba,hogy jegyeztessem elő,irassam ki az időpontot.
A kórházban az orvos,aki ezt intézte,szintén megvizsgált,és kiírta.(november 10-ére,a 13-as műtőbe)
Ekkor kértem az Angyalokat,hogy segítsenek Nekem,mert félek.Nem akartam a betegséget,a műtétet,az idegeskedést,és az ezzel járó dolgokat.
Én "csak" egészséget kértem!
És kaptam!
Mert meghallgattak az angyalok,és segítettek Nekem.
Olyannyira,hogy a folt eltűnt a műtét előtti hétre.
Mikor visszamentem a kórházba,hogy lemondjam az időpontot,egy kedves doktor úr volt,aki mikor meghallotta,hogy mi történt,annyit mondott,hogy: "Istennek legyen hála!"
Ámen.
Én hálás szívvel köszönöm!
Azóta is hiszem,hogy Angyalok igenis vannak,és ha kérem segítenek.
Csak tudni kell kérni,elfogadni,és hálásnak lenni.Megköszönni.

Ahogy Neked is köszönöm szépen a lehetőséget,hogy ezt megoszthatom másokkal,és az írásaidat is.
Köszönöm!
Fénnyel teli,mosolygós napot!
Edit
Tarts velünk Te is, az
Angyaloktól, Angyalokról Neked online kurzuson, amely December 24-én kezdődik


hogy a Szentesét már az Angyali energiákkal tud élvezni!
Otthon, kényelmesen a fotelodból! >>


Malnai Ibolya

Kedves Magdika!

Szeretném elmesélni az én történetem.
Pár hete kaptam egy emailt, amiben kérdezték, hogy fogadnék-e angyalokat a lakásomba.
Nem gondolkoztam sokáig, és igent mondtam.
3 Angyal jött hozzám, és ahogy az utasítás szerint gyertyát gyújtottam, és beengedtem Őket hallottam a szobában a lágy mozgásukat /szellő hanggal/
5 napig voltak nálam és tovább küldtem Őket. Leírtam nekik a kívánságom, és 2 nap múlva csengetett egy ingatlanos, és hozta a vevőket az addig 3 éve árult lakásra. Kinéztem egy házat, és azóta is keresek, de úgy nézz ki, hogy mindig visszatérek az először megnézett házhoz.
Most ott tartok, hogy a napokban tárgyalunk az árról, és minden nap kérem az Angyalokat, hogy segítsenek, megfelelő árban megvenni, hogy maradjon pénz a felújításra is.
Remélem most is mellettem lesznek, és segítenek a tovább lépésembe.
Új munkahelyet is találtam, így elkezdődött egy pozitív változás az életemben.

Köszönöm a leveleid IbolyaAngyaloktól, Angyalokról Neked


Rózsa Evanics

Kedves Magdolna!
Örülök hogy van ez a felhívás,hogy írjuk meg történetünket az angyalokról.Olyan érdekes az eset is ahogy én elkezdtem hinni bennük,vagy felfigyeltem hogy lehetnek.Egyszer a kolléganőm kezdett beszélni róluk hogy őket érdeklik az angyalok ,akkor én elengedtem a fülem mellet.Pár hónap múltán ülök a számítógép előtt .és csak úgy bejött az őrangyal szó.Beütöttem a keresőbe és ezt kaptam-nincsenek véletlenek hogy erre az oldalra lapoztam.Azóta sokat foglalkozom ezzel a témával.Ami nagyon megrázott engem az 50éves szülinapomon történt.Abban az időben sokat foglalkoztam negatív érzésekkel,miért nem sikerülnek dolgok.Olvastam könyveket és tudom a gondolatoknak nagy hatása van életünkre,de mégis néha negatív voltam.Ezen a szeptember29 .én is.Budapesten voltunk férjemmel és őneki még dolga volt,kiakartam szállni az autóból ahol szoktam,de most nem ott hanem egy másik utcába szálltam ki.Ahogy felmentem a járdára zúgást zörgést hallottam ,megálltam és előtt másfél méterre kb. kitört egy nagy ablak az első emeleten.A kitört ablak darabok előttem zuhantak le.Szörnyű hangja van,még most is hallom.De olyan volt mintha valaki megfogott volna és nem léptem tovább. Hirtelen föl sem fogtam mi történt. Átmentem az út másik oldalára, és azt az érzést most is érzem.de akkor nagyon rossz volt,olyan volt mintha megtörtént volna rajtam a szilánkok becsapódása.Körúton van az üzletem odamentem ,és ott jött rám az ijedség.Elmentem a mosdóba és elkezdtem sírni hogy milyen születésnapom lehetett volna.Keseregtem.És ott éreztem egy olyan átfogó melegséget,mintha azt mondták volna vigyázunk rád.Tudom vigyáztak és már többször vigyáztak.Tudom van valami amit még el kell végezni.Feladatom van.
Rózsa


Gal Erzsebet

Nekem folyamatában, szinte minden napra jut kisebb-nagyobb angyali segítség:-)))
Most már napról napra jobban hiszek benne, és ezáltal működik is..:-))
Annyi sok problémával küszködtem, hogy nem is tudtam hol kezdjem a megoldást.Sokáig
ennek "bűvöletében" voltam.
Most azonban már el tudtam jutni odáig, hogy hiszek abban, hogy a megoldás megérkezik a
megfelelő pillanatban.
Ezáltal meg tudom őrizni a nyugalmamat és nem megyek el abba az irányba, hogy görcsös legyek.
Akkor leírom a számomra legnagyszerűbb dolgot, ami történt velem.
Nagyon sok előzménye volt annak, hogy a családom minden tagja negatív gondolkodással bírt.
Nekem, mint egyedüli nőként a családban nem maradt más hátra, csak az, hogy nagy-nagy
intenzítással, pozítív gondolkodással kompenzáljam a családom negatívítását.
Mondanom sem kell, semmi nem úgy alakult, ahogy egy kicsit is szerettem volna.
A gyerekeim nem találtak magukra.Nap mint nap csak azt hallottam, hogy az életben semmi nem
lesz a gyerekeimből, semmi nem volt jó nekik.
Nagyon jó gyerekek, viszont amiért ilyen lett a hozzáállásuk az élethez, az számomra érthető, csak
nem szeretném részletezni.
Aztán jöttek szépen lassan a változások.....:-)))
Jelentkeztek mindketten egy iskolába.Meg is feleltek, csak az idén nagyfokú túljelentkezés volt,
ezért csak a keresztfélévet tudták felkínálni nekik.Én már ennek is nagyon örültem, hogy végre
elindult valami.
Aztán ezek után kaptak egy mégjobb ajánlatot, amiben dolgozhatnak is és tanulhatnak is. Ráadásul
előtérbe kerülhetett az a tevékenységük, amit már évek óta csinálnak.
Már rajtuk is látni, hogy jobban érzik magukat a bőrükben, ezáltal a család többi tagja is...:-))))
Így mostmár a napi problémákat is könnyebben tudom megoldani, mint korábban...:-))))

szeretettel: G.E.


Nagy Andrea

Az első, meghatározó élményem:

3 éve veszitettem el páromat. Halála előtti éjjelén rengeteg angyal, nagy hófehér szárnyakkal, és annál több kisebb angyal vett körül jelenlétükkel. Akkor nem tudtam, mit jelent, csak később döbbentem rá arra a tényre, hogy megóvtak olyan lelki fájdalomtól, amit valószinű ép ésszelo és lélekkel nem éltem volna túl. Körül vettek védelmükkel, hogy az egész helyzetet, ami akkor velem történt filmként éltem meg, lebénitott, tompitott fájdalomként kaptam a napokat, hétről hétre, hónapról hónapra.

Amikor már kb. 1 év telt el kedvesem halálától, - ekkor már folyamatosan kommunikáltam velük-, felnéztem az égre, a sötét szürke felhőkből egy fényes nyil vezetett felfelé, és akkor oda súgták, hogy a mély lelki fájdalomnak vége, innen csak jobb lesz. ...és lám csodát így is lett.

..más alkalommal,amikor már ezeken a fájdalmakon túl voltam, és nagyon magányos voltam, kértem az angyalokat, hogy küldjenek nekem egy szerető, igaz társat, akinek csak én kellek, aki engem szeret.

Meg is tették!!! Alig akartam elhinni, hogy ilyen megtörténhet. Mikor újdonsűlt kedvesemmel együtt voltam, és csodás felhők között felnéztem az égre a szerelem, azaz a LOVE szó volt felirva nekem az égre! Ekkor értettem meg végérvényesen, hogy megkaptam amit kértem, és azóta is nagyon vigyázok ezen csodás égi adományomra. Kedvesemmel azóta is csodás a kapcsolatunk, és tudom, hogy angyali segitséget kaptam.

Ezen élményeken túl is számos, apró jeleket kapok létezésükről, és figyelem is, próbálom jelenlétüket észre venni.

Sokszor érzem, hogy megsimogatnak, hogy karomhoz hozzáérnek.


Köszönet, ezekért a csodás élménekért és hogy megoszthattam veletek.


N.Andrea


Komáromi Zita

angyali történet Kedves Magdolna!

Szeretném leírni az én történetem,hogy megoszthassam Veletek.

Ez a történet igazából nem is igazán rólam szól , hanem a kislányomról,de egy nagyon nagy dolog történt velünk amit csak az angyali segítségnek köszönhetünk.
Az életem úgy hozta hogy egy 2,5 éves kapcsolat után várandós lettem a kislányommal. De mire Ő megszületett az Apukája elhagyott engem / minket. Hallani sem akart róla 15 évig, mert lett egy új kapcsolata és azt mondta nem fér bele az életébe a közös lányunk. Ott álltam 18 évesen egy gyermekkel, akit ma már tudom küldtek nekem. Akkor ezt még nem így fogtam fel, hogy kaptam egy kis megoldandó feladatot.
Kislányom , mint minden gyermek aki ilyen helyzetbe kerül nem tudta feldolgozni a történteket,hogy ő " miért nem kell az Apukájának " mindig ezt kérdezgette tőlem. Én erre választ neki hisz oly kicsi volt nemigazán tudtam adni neki,inkább meséltem. De sajnos ez az érzés egész gyermekkorát megváltoztatta,sokat sirt mikor nem látta senki, nem tudta / tudja elfogadni magát, mert úgy vélte benne van a hiba. Egy szülőnek látni hogy a gyermeke szenved a legfájdalmasabb érzés. Volt hogy a párnája alatt találtam képet Apukájáról ,mert ezzel aludt ( beszerezte valahonnan ). Én pedig magam hibáztattam hogy ő nem ilyen életet érdemelne. Szóval nagyon nehéz ügy ez. Hiába kértem Apukát, hogy legalább ismerje meg hogy találkozzon vele,mert a kislány zavart nem találja a helyét. Tanulmányi eredménye romlott, viselkedésében is nem volt a legjobb, ő hárított mindig. 15 évig nem is találkoztak.
Ekkor ismerkedtem meg én az Angyalokkal. Magdolnától rengeteg segítséget kapva ehhez! Amiért a mai napi nagyon hálás vagyok.Idén januárban, segítségüket kértem,hogy segítsenek nekünk ,hogy hagy ismerje már meg az Apukáját, mert addig benne belső béke nem lesz, és az élete ettől megváltozna. Minden nap este ,felkerestem az angyalomat. És májusban a lányom egy kislány nevével jött hozzám, hogy felkereste őt levélben és szeretné megismerni őt. Hát képzeld a testvére volt. Aki az Apukája házasságából született meg. így kaptuk meg a segítséget. A kislány a szülei előtt ragaszkodott hozzá, hogy szeretné megismerni a testvérét.. Ez az Apukájának egy olyan löketet adott, hogy jelentkeztek, hogy szeretnék elvinni Vidámparkba. A találkozás nagyon furcsa volt, hisz 15 éves lányomnak én mutattam be az Apukáját, a testvéreit. De egy felejthetetlen nap volt kislányom számára, és végre életében először, szívből boldognak láthattam.Nekem ez mindennél többet ér!
Ez a mi kis történetünk, remélem mindenki olyan szeretettel olvassa majd ahogy ezt írtam!
Z.Angyaloktól, Angyalokról Neked


Erzsébet Balogi

Én nagyon régóta dolgozom Angyalokkal.

Érzem,hogy mellettem vannak most is.!
Bármit nem találok,segítenek,persze szépen kérem
a segítségüket.
Sokszor olyankor is segítenek,amikor nem kérem.
Pl.: a múltkor vettem valamit,otthon nézem:ezt
miért is tettem?
Két nap múlva, szombat délután, rájöttem,,hogy egyik
barátnőmnek szülinapja van és fel kellene köszönteni,
ajándék....,ekkor jöttem rá hogy helyettem Ők már
tudták,hogy szükségem lessz arra a tárgyra.
Számtalan hasonló eset történt velem.
Az viszont természetes,hogy csak ésszerűen
és pontosan lehet tőlük kérni.
A lottó ötöst csak akkor kapod meg,
ha a karmád engedi és főleg érett vagy
annak hasznosítására!

Köszönöm: Erzsike


Icu

Kedves Magdolna!

Ezt a történetet elsősorban azért írom le, mert mindannyiunknak figyelmeztetésként ajánlanám!

Az elmúlt hetekben nagyon el voltam foglalva a munkámmal, mert szorított a határidő.
Szinte alig pihentem, állandóan az foglalkoztatott, hogy a legkreatívabban, gyorsan, pontosan készítsem el
a feladatom. Hét közepe felé ahogy dolgoztam, egyszer csak egy szót hallottam.
Nem volt senki körülöttem, nem szólt se zene, se tévé, ezért teljesen leálltam, és felidéztem a szót: EMLÉKEZZ!!!.
Teljesen abba hagytam a munkám és elkezdtem gondolkozni, hogy mi lehet ez. Először a munkámra gondoltam, hogy hátha valamit elfelejtettem, vagy kihagytam, de nem jöttem rá. Most már azért nem hagyott nyugton és a nap folyamán többször felidéztem ezt a szót magamban.
Egyszer csak jött egy sugallat, hogy az unokahúgomat hívjam fel telefonon, aki száznyolcvan kilométerre lakik tőlem, és nem nagyon tudunk találkozni, inkább telefonon, vagy emailen keresztül tartjuk a kapcsolatot. Fel is hívtam, el kezdtünk beszélgetni és érdeklődtem a kislánya felől.
Erre megszólal, hogy holnap lesz a születésnapja és készülnek az ünneplésére.
Abban a pillanatban el kezdtem sírni, óriási fájdalmat éreztem és nem szégyelltem a könnyeimet. Ugyanis azt követő nap az édesanyám születésnapja volt, aki 2007-ben halt meg.
Több érzés miatt is sírtam, először is örömömben, és nagyon hálás voltam, hogy időben kaptam a segítséget hogy meg tudjak emlékezni az édesanyám születésnapjáról, mert bevallom őszintén hogy én azt se tudtam hogy milyen nap, hanyadika van, szinte villámként csapott belém az emlékezés!!!
Másodszor azért sírtam, hogy annyira a munkámba temetkeztem, hogy kizártam a külvilágot, és nem foglalkoztam semmivel, senkivel és tudatosodott bennem hogy így nem szabad élnem.
Hálás vagyok és leszek is minden nap azért, hogy az angyalok segítségével fejlődhetek és tanulhatok nap mint nap.

A tanulság még, hogy időt kell hagynunk önmagunknak nap mint nap legalább egy félórára, hogy csendesedjünk le, foglalkozzunk magunkkal és figyeljünk arra miben vagyunk, mik és kik vesznek körül.

Köszönettel: IcuAngyaloktól, Angyalokról Neked


Czipp Jánosné Juci

Eléggé fájós lábú vagyok, Érden lakom és egy szombati napon elindultam az érdi piacra vásárolni, ehhez buszra kell ülnöm, amely elment az orrom előtt, így elindultam gyalog és közben kértem az angyalokat, hogy segítsenek a gyaloglásban, hogy könnyebb legyen a fájós lábammal. Kérésem után kb. fél perccel megállt mellettem egy autó és kérdezte a vezető, hogy nem tudom- e merre van az érdi piac, mondtam neki, hogy én is oda megyek, erre felajánlotta, hogy elvisz. Hát így segítettek nekem az angyalkák, ezúton is megköszönöm nekik.

Kaptam még egy sokkal nagyobb segítséget, úgyis mondhatom ajándékot az angyaloktól. Gábriel Arkangyaltól kértem imáimban, hogy legyen unokám, mivel már nagymama korban vagyok. Van egy fiam és egy lányom és egyiknél sem volt még család. Kérésemtől számítottan egy hónap múlva telefonált a fiam Németországból, mivel ő már 10 éve kint él, hogy jön a kis-unokám és ha fiú lesz, akkor Gábrielnek fogják hívni, pedig ő nem tudott arról, hogy én a Gábrielt hívtam segítségül. Ez után még egy hónap sem telt el a kislányom is bejelentette, hogy kisbabájuk lesz.

A menyem karácsonyra van kiírva szülésre a lányom pedig január 18- ra. Szerintem ez egy valóságos csoda. Eddig ezek történtek velem és ezt én hálás szívvel köszönöm.

Üdvözlettel:

Czipp Jánosné JuciNémeth Andrea

Kedves Magdolna és olvasók nem is tudom mivel kezdjem annyi mindent tudnék Irni. Azt gondoltam leírom a számomra legfontossabbakat. Amikor kértem az angyalokat , hogy lépjenek be az álmaimba és mutassák meg a probléma gyokerét még nem nagyon hittem ebben az egészben, azt gondoltam fontosabb dolguk is van mint engem pátyolgatni, ám reggelre teljesen értheto volt számomra mi a baj forrása.Ezután energiát és gyógyító erot kértem és hogy takarják be a testem a fényenergiájukkal éreztem a bizsergést majd amikor kinyitottam a szemem csodaszép szines fényt láttam a testem korul. A másik csoda az volt számomra amikor teliholdkor tisztító meditációt vegeztem aztan kimentem a teraszomra és hálat adtam az égieknek felneztem az égre és láss csodát láthattam a csodaszép ragyogó angyalt a telihold fényében. ha felidézem ezt a képet boldogság tolti el a sz ivemet. koszonom hogy elolvastátok napfényes szép napot mindenkinek,AndiTóth Hajnalka

Sziasztok!


A történet, amit leírok pár éve esett meg, de én mindig tudtam, hogy ott nekem és a gyerekeimnek segítettek az angyalok.

Szüleimnél voltunk egy hosszú hétvégén. Mikor pénteken megérkeztünk ragyogó napsütés volt és senki nem is gondolta, hogy vasárnap hatalmas hóvihar érkezik. Lazán voltunk öltözve, se egy csizma se egy nagykabát. Vasárnap mindig ebéd után mentünk haza. Ezen a napon viszont, olyan hirtelen történtek a dolgok, hogy az ebédet már nem vártuk meg. Fél tizenegy körül el kezdett esni a hó. Nagyon, nagyon. Olyannyira, hogy hiába söpörtem le az autót pár perc múlva már semmi látszata nem volt. A jogosítványom nem volt éppen frissnek mondható, de szakadó hóban és lefagyott úton még nem vezettem. Az apukám sem tudott bennünket a lányokkal hazavinni, mert a cukorbetegségéből adódóan éppen elkapta egy rosszullét.Mondtam az anyukámnak, hogy nem várjuk meg az ebédet, mert még kitudja, hogy hogyan tudunk hazajutni. Nagyon féltem. A hazafelé vezető úton sok az emelkedő és domb. A kocsi már nem volt éppen fiatal. A lányaim még kicsik voltak. Tudtam, hogy az első megpróbáltatás már a falu határában lesz, mert olyan meredek emelkedőn megy az út, hogy télen ott nagyon veszélyes.Elindultunk. Kisebbik lányom hátul végig sírt a félelemtől. Engem is kerülgetett, de én végig imádkoztam. Ott ahol az emelkedőn a vadonatúj szuperkocsik árokba borultak sorba előttem. Ott ahol felém csúszott a szembejövő autó meglett, tapasztalt sofőrrel én rendületlenül haladtam. Lassan ám biztosan.Lakásunk is kanyargós hegytetőn állt, a város egyik legmagasabb részén.Télen hóesés idején a buszok is csak nehezen jártak arra felé. Mi hárman szerencsésen megérkeztünk, épségben beálltunk a garázsba.Ezt az esetet a mai napig megemlegetjük. Ez maga volt a csoda. Igaz akkor még nem tudatosan, de kértem, és megkaptam.

Köszönöm a lehetőséget, hogy megoszthattam a történetünket másokkal is.

Mindenkinek szép napot kívánva: Tóth Hajnalka


Szereted az Angyalokat? Kérdeznél tőlük? Nyílj meg Te is az Angyali üzenetek befogadására!Még nincs szöveg...
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


7 hozzászólás

Potyiné Botos Katalin [ 2012-12-09 18:45 ]

Kedves Magdi,örülök,hogy kapcsolatba kerültem Veled.Az angyalokat elő tudom hívni,és Ők segítenek nekem.Nekem meghalt a férjem,1 perc alatt elment tőlünk.Nehezen dolgoztam fel,pedig erős lelkű nő vagyok.Négy gyermek édesanyja.Az angyalok adtak lelki támaszt,és nyugalmat.Megtanítottak a szeretetteli elfogadásra.Erőt merítettem támogatásukból,és a mai napig segítségemre jönnek.Mindebben hinni is kell hiszen aki nem hisz,nem is érhet el semmit.Türelem,kitartás,és hit.Mindenkinek kívánom szeretettel.Köszönöm a lehetőséget.Szeretettel,Kati
Ágnes [ 2011-12-08 08:27 ]

Köszöntök minden kedves olvasót!Az angyalok nekem is itt vannak a minden napjaimban.Én is nagyon negatív családban élek.De tudom és hiszem akár mikor kérem az angyalkáimat mindig mindenben segítenek.Ez számomra felbecsülhetetlen.Minden nap meg köszönöm,hogy velem vannak és ,hogy meg tapasztalhatom ezt a csodálatos érzést ami ezzel jár.Köszönöm,hogy írhattam.Mindenkinek Békés szeretettel teli ünnepeket kívánok.
Ircsi [ 2011-12-07 23:48 ]

Sziasztok! Az én történetem egy szomorú dolog.2004 ben állapotos lettem.Örömmel újságoltam a páromnak.Ő szó nélkül föl állt az asztaltól és elment.Ekkor láttam utoljára.Nekem már volt egy kiskorú gyermekem.El kellett gondolkodnom azon,hogy be vállaljam egyedül a babát.Jöttek az átsírt éjszakák.A józan ész azt diktálta nem szabad.Egyedül kellett végig csinálnom.A kis pocaklakótól bocsánatot kértem,és el mondtam neki,nagyon sajnálom.Talán még mindig nem tettem magam túl ezen a tragédián.3 éve Karácsonykor kértem az Angyalkákat, hozzák el nekem öt, hogy velünk ünnepeljen.Az ebédnél furcsa hidegséget éreztem.A fiamat megkértem,a mobiljával videózzon le.A számítógépen többször meg néztem a felvételt.A karommal egy szintben,egy jól kivehető fejet lehetett látni.látszott rajta a szemek orr száj.Kicsit meg rémültem,de az én kérésem volt,hogy velünk legyen a baba,akire én nem tudtam vigyázni.Kértem az Angyalkákat,vigyázzanak helyettem kicsi lelkére.Minden Karácsonykor,van egy Angyal koszorú az asztalon.Közepén ég egy mécses.A fény és a meleg feltölti őket,és így védik a pici lelket.Most már nyugodtabb vagyok, mert tudom,hogy nincs egyedül.Ez úton is kívánok nagyon boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek.IrcsiErika [ 2011-12-06 16:33 ]

Szeretet karácsony közeledtével üdvözöllek titeket gyermekek!

Karácsonykor kaptam ezt a verset angyalkámtól fogadjátok szeretettel. Habár nem vers csak üzenet de a tietek.

Kincset leltem a szemedben
Kincs a lelked s mindened
Kincs a mosolyod mely arcodon ragyog
s kincs a nevetésed mely fülemben csilingel
S a szemeb mely mosolyog
Kincset tár elém úgy ragyog
Ragyogása tündököl mint a nap sugára mikor gyémántra esik
S szanaszét szórja fényeit
S ki e fényben tündökől e fény ragyogása öleli át s a boldogság szárnyaival száll tovább.
Így szálljon lelketek a boldogság a tietek.Máyer Mária Magdolna [ 2011-12-05 15:32 ]

Kedves Magdolna !
Én már többször fogadtam az angyalokat ,és én mindenkinek szeretettel ajánlom mert csodálatos .A Harmonia a Nyugalom szigete szinte egy igazi paradicsom Kérjétek őket örömmel segítenek hisz ők értünk vannak.Én mindenkinek ajánlom ,és köszönöm az adventi naptárt melyet szívesen küldözgetek tovább.Zsóka [ 2011-12-02 18:25 ]

Én nap mint nap hálás vagyok és boldog mert tudom, hogy az Angyalok, Arkangyalok, Őrangyalaink mindig segítenek. Bármit kérünk tőlük ami javunkat szolgálja mindig megkapjuk. Először munkámat, majd páromat veszítettem el, majd gyermekeimtől kerültem messze. Azt hittem nem lehet mindezt túlélni! Lett egy csodás párkapcsolatom. Édesanyám beteg lett így én vállaltam az ápolását, annak ellenére, hogy nem kaptam meg az ápolási díjat. Pár éve felém a pénz áramlása csak csordogált. Hálás vagyok mindezért, mert sok mindenre megtanított mindez. Rájöttem, nagyon negatívan gondolkodtam és hiába voltak a pozitív megerősítések, semmit nem értek. Megtapasztaltam amikor a megoldandó feladatok sokaságától már olyan fáradt vagyok, hogy csak berogytam az ágyba és imádkoztam Istenhez és az Angyalokhoz, hogy segítsenek, MINDIG ADTAK NEKEM ERŐT A MINDENNAPOKHOZ.Most HÁLÁS VAGYOK MINDENÉRT AMIT TAPASZTALHATTAM ÉS FEJLŐDHETTEM ÁLTALA.Mivel édesanyám egyedül nem tudja ellátni magát nem tudtam mellette munkát végezni. Kértem az Angyalokat segítsenek nekem, hogy anyagi biztonságomat mégis meg tudjam teremteni. Most sikerült olyan munkát találnom ahol szabad időmben segíthetek embertársaimnak költségeik csökkentésében. Nagyon hálásan nekem az idős nékik akik havi 1500-3000 ft-ot megtudnak takarítani. Én is boldog és hálás vagyok, hogy így édesanyámat is el tudom látni és mellette az anyagiakat is elő tudom teremteni.
Megtanultam: "A SZERETET OLYAN KINCS, AMIBŐL MINÉL TÖBBET ADSZ MÁSOKNAK, ANNÁL TÖBB LESZ BELŐLE NEKED."
ÁLDÁST,FÉNYT,SZERETETET,BŐSÉGET,SZERELMET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Ha bárkinek tudok segíteni hajerzsebet@freemail.hu elérhető vagyok.Marika [ 2011-12-01 14:15 ]

Kedves Magdolna!
Nagyon tetszettek a kis angyali történetek. Én is sokszor tapasztaltam már a jelenlétüket.Nagyon jó segítőm van már kérni sem kell Ő segít. Csak később jövök rá, hogy ott volt velem az Őrangyalom, mert olyan jól megfoldottam a feladatot. Az biztos, hogy vannak dolgok amikor kérünk valamilyen segítséget, esetleg nem érkezik meg abban a formában, de később kiderül, hogy ügy volt jó ahogy sikerült. Nem szabad türelmetlennek lenni, és a csoda megérkezik.Az embereknél azt tapasztalom , hogy ezzel a türelemmel van nagy gond. Talán jobban éreznénk magunkat mindnyájan hogyha mindig nem sietnénk, nem siettetnénk a dolgokat.
Köszönöm, hogy leírhattam ezt a pár gondolatot.
Nagyon boldog , szép napot kívánok!
NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT