ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Mire jó a meditáció? Mi változott a meditációban 2009 óta?


Te csináltál már 2009-ben is meditációt? Vagy csak nemrég kezdtél meditálni? - hogy stressz mentesebb legyél a mindennapi gondok miatt?

A megfigyelések alapján, azok, akik rendszeresen (naponta) végeznek meditációt, sokkal kiegyensúlyozottabbak, és jobban tudják kezelni a stresszes helyzeteket is!
Mire jó a meditáció szerinted?


* A kérdés talán furcsának tűnik, de hidd el, hogy néha a legegyszerűbb kérdésekre a legnehezebb válaszolni. Pláne akkor, ha annak köze van a stressz mentes élet megvalósításához, a lelki problémák megszüntetéséhez.

Mivel, a lelki problémák blokkoldása jótékonyan hat az érzelmeidre, a pénztárcád vastagságára, és a párkapcsolati gondokra is, ezért érdemes meditációt végezni. A meditáció pedig közben segítségedre lehet az önismereti utazásban, az önbizalom növelésében, és a magabiztosságod megteremtésében is.

Éppen ezért, erre a kérdésre, hogy "Mire jó a meditáció?" az általános válaszok itt nem elegendőek. Mert a meditáció sokkal több attól, hogy „kellemes ellazulást biztosít”, vagy az, hogy „könnyebb az angyalokkal meditációban kommunikálni”, mert mindezeken túl már más gyakorlati haszna is van a meditációnak. (Ha rendszeresen végzel meditációt akkor tapasztalhatod ezeket a változásokat, Te is!)

Ha tudod, hogy „ Mire jó a meditáció” akkor írd meg a blogba. Ha van kedved, akkor pedig azt is, hogy Te miért végzel meditációt.

Annak is nagyon fogok örülni, ha elírod, hogy milyen változásokat tapasztaltál eddig a meditáció hatására.

És, hogy miért kérem ezt?

2009-ben már megkérdeztem az olvasókat, hogy:

Mire jó a meditáció szerinted?

Válaszaikat (és talán a te válaszodat is,) lejjebb a blogbejegyzéseknél olvashatod.

Szóval kíváncsi vagyok, te milyen változásokat tapasztaltál!


Megerősítés
(a mai napra, hétvégére. Vagy, bár mikor mondogathatod magadban, hogy pozitív energiával töltődj fel.):

„Felismerem, hogy milyen változásokra van szükségem, és engedem, hogy angyalaim a számomra megfelelő meditációkat elém vezessék. "Szeretettel írtam Neked, az angyalokkal együtt:

B.Nagy Magdolna
Párkapcsolati, és pénz blokkok oldásában tudok
Neked segíteni.
www.ezoterikustanacsok.hu

Segítő angyalok várnak rádANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG