ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Édesanyád, a szeretet szálain keresztül vezeti kezeidet

Édesanyád, a szeretet szálain keresztül vezeti kezeidet

Észre vetted már, hogy „”angyali” kapcsolataid vannak Édesanyáddal? Ő igazán sokat segít Neked, földön és égen egyaránt.


Vezeti a kezed... Csak észre kell venned az aprócska jeleket, melyekkel körülvesz Téged.
Édesanyádis segít téged „láthatatlanul”, amikor kapsz egy könyvet, ami számodra eddig ismeretlen világokat nyit meg. Vagy ha keresgélsz a könyves polcon és megakad a szemed egy címen és felnyitva, érdeklődéssel kezded olvasni, pedig nem is ezt kerested. Édesanyád, a szeretet láthatatlan szálain keresztül vezeti ilyenkor a kezeidet, mert valamiért szükséged volt arra az információra.

Gondolkozz el azon, mennyire veszed észre ezeket a jeleket... Vajon hányszor vetted észre, hogy amit kértél azt megkaptad? És utána hányszor köszönted meg Nekik? - ha szóban nem is, de legalább gondolatban... Tudd, hogy édesanyád igazán örül minden apró örömödnek, és neki is jólesik az egyszerű Köszönöm.

Tudd, hogy amikor kérsz, Édesanyád azokon a szeretet szálakon keresztül mely már fogantatásod óta összeköt vele azonnal elkezd „intézkedni”, és keresi a számodra legegyszerűbb, legelfogadottabb megoldást. Amikor pedig befogadó állapotban vagy akkor amit kértél már érkezik is hozzád segítségével.

Ne feledd, hogy a mikor egymás után ugyan olyan vagy hasonló problémákba ütközöl, akkor valamit még nem tanultál meg az adott helyzetből, az adott kapcsolatból. Ilyenkor ismerd fel az ismétlődéseket a kapcsolataidban.


Kérdezd meg Édesanyádtól:ha már csak szíved szeretetén keresztül tudod kérdezni Édesanyád akkor is válaszolni fog neked

„Milyen családi minták vannak az életemben?
Milyen családi energiákat érdemes elengednem, hogy pl: a párkapcsolatom olyan legyen amilyenre vágyok?”


Engedd, hogy ezek után olyan dolgok felé vezessen, amelyek segítenek a megoldásban.

Útmutatása szerint, olyan személyekkel fogsz találkozni, akik valamilyen módon segítenek számodra a kapcsolataid boldogabbá tételében, és olyan szeretettel átitatott helyzetekbe fogsz kerülni, amik kinyitják a szemedet, és elvezetnek a megoldáshoz.Ha úgy érzed, hogy vannak fel nem dolgozott traumáid, blokkjaid az édesanyáddal kapcsolatosan, akkor egyéni konzultáción lehetőséged van neked is a negatív energiák elengedésére... hogy a szívbéli és lelki fájdalmaid feloldódhassanak...

A blokk oldásokhoz utaznod nem kell, elvégezhetjük skypeon, vagy messengeren keresztül is.

IDŐPONT FOGLALÁS egyéni konzultációdhoz

ezen a számon hívhatsz, hogy megbeszéljük a részleteket
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197elengedést segítő  útmutatók
ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG