NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Így használd az Angyali útmutatást három lépésben

Kíváncsi vagy mit üzennek az Angyalok? Szeretnél közelebb kerülni az angyali világhoz? Jó lenne tudni, hogyan lehet könnyedén választ kapni kérdéseidre az Angyaloktól? Használd Te is, ezt a lejjebb olvasható három lépéses módszert!Angyali útmutatás három lépésben

Mitől működik az angyali kommunikáció?

Ha jobban szeretnéd érteni az angyali üzeneteket, és szeretnél az angyaloktól több segítséget kapni akkor: Nos először azt kell felismerni, hogy mitől nem működik az angyali kommunikáció.

A legtöbb ember kér... kér... és kér..., mert szorult helyzetében szinte nem lát más kiutat. Azonban nem elegendő kérni az angyali segítséget, hanem nekünk is kell tenni azért, hogy az angyalokkal történő kommunikáció igazán jól működjön.


Már majdnem 15 éve, hogy tanultam a Spirituális Válasz Terápiát, ahol bizony nem csak úgy a saját fejünkből kezdtünk az égiekkel dolgozni, hanem meg kellett tanulni EGÓ nélkül, semleges térben, felkészülni a munkára.

Idővel aztán kiderült az is, hogy ezt a semleges teret mindig szükséges létrehozni, hogy ítélet nélkül tudjunk az égiekkel együtt működni a pozitív változás érdekében. - és azokat a negatív energiákat, entitásokat, elhalt lelkeket, vagy démoni energiákat is felismerjem, akik a feltétel nélküli szeretet határain kívül vannak, azonban az alacsony rezgés hatására aktiválódhatnak.


Szerencsére, ezeket a negatív energiákat ki lehet tisztítani, és el lehet távolítani

Itt most azt a három egyszerű lépést írom le, amelyet ha begyakorolsz, akkor neked is könnyebb lesz az égiekkel a kommunikáció.


Angyali útmutatás 3 lépésben

1. Lazíts, engedd el a zavaró gondolatokat, a stresszt... Végezhetsz hozzá meditációt, hallgathatsz hozzá relaxálást segítő zenét, stb. A lényeg, hogy elméd elcsendesedjen, és az agyadban nem járjon a zavaros gondolatok folyama...

Tehát amikor elcsendesítetted az elmédet. Sikeresen kiléptél az agyalásból (pl. már nem akarsz megoldani dolgokat... ezt úgy is csak az EGÓ akarja) akkor jön a következő teendő.

2. Lépj be a szív terébe, a szívcsakrád terébe, vagy mondhatjuk azt is, hogy lépj be a szeretet terébe.

Itt nincsenek gondolatok, csak a szeretet végtelenségének érzetet, amely elvárás és ítélet nélküli érzés, energia. Ez a feltétel nélküli szeretet egy nagyon tiszta tér, mert itt nincsenek zavaró gondolatok, ítéletek, vélemények. Ami itt van, az tiszta tér, fény, mely saját bensődből árad, saját Isteni lényed energiáján keresztül mutatkozik meg.

3. Az angyali üzenet a teljes Testi, Lelki, Szellemi összhang megélése közben történik. Ha nehezen megy az összhangod megteremtése, akkor először ismerd meg a Januári összehangoló videós anyag tudásanyagát. Mert abban négy órányi információ van az összhang megteremtéséről.

Tehát ha megtörtént az összhang teremtés, Testi, Lelki, Szellemi szinten, akkor bekerülsz a megengedés állapotába. Abba a tiszta térbe, ahol megtudod már engedni, hogy a legfinomabb energiákon keresztül a megfelelő információk megérkezhessenek.A lényeg:
Először hozd létre magadban az összhang teremtésen keresztül a tiszta feltétel nélküli szeretet terét, amely egy ítélet és akarás mentes tér. És utána figyeld az energiákat, hogy milyen energiák, érzések, érzetek közelednek feléd a térből.

FONTOS!
Az angyalok üzeneteit csak akkor érted meg, ha stressz mentes vagy, és nincs benned semmilyen félelem, vagy fájdalom energiája sem, mert ezek alacsony rezgések, és nem engedik meg, hogy a tiszta angyali üzenetek megérkezhessenek. Ezért kell először a semleges teret, létrehozni.

Ismerd meg a Januári összehangoló videós anyag tudásanyagát.Januári összehangoló! Életkönnyítő útmutatók


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT