BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
HOGYAN LEHET TÖBB KEDVESSÉG, HÁLA, BÉKE, NYUGALOM AZ ÉLETEDBEN?HOGYAN LEHET TÖBB KEDVESSÉG...? B.Nagy Magdolna bőségteremtés tanácsadó írásaB.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke IRTA: B.NAGY MAGDOLNA
Bőségteremtés tanácsadó


Az itt látható és olvasható tudásanyagok azért készültek, hogy Neked is könnyebben megvalósuljon a harmonikus, boldog, és bőséggel teli élet.
KEDVESSÉG, HÁLA, BÉKE ÉS NYUGALOM VAN AZ ÉLETEDBEN?

Vagy épp most szeretnéd ezeket megvalósítani?
A kérdés ilyenkor az, hogy: Te melyik csoportba tartozol?

1. Akik könnyedén elengedik a problémáikat, és aztán gyorsan megoldják azokat,

vagy

2. inkább a „rágódósak ” közé tartozol - akik nehezen engedik el a régi dolgokat?

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a könnyedség
~ lehetséges
~ megengedett
~ bőséget hozó
~ boldogsággal teli életet eredményez.

Mégis sokan megtapasztalták már azt, hogy amikor könnyen mennek a dolgaik, akkor rosszallásokat élnek meg, kritikákat, és sokan arról számolnak be, hogy kihasználják őket.

Ennek szomorú következménye aztán, hogy bizonytalanság gyötri őket, hogy helyes e amit tesznek... hiszen senki sem szeret olyan kapcsolatokban lenni, ahol folyton kritizálják...

Ha észreveszed magadon, hogy sokat agyalsz, sokat rágódsz azon, hogy mit válassz... akkor érdemes ezeket a negatív energiákat elengedni, hiszen amíg a problémákon rágódsz, addig nem tudsz több kedvességet, hálát, szeretetet befogadni.

Íme néhány példa, ami rámutat, a „rágódásra” és egyes testi betegségek összefüggéseire:

- romló fogak, sok „pót fog” vagy a fogak elvesztése.
- gyakori torokfájás, (amit valójában soha nem a hideg okoz)
- görcsök, zsibbadások a test egyes területein. Pl, lábgörcs, köszvény, érgörcsök
- nőknél nehéz, fájdalmas menstruációs időszak később pedig a klimax zavaró tünetei
- emésztési gondok, gyomorproblémák, rendezetlen széklet, stb.

Többet inkább nem sorolok fel, mert ha ezekből csak 1-2 betegség is jelen van az is megkeserítheti a mindennapokat. A cél pedig épp az lenne, hogy megszűnjenek a problémák és több kedvesség, hála, béke és nyugalom legyen az életben. Mégis...


A LEGTÖBBEN ERRE PANASZKODNAK:
"Kedves Magdi
Tudom, hogy változtatnom kéne, de nem tudom mit tehetnék, mert a problémák egyre csak nőnek. Mi a teendő ilyenkor?"


A VÁLASZOM:
Kezd el megtanulni a
Bőségteremtés titkait.
Azokra a gyakorlati megoldásokra gondolok itt, amelyekkel megváltoztathatjuk a régi családi mintákat, a negatív sors energiák, és amitől ~ az áldatlan állapotok is megszűnnek.A VÁLTOZÁS EZZEL KEZDŐDIK:
Bár, nem szeretem a muszáj szó használatát, de itt most ez az egyik legerőteljesebb kifejezés, mert "muszáj" a problémákon való pörgés helyett valami számodra kellemesebb dologra fókuszálni, mert különben a problémát fogod továbbra is aktívan tartani.

Persze itt is igaz, hogy nem muszáj kellemesebb dolgokra fókuszálni, hiszen szabad akarata szerint bárki rágódhat a múlt sérelmein, a nehézségeken, a problémákon... Azonban azok számára akik pozitív változást szeretnének, azoknak mindig azt ajánlom, hogy inkább tanulják meg, hogyan lehet jobb jövőt teremteni.

Én is sokat voltam negatív energiában korábban, és nekem is meg kellett tanulnom befogadónak lenni a pozitív változásra. A tapasztalataimat, és a gyakorlati megoldásokat a
Bőségteremtés klub Információs tudás tárában
ismerhetik meg a pozitív változást akarók.
BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG