Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád BLOG Kapcsolat Csodák
Aurád, és csakráid tisztítása Aurád, és csakráid tisztítása

egyéni konzultációk (kezelések)


Aurád, és csakráid tisztítása lehetővé teszi, hogy jobb, egészségesebb energiáid legyenek!Add meg a lehetőséget a testednek, hogy felszabadulhasson a negatív energiák terhe alól: Aurád, és csakráid tisztítása segít ebben!

Amikor azt érzed, hogy túl sok a negatív energia körülötted...
Amikor azt érzed, hogy nem úgy mennek a dolgaid mint ahogy azt szeretnéd...

Az aurád rétegeiben, és a csakráid működésében is zavar keletkezik. Ezeknek az energia blokkoknak, a kitisztítását akkor szoktam javasolni, amikor a beragadt élethelyzetekből nem tud az adott személy kilépni. Amikor folyamatosan ismétlődnek a kellemetlen élethelyzetek.

Ezek az ismétlődő problémák (családtagok közti viták, veszekedések, pénzügyi zavarok, munkahely miatti traumák) szinte energia vámpírként szívhatják az erőd.
Sajnos szennyezhetik ezek a negatív élethelyzetek az aurád, a csakráid rendszerét is.

Az Aura különféle rétegeinek a tisztítása és a csakrák energetikai rendszerének a helyre állítása lehetővé teszi, a nagyobb önbizalom, a magabiztosság megélését is. - melyekkel kapcsolatban, már biztos te is tapasztaltad, hogy a mai anyagi világban:

* Az önbizalomhiány lehetetlenné teszi, hogy ki állj magadért, az önbizalommal teli emberek viszont szinte mindent képesek elérni.

A testedhez tartozó tiszta Aurával, és kiegyensúlyozottan működő Csakrákkal neked is lehetőséged lesz azt a magabiztosságot, önbizalmat megélni a munkában és a magánéletben is, melyek biztosítják a vágyaid megvalósulását.A blokk oldásokhoz utaznod nem kell, elvégezhetjük skypeon, vagy messengeren keresztül is.

IDŐPONT FOGLALÁS egyéni konzultációdhoz

ezen a számon hívhatsz, hogy megbeszéljük a részleteket
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197
www.ezoterikustanacsok.hu
www.facebook.com/ezoterikustanacsok
www.youtube.com/user/ezoterikustanacsokÚt a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Egyedi Mandalád BLOG Kapcsolat Csodák