NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Inspirációk Életharmóniához ~ Blog / Történetek B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadótól


Üdvözöllek online magazinomban, az
Inspirációk Élet Harmóniához-ban, ahol örömmel osztom meg veled
Bőségteremtést segítő tapasztalataimat.
Itt nem csak a legújabb termékhíreket találod meg, hanem személyes teljességed megéléséhez nagyszerű inspirációkat, útmutatókat is biztosítottam, amelyek a boldogabb élet megélésének alap pillérei.Keresd azt, ami boldogságodat növeli. Megnyugtat, és Inspirál


Legújabb Inspirációk Élet Harmóniához:
Harmónia ~ teremtés
TértisztítássalÖsztönösen vágysz a békére, a nyugalomra, a harmóniára, amit a pozitív spirál segít, és amit jó ha használsz, hogy több jólétben, örömben és kellemes élményekben lehessen részed. ~ Mert ez jó neked!

Tovább olvasom...A Tértisztítás Haladó
Szeretet ~ Szerelem energiák finomhangolása


Online előadás videós
rögzített anyag

Segítség a bőség és boldogság vonzó energiák aktiválásához otthonodban

Tovább olvasom...


A szabadabb életbe elindulni...


Egy titok, amiről, talán elfelejtettek szólni neked, azonban ha ismered, tisztában vagy a jelentőségével, akkor az a jólétedet segíteni tudja! Mert a a téged korlátozó falakat érdemes lebontani! Főleg akkor igaz ez, ha a szeretet, szerelem fontos a számodra, és közben szabadabb életet szeretnél megélni.

Tovább olvasom...Legyenek pénz vonzást segítő növények otthonodban!


Érdemes ezt legalább egy kicsit megvizsgálni, mert a pénzt vonzó növényekkel jólétet tudsz vonzani az életedbe! ~ és jó tudni azt is, hogy vannak növények melyek épp akadályozzák a pénz megérkezését. Nálad vajon melyikből van több otthon?


Tovább olvasom...A Pénz akkor jön könnyedén...Minden kéréseddel, amikor a nagyobb bőség megteremtése a cél, olyan pénz energiák felé haladsz, amelyek segítenek a kívánt megoldásokban.~ és íitt van ehhez, kettő ~ nélkülözhetetlen kulcs...

Tovább olvasom...Érzékenységed ajándékaiÉvekkel ezelőtt amikor egyre többen kerestek meg azzal, hogy változást szeretnétek mert érzik, hogy a dolgoknak lehetne jobban alakulnia... tudatosabban kezdtünk dolgozni az érzelmi és fizikai sérülések feloldásán. Ekkor írtam le először azt a gondolatot, ami azóta is sok pozitív jövő megteremtésében segített nekem, az olvasóimnak, és a privát klienseimnek is.

Tovább olvasom...Három élethelyzet, ahol érdemes a Bőségteremtő energiákat aktiválniSzeretem a dolgokat leegyszerűsíteni, mert talán te is tapasztaltad már, hogy a könnyű és egyszerű dolgok időtakarékosak. ~ és biony szeretem, amikor az Idő "nekem dolgozik!" Mert amikor több idő van magunkra, akkor több idő van a személyes teljesség megélésére.

Tovább olvasom...Születésnapod
Bőségteremtő energiáinak aktiválásaSzületésnapod energiái egész életedben végig kísérnek, ezért érdemes kihozni belőlük a legjobbat. Bölcsen megválasztani azokat a pozitív életenergiákat, amelyek minden körülmények között segítik személyes teljességed megélését.

Tovább olvasom...
Amikor eljön Telihold...
Életfeladatod...Telihold napján, erőteljesebben érezheted a Hold "negatív" hatását, melynek oka, hogy itt az ideje kimozdulnod a téged már nem szolgáló élethelyzetekből!

Érdemes feltenned magadnak a kérdést: Hogyan segíti a Hold életfeladatom megoldását?

Tovább olvasom...
Miért lehet könnyebben megszüntetni a magányt és a pénz hiányt:
Telihold idején


Itt az ideje a pozitív változásnak?
Telihold idején felerősödhetnek azok a dolgok, amik már régóta problémát okoznak az életedben. ~ ez a negatív nyomógomb mutatja, hogy változtatásra van szükség... egy vagy több dologban, ami ilyenkor könnyebb mint gondolnád!

Tovább olvasom...
Pénz energiák aktiválása Telihold idején

Amikor elakadtak a pénz energiák, akkor az elakadások megszüntetésének van itt az ideje, és amikor már beindultak a pénz energiák akkor tudni kell azokat tovább áramoltatni!

Tovább olvasom...
Bőségteremtő ~ ÉBERSÉGA Bőségben élés igénye természetes.
A Bőségteremtő energiák azonban sokszor rejtve... egyfajta mögöttes energiából működnek, amihez csak az Éberségünkön keresztül férhetünk hozzá.

Tovább olvasom...Amikor összhangban vagy magaddal, összhangban vagy a BŐSÉGGEL!Az összhang állapotában olyan korábban nem látott, vagy nem értékelt dolgok tudnak pénzt, anyagi biztonságot hozni neked amelyek a te értékes képességeid miatt tudnak csak megvalósulni.

Ha tudod, szíved mélyén érzed, hogy többre vagy képes, mint ami most van az életedben

Tovább olvasom...


Házassági, kapcsolati szerződések, fogadalmak
IGAZSÁGOK és TÉVHITEKValódi történet a Valódi életből:
Amikor klinsekkel beszélgetünk arról, hogy lehetne könnyebb az élet a változó körülmények között ~ mint most is, előjött a Házassági szerződések, fogadalmak, hűbéreskük... jelenléte.

Tovább olvasom...Így védd meg a Pénzed, Pénztárcád, BankkártyádAz önbizalom hiány egyik oka az anyagi stabilitás hiánya.
Az anyagi stabilitást pedig tudni kell létrehozni, megteremteni, és tudni kell megtartani a változó körülmények között is!

Tovább olvasom...

Egy kis varázslat, ami megkönnyíti az életed

Változtasd pozitívabbra életed akár egy fárasztó nap után, vagy amikor azt érzed, hogy túl sok a feszültség amitől már szeretnél megszabadulni.

Három egyszerűen használható tippet szeretnék most átadni neked, amit használva könnyebbé válik életed!

Tovább olvasom...

Telihold Karma?
Mit tehetsz a pozitív
változásért


Kellemesebb életet szeretnél? Akkor a csodálatos és sokat mondó energia üzenetek fogadását is elősegítő Telihold nagyszerű barátnőd lehet!

A "sokat mondó energia" - itt azt jelenti, hogy egyszerre többféle energiát érzékel az aki erre befogadó, és ez a sok érzékelés bizonyos esetekben leterheli a szervezetet, mert az aki érzékeli ~ a információ bőség miatt kibillenhet az egyensúlyából.

Tovább olvasom...


Melyik a legjobb
pénzt termelő fa?


Talán neked is van "pénzt termelő" fád, de vajon mennyire bőtermő?

Mert ugye azzal egyet értesz, hogy a Pénzt termelő fa akkor jó igazán, amikor sok pénzt hoz! De ehhez tudni kell azt, hogyan hoz a "Pénzt termelő fa" elegendő pénzt a konyhára.

Tovább olvasom...


4 +1 energia esszencia... Vágyaidért...


Vannak dolgok... amik közelebb visznek vágyaid megvalósulásához, és segítenek abban is, hogy könnyebben megkapd azt amit kértél. Ez a 4 + 1 energia esszencia ebben segít mindenkinek aki használja!

Tovább olvasom...Ez... felgyorsítja a pozitív változást


• Ha egy vagy több élethelyzeted miatt, sokszor kértél pozitív változást...
• Ha a kívánt pozitív változás minden igyekezeted ellenére sem történik meg...
• Ha a sokszori próbálkozások miatt elbizonytalanodtál, hogy mit kéne másként csinálni, és minden nehézség ellenére kitartasz a pozitív vágyad sikere mellett, akkor ez az írásom most neked szól.

Tovább olvasom...


NŐI ÖRÖMÖK sorozat
3. rész
MEGÚJULNI A SZERELEMBEN!


Szeretet, Szerelem... természetes igényünk, melyen keresztül megélhetjük a meghittség, a kedvesség, a harmónia élményeit.

A szerelem a megújulás művészete is egyben, hiszen életünk során sokat változunk. Emiatt talán te is észrevetted már a saját életedben,

Tovább olvasom...Női energiák erősítése
Újhold napján


Ahhoz, hogy a Női energiák erősödését élvezni tudjuk Újhold idején, szükség van a női energiák aktiválására. Mert boldog kapcsolatban is csak az tud élni, aki nőiességével "rendben van".

Tovább olvasom...
Élj ezzel a két energiával és jobbá válik az életed! ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magolnával

Élj ezzel a két energiával és jobbá válik az életed!


Amikor elkezdtem tudatosabban figyelni a Bőség energiákat, akkor hallottam két szóról, amelyek energiáit a saját életemben, és a privát klienseimmel történő munka közben is szemelőtt tartok!
A saját tapasztalatom pedig a következő:

Tovább olvasom...
21 NAP A BOLDOGABB ÉLETÉRT ~ nézz bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

21 nap a boldogabb életért


A mai változó világban jó ha van egy hely, és legalább egy kis idő arra, hogy a kellemesebb és boldogabb élet alapjait megteremtsük, vagy ha arra van szükség megerősítsük. Kell hozzá türelem... bölcsesség, és sok szeretet!

Tovább olvasom...
A könny potyogtató Majd! ~ helyett... ~olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

A könny potyogtató....
Majd! ~ helyett...


Az emberi szeretet csodákra képes, néha azonban vannak olyan dolgok, amelyek alattomban rombolnak... Hozzájárulnak ehhez azok a régi negatív minták, amit gyermekkorunkban hallottunk a bőségről, gazdagságról, szeretetről, szerelemről... hogy mit szabad, helyes tenni és mit nem... és ha ezeket elkezdjük letenni, csodás lehetőségek nyílnak...

Tovább olvasom...
Kinek a tempóját éled? Ami nem engedi, hogy gyorsabban megkapd azt amit akarsz? ~ olvass bele ~ Bősé

Kinek a tempóját éled?
Ami nem engedi, hogy gyorsabban megkapd azt amit akarsz?


Amikor azt tapasztalod, hogy a dolgok nem úgy mennek, mint ahogy te azt szeretnéd..., és érzed, tudod, hogy lehetne gyorsabb a kívánt dolog megjelenése az életedben ~ akkor az "Idő mumust" érdemes helyre rakni!

Tovább olvasom...
Karmikus terhek helyett, pozitív életút ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

• Videó •
Karmikus terhek helyett, pozitív életút


Ha most e sorokat olvasod, valószínű, hogy életutad jobbá tétéle miatt, már elkezdtél magadon dolgozni. Ez a videó és a hozzá tartozó írásom azért készült, hogy ne vessz el a részletekben, hanem könnyebb legyen rálátni és akár nagyobb csomagokban letisztítani, megszabadulni az életedet blokkoló energiáktól, hogy felszabadulhass, és személyes teljességedet könnyebb legyen megélni...

Tovább olvasom...
Megoldás többféle élethelyzetre ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Megoldás többféle élethelyzetre


Megoldást akarok, többféle élethelyzetre!
Ez a kérés, így vagy hasonló megfogalmazásban már sokunkban zakatolt, amikor olyan helyzetbe kerültünk, ahol azt éreztük, hogy na most aztán már nem lehet tovább várni! Kell a megoldás!...

Tovább olvasom...
Új energiák, és több jó befogadása ~ Megújjulások ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Új energiák, és több jó befogadása ~ Megújjulások


Ez Neked is segíteni fog... mert a változások idejét éljük, amihez évek óta sok új útmutatás érkezik. Az útmutatások felismerése azonban nem mindig könnyű, ezért elmesélem a saját tapasztalatom, hogy hiteles forrásból tudd, milyen változások vannak kibontakozóban, és hogyan hozhatod ki ebböl a mostani időszakból te is a legtöbbet!

Tovább olvasom...
Az egyik legnagyszerübb ajándéka az Áldás esszenciáknak ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdoln

Az egyik legnagyszerübb ajándéka
az Áldás esszenciáknak


Az egyik legnagyszerübb ajándéka az
Áldás esszenciáknak, energiáknak, hogy az újra hangolódástól megszünik a "csekk stressz", tapasztaltam ezt a saját életemben. Ez a pozitív változás pedig mindenkinél meg tud történni, az Áldással teli energiákon keresztül az újrahangolódással.

Tovább olvasom...
Kerülj be szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe! 2. rész ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy

Így kerülj be Szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe
2. rész


Korábban nyílt titok volt, ma pedig már a tudatos teremtés hatásos eszközei közé tartozik az Elengedés fontossága, ha valaki nagyobb önbizalmat szeretne, A negítív élethelyzetekből aztán kijutva megnyílik a tér, és csodás Áldásokkal teli élet kezd kibontakozni.

Tovább olvasom...
Angyali segítség mandala videó ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Új mandala videó
A mandala az Angyali segítség nevet kapta

Nézd meg a videót...
ÁLDÁS esszenciák, energiák, meditáció ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

ÁLDÁS
esszenciák, energiák, meditáció


Az Áldás áramlatába belépve az áldatlan állapotok negatív energetikai szintéziseit felváltja az Áldással teli élet csodás békés, és harmóniával teli pozitív energiája, ami mindenki számára segíteni tudja a megújulást az élet bármilyen területén.

Tovább olvasom...
Magány feloldás lehetőségek és megoldások ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Magány feloldás
lehetőségek és megoldások


A ragyogó, könnyed, és örömteli élet útját annak sikerül megélni, aki a tudja, hogy fontos megszüntetni a magányt és akár a pénz gondokat is.
Elmondom a lényeget a megoldáshoz lépésről lépésre! Hiszen az a munka amit nap mint nap az olvasóimért, és a privát klienseimért is megteszek, ahhoz az alapoktól érdemes indulni, hogy tényleg eredményeket érjünk el.

Tovább olvasom...
Hogyan vonzhatok több pénzt az életembe? ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Hogyan vonzhatok
több pénzt az életembe?


Merre induljak, és mi az ami nem "viszi a pénzt", hanem több jön általa...
Aki tudatosabban akar élni, és céljait elérni, annak ismernie kell a válaszokat. Azokat a válaszokat, amelyek elvezetnek a megoldásokhoz...

Tovább olvasom...
Szívcsakra szerelem mandala visó ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Szívcsakra mandala videó
A Szeretet, Szerelem megéléséhez a Szívcsakra energiáinak a harmóniájára is szükség van!

Nézd meg a videót...
Megújuláshoz megoldások Rádió interjú Földsugárzásról ~ olvass bele, hallgasd meg ~ Bőségteremtés B.

Megújuláshoz megoldások:

Rádió interjú
Földsugárzásról


Életünk során sok változás történik, amihez jó ha tudunk akár több megoldást is! A rádió interjúban a Földsugárzásról és annak hatásairól beszéltem, mert sok embert kellemetlenül érintenek ezek a szabad szemmel nem látható energiák, amiken mégis lehet változtatni!

Tovább olvasom...
HOGYAN LEHET KÖNNYEBB A SZEMÉLYES ÉLETÚT ~ 15 ÉVES AZ EZOTERIKUSTANACSOK

Hogyan lehet könnyebb a személyes életút


A történet 15 évvel ezelőtt kezdődött, egy belső megérzés hatására. ~ amely kedves embereket, örömteli kapcsolatokat, sok sikerélményt, csodás kalandokat, és üzleti lehetőségeket hozott az életembe, sok-sok inspirációval fűszerezve egy csodás tavaszi reggelen... Gyere, és hangolódj rá te is az Univerzum bőséggel teli áldásaira!

Tovább olvasom...
Így old fel a pénz hiány miatti stresszt ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Így old fel a pénz hiány miatti stresszt

Nem vagy egyedül a pénz hiány miatti stresszel! És talán érzed azt is, hogy jó lenne egy könnyebb, és boldogabb élet...
Ha pedig igényed van arra, hogy jobb legyen az egészséged és közben, több pénzt szeretnél a pénztárcádba is, akkor ez a gyakorlat neked szól.

Tovább olvasom...
NÁLAD IS TÖRTÉNHETNEK POZITÍV VÁLTOZÁSOK ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Nálad is történhetnek pozitív változások


Amikor új emberekkel találkozom, és megtudják, hogy ezoterikus, spirituális dolgokkal foglalkozom ~ azok akik szeretnék a teremtő energiájukat jobban használni ~ kíváncsivá válnak, hogy van e értelme ezekkel a fizikai világban nem látható dolgokkal foglalkozni.

Tovább olvasom...
Angyali közvetítő B.Nagy Magdolna www.ezoterikustanacsok.hu Nők Lapja Ezotéria

Angyali közvetítő
Nők Lapja Ezotéria


Hogyan lehet az Angyalok finom energiáit érzékelni, látni őket? Kérdezte tőlem Izing Klára az interjún, amikor az Angyali jelenlét, a tisztánlátás és az angyali kommunikáció titkairól kérdezett. Válaszaimat, a Nők Lapja Ezotéria jubiliumi számában olvashatod. A kulissza titkokról pedig lejjebb tudhatsz meg többet.

Tovább olvasom...A TISZTÁNLÁTÁST SEGÍTŐ JÓ DOLGOK ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

A Tisztánlátást segítő jó dolgok

Jó dolgokra vágyunk, és ehhez kellemes élményeket szeretnénk megélni, életünk minden területén. A Tisztánlátás pedig abban segít, hogy ez jó időzítéssel meg is tudjon érkezni életünkbe.

Tovább olvasom...
EZÉRT JÓ HA KIMONDOD: LEGYEN ITTHON TÖBB SZERETET ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Ezért jó ha kimondod:
Legyen itthon több szeretet


Az érzéseinket néha nehéz szavakba önteni, de érdemes gyakorolni, hogy a Szeretet energiák aktiválódjanak azokon a területeken is, ahol többet szeretnénk belőle.

Tovább olvasom...
JÓLÉT ÉS SZERETET ENERGIÁK AKTIVÁLÁSA 10MILLIÓSZOROS NAPON ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Madg

Jólét és szeretet energiák aktiválása 10milliószoros napon


Egy kedves siker történetet hoztam most nektek, ami egy olyan 10milliószoros napon kezdődött, ahol a jólét energiák aktiválása volt a cél.

Tovább olvasom...
10MILLIÓSZOROS NAPOK: Hogyan gyorsíthatod fel vágyaid megvalósulását

10MILLIÓSZOROS NAPOK:
Hogyan gyorsíthatod fel vágyaid megvalósulását


Az élet kincsei bizonyos napokon varázslatos könnyedséggel jelennek meg... amihez bölcs döntés a Tízmilliószoros napi energiákat is szeretettel befogadni életünkbe.

Tovább olvasom...
Így kerülj be szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe! ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magd

Így kerülj be Szívcsakrádon keresztül az önbizalom terébe
1. rész


Mindannyiunknak vannak az életében olyan helyzetek, amelyek miatt a belső egyensúly megteremtése fontos, és ehhez vannak energiák amelyek segítségedre lehetnek. Mutatom hogyan...

Tovább olvasom...
3 Jó kérdés pozitív életutadhoz ~ Olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

3 Jó kérdés pozitív életutadhoz

Személyes életutad, az amire vágysz tele van kedvességgel és szeretettel, amihez az alábbi 3 Jó kérdés segít a csodákkal teli megvalósításában.

Tovább olvasom...Mi a különbség a Pénz és a Hála között? ~ Olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Mi a különbség a
Pénz és a Hála között?


A Bőségteremtést megkönnyíti a csodálatos Hála energia, és a kényelmünket biztosító pénz! ~ ezért is érdemes bölcsen használni mindkettőt.

Tovább olvasom...

Hogyan legyél pénz mágnes - Kezdjük az Alapokkal ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Hogyan legyél pénz mágnes

Életünkben mindig vannak meghatározó pillanatok... események... amikre egy kicsit jobban oda figyelünk, mert érezzük, tudjuk, hogy valami sorsdöntő dologról van szó!

Nézd meg a videót...


Milyen jövő vár rám? Olvass bele ~ Bőségteremtés B,Nagy Magdolnával

Milyen jövő vár rám?

Jövőd, most még rejtett titkai biztonságos módon feltárulhatnak, könnyedd és izgalmas ajtókat nyitva ki előtted.

Tovább olvasom...
Jólét áldás Neked ~ B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke ezoterikustanacsok.hu

Jólét Áldás Neked!

Neked küldöm ezt a csodás energiával bíró Áldást!
Mert a rohanó hétköznapok világában azt szeretném, ha legalább egy kis időre megpihennél, a jólét áramlatában.

Tovább olvasom...
Lencse mágia a Jólétedért ~ B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke ezoterikustanacsok.hu

Életkönnyítő,
jólétedet segítő Lencse mágia


Bőség projekt ~ amit már őseink is a jólét növelésére használtak, főként szilveszterkor, hogy az új esztendőben nagyszerűbb legyen az élet

Tovább olvasom...
Karácsonyi süti egy kis varázslattal ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadóval

Karácsonyi sütemény
egy kis varázslattal


Szeretettel készítettem, és adom át neked ezt a csodás süti receptet amit több éve készítek én magam is, és az olvasóim akik szeretik a Bőségteremtés titkait.

Tovább olvasom...
Önszeretet, ami vonzza a pénzt is! ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Önszeretet,
ami vonzza a pénzt is!


Amikor a pénztárcám megtelt pénzzel, feltettem a kérdést magamnak: Magdi mit csináltál, hogy van pénzed?

Tovább olvasom...
Mennyi pozitív megerősítés kell a kívánt változáshoz? Olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Mennyi pozitív megerősítés kell a kívánt változáshoz

Amikor gyerek voltam, láttam, hogy vannak emberek akik a bőséget könnyedén megélik, ezért igazán kíváncsi voltam, hogy nekem mi segíthet ebben.
A válaszok itt vannak:

Tovább olvasom...
Meglesnéd a már magántulajdonban lévő mandalákat? Olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Meglesnéd, a
magántulajdonban lévő Mandalákat?


Igen, egy kis kukucskálásra invitállak, hiszen sokkal könnyebb eldönteni, hogy az egyedi készítésű mandalák neked valóak e, ha látod, hogy mások milyen energiájú mandalákat választottak...

Tovább olvasom...
Hogyan segít Neked is, az Újhold estéje ~ Olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Hogyan segít neked is az Újhold estéje

Kincseket érő megújulás... havonta csak rövid ideig... segíti a varázslatos, csodákkal, és sikerekkel teli élet megteremtését.

Tovább olvasom...
Mióta segítenek az Angyalok? Olvass bele ~ B.Naggy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke ezotreikus

Mióta segítenek az Angyalok?

Téged, mióta segítenek az Angyalok? ~ és hogyan kaphatsz több Angyali segítséget?
Válaszokért ezek ismerete hasznos lehet neked is!

Tovább olvasom...


4. rész 10MILLIÓSZOROS NAP
INTENSIVE 3 : 1 >>

10milliószoros nap - 4. rész INTENSIV 3 : 1 gyakorlati útmutatók B.Nagy Magdolnától

10MILLIÓSZOROS NAP 4. rész

INTENSIVE 3 : 1


A történet kezdete...
Talán te is tapasztaltad már, hogy vannak időszakok az életedben, amikor azt érzed minden...

Tovább olvasom...

Tényleg kell Mandalát tenni az otthonokba? ~ Olass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Tényleg kell Mandalát tenni az otthonokba?

Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli, a kellemes, és jó energiájú otthont, ahová jó haza menni, ahol meghitt és szeretettel teli a hangulat.

Tovább olvasom...
Angyali útmutatások hétről ~ hétre! Olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Angyali útmutatások
hétről - hétre


Minden évben, minden hónapban, sőt minden napban, benne van egy új kezdet, ami lehetőség a régi mintákból történő kilépéshez, és a jobb, boldogabb élet megteremtéséhez.

Tovább olvasom...
4 hasznos infó, otthonod védelméhez ~ Olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

4 hasznos infó otthonod energetikai védelméhez!


A dinamikus, felpörgött életet élőknek, és az épp nyugalomra vágyóknak is fontos otthonuk biztonsága, a szeretettel és bőséggel áldott kicsi vagy épp egy nagyobb ház ~ élettel teli harmóniája.

Tovább olvasom...
Három megoldás a könnyed jóléthez ~ Olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

3 megoldás
a könnyed jóléthez


A természet ősi erői munkálkodnak... és ha figyeled az energiákat akkor otthonod Gazdagság területén több pénzt vonzó, anyagi stabilitást segítő energiát is aktiválhatsz.

Tovább olvasom...
[Videók] ÍGY AKTIVÁLD A JÓLÉT ENERGIÁKAT OTTHONODBAN ~ Nézz bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

• Videók •
Így aktiváld a Jólét energiákat otthonodban


Különféle életterületeket mutatok, melyek mindenki életében jelentőséggel bírnak, azonban nem elegendő csak a Gazdagság életterületét, vagy csak a Házasság és szerelem életterületét "erősíteni", ha valaki valóban kiegyensúlyozott életet szeretne élni.

Olvass tovább...
Egyensúly, Harmónia, Bőség ~ Olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Egyensúly, Harmónia, Bőség!


Csodás, békés és bőséggel teli életre vágyóktól gyakran hallom ezt a kérdést: Hogyan lehet Egyensúly, Harmónia, Bőség az életemben? A Bőségteremtés művészete tulajdonképpen erről szól!

Tovább olvasom...
A BŐSÉGTEREMTÉS SZABÁLYAI ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

A Bőségteremtés szabályai


Hogyan lehet könnyebbé tenni a Bőségteremtést? Az egyszerűség kedvéért most elmondom az én már bevált, Bőségteremtést segítő szabályaim.

Tovább olvasom...
HOGYAN NÖVELD 10MILLIÓSZOROSRA VÁGYAID EREJÉT ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Hogyan növelheted
10milliószorosra vágyaid erejét


Feltőltődhetsz, vagy újrahangolhatod csodás személyed a 10milliószoros napokon a kívánt vágyakhoz.
Ez az energia áramoltatás, könnyebb mint gondolnád!

Tovább olvasom...
HOGYAN LEHET ÚJRA LÉTREHOZNI AZ ERŐT, HARMÓNIAT, KÖNNYEDSÉGET ~ csakra energiák Olvass bele ~ Bőség

Hogyan lehet újra létrehozni
az Erőt, Harmóniát, Könnyedséget


Csodákkal teli Harmónia... Varázslatos könnyedség... és Erő, amit a belső összhang segít megélni. Mindezek élvezetesebbé teszik az Életet, és reményt adnak a legnehezebb helyzetekben is.

Tovább olvasom...
Magányt űző praktikák videók

• Videók •
Magányt űző praktikák


Ez a videó sorozat abban lesz a segítségedre, hogy a magány helyett (akár új kapcsolatot szeretnél, akár a régit szeretnéd felfrissíteni ~ könnyebb legyen neked is a boldogabb élet megélése!

Tovább olvasom...
NEGATÍV ENERGIÁK ELENGEDÉSÉT SEGÍTŐ ÚJHOLD ~ Olvasd el ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Negatív energiák elengedését segítő Újhold

Misztikus... Női energiákkal teli... Varázslatos könnyedséget lehet létrehozni, ami mindenkinek aki befogadóbb szeretne lenni ezekre ~ az örömtelibb élet kincseit tárja fel!

Tovább olvasom...
Mekkora szeletet kérsz az Éleet tortájából? B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke

Mekkora szeletet kérsz
az élet tortájából?


Sok szeretet és kincseket érő Bizalom ami segít életutunkon a legjobbat kihozni magunkból, amely örömteli megéléséhez csodákkal teli lehetőségek ajtaja nyílik ki.

Tovább olvasom...
Már úton van felém... amire vágyom ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Már úton van felém!


Lehet pénz, vagy egy boldogabb kapcsolat amire vágysz, ez a mantra neked is segíteni fog!
Leírom miért!

Tovább olvasom...
Van benne öröm...? B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke

Hogyan lehet több
örömteli esemény az életedben


Mindannyiunkban ott van az igény az Öröm megélésére, ezért én is szívesen választok a varázs dobozomból olyan eszközöket, amelyek teret nyitnak az örömteli élmények felé. Mutatom hogyan:

Tovább olvasom...
10milliószoros nap 3. rész Személyes életterved sikere - videós útmutató gyakorlati megoldásokkal B.

10 MILLIÓSZOROS NAP videós tudásanyagok

1. 10milliószoros nap előtt, közben, utána
2. A haladás kellékei
3. Személyes életterved sikere

Tovább olvasom...
Így hívd be a boldogságot az életedbe fény energiákkal ~ B. Nagy Magdolna Bőségtermtés tanácsadó cik

Így hívd be a
boldogságot életedbe,
Fény energiákkal


Biztos te is tapasztaltad, hogy az otthonod, az élet sokkal kellemesebb és meghittebb hangulatú amikor egy egy mécses romantikát idéző fénye felragyog. Ezzel a meghitt hangulattal pedig beindíthatunk sok pozitív változást!

Tovább olvasom...
Tarts velem a Youtube csatornámon, hogy megkaphasd a legújabb videókat
Kattints a youtube ikonraAZ OTTHON HARMÓNIÁJA: MEGÚJULÁS A POZITÍV VÁLTOZÁSÉRT ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnáv

Az otthon harmóniája:
Megújulás a pozitív változásért!


Mindannyiunkban megvan az igény, hogy olyan legyen a környezetünk az otthonunk, ahol jólérezzük magunk. Az új igényekhez pedig sokkal könnyebb az átalakítás mint azt a legtöbben gondolják.

Tovább olvasom...
Hétfői Angyali üzenetek ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadóval

Hétfői Angyali üzenetek


Kedves szavak... Szeretettel teli útmutatások... amiken keresztül az Angyali segítők még a legnehezebb élethelyzetekben is, a csodás ajándékok megérkezését segítik.

Tovább olvasom...
A Pénz útja, hozzád ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

A Pénz útja hozzád


Kezdjük a pénz vonzáshoz szükséges:
3 lépéssel, amelyek az alap pillérei a Bőségteremtésnek. Csodás eszközök ezek, amelyeket a mindennapi életben én is használok, mert mindig megkönnyítik a különféle élethelyzetek jobbá tételét.

Tovább olvasom...
A Szeretet nevében... ~ olvass bele ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

A Szeretet nevében...


Talán te is észrevetted már, hogy néha nehéz rájönni, hogy miért vannak elakadások... blokkok az életedben... és emiatt kéred a neked tetsző változást...

Tovább olvasom...
Pénz energiák beindítása ~ B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke ezoterikustanacsok.hu

Pénz energiák beindítása


Ha több pénzt szeretnél, mégsem alakulnak úgy a dolgaid, amitől jönne a pénz, érdemes kideríteni milyen szabad szemmel nem látható energiák vannak jelen az életedben, amelyek a problémádat okozzák.

Tovább olvasom...
Így aktiválhatod a jólét energiákat otthonodban Jólét vonzó tértisztítás

Jólét vonzó Tértisztítás

Velem együtt, egyre többen hisznek abban, hogy a tér energiájának a javításával könnyebb akár az újrakezdés is.

Tovább olvasom...
YOUTUBE VIDEÓK NEKED BŐSÉGTEREMTÉSHEZ

Youtube videók Neked
Bőségteremtéshez


Ha elakadtál életutadon, vagy csak kiváncsi vagy arra, hogyan lehet a bőségteremtést segítő energiákat használni, akkor a youtube csatornám ingyenes videós listáit nézd meg!

Nézd meg a videó sorozatokat...
Így lehet jólét vonzó az otthonod ~ Bőségterremtés B.Nagy Magdolnával videói

• Videók •
Így lehet Jólét vonzó az otthonod


Praktikus tippek Pénz, Egészség, és Boldog kapcsolatok megteremtéséhez, amelyek még a karanténos időszak előtt, a
VII. Lakás börzén készített hangfelvételek gyűjteménye.

Tovább olvasom...Gyógyíthat az Újhold? erőt adó megújulás ~ B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke ezoterikus

Gyógyíthat az Újhold?

Olyan jó tudni, hogy a hold energiákra mindenki a maga módján reagál. Ezért amit ilyenkor az anyukád vagy barátnőd érez, az bizony legfeljebb csak hasonlít arra amit te érzékelsz, hiszen egyedi és különleges vagy. Egyedi, sajátságos érzékeléseid vannak, amelyeket érdemes használnod.

Tovább olvasom...Jólét teremtő hozzájárulás Youtube tudásanyagok B.Nagy Magdolnával

Itt te is hozzájárulhatsz
az oldal működéséhez:


Szia Kedves Társteremtő Látogatóm!

Köszönöm, hogy itt vagy a Jólét teremtő hozzájárulás oldalamon.

Személyes életutamon sok olvasóval, vásárlóval kerültem kapcsolatba akik az online felületeimen: Itt a weboldalamon, a facebookon vagy a youtubon olvasták, tanulták az általam lecsatornázott, és szeretettel készített információs tudásanyagokat.

Az elmúlt évek során többen jelezték, hogy

Tovább olvasom...
ADNI ÉS KAPNI ~ ÁRAMLÁS ESSZENCIÁK ~ B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke ezoterikustanacso

Adni és Kapni ~ Áramlás esszenciák

ADNI vagy inkább KAPNI szeretnél?
Van aki jobban érzi magát attól, hogy adhat, és van akit az tesz boldoggá, hogy kap. (ruhát, pénzt, csokit, jó munkát, kedves társat...stb.)

Tovább olvasom...
Otthonod energiájának a javítása + bónusszal! ~ B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke ezoter

Így segít otthonod, a harmonikus párkapcsolatban

Otthonunk energiája segít bevonzani a megfelelő személyeket életünkbe. Vannak azonban bizonyos alapszabályok amelyeket én is figyelembe veszek!

Tovább olvasom...
10 milliószoros napi jólét energiák aktiválása

10 MILLIÓSZOROS NAP programok

A tízmilliószoros napok szóljanak Rólad!
Arról, hogy mit szeretnél...
Mi tesz boldoggá...
Milyen örömteli élményeket szeretnél megélni nap, mint nap!?

Tovább olvasom...
TÉRTISZTÍTÁS Alapismeretek
Segítség a jólét és boldogság vonzó energiák aktiválásához otthonodban >>
TÉRTISZTÍTÁS Haladó
Home office energiák >>

CSAKRA HANGOLÁS SZEMÉLYES TELJESSÉGEDÉRT

Csakra hangolás
személyes teljességedért


A mai rohanó világban egyre fontosabbá válik, hogy jól érezd magad. Ehhez a csakra hangolás egy alap segítség, mivel a Tested, és Lelked, csodás Isteni lényed harmonikus együttműködését segíti elő.

Tovább olvasom...NŐI ÖRÖMÖK sorozat 2. rész
SZEXUÁLIS ENERGIÁK
Intimitás, Illatok

online videó >>Bőségteremtéshez
ANGYALI ÚTMUTATÁSOK
Hétről-hétre, online videó sorozatok
>>

Jóslás vagy az Angyali útmutatás lesz a segítségedre?  ~ B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó ci

Melyiket válaszd:
Jóslás vagy Angyali útmutatás
lesz a segítségedre?


Az utóbbi időben egyre többen kérdezitek, hogy mi a különbség a Jóslás és az Angyali útmutatás között, ezért néhány pontban leírom a legfontosabb tudnivalókat, hogy könnyebb legyen választanod, és életutadat a neked tetsző módon alakítani.

Tovább olvasom...
Így hangolhatod pozitívabb energiájúra az otthonod ~ B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke e

Így hangolhatod
pozitívabb energiájúra az otthonod


Azzal biztos te is egyetértesz, hogy a szeretet, még a leghidegebb időben is melegséggel járja át a szívedet. - és bármilyen idő van odakint, az a hely ahol élsz, akkor kellemes számodra, ha ott érződik a szeretet, a harmónia, és meghitt hangulat lengi be a teret.

Tovább olvasom...
A Te Őrangyalod ~ B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke ezoterikustanacsok.hu

A Te Őrangyalod:
Mikor van veled és hogyan segít?


Ha te is szeretnél kapcsolatban lenni az Angyali világgal, a Te Őrangyaloddal, íme néhány lehetőség, hogy kapcsolatba kerülj vele!

Tovább olvasom...
3 TITOK A MANDALÁKRÓL, amit ismernek a Guruk B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke

3 titok a Mandalákról,
amit ismernek a Guruk

A mandalákhoz kapcsolódó titkok a régmúltból erednek... amikor az ősi megfigyelések célja, a harmónia, béke, bőség, szeretet energiák megélése volt, hogy az élet könnyebb és örömtelibb legyen!

Tovább olvasom...
Neved, negatív energiájának a megszüntetése ~ B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke ezoterik

Neved negatív energiájának a megszüntetése


A kérdés az:
MILYEN ENERGIÁJÚ A NEVED?

Vajon, a vezeték neved, a keresztneved, beceneved amit kaptál másoktól, vagy amit magad választottál (hölgyeknél a férjezett név) téged hol akadályoz az életben? ...

Tovább olvasom...
B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó cikke ~ HOGYAN LEHET TÖBB kedvesség, hála, béke nyugalom az

Hogyan lehet több:
kedvesség, hála, béke nyugalom az életedben?


Talán épp most van a terveidben, hogy jó lenne ~ több boldogság megélése?

A kérdés ilyenkor az, hogy:
Te melyik csoportba tartozol?


Tovább olvasom...
Hogyan kezdj neki B.Nagy Magdolna cikke Bőségteremtéshez

Szabadnak lenni...
Hogyan kezdj neki...


Hogyan lehet elérni a szabadságot, amely természetes igényed?
Akár a párkapcsolatodon szeretnél javítani, változtatni, akár az anyagi dolgaidat szeretnéd rendezni, és több pénzt kapni... ez a kérdés már biztos, téged is foglalkoztatott:

Tovább olvasom...
Pénzt vonzó szimbólumok B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadótól

Pénzt vonzó szimbólumok

TÖBB PÉNZT SZERETNÉL?
2. rész

Van aki a vörös pénztárcára, vagy vörös színű táskára esküszik, hogy az vonzza a pénzt, pedig a vörös szín nem mindenkinek segíti a pénz vonzást. - és mindjárt elmondom azt is, hogy mi ennek az oka.

Előbb azonban jöjjenek az alap kérdések:


Tovább olvasom...
Bőség mantra B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadótól ezoterikustanacsok.hu

Bőség Mantra

Itt a segítség ahhoz, hogy te is tudd: Hogyan lehet a pénzhiány miatti stresszt feloldani - ha több pénzt szeretnél. (Ugye szeretnél több pénzt?)

Megoldás ehhez a BŐSÉG MANTRA...

Tovább olvasom...


Tudd meg: Milyen név hoz neked boldogabb életet, sikert, anyagi biztonságot! ~ Bőségteremtés B.Nag

Tudd meg:
Milyen név hoz neked boldogabb életet, sikert, anyagi biztonságot!


Többre vágysz az életedben:
Mert érzed, hogy többre vagy képes, mint ahol most tartasz?
Keresed a megoldásokat, hogy:
Te is megszabadulj a nemkívánatos élethelyzeteidtől?

Vajon, a vezeték neved, a keresztneved, beceneved amit kaptál másoktól...

Tovább olvasom...
Eljött a változás ideje, szeptemberei energiák, önbizalom, magagiztosság megteremtése ~ Bőségteremté

• Videó •
Eljött a változás ideje!?


Most van itt az idő, hogy kilépj a régi mókuskerékből és felszabadulhass a nyomasztó terhek alól? Nézd meg a videót, hogy tudd te is, milyen energiák hatnak rád, amelyek akadályozhatnak még most is.

Tovább olvasom...
8. Abraham Hicks Csodás, lélekemelő szóáradat a jó hangulat eléréséhez magyar hanggal

Abraham Hicks szóáradatok
Magyar hanggal


A SZTORI:
2017 tavaszán jött az inspiráció, hogy készítsem el Abraham Hicks néhány szóáradatát, amelyekkel többféle életterületen tudunk pozitív lendületet adni vágyaink megvalósulásának.


Tovább olvasom...
Tízmilliószoros napi közös meditáció B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadóval

Tízmiliószoros napi közös meditáció


Ez a videó a 10 Milliószoros napi ingyenes online meditáción készült, használd életed jobbítására szeretettel!

Nézd, hallgasd meg most

Tovább olvasom...
10 milliószoros teremtő nap - Így lehet PÉNZT VONZANI! ~ Bőségteremtés B.Nagy Magdolnával

Tízmilliószoros nap és novemberi pénz energiák


Személyes jóléted érdekében:
Így tudod Te is az év utolsó 10milliószoros napjának pozitív energiáit befogadni... amihez kezdő lépésként érdemes néhány hatékony kérdést feltenni!

JÓ KÉRDÉSEK EHHEZ:

Tovább olvasom...
pénz vonzás, hogyan lehet elefánttal pénzt vonzani Hogyan lehet, az elefánttal pénzt vonzani?


Használod a pénzt vonzó elefántot?
Mert segítségével, életedbe: jobb anyagi körülményeket tudsz vonzani.

A pénzt, és bőséget vonzó elefántot, használhatod: otthonod energiáinak a jobbá tételére, az anyagi helyzeted jobbítására, vagy a munkahelyi körülményeid javítására.
Tovább olvasom itt >>>Mi segíti a könnyebb életet 2020-ban Mi segíti a könnyebb életet 2020-ban?
Boldogabb, és sikeresebb életedhez útmutatók a videóban
Tovább olvasom itt >>>bőségteremtő varázslások videós gyakorlati útmuató B.Nagy Magdolnától Bőségteremtő varázslások
Anyagi biztonság, boldogabb kapcsolatok, és sikerek megvalósulását segítő útmutatók boldogabb életedhez
Tovább olvasom itt >>>Angyali érintés... Angyali segítség mandalával Angyali érintés... Angyali segítség mandalával

Értékes vagy!"
Mondja az Angyal!
Tovább olvasom itt >>>Nőklapja ezotéria estek B.Nagy Magdolnával Angyali útmutatások

Az angyalok segíteni tudnak abban, hogy az életünk jobbá váljon. De vajon, hogyan kaphatunk tőlük támogatást?
Tovább olvasom itt >>>Bőség batyu Bőség batyu

Miért készült a Jólét kincseit vonzó Bőség batyu?
Nézd meg a videót!
Tovább olvasom itt >>>Angyali segítség mandalája B.Nagy Magdolnától Angyali segítség mandalák

Az Angyalok kifinomult energiáikon keresztül adják meg a megfelelő segítséget a mandala használójának, hogy annak élete könnyebb legyen!
Tovább olvasom itt >>>Személyes életutad megtalálását ezzel kezd!Lélektársvonzó Párkapcsolati tréning, pénz vonzásCsaládi gyertyamágia a boldogabb életért Családi gyertyamágia, a boldogabb életért

A békés, és harmóniával teli otthon, mindig vonzza a jólétet, a boldogságot. Ismerd meg te is, a boldogabb életet segítő energiákat.
Tovább olvasom itt >>>Tértisztítás könnyedén hogy boldogabb életet élhess Tértisztítás, Otthon harmonizálás

Lehetőség a negatív energiák eltávolítására. Szeretnéd?
Tovább olvasom itt >>>Hold napi oldások érzékeny nőknek Érzékeny nőknek,
Hold napi oldások,

a sikeresebb és boldogabb élethez
Tovább olvasom itt >>>Szívcsakrád gyógyítása, csakra, aura tisztítás B.Nagy Magdolnával Szívcsakra tisztítás, szeretet és jólét energiák aktiválásával

A Szívcsakra tisztítás, egy olyan feszültség oldó lehetőség amit azoknak a klienseknek szoktam ajánlani, akik az érzelmi traumáiktól szeretnének megszabadulni.
Tovább olvasom itt >>>Önbizalom növelő energiák Önbizalom növelő energiák


egyéni konzultációk (kezelések)

A mai világ nélkülözhetetlen kellékei, az Önbizalom, a Magabiztosság. Aki birtokolja, aki képes megélni az Önbizalom, és a Magabiztosság energiáit, érzelmeit, az bizton számíthat arra, hogy megnyílnak előtte a lehetőségek, és könnyedén tudja magához vonzani azokat az élethelyzeteket, melyekre vágyik.
Tovább olvasom itt >>>Meditáció Bálint napra Meditáció Bálint napra

Szív küldi, szívnek, szívesen
Tovább olvasom itt >>>Megújulhatsz Szülinapi tisztítás, blokk oldás Szülinapi tisztítás, blokk oldás!


Születés napod, egész életedre meghatározó energiákat hordoz magába. Azonban nem csupán az időpont, hanem bizony a születés előtti időszak, a várandóság, a szülés körülményei is hatottak rád, és talán még mind a mai napig hordozod azokat az energiákat, amelyek rejtve ugyan, de aktív negatív energiákat tartalmazhatnak. Ma már ezeket a negatív energiákat meg lehet szüntetni a Te életedben is!
Tovább olvasom itt >>>Boldogság a lélektársaddal, lehetséges az egymásra találás? Boldogság a Lélektársaddal...

Vajon, mi akadályozhatja, hogy a szerető szívek egymásra találjanak? Válasz a videóban. Nézd meg most!
Tovább olvasom itt >>>kristály energiák, blokkok okai Vajon benned, mennyi energia blokk van, ami miatt nem tudsz kiteljesedett életet élni nőként?

Itt az ideje, hogy ezek, az egészségedet is romboló energiák megszűnjenek?!
Tovább olvasom itt >>>Illóolajos meditációk B.Nagy Magdolnával Illóolajos meditációk

- Bőségteremtés az esszenciális olajokkal
- Stressz mentes élet
- Értékesség, önbizalom meditáció
- Tértisztítás illóolajokkal ... stb.
Tovább olvasom itt >>>öngyógyítás angyali segítséggel elengedés B.Nagy Magdolnával Boldog élet Angyali segítséggel,


Alap I. ELENGEDÉS hangfelvétel
ÚT A KÖNNYEBB ÉLETEDHEZ programsorozat része
Tovább olvasom itt >>>
Receptek, 5. csakrád, kiegyensúlyozott működéséhezHideg időben, és vitás helyzetekben, a Torokcsakrád jobb működését az alábbi finomságok segítik
Tovább olvasom itt >>>Tértisztítás Vállalkozóknak Tértisztítás Vállalkozóknak

Nyugodtabb lennél, ha a vállalkozásod működését nem akadályoznák?
Megszabadulnál azoktól a látható és láthatatlan erőktől, akik miatt az üzleted nem úgy működik, ahogyan azt te szeretnéd?
A Tértisztítás ebben lehet a segítségedre.
Bővebb infó a videóban. Nézd meg most!
Tovább olvasom itt >>>Bőségteremtő varázslások 2018 Mi a Bőségteremtő varázslás és mi kell hozzá?

Titkok, jólét teremtéshez...
Tovább olvasom itt >>>SVT Spirituális Válasz Terápia B.Nagy Magdolnával Fedezd fel a test, szellem, lélek
együttes harmóniájának megvalósulását a
Spirituális Választerápia (SVT) segítségével

Biztonságot nyújtó érzés ebben a testi, lelki,
szellemi harmóniában élni Neked is, életed minden pillanatában.
Tovább olvasom itt >>>Így használd a Ganesha mantrát Ganesha mantra pénz vonzáshoz, és az új dolgok beindításához

Ez az ősi mantra OM GAM GANAPATAYE NAMAHA SHARANAM GANESHA a leírások szerint segít az új dolgok beindításában, az új lehetőségek meglátásában.
Tovább olvasom itt >>>Szeretet, szerelem, csodák, harmónia, DNS, sejtmemória 528Hz 528 Hz Szeretet, szerelem, sejt regenerálás a harmónia segítségével

A kutatások szerint az 528 Hz a Szeretet, szerelem, sejt regenerálásban lehet a segítségünkre, a rezgés szint emelő harmónia segítségével, ami még a DNS-re is hat. Hallgasd sz
Tovább olvasom itt >>>Ezért jó ha hallgatod a 7.83 Hz zenét Egy csodás rezgés szint emelő, energia javító zenét hoztam nektek ami a 7.83 Hz zenéje

7.83 Hz ezért hasznos, ha hallgatod!
Tovább olvasom itt >>>Szabadulj meg a Fájdalomtestektől Szabadulj meg a Fájdalom testektől!

Akik már régebb óta foglalkoznak ezotériával tudják, hogy a csakratisztítás milyen jó hatással lehet az életükre. Sok kliensem eddig csak a csakratisztítást kérte, de néha nem elegendő a csakrák tisztítása, mert a Fájdalom test energiák olyan "rafinált" módon tudják lehúzni az emberek energiáját, hogy amiatt a csakrák újra és újra elszennyeződnek.
Tovább olvasom itt >>>Mire jó a 963 Hz frekvencia? Mire jó a 963 Hz frekvencia?

963 Hz hallgatásával olyan csodás energiákat tudsz felszabadítani a testedben, melyek hatására a korona csakrádat is nyitottabbá tudod tenni. Hallgasd meg most!
Tovább olvasom itt >>>Így gyógyulhatsz álom közben Így gyógyulhatsz álom közben!

Nehezen alszol el? Fáradtan ébredsz? Szeretnéd, ha igazán pihentető lenne az álmod? Akkor ez a cikkem neked szól! Olvasd el, és nézd meg a videót is, a hasznos információkért!
Tovább olvasom itt >>>Álomfejtés Mit üzenek az álmaid? Álomfejtés...
Vajon mit üzennek az álmaid?

egyéni konzultációk (kezelések)
Mit dobott neked a sors... amire az álmaid figyelmeztetnek?
Tovább olvasom itt >>>Krízis helyzetekben, így kaphatsz angyali segítséget Krízis helyzetekben így kapsz angyali segítséget

Stresszes helyzetekben is gyorsan kaphatsz angyali segítséget, ami megkönnyebbülést adó megoldásokat hozhat! Tudj meg róla többet!
Tovább olvasom itt >>>A Téged segítő angyalokkal könnyebb az élet A Téged segítő angyalokkal könnyebb a pozitív változás!
Legyél befogadó te is a testi, lelki, szellemi harmóniára, hogy vágyaid könnyebben megvalósulhassanak! Tudj meg erről többet most!
Tovább olvasom itt >>>Mire figyelj májusban, ha érzékeny vagy az energiákra Mire figyelj Májusban!?

Ha te is érzékeny vagy az energiákra... érzékeny vagy azokra a láthatatlan dolgokra, amelyek körül vesznek... érzed... a pozitív és a negatív energiákat, és szeretnéd magad közben kihozni életedből a legjobbat, akkor a májusi videóban meghallhatod azokat az útmutatókat, amelyeket érdemes lesz figyelembe venned ebben a hónapban!
Tovább olvasom itt >>>Szülinapi tisztítás, blokk oldással Szülinapi tisztítás, blokk oldás!


Születés napod, egész életedre meghatározó energiákat hordoz magába. Azonban nem csupán az időpont, hanem bizony a születés előtti időszak, a várandóság, a szülés körülményei is hatottak rád, és talán még mind a mai napig hordozod azokat az energiákat, amelyek rejtve ugyan, de aktív negatív energiákat tartalmazhatnak.
Tovább olvasom itt >>>5. Abraham Hicks Nagyrabecsülés szóáradat magyar hanggal 5. Abraham Hicks Nagyrabecsülés szóáradat magyar hanggal


Nézd meg a sorozat ötödik részét, és használd szeretettel a többi szóáradattal együtt!
Tovább olvasom itt >>>Angyalos, meditációs zenék Hallgasd meg, az Angyalos, és relaxációs, rezgés szint emelő meditációs zenéket!

Segítenek hogy pozitív energiával töltődj fel.
Válogass kedvedre a youtube-os felvételek között.
Hallgasd őket szeretettel, és gyógyulj általuk.
Tovább olvasom itt >>>Abraham Hicks szóáradatok magyar hanggal, B.Nagy Magdolnától Abraham Hicks szóáradatok magyar hanggal


Használjátok szeretettel a már elkészült hangfelvételeket!
Tovább olvasom itt >>>Hány éves vagy valójában? Hány éves vagy valójában?

Derítsd ki a korodat... nos nem azt ami a személyidben van, hanem a többi életkorodat... ami befolyásolni tudja a jólétedet boldogságodat!
Tovább olvasom itt >>>Ezért érdemes illó olajokat használni Ezért érdemes illóolajokat használni

Nyugalmat, harmóniát adó illatok
Tovább olvasom itt >>>Milyen pénzt kell tenni a malacperselybe? Milyen pénzt kell tenni a malacperselybe, hogy a pénzügyi gyarapodást segítse?

2 tipp a pénzt vonzó energiák aktiválásához
Tovább olvasom itt >>>Féled az életed, vagy Éled az életed? Féled az életed, vagy Éled az életed?

Felszabadíthatod magad a félelmek csapdájából!
Tovább olvasom itt >>>Megengednéd, hogy az Idő neked dolgozzon? Megengednéd, hogy az idő neked dolgozzon?

Kiszabadítanád magad az idő fogságából?
Tovább olvasom itt >>>Szerezd vissza az idődet! Lehet neked is több időd magadra! Szerezd vissza az idődet, mert lehet neked is több időd magadra!

Vajon mikor kellett lemondanod a saját idődről? Arról az értékes kincsedről ami lehetővé tenné, hogy sokkal több vágyad valósulhasson meg?
Tovább olvasom itt >>>Okos döntésekkel, könnyebb az élet Okos döntésekkel könnyebb az élet

... és sokat segít a vágyott dolgok, kapcsolatok bevonzásában is.
Akik nem akarnak fölösleges köröket futni, "hibás" döntések miatt, ők szokták kérdezni: Mi a titka, hogy több okos döntést tudjak hozni?
Tovább olvasom itt >>>Segítség a múlt fájdalmainak, traumáinak az elengedéséhez Vajon, milyen csodás életet élhetnél, ha nem nyomasztanának a múlt fájdalmai, terhei?

Jó lenne a múlt terheitől, fájdalmaitól megszabadulni?
Bővebb infó a videóban
Tovább olvasom itt >>>Januári összehangoló! Életkönnyítő útmutatók Januári összehangoló!
Gyere, és lépj be te is a jólét terébe!

Életkönnyítő útmutatók, hogy megkaphasd, ami igazán számít neked...
Tovább olvasom itt >>>Teremtő képzelet Vajon, hányszor tiltották meg, hogy használd ezt a képességedet?

Van egy veled született képességed... amit valószínű, hogy megtiltották neked, hogy használd. Pedig ez a képességed...
Tovább olvasom itt >>>így hoz pénzt a szerencsemalac Így hoz pénzt a szerencsemalac!

Tedd a szerencse / pénzt hozó malacperselyt arra a helyre, ahol... a pénz energiák könnyen beindulhatnak!
Tovább olvasom itt >>>Bőségteremtő varázslások 2017 Mi a Bőségteremtő varázslás és mi kell hozzá?

Titkok, jólét teremtéshez...
Tovább olvasom itt >>>elengedést segítő videós útmutatók Az újév közeledtével... talán érdemes lenne elgondolkozni ezen...

Szeretnél a múlt terheitől, fájdalmaitól megszabadulni, amelyek vissza húznak, és blokkolják az életed?
A videós információs anyagot itt kérheted, nézd meg miről szól: .
Tovább olvasom itt >>>Angyalos, ajándék kisérő kártya, nyomtatható Ezek a szavak, egyetlen ajándék mellől sem hiányozhatnak


Nyomtasd ki most, az ajándék kísérő kártyákat
Tovább olvasom itt >>>Angyaloktól, Angyalokról Neked

Tudd meg, hogyan támogatnak az Angyalok, hogy
Angyali segítséggel, rátalálhass - saját életutadra!


Az angyalok akkor tudnak a legtöbbet segíteni Neked,
amikor...
Tovább olvasom itt >>>valódi Angyali történetek Valódi Angyali történetek az olvasóktól

Olvasd el ezeket a csodálatos Angyali történetek, melyek a szeretet szálaiból vannak szőve
Tovább olvasom itt >>>Angyali történetek Angyali történetek az olvasóktól

Fogadd, szeretettel az alábbi történeteket, és olvasd őket épp olyan szeretettel amilyen szeretettel írták az élmények megtapasztalói.
Tovább olvasom itt >>>Angyal oltár Angyal oltár


Így kérj segítséget az angyaloktól
Tovább olvasom itt >>>Így kaphatsz több pénzt, értékes munkádért Így kaphatsz több pénzt, értékes munkádért!

Online videós program, terapeutáknak, masszőröknek, kineziológusoknak, energia gyógyászattal foglalkozó szakembereknek, Bars kezelőknek, Theta Healing, Access Consciousness tanfolyamot végzetteknek, tudatos teremtéssel, Mátrix energiával, Grabovoj technikával dolgozóknak - Érdekel?
Tovább olvasom itt >>>La femme a szerelem a csábítás művészete - boldogságra vágyóknak La femme
A szerelem művészete


egyéni konzultációk (kezelések)

La femme: a szerelem művészete.
avagy a Nő, a Szex, és a Pénz!
Tovább olvasom itt >>>5. otthon középpontja, egység, harmónia, elefánt Biztonságra vágyóknak, ezt az életterületet érdemes javítani

Az otthon harmonizálást segítő videókat nézd meg, ha te is jólétet, biztonságosabb életet szeretnél
Tovább olvasom itt >>>Horoszkóp titkok, ami segít, hogy kitudd használni a csillagok erejét Szeretnéd tudni...
hogyan használd ki a csillagok erejét életed jobbítására?


Ismerd meg azokat a hasznos információkat amik kimaradnak a horoszkópokból, jóslásokból, és tudd meg - mire érdemes odafigyelni ha jósoltatsz magadnak, vagy horoszkópot készíttetsz.
Tovább olvasom itt >>>Használd Te is a Bőség kulcsát Használd Te is
a Bőség kulcsát!


Vajon mi rejtőzhet a zár mögött, ahol a bőség kincsei vannak számodra tartogatva?
Tovább olvasom itt >>>Pénz teremtés Angyali segítséggel Pénz teremtés Angyali segítséggel

online videós program


Bár mennyi pénzed van most, ha ettől többet szeretnél, az Angyalok segíteni tudnak ebben Neked is.

A videós tudásanyagról bővebb infó itt >>Pénz teremtés Angyali segítséggel Pénz teremtés Angyali segítséggel
esti előadások

Tovább olvasom itt >>>telihold és újhold napján feloldhatóak a negatív energia blokkok

Életedet blokkoló energiák megszüntetése, Telihold, és Újhold idején
Megnézem a videót itt >>>titkos gyógyító kert, ami személyes életutad megtalálásában is segít Titkos, gyógyító kertedbe vezető út...

... amely segít rálépni személyes életutadra!


Most elárulom, titkát... hogyan léphetsz rá te is a személyes élet utadra, mely egyben a gyógyulás útja, és a gyógyulás menedékét adja...
Tovább olvasom itt >>>Földletséged helyreállítása, pénzügyi biztonság megteremtése A Földeltség, neked is pénzt hoz!
Hajlandó lennél befogadóbb lenni az anyagi jólétre?
Tudtad, hogy ehhez a Földeltségednek is meg kell lennie?
Választanád a bizonytalanság, önbizalom hiány helyett a jólétet, és a boldogabb kapcsolatokat?
Tovább olvasom itt >>>Önbizalom növelő energiák Önbizalom növelő energiák
A mai világ nélkülözhetetlen kellékei, az Önbizalom, a Magabiztosság. Aki birtokolja, aki képes megélni az Önbizalom, és a Magabiztosság energiáit, érzelmeit, az bizton számíthat arra, hogy megnyílnak előtte a lehetőségek, és könnyedén tudja magához vonzani azokat az élethelyzeteket, melyekre vágyik.
Tovább olvasom itt >>>Nőiességed helyreállítása Nőiességed helyreállítása

egyéni konzultációk (kezelések)

Nőiesség helyreállítás, lányoknak, nőknek, szingliknek, asszonyoknak, özvegyeknek, hogy a társtalanság és a magány megszűnjön!
Tovább olvasom itt >>>Párkapcsolati blokkok oldása, szerelem... Párkapcsolati blokkok oldása


Bizonyára Te is tapasztaltad már, hogy hiába dolgozol önmagadon, egyes blokkok, nem oldódnak. Ezeknek a párkapcsolati blokkoknak a hátterében olyan rejtett energiák vannak amelyeket a mindennapi megszokások miatt nagyon nehéz észre venni.
Tovább olvasom itt >>>Így derítsd ki, hogy a karmád, mennyire akadályozza a párkapcsolatodat, boldogságodat Így derítsd ki, hogy a karmád
mennyire akadályozza a boldogságodat, ha szeretnél boldog párkapcsolatban élni.


A boldog párkapcsolat nem csupán a romantikus regényekben létezik, hanem bizony itt a mindennapi életben is megtörténik azok számára akik...
Tovább olvasom itt >>>Lennél szerencsésebb? Lennél szerencsésebb?


Lennél szerencsésebb a pénzügyeidben, vagy a párválasztásban? Sőt, akár az élet bármelyik területén?

Hajlandó lennél befogadóbb lenni a szerencse energiájára?
Tovább olvasom itt >>>Elengednéd a pénz, és a boldogtalan párkapcsolat téged akadályozó energiáit? Elengednéd a pénz, és a boldogtalan párkapcsolat téged akadályozó energiáit?

Vajon, milyen lenne az életed, ha a családi karmákat letehetnéd és a saját életedet élhetnéd?

Milyen pozitív energiákat tapasztalhatnál az életedben, ha a múlt traumáit már nem cipelnéd tovább?
Tovább olvasom itt >>>lennél te is pénz mágnes? Pénz vonzás, jólét teremtés Lennél te is pénz mágnes?


Mire szeretnél pénzt vonzani magadhoz? Nyaralásra, új lakásra, kocsira, vagy a kifizetetlen számlákra?

Vajon hol van körülötted a pénz, és mi az ami akadályozza, hogy a fizikai világodban megjelenjen a pénztárcádban?
Milyen energia változásoknak kellene megtörténnie, hogy pénzt teremthess magadnak azonnal?
…És vajon, mit kellene elengedned ahhoz, hogy befogadóbbá válhass a több pénzre?
Tovább olvasom itt >>>vajon, ki a te igazi lélektársad? Vajon ki a Te igazi Lélektársad?


Sokan élik le boldogtalanul az életüket, de neked nem kell hozzájuk tartoznod!
Tovább olvasom itt >>>Te és a Lélektársad, Boldogságot vonzó energetikai tisztítások, kezelések Te és a Lélektársad
Boldogságot vonzó energetikai tisztítások, kezelések

Vajon ki a Te igazi Lélektársad?

Tovább olvasom itt >>>Ami pozitív változást hozhat az életedbe.... Ami pozitív változást hozhat az életedbe....


Van egy dolog, ami annyira egyszerű, hogy észre sem veszed, hogy csinálod...
Pedig ha figyelnél rá, akkor... sokkal könnyebben változhatna jobbá az életed!
Tovább olvasom itt >>>Választhatsz mást... és lehet jobb életed! Választhatsz mást... és lehet jobb életed!


Miért nehéz a változás?
Miért megy lassan a változás?
Nézd meg a videót!
Tovább olvasom itt >>>Így lehet megszabadulni a csalódásoktól Így lehet megszabadulni a csalódást okozó élethelyzetektől

A csalódás fájdalmai, a szívedet szorongatják... a lelkedet bántják... a testedet betegítik meg. Start ez mindaddig, míg a csalódások fájdalmai jelen vannak... azonban ennek nem kell örökké így lennie, mert a csalódásokat okozó élethelyzetekből kilehet lépni. A megszabadulás útja...
Tovább olvasom itt >>>Hol szeretnél több figyelmet? Hol szeretnél több figyelmet?


Hol vágysz több megértésre, türelemre, szeretetre, elismerésre...stb. Mert az megnyugtató lenne számodra, mert az biztonságot adna számodra...?
És vajon hogyan lehetne ezeket az igényeidet megélni?
Tovább olvasom itt >>>Súlyproblémák megoldása lelki terhek elengedésével
Szeretnél egészségesebben, súlyproblémák nélkül élni?

Jó volna megszabadulni a
súlyproblémától és az azt okozó lelki terhektől?

Tovább olvasom itt >>>Rossz az otthonod energiája? Rossz az otthonod energiája?


Mit lehet tenni, hogy jobban érzed magad otthon, anélkül, hogy kikeljen dobni a tárgyaidat? Sokan ugyanis azt hiszik, hogy a tárgyaktól való megszabadulás megoldja a negatív élethelyzetüket. Nos ez bizony nem így van!
Tovább olvasom itt >>>karma, sors, karmikus energiák Változtasd meg a párkapcsolati Karmádat!


A „KARMA” nem más mint az a sors amit élsz. Tudatos teremtéssel viszont olyan sorsot tudsz élni, olyan lesz a karmád, amit Te szeretnél.
Tovább olvasom itt >>>Jólét teremtő választások Neked Jólét teremtő választások Neked

Milyen választásaid vannak? Vagy inkább kérdezzem így:
Mennyire tudsz helyesen választani? - és vajon mennyire hibáztatod magad azért amiket választasz? - és mi lenne, ha nem kéne hibáztatnod magad?
Tovább olvasom itt >>>Mi akadályozza a pozitív változást? Mi akadályozza a pozitív változást?


Nemrég megkeresett egyéni konzultációra egy nagyon kedves hölgy a párkapcsolati gondjai miatt. A konzultáción kiderült, hogy bár évek óta meditál, és több spirituális képzésen is részt vett, mégsem oldódik meg ez a gondja. Hogy miért? Tovább olvasom itt >>>Legyél befogadóbb a pénzre, Pénz munkafüzet Legyél befogadóbb a pénzre

PÉNZ MUNKAFÜZET


Segítség lenne a számodra egy olyan munkafüzet amit a pénz vonzásban tudnál használni?

Értékes lenne számodra az a tudás, amivel a pénzen lévő blokkjaid megszűnhetnének?
Tovább olvasom itt >>>Párkapcsolati tréning boldogság, szerelem Mit eredményeznek a választásaid?

A lényeg röviden: amikor szeretnél valamit megkapni, elérni. Amikor szeretnéd valamilyen vágyadat megélni - pl boldogabb kapcsolatot szeretnél, akkor van egy fontos energia, amit érdemes figyelembe venned!
Tovább olvasom itt >>>Bőségteremtő varázslások tudatos teremtőknek Mi a Bőségteremtő varázslás és mi kell hozzá?

A Bőségteremtő varázslás - valami aminek az energiáját élvezheted, mégis megmagyarázhatatlan, különleges és... varázslatos!

Ha még soha nem vettél részt Bőségteremtő varázsláson ...
Tovább olvasom itt >>>Elismerés, MOST Amit MOST megkaphatsz

Amit MOST megkaphatsz, azt csak a jelenben lehet megkapni.

Kíváncsi vagy arra, mi az amit most megkaphatsz?
Tovább olvasom itt >>>Advent, gyertyagyújtás, angyali segítség, bőség, 2016 Milyen angyali energiák lesznek segítségedre?

Advent 4. gyertyájának a meggyújtásakor, vajon melyik Angyal lesz segítségedre?

Vajon mire érdemes még odafigyelni az év vége miatt, hogy a 2016-os éved minden eddiginél jobb lehessen?
Válaszok a videóban!
Tovább olvasom itt >>>Te melyiket választod?

Mi az ami fontos számodra? - ezt a kérdést szoktam feltenni azoknak akik egyéni konzultáción kérik a segítségemet.

Azért teszem fel ezt a kérdést, mert mi emberek úgy "működünk", hogy a tudatalattink fontossági sorrendje befolyásolja a döntéseinket.

Tehát a kérdés:
Neked mi segíthet? Milyen vágyad válhat valóra most?
Tovább olvasom itt >>>gyújtsuk meg együtt advent 2. gyertyáját Nyomás alatt élőknek - Angyali segítség érkezik! - elfogadod?

Vajon, nálad hol lehet az elakadás? - ami miatt kevesebb a pénzed, és kevesebb az időd is magadra, és a szeretteidre?

Advent második gyertyagyújtásánál ebben lehetnek segítségedre az Angyalok.
Nézd meg a videót!
Tovább olvasom itt >>>A lélek kincsei A Lélek kincsei...

A Lélek kincsei...olyan tiszta energiák, melyek könnyedén segítségedre lehetnek, ha Szent Lelkeddel összehangolódsz.

Ilyenkor a jólét könnyed áramlását érzékelheted, és sokan erről úgy számolnak be, hogy...
Tovább olvasom itt >>>Angyali segítség vár rád Milyen problémádat szeretnéd megoldani angyali segítséggel?

Te is biztos tapasztaltad már, hogy egyedül küszködve nehéz a vágyaidat megvalósítani. Azonban tudnod kell azt is, hogy Angyali segítséggel könnyebb a problémáidat megoldani. Hiszen az angyalok sok segítséget adnak nekünk embereknek.
Tovább olvasom itt >>>Ti kérdeztétek 5. A pénz vagy a párkapcsolat blokkjait kell oldani először? Ti kérdeztétek 5.
A pénz vagy a párkapcsolat blokkjait kell oldani először?


Nézd meg a videót! - és használd az infókat mert segítenek, az elakadások megszüntetésében!
Tovább olvasom itt >>>Közös Adventi gyertyagyújtás Közös Adventi gyertya gyújtásra hívlak advent első vasárnapján

Nézd meg a videót, és hangolódj közben össze az égi energiákkal, és Szent lelkeddel.
Legyen Áldás utadon!
Tovább olvasom itt >>>pénz áramlás Teremtő gondolat ami segít, vagy akadályozhat

Vajon, melyik az a gondolat, ami támogató erővel bír és melyik akadályoz téged vágyaid megvalósulásában? - mert ugye vannak vágyaid, régóta dédelgetett álmaid, titkos kívánságaid?
Akkor érdemes ezeket az energiákat megismerned!
Tovább olvasom itt >>>pénz vonzás Pénz vonzás, és boldogság teremtés könnyedén:

Reggeli facebook percek!

Hogy jól induljon a napod...
Könnyebb legyen az energiáidat a jólétre hangolnod...
Lehetőséged legyen megvalósítani a vágyaidat!
Tovább olvasom itt >>>Így aktiválhatod a Jólétedet segítő energiákat

A Jólétedet segítő energiák életed minden területére hathatnak, amihez most egy olyan kérdést adok át Neked, amit használva elkerülheted a negatív élethelyzeteket.
Tovább olvasom itt >>>Ti kérdeztétek 4. Mit tegyek, hogy boldogabb kapcsolatban éljek? Ti kérdeztétek 4.
Mit tegyek, hogy boldogabb kapcsolatban éljek?Nézd meg a videót! - és használd az infókat mert segítenek, az elakadások megszüntetésében!
Tovább olvasom itt >>>Hogyan lesz elegendő Pénz, Karácsonyra? Hogyan lesz elegendő Pénz, Karácsonyra?

1. Mi az ami akadályozza, hogy legyen elegendő pénzed Karácsonyra?

2. Mi az ami segíti, a pénz beáramlását az életedbe?

Most ezekre a kérdésekre válaszolok - mert az ünnepek közeledtével sokakat nyom a pénz hiány terhe! Ezek a válaszok pedig segítenek kilépni a beragadt negatív élethelyzetekből!
Tovább olvasom itt >>>Ez segít, hogy több pénz legyen a pénztárcádban! Ez segít, hogy több pénz legyen a pénztárcádban!

Mert ugye szeretnéd, ha több pénzed lenne? Ha könnyedén tudnád magadat megajándékozni ruhákkal... lenne elegendő pénzed nyaralásra, vagy egy jókora karácsonyi bevásárlásra, amire már régóta vágysz, de mindig közbe jött eddig valami...

Szóval, ha szeretnéd tudni, hogyan kerülhetne több pénz a pénztárcádba... olvasd el az alábbi tippeket!
Tovább olvasom itt >>>Ti kérdeztétek 3. Pénz és párkapcsolati blokkoknál - meditáció vagy az elengedés segít többet? Ti kérdeztétek 3. Pénz és párkapcsolati blokkoknál - meditáció vagy az elengedés segít többet?

A ti kérdeztétek videókban pénz és párkapcsolati energiák elakadásának az okairól, és azok kitisztításáról, feloldásáról beszélek, mert amikor a blokkokat megszüntetjük a jólét áramlása is beindul.

Nézd meg a videót! - és használd az infókat mert segítenek, az elakadások megszüntetésében!
Tovább olvasom itt >>>8 bőséget vonzó tárgy 8 bőséget vonzó tárgy


A bőség vonzó tárgyakat azok használják akik jobb anyagi körülmények között szeretnének élni, több pénzt, és több egyéb anyagi dolgot is szeretnének magukhoz vonzani. Mint például a finom ételek, kényelmes és márkás ruhák, jobb kocsik, vagy nagyobb lakás...
Tovább olvasom itt >>>3 titok, amitől jön a pénz a pénztárcádba 3 titok, amitől jön a pénz a pénztárcádba...


...mert a pénz áramlása a pénztárcádba lehetséges!
...mert a Jólét természetes létállapotod kéne hogy legyen!
...mert a pénz vonzás nálad is működhet, ha ismered ezt a 3 pénz titkot!
Tovább olvasom itt >>>Októberi energiák, Jólét teremtés angyali segítséggel Októberi energiák, Jólét teremtés angyali segítséggel

Miben tudnak most októberben segíteni az Angyalok, és milyen energiák azok, amelyek jobbá tehetik az életed?

Válaszok a videóban! Nézd meg, hogy könnyebb legyen a jólét megteremtése!
Tovább olvasom itt >>>Angyali meditációk és Angyali tanácsok CD Hogyan segít Mihály Arkangyal a nehéz helyzetekben?


Vajon mindig készen áll segíteni? Vagy csak bizonyos helyzetekben lehet Mihály Arkangyalt hívni?

Nos... ide, ma... hamarosan megérkezik a válasz! Mert ma van Mihály Arkangyal névnapja is!
Tovább olvasom itt >>>hála nagyrabecsülés B.Nagy MagdolnaTi kérdeztétek 2. Miért nem jön össze az új munka és a több pénz? Ti kérdeztétek 2.
Miért nem jön össze az új munka és a több pénz?


A ti kérdeztétek videókban pénz energiák elakadásának a kitisztításáról, feloldásáról beszélek, mert amikor a blokkokat megszüntetjük a jólét áramlása is beindul.

Nézd meg a videót! - és használd az infókat mert segítenek, az elakadások megszüntetésében!
Tovább olvasom itt >>>Vízprogramozás Vízprogramozás


Amikor vizet iszol, tested azokat a rezgéseket veszi át a víztől, amelyek hozzá vannak kapcsolva. Ezért érdemes például olyan vizet programoznod, amiben benne vannak a jólét enrgiák, hogy amikor a vizet megiszod, akkor azok a pozitív energiák hassanak a testedre amelyek számodra a jólétet tudják aktiválni, és vonzani az életedbe!
Tovább olvasom itt >>>Ti kérdeztétek 1. a pozitív változásokat hogyan lehet elérni Ti kérdeztétek 1. a pozitív változásokat hogyan lehet elérni?

Össze gyűjtöttem kérdéseiteket, a pénz és párkapcsolati blokkok megszüntetésével kapcsolatosan.
Köszönöm, hogy kérdeztetek. Válaszok a videóban vannak.

Nézd meg a videót!
Tovább olvasom itt >>>ismered Ismered?

A problémáid ismerősek számodra, de vajon ismered e azokat a titkokat, amelyekkel a problémás élet helyzeteidet megváltoztathatod?

Ismered azokat a megoldásokat amelyeket használva előidézhető a negatív energiák megszüntetése, és a vágyaid megvalósulása?
Tovább olvasom itt >>>Kik szívják a véredet? Kik miatt csökken az életenergiád? Kik szívják a véredet?
Kik miatt csökken az életenergiád?Egyszerű tény, hogy a vér az életenergia. Ezért ha azt tapasztalod, hogy gyengülsz, rossz a közérzeted, nehéz a stabilitásodat megteremteni, akkor tud, hogy az az életenergiád rovására megy. - és mivel az életenergiád az egészségedre hat, a véredre, vérképző szerveidre... ezért nem mindegy, hogy mennyi életenergia marad nálad!
Tovább olvasom itt >>>pénz titkok 1 videó B.Nagy Magdolna www.ezoterikustanacsok.hu Pénz titkok 1.
Mi akadályozza a pénz energiák áramlását?


Akkor nézd meg a videót, ha elakadást érzékelsz az életedben, vagy szeretnéd, hogy a jó, jobb legyen!
Tovább olvasom itt >>>A pénz akkor áramlik könnyedén, ha.. A pénz akkor áramlik könnyedén, ha...

... ha tudod a választ, akkor már te is részt vettél a Hogyan gazdagodj online kurzuson. Azonban, ha még csak keresed azokat a megoldásokat amitől több pénz jöhet a pénztárcádba, akkor jó ha tudod, hogy az egyik fontos momentum, ami segíti a pénz energiákat, az a földeltség.

Nyílt titok, hogy aki földeletlen, (túl sokat foglalkozik a szellemi világgal, sok a bizonytalanság az életébe, gyakran vannak lelki sérülései) - nos ők földeletlenek lehetnek, ami akadályozza a pénz megjelenését az életükben.
Tovább olvasom itt >>>találj vissza Önmagadhoz, Access Bars Találj vissza Önmagadhoz

Ha olyan helyzetben vagy ami zavaros, és azt veszed észre, hogy folyton mások elvárásainak kell megfelelned... talán elgondolkoztál már azon, hogyan lehetne ezt megszüntetni.

Mi lenne, ha kitudnál állni magadért? - függetlenül attól, hogy mások mit várnak el tőled?
Vajon, milyen életed lehetne, ha lenne erőd a saját életedet élni?
Tovább olvasom itt >>>B.Nagy Magdolna www.ezoterikustanacsok.hu pénz, és párkapcsolati blokkok oldása Jólét teremtés erre a hétre 2015.09.07

Milyen lehetőségeket rejt magába ez a hét? Vajon melyik Angyali energia lehet ezen a héten a segítségedre?

Nézd meg a videót, ami segítségedre lehet a beragadt élethelyzeteidből kilépni!
Tovább olvasom itt >>>Mi változott a meditációban 2009 óta? Mi változott a meditációban 2009 óta?

Te csináltál már 2009-ben is meditációt? Vagy csak nemrég kezdtél meditálni? - hogy stressz mentesebb legyél a mindennapi gondok miatt?

A megfigyelések alapján, azok, akik rendszeresen (naponta) végeznek meditációt,

Tovább olvasom itt >>>
Írta: B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy!
Kövesd te is a B.Nagy Magolna - Ezoterikustanacsokat.
Maradj velünk és soha ne szalassz el egyetlen közelgő tanfolyamot, felemelő találkozót


Angyal segítséggel könnyebb! Kezd az Elengedéssel ~ Bőségteremtés B,Nagy MagdolnávalGazdagság titkai CD, hangfelvételek, 21 napos program tudásanyaga ~ Bőségteremtés B,Nagy MagdolnávalNAPFÉNY ami PASSZÍV JÖVEDELMET TERMEL

• Siker, Önbizalom, Személyes teljesség

• Így valósulnak meg az életszínvonal növelő kívánságok

• Karácsonyi süti egy kis varázslattal

• Vagyon gyarapodáshoz, mi a legjobb megoldás?

• Amikor még a napfény is neked dolgozik van pénzed

• Egy igazán kényelmes otthonban a villanyszámla nem okoz stresszt

• Élvezni a pillanatot, a bőség nyugalmát...

• Növekvő jólét a Solar iparból...

• A kényelem puha melegsége

• Napenergiából Anyagi biztonság

• Napfény ami most is pénzt hoz

• Kapcsolat Anyagi függetlenségedért

Tarts velünk a facebookon is!Ha te is szeretnél a
válságot is túlélő
Solar iparból
pénzt keresni, és
komoly passzív jövedelmet kapni,
beszéljük meg, melyik a legjobb csatlakozási lehetőség neked.


Jelentkezz díjmentes konzultációra

B.Nagy Magdolna Bőségteremtés tanácsadó magdolnabnagy@gmail.comNAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT