ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG
Így kommunikálhatsz könnyedén, belső gyermekeddel Így kommunikálhatsz könnyedén,
Belső gyermekeddel


Mindenkinek van belső gyermeke, de sokan nem vesznek róla tudomást. Pedig, aki csak egy kicsit figyel a belső hangra, sokkal harmonikusabb életet tud élni.

Stressz mentes élet, a Belső gyermeked segítségével...

Jól hangzik - ugye? Már csak a lehetősége is, hogy stressz mentesebb legyen az életed! Mert bizony lehetséges... és megvalósítható... csak egy kis odafigyelés kell hozzá.

A LEGNEHEZEBB feladat sokszor az, hogy magadra figyelj... mert ahhoz szoktál hozzá, arra tanítottak, hogy először a másiknak adj... a mások kedvében kell járni... az a helyes, ha te vagy az utolsó... és másokat előre engedsz... (ami egyébként abszurd... hiszen ahhoz, hogy sikeres legyél a munkában, a pénzügyekben, vagy a szerelmi életben... nem engedheted át a helyedet másnak! - és nem is kell, mert egyedi vagy! Különleges vagy, még akkor is, ha ezt mások nem értékelik, és emiatt talán az önbizalmad is megcsappant.)Miben lehet segítségedre, Belső gyermeked?


A benned lévő belső gyermekkel való kommunikáció, sokat segíthet bármilyen probléma megoldásában. Legyen az anyagi nehézség, rossz párkapcsolat, életutad irányítása...

Ha azonban összhangban vagy Belső gyermekeddel, jól kommunikálsz vele, akkor az életedet is harmonikusabban tudod élni.

Belső gyermeked, segíteni tud pályaválasztásban, céljaid megtervezésében, és kivitelezésében is.
A rendszeres kommunikáció vele - belső biztonságot, határozottságot nyújthat számodra.


Mi akadályozhatja a Belső gyermekeddel történő kommunikációt?

Amikor harmóniában vagy, könnyű befelé figyelni lelked üzeneteit, szíved szavát, Belső gyermeked útmutatásait meghallanod. Amikor azonban stresszes vagy, akkor a stressz, a zavaró gondolatok, a félelem, hiány, magány...negatív energiái akadályozzák, hogy megkaphasd kérdéseidre, kéréseidre a válaszokat, útmutatásokat.

Ezek miatt a negatív élethelyzetek miatt érezheted, hogy nehezen mennek a dolgaid. A megoldás ilyenkor a stresszes élethelyzetek, a régi minták, családi blokkok elengedése. Mert míg a negatív energia aktív benned, addig a vonzás törvénye, további negatív energiákkal teli élethelyzeteket fog hozni az életedbe. Ezért kell a negatívat elengedni!


Mikor van itt az ideje a negatív élethelyzetek elengedésének?

A válasz egyszerű: Akkor van itt az ideje, amikor úgy döntesz, már nem szeretnél egy bizonyos negatív élethelyzetben tovább lenni. - és, ha a pozitív élethelyzeteket szeretnéd megtapasztalni.

A választás a tied. Döntened neked kell ebben. Én is csak a megfelelő útmutatásokat, tudom felajánlani neked a változáshoz (Elengedés hangfelvétel), mert a negatív dolgokat neked kell elengedned.

Gyakorlati útmutató az elengedéshez itt >>
Öngyógyítás, angyali segítséggel - Elengedés


ANGYALI ÚTMUTATÁSOK BŐSÉGTEREMTÉSHEZ TUDÁSANYAGOK MANDALÁK KAPCSOLAT BLOG