NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Angyali útmutatások
hétről - hétreAngyali útmutatások hétről ~ hétre! Olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Minden évben, minden hónapban, sőt minden napban, benne van egy új kezdet, ami lehetőség a régi mintákból történő kilépéshez, és a jobb, boldogabb élet megteremtéséhez.

Év elején sokan azért kérnek Angyali útmutatást, mert kíváncsiak, hogy a korábbiakhoz képest mi más várható?

Év közben, a Születésnapok, vagy akár a névnapok energia hatásai miatt van igény a jobb lehetőség megismerésére, az Angyali útmutatások pedig mindig segítenek ezeknek a neves napoknak az energiáit jobbá tenni.

Az Angyali útmutatások ~ mint ahogy a nevében is benne van: Útmutató angyali segítség, hogy könnyebb legyen a nehézségek helyett a boldogságot segítő Bőség energiákat aktiválni.

Minden alkalommal amikor ezekre az energiákra ránézünk, az adott időn belül, amikor lehetőség van rá ~ tisztítom az energia hatásokat, amelyek a régi minták, családi és generációs kötelékek miatt még fel fel bukkannak.Miért lesz tisztább az út?
A saját életemben több mint 25 éve végzem tudatosan ezeket az energia munkákat, és a rendszeresség gyümölcse, hogy igazán sok pozitív változást tapasztaltam ezeknek a tisztításoknak köszönhetően, mivel minden szülinapom és névnapom olyan energiákra mutat rá, amelyek csak ezeken a napokon láthatóak, az értő szem számára.

Az idők során azt tapasztaltam, hogy egyre könnyebb a változások elérése, ami megkönnyíti a célok megvalósulását. ~ és míg korábban kérni kellett, hogy jöjjön az Angyali útmutatás, ma már azonnal itt van a segítség.Gyors megoldások
Az Angyali útmutatások az évek során egyre gyorsabban jöttek, jobban mondva egyre könnyebben észrevettem üzeneteiket. Ma pedig már folyamatosan együtt dolgozunk.

Az Angyali segítség azonnal itt van! Aminek hatására újult erővel és sokkal könnyebb a tovább haladás. A rendszeresség azonban itt is jelentősen felerősíti a pozitív folyamatot.


Bevált gyakoraltok
Az egyik módszerem az, hogy azzal kezdem a hetem, hogy Angyalkártyát húzok, és ránézek a hét energiájára, hogy milyen céljaim vannak, és mire lehet számítani. Mire kell a héten jobban odafigyelnem, és mi az ami megfogja könnyíteni az életem.

Mivel ezt megteszem rendszeresen, és hétről ~ hétre figyelem a jeleket, nem csak az Angyali útmutatások érkeznek könnyebben, hanem olyan lehetőségek nyílnak előttem, amelyekre korábban nem számítottam, mégis csodás, kincseket érő ajándékokat kapok az élettől.


Pozitív spirál
Célom mindig a pozitív energiák aktiválása, azonban tudom, hogy a pozitív spirál eléréséhez nem elég ölbe tett kézzel ücsörögni, hanem az Angyali útmutatásokat figyelembe véve nekem is kell tenni. Ők pedig segítenek ebben is... amit megengedek, hiszen együtt könnyebb.

Most például amikor e sorokat írom, a Csakra tisztításhoz húztam Angyal kártyát. Vagyis ezen a héten a csakráim egyensúlyára fogok figyelni, és ehhez kérek további Angyali útmutatást. Ráadásul heti bontásban könnyebb figyelni az Angyali üzeneteket, és a rövid távú célok megvalósításán keresztül a jövőt sikeresebbé tenni.


Kérdéseidre válaszok
Rád vajon milyen lehetőségek, megoldások várnak, amit eddig nem vettél még észre, és emiatt folyton ugyan azokat a köröket rovod? Változtatnál ezen?

Talán a kapcsolataid rendezésének van itt az ideje, vagy egy jobb bevételi forrásnak a lehetősége fog megjelenni?
Vajon a család vagy a személyes jóléted, egészségeddel kapcsolatosan lesznek feladataid?

A privát konzultációkra rengeteg kérdéssel jönnek az útkeresők. Egy kérdés azonban mindig kimondatlanul is ott van a levegőben... és kérdéseidre Te is választ kaphatsz az Angyali útmutatás alatt.
Foglalj időpontot magadnak >>
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Ne felejts el csatlakozni a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsok rajongóihoz a Facebookon, hogy csatlakozhass a hasonló gondolkodású tudatos emberek közösségéhez, akik szeretik a szabadabb, boldogabb és bőséggel telibb élet megteremtését. Vagy kövess a Youtubeon további bőségteremtés segítő inspirációkért!


Néhány írásom:


Mandalákról,
Pénz vonzásról,
Magány megszüntetéséről
Otthon harmonizálásról,
Boldogabb kapcsolatok megéléséhez
• Mekkora szeletet kérsz az Élet tortájából?

• Gyógyíthat az Újhold?

• Hogyan hívd be a boldogságot életedbe, Fény energiákkal

• Harmóniateremtés Tértisztítással

• Már úton van felém

• Egy, kis varázslat, ami megkönnyíti az életed

• Jólét vonzó Tértisztítás
Segítő Angyalok várnak rádöngyógyítás angyali segítséggel elengedés


NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT