NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT

A szabadabb életbe elindulni...


Egy titok, amiről, talán elfelejtettek szólni neked, azonban ha ismered, tisztában vagy a jelentőségével, akkor az a jólétedet segíteni tudja! Mert a a téged korlátozó falakat érdemes lebontani! Főleg akkor igaz ez, ha a szeretet, szerelem fontos a számodra, és közben szabadabb életet szeretnél megélni.


Egy csodás élet kezdete...

Az első lépést, még gyermekkorodban tetted meg a változás felé...
Csecsemőként, feküdtél, aztán forgolódtál, majd elkezdtél kúszni, mászni, felülni... közben láttad, hogy mások járnak, nevetve szaladgálnak, bicikliznek, vagy ugráló köteleznek... kíváncsiságod hajtott, hogy te is élvezd ezeket a dolgokat... a mozgást... hogy könnyebben juthass el egyik helyről a másikra... hogy Te vehesd ki az eldugott kekszes dobozból a sütit, mert tudtad, hogy annak elmajszolása öröm lesz számodra...
Ebben az időszakban... volt benned egy igen erőteljes vágy... az ÉLET élvezete iránt, az ÉLET megélésére...

...aztán teltek, múltak a napok, hetek, hónapok, évek... és ha most felteszed magadnak a kérdést:

- Van öröm az életemben? Van szabadság az életemben?
- Örömmel élem az életem, és élvezem, vagy muszájból cselekszem? Elvárásból? Megfelelni akarásból? A számlák kifizetése miatt élek? vagy, hogy kiszolgáljam a családot?


Bárhogyan van most... a téged korlátozó falakat érdemes lebontani! Főleg akkor igaz ez, ha a szeretet, szerelem fontos a számodra, és közben szabadabb életet szeretnél megélni.


A téged korlátozó falak lebontása
A legtöbben, és talán már te is sokat doltoztál magadon, hogy az érzelmeid, a kapcsolataid jobbak legyenek. Mert szíved mélyén érzed, hogy jobb életet, kellemesebb élményeket szeretnél megélni.

A HIBÁK ELKERÜLÉSE és a szabadabb élet megélése érdekében, amelyek megakasztják az életenergiát, és talán még kilátástalanná is teszik a helyzetet, azt szoktam javasolni a privát klienseimnek is, hogy ne csak az érzelmi utazásra figyeljenek, ne csak magukon végezzenek energetikai tisztításokat, hanem a környezeti hatásokat is vegyék figyelembe!


Gondolj bele milyen hatással van rád a környezeted, a hely ahol élsz, a tárgyak amelyek körülvesznek... Bútorok, eszközök... az otthonod, minősége is számít, mert hatással van rád!

A Tudatos teremtéshez hozzá tartozik a szellemi fejlődéssel együtt a lakhelyünk energia minőségének a jobbá tétele is. Hiszen nem elegndő a múlt érzelmi traumáit kikukázni, bizony a régi szerelmek, viták, válások, megromlött kapcsolatok energiáit is szükséges eltávolítani az otthonodból.


Haladni a célod felé...

Ha a céljaid közt szerepel a boldogabb kapcsolatok megélése, mert a mostani kapcsolatodat szeretnéd felfrissíteni, vagy épp új kapcsolatot szeretnél bevonzani magadhoz akkor otthonodban

• érdemes Tértisztítással ~ kititsztítani, energetikailag rendbetenni a Szeretet, szerelem energiáinak helyeit.

• és a Tértisztítás után a Tér~újrahangolásokat is elvégezni.

Ha benned is ott van az igény, akár a mostani, vagy új kapcsolataid miatt, mert szeretnél pozitívabb változást, akkor hasznos megnézni neked is a
Tértisztítás: Szeretet ~ Szerelem energiák finomhangolása, online videós útmutatót.


Az idő halad...
Amikor életed folyamában elérkezel arra a pontra, hogy fontossá válik számodra a személyes teljesség, érezni fogod azt is, hogy ehhez boldogabb energiákra is "szükséged van"!

A boldogabb, szabadabb élet energiákat azonban be kell tudnod engedni az otthonodba, amihez Neked és az Otthonodnak (a hely ahol most élsz) a vágyad megvalósulása érdekében nagyobb összhangra van szükséged.

Ehhez azonban nem elegendő csak egy füstölőt gyújtani, hanem speciálisabb, tudatosabb energiák aktiválását is igénylik az ilyen helyzetek.

Többet tudhatsz meg erről a Tértisztítás
Szeretet ~ Szerelem energiák finomhangolása
online videós útmutatóból. Kezdj neki most!
NAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT