NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT
Jólét kincseit vonzó bőség batyu


JÓLÉT KINCSEIT VONZÓ
BŐSÉG BATYU

ami segítség a jólét energiák aktiválásához!


Miért készült a Jólét kincseit vonzó Bőség batyu?
Nézd meg a videót!


FONTOS:
* Más típusú Bőség batyura van szüksége egy terapeutának akihez gyógyulni járnak a kliensei.
Más fajta Bőség batyu segít a magányosokon, és megint másfajta segít a pénz vonzásában, a sikeres karrier elérésében.
Itt a korábban elkészített bőségbatyuknál láthatod, hogy eddig milyen élethelyzetekhez kérték a Bőség batyukat.
jólét kincseit vonzó bőség batyu

Amikor elkezdtem készíteni ezt a Bőség batyut, finom, puha anyagokat választottam. Halvány zöldes sárga pamutot, aminek a puhaságát kiegészíti a rajta lévő fehér finom tüll, és díszes csipke. A Bőség batyu "üzenete" a FONTOSSÁGI SORRENDRE hívja fel a figyelmet. Mert az élet örömteli megéléséhez nem elegendő folyton adni, hanem bizony be is kell fogadni a jólét kincseit.
A "vagylagosság" csapdája azt jelenti, (talán a te életedben is van ilyen), hogy ha van egy X összeg, akkor - vagy adok a másiknak, vagy magamnak adok. Ez egy olyan negatív minta, ami kizáráson alapul, mert vagylagossá teszi, az adakozást.
A vagylagosság negatív mintája, sajnos fenntartja azt a helyzetet, hogy valaki nem kaphat, mert nincs elegendő...
Hogy hogyan lehet kiszabadulni a vagylagosság csapdájából, amely a hiányt teremti... nos a Bőség batyu tulajdonosa ezt is megfogja tudni. Annyit azonban elárulok, hogy a Bőség batyun látható angyalka is ebben lesz segítségére annak a hölgynek, aki ezt a csodás energiájú, jólét vonzó Bőség batyut használni fogja.Kilépni a negatív energiákból, és bevonzani a jólétet hozó élethelyzeteket.

Ezt a csodás energiájú Bőség batyut, úgy készítettem, hogy a tulajdonosának könnyebb legyen a jólét áramlatába lépni. Ezért az alapja sötét vörös, hogy a földeltséget segítse, a gyökércsakra energiáinak a stabilitásán keresztül. Középen sötét kék anyagból varrtam egy virág formát, melyet sötétkék, gyöngyház fényű gyöngyök díszítenek. A formája nem csupán a virágzó jólét vonzását segíti, hanem körkörös áramlatával, hívja a jólét energiákat. a körülötte lévő csillogó díszek egy olyan álom megvalósulásának jelképei, melyeket az a Hölgy szeretne megkapni, akinek ezt a csodás Bőség batyut készítettem. A vágyak megvalósulásához a női energiák, és a torokcsakra blokkolt energiáinak a helyreállítása is fontos lesz, ezért a vörös, a kék, és ezüstös színek is a test, lélek, szellem hármas egységének a megteremtését fogják megkönnyíteni.
Szeretve lenni, szeretetet adni, kapni Bőség batyu

A mai világban, a nőknek nem mindig könnyű helyt állni. A nőiesség megélése azonban minden nőnek fontos, még akkor is, ha sokszor fáradtak, és hibáztatják magukat, vagy elfogadják, hogy mások ítélkezzenek felettük. A kritika azonban gyengíti az energiákat, melynek gyógyítása a szív szeretetén keresztül történik.
Ez a csodás energiájú Bőség batyu fehér színével a tiszta feltétel nélküli szeretetet képviseli, a rózsaszín gyöngyház fényű festett szívecskék pedig a szeretet adásának, és kapásának az áramlatába segítik boldog tulajdonosát.
Annyit még elárulok, hogy a pillangó a lélek tisztaságát, és a könnyed élet megélését vonzza, míg az aranyszínű gyöngyök a jólét gyöngyei.
A Bőség batyuhoz tartozó többi titkok, emailben fogom megírni annak a hölgynek, akinek a monogramja el van még rejtve!Harmadik szem csakra tisztánlátásához asztrológiai elemzésekhez, a jövőbe látáshoz

Az élet, bizony elég kemény tud lenni azokkal, akik a saját útjukat akarják járni... a tisztán látás, a harmadik szem csakra tiszta energiája azonban mindig segíti a jólétben élni akarót.
Az a Hölgy, akinek ezt készítettem, a jelenlegi munkájában és az asztrológiai tevékenységében is megfogja találni azt a harmóniát, békét, és jólét energiákat, melyek a sikert biztosítják neki, és a vállalkozásának.
A fehér szín, a tiszta energiákat képviseli (ezért készült fehér alapanyagból ez a Bőség batyu). Az alsó részen finom csipke látható, melyet arannyal festettem meg, ami a pénz energiáját vonzza. A csipkén látható virágok a test, szellem, lélek hármas egységét jelképezik, a "masni" pedig a végtelen jólét szimbóluma.
Feljebb a harmadik szem csakrát jelképező arany háromszöget varrtam. Belsejében a csakra sötétkék színeiben pompázó gyöngyök az asztrológiai előrejelzések, tisztán látását segítik. Mert, hol is lenne nagyobb szükség a harmadik szem csakra tisztán látására, mint a jövő titkainak a feltárásában.Szerencsét, jólétet vonzó bőségbatyu

Szeretettel élni az életet, és még a szerencsét is behívni a mindennapokba... ezt a kérést segít megvalósítani ez a Bőség batyu.
A szivecskék, melyek arannyal lettek felfestve a Bőségbatyura, a szerencse lóhere energiáját is magukba foglalják. Aranyló színük a gazdagság megjelenését jelképezik. A Bőség batyu felső részén a vörös tüll anyagon ezért kerültek arany csillagok, és aranyló gyöngyök, hogy az "égi áldás" is besegítsen a jólét, szeretettel teli megélésébe.Bőség batyu, pénzügyi siker

Folytatódjanak a tavalyi év sikerei, mert az előző évben készített Bőség batyu több lehetőséget vonzott amelyek a vállalkozást és a személyes sikereket is elősegítették.
A mostani bőségbatyu ezért készült fehér anyagból, melyre középen egy négyszirmú virág lett virágzó indákkal varrva. Ezáltal is segítve a szívcsakra tiszta energiáit.

Persze az is fontos, hogy a jólét áramlata mindenhonnan érkezzen, ezért a virág szirmok, a szélrózsa minden irányából engedik a ragyogó lehetőségeket megjelenni, és vonzani. Ezért vannak a bőségbatyun aranyló gyöngyök, melyek mindegyike egy egy virágzó lehetőséget szimbolizál, ezek pedig csodás megoldásokat hivatottak megjeleníteni a fizikai világban.

A finom, fehér tüll anyagból készült zsinórok végén szintén arany gyöngyöcskék díszlenek, ezek is a jólét kincseit hivatottak megjeleníteni. - és hogy milyen rejtett titkok tartoznak ehhez? Nos ezt a Bőség batyu boldog tulajdonosa fogja megtudni!Bőség batyu, pénzügyi siker

Ahhoz, hogy a földi - anyagi világban jól lehessen boldogulni, sok támogató energiára van szükség! Ezért a pénzügyi sikerek növekedéséhez vörös tüll anyagot választottam, melyen a siker csillagai láthatóak. Belőlük lövell ki az aranyszínű gyöngyök tűzijátéka, melyeknél minden egyes aranyló gyöngy egy egy megvalósult vágyat szimbolizál.

A Bőség batyu másik oldala (ami itt most nem látható) további titkokat rejt, amit csak a Bőség batyu tulajdonosa fog ismerni :-) mert a titkok varázsát a csodák megnyilvánulását segíti elő!Szeretet Bőség batyu a támogató energiákhoz Biztos te is tudod, hogy ahhoz, hogy "jól működjünk" a mindennapi életben, kell, hogy legyenek támogató kapcsolataink. Olyan kapcsolatok, amelyekben elfogadják azt amit teszel, ahogy gondolkozol, és biztatnak életed útján.

Mivel a szeretet sok apró részletből bontakozik ki - kedves szó, megértés, érintés, elfogadás...stb. ezért a szívecske körül sokféle kincsekkel teli gyöngyöt varrtam, mely mindegyike a szeretet energiáit hivatott vonzani, hogy azok könnyebben tudjanak jelen lenni az életben, és a küzdés helyét végleg átvehesse a szeretet, a jólét, és könnyebb legyen annak a hölgynek az igényeit kikommunikálni, akinek ez a Bőség batyu készült.Bőség batyu. szeretet, jólét, szerelem

Az előző években készüt Bőség batyuk meghozták azokat a kívánt változásokat amelyekre vágytak. Ezért idén ismét kérték, hogy készítsem el a Bőség batyut erre az évre, hogy még jobban menjenek a család dolgai.

A kívánság listán itt a szeretet, a szerelem és a jólét szerepelt többek között. - és mivel az idei évben fontos lesz a kommunikáció, ezért sötét levendula színű anyagból készült a mostani bőségbatyuja annak a hölgynek aki kérte. Mert szereti rendben tudni a családi békét, és azt a jólét energiáival is megtámogatni.

A finom csipkére varrt virágok ezért a fejlődést szimbolizálják. A rajtuk lévő masni - fekvő nyolcasa pedig a végtelen jólét energiát hivatottak vonzani. A képen kicsit halványan látszanak a masnin lévő arany csillámok, de még azok is díszítik a Bőség batyut, hogy a női, és férfi energiák is kiegyensúlyozottan lehessenek jelen a család életében.Bőség batyu, vállalkozónak, üzletembernek Ezt a batyut, egy nagyon kedves hölgy kérésére készítettem, aki a férjének kívánt kedveskedni a Bőség batyuval.
A Bőség batyu, azért ilyen, mert:
A férj vállalkozó, és szeretnék még sikeresebbé tenni a vállalkozásukat. A siker táblácska ezért van a Bőség batyu aljára varrva. Két, oldalról, pedig aranylóan csillogó 3-3 ágacska tartja, melyek a test, a szellem és a lélek összhangját jelképezik, hiszen ezek is szükségesek a sikeres cég tevékenységéhez.
Közepén a gyöngyökből kivarrt spirál a belső intuíciót jelképezi, mely táplálja a jólét fáját, ami belőle növekszik.
Az összehúzó zsinóron egy szivecske van, mely az egymás iránti szeretetüket jelképezi.Bőség batyu, szerelmes társ bevonzásához, hegyikristállyal Fehér szívével a tiszta szerelmet fogja vonzani... melyhez hozzá tartozhat akár az esküvő is. Folytatásként pedig a gyermek várásra is lehetőség lesz, mert ez a Bőség batyu,
3:1 három az egyben. Vonzza a szeretettel teli társat, a boldog kapcsolat kiteljesedését, és a gyermek áldást is.

A finom fehér tüllbe ezért van bele rejtve 7 hegyikristály. Mert a hegyikristály tisztasága erőt ad hét minden napján, tisztítja a hét csakrát, melyekről a blokkokat érdemes mindig leoldani... és finoman segíti a felette szálló Lélekpillangóval a kiteljesedett boldog élet megélését.

Az összehúzó zsinór végén is láthatsz egy szivecskét, benne egy kis pillangóval... de ennél több rejtőzik benne... valami olyan melyet csak az a hölgy fog megtudni akinek ezt a csodás, tiszta energiájú Bőség batyut készítettem. Ez az én titkom, Neki.devizahitelesnek készült bőség batyu

Ezt a Bőség batyut, egy apuka kérte, aki a deviza hitelét szeretné minél gyorsabban vissza fizetni. A személyes beszélgetésünkkor derült ki, hogy szeretne a családjával utazni, például Egyiptomba. Ezért vannak a Bőség batyuja alsó részén az egyiptomi piramisok jelképei. A Nílus mentén pedig egy hajó is áll, mert szeret horgászni.

Jobbra fent három kezdőbetű látható az Ny, K, H - melyek az ő segítő szavainak a kezdőbetűi. Ezeket a szavakat pedig otthon le fogja írni egy papírra, és beteszi, az összehúzó zsinórhoz tartozó kis tasakba. - hogy ezzel is erősítse a vonzás energiáit.

Három arany sárga gyöngyöcskét is varrtam rá, melyet a bölcsesség fájának évgyűrűje támogat. Így a Test, a Szellem, és a Lélek összehangolódása is megtörtént - a cél érdekében.csalási ház vásárlásához bőség batyu

Családi ház vásárlásához kérték ezt a Bőség batyut, melyet a Duna mellett szeretnének megvenni. Ezért készült finom, puha kék bársonyos anyagból a Bőség batyu, hogy ezzel is elősegítsük az energetikai vonzást a családi ház megvásárlásához.

Került rá pillangó, mely a boldogságot szimbolizálja, és egy aranyló csillag is, amely útmutatóként segíti a megvalósulás útját. A nagy fát gyöngyökkel varrtam ki, melynek titkát csak a batyu tulajdonosa fogja megtudni...boldog párkapcsolat bevonzásához készített bőség batyu A szerelmi sérülések mély nyomokat hagynak... de titkon boldogságra vágyik a szív...
Ez a Boldog kapcsolatot vonzó bőség batyu finom szövésű anyagával, melybe a jólét növekedését hozó virágok vannak szőve, a bimbózó kapcsolatot is megidézik.

Az összehúzó zsinór végén egy titkos háromszögben a harmadik szemmel látás képessége is bele van rejtve, mert a párválasztásnál nem csak a felszínt, hanem a mélyben meghúzódó dolgokról is jó ha tud az ember...
(Így kerülhetőek el a későbbi csalódások.)

A magabiztosság, és erős önbizalom ezek segítségével a jólét megteremtését is tudja szolgálni, a boldog kapcsolat megélése közben.
szeretet, szerelem bőség batyu

Rejtett titkok vannak a szív alatt, mely három rétegből készült, egyre finomodva a szellemi sík felé...

Az a Hölgy akinek ezt készítettem, amikor felhajtja a rózsaszín gyöngyökből kivarrt szívet, látni fogja milyen sikerek várnak rá még élete során...

A smargad zöld színű gyöngyök kapuja is többet rejt magában, hiszen szimbolizálja a szeretet kapuját, a jólét forrását, és a lehetőségek tárházát...
A titkos zsebbe pedig... valami el lesz rejtve....sikeres, nyereséges vállalkozás, bőség batyu A barnás vörös színnel a Földi energiák erejéből kap a vállalkozása annak a Hölgynek aki nagyobb anyagi jólétet szeretne teremteni munkájával, családjának.

A határtalan lehetőségeket nyitják ki a barna indák melyek a kék virágokat körbe fonják, így segítve a Földi és Égi energiák egység teremtő erejét. A kék virágok közepén csillogó apró gyöngyök azokat az üzleti lehetőséget mutatják, melyek épp most tudnak megjelenni.

Az ügyfelekkel való kommunikációt fogja segíteni a kis tüll zacskóba rejtet Kék kalcit. A fekete gyöngyök pedig, melyek az összehúzó zsinór két végén díszlenek a sikeres karriert hivatottak elősegíteni.Angyali segítség, anyai segítség, bőség batyu Vállalkozás fellendítéséhez - mindig jól jön az Angyali segítség, ezért varrtam egy angyalkát erre a Bőség batyura. Az angyalka ruháján lévő aranysárga gyöngyök a pénz energiákat képviselik, melyek angyali segítséggel könnyebben megtudnak érkezni. És mivel egy édesanya elvesztésének a feldolgozása is szükségessé vált mára, ezért a Bőség batyu zsinórján lévő - sejtelmesen áttetsző tüll zacskóba egy rózsakvarcot is bele varrtam, mert annak energiája segíteni tudja a szomorú, fájdalmas érzelmek elengedését.

Az angyalka felett szintén aranysárga gyöngyök vannak, melyek az életutat is segítő fényes csillagot veszik körül, hogy könnyebb legyen meglátni a pénzt hozó üzleti lehetőségeket.hírnév, keleti gyógymód, masszázs, bőség batyu

A hírnév aranyló harangja szórja szét a hírét az eredményes masszázs terápiának.... A mély vörös háttér a gyökér csakrát, és a vágyak megvalósulását, míg az arany szín a korona csakrát, és az égi segítséget szimbolizálja.

Egy titkos összetevő is bele lett szőve a harang alatti aranyszálakkal átszőtt kis talizmánba... melynek titkát csak a Bőség Batyu tulajdonosa fogja tudni...szeretet, bőség batyu, pénz, biztonság

Szeretet, siker, pénz, biztonság... ezek mind összefüggenek a szívvel, a szívcsakrával, ezért is tettem ennek a Bőség batyunak a közepébe egy tiszta szívet, melyből árad a fény, mely a tiszta energiákat szimbolizálja.

Alatta a levelek, szintén a szívcsakrát erősítik, hogy az életút feladatait könnyebb legyen megoldani... ezért is "nőnek" a levelek a jövő az új lehetőségek felé, hogy a figyelem ne a múlt problémáin legyen, hanem a szíven keresztül nyitni tudjon a hölgy azok felé a pozitív lehetőségek felé, amelyek most még talán nem látszanak, de már most is körülötte vannak energetikailag.

Ezt hivatott elősegíteni a Mokait kő, melyet a behúzó zsinór végéhez erősítettem.szeretet, betegség, bőség batyu Gyógyuláshoz kérte ezt a Bőség batyut a férj betegsége miatt egy szerető feleség. - és mint ilyenkor lenni szokott az anyagiak is fontosak. Ezért tettem egy fehér alapra a díszítést, mert a fehér magában rejti a lehetőségeket, hiszen minden szín megtalálható benne, és több életterületet is lehet a segítségével erősíteni.

Az angyalka a hozzá tartozó gyöngyökkel a csakrák tisztaságát, és a fizikai szervek egészségi állapotát felügyeli, hogy a gyógyulás minél könnyebb és gyorsabb lehessen.
Az angyalka alatt látható körök, melyekben csillogó fények is megjelennek az összetartozást és a békét sugározzák, így a családi vállalkozást is könnyebb lesz megerősíteni.svéd masszázs, masszór, bőség batyu, pénz A masszőröknek mindig tiszta energiával kell dolgozniuk, és ezért készült ez a Bőség batyu is fehér színben. rajta alul a természet erejét szimbolizáló madeira csipkével, melyek közepébe a kommunikációt segítő türkizkék gyöngyöket varrtam, épp úgy mint a finom, áttetsző tüllből készült angyalka derekára.

Az angyalka így nem csak a tiszta energiákat fogja segíteni és általa a gyógyító energiák jelenlétét, hanem a kommunikációt is gördülékenyebbé fogja tenni, ami segíti a masszőr és a "betege" közti bizalmas kommunikációt.

A türkiz színű zsinór, is ezt az energiát hivatott erősíteni, épp úgy mint az a kis titkos tüll csomag, amibe egy csodásan tiszta energiájú kristályt rejtettem...csalás, szeretet, pénz, idő, bőség batyu

A fehér szín mindig a tiszta szeretet jelképe! - mely az égi energiákat és a belső intuíciót is jelképezi, melyre minden édesanyának és dolgozó nőnek szüksége van.

A finom ezüstös csipke, és a bele szőtt gyöngyök is azokat a lehetőségeket szimbolizálják melyeket a NŐ-i energiákkal lehet igazán aktiválni. Ehhez persze jó, jóban lenni az idővel, és engedni, hogy az idő "Nekem dolgozzon!" az alul lévő kis fácska pedig, valami olyat szimboliziál amit már csak a Bőség batyu tulajdonosa fog megtudni...szeretet, bőség, pénz, bőség batyu, biztonság, csakrák

A tiszta fehér anyagra, a 7 csakra szimbólumaként kerültek fel a színes csakra körök, mert a csakrák harmonikus működésére van szükség ahhoz, hogy az anyagi világ dolgai rendben menjenek. A csakrák harmóniáját így lehet a jólét szolgálatába állítani! - ez segítség akkor amikor nehéz helyzeteket kell megoldani anyagi, és érzelmi szinten is.

A szív itt most fontos szerepet játszik, mert ahhoz, hogy "sérülés mentesen" lehessen tovább lépni... ahhoz bizony sok szeretetre, és megértésre van szükség. - hogy végül szabadon lehessen szárnyalni mint a madarak, és a pillangók, vagy a kis szitakötők...

A Bőség batyuhoz tartozik egy kis meditáció is - ami az energetikai gyógyulásokat fogja elősegíteni.boldogság, párkapcsolat, pénz, bőség batyu Az Angyali energiák sokat tudnak segíteni akkor amikor a magány eluralkodik az életben. Ezért készült ez az angyalka, feje körül rózsaszín gyöngyöcskékkel, hogy a sok-sok szeretet tudjon megjelenni annak a hölgynek az életében, aki ezt a Bőség batyut kérte.

Az angyalka fölött ezüstös korongok vannak, melyekben szintén egy-egy rózsaszín gyöngy lett belevarrva. Az ezüst egyrészt a női energiákat erősíti, másrészt a mannaként hulló anyagi javakat is szimbólizálja.
férj, nő, boldogság, bőség, szeretet, tűz

A NŐ szívén az élményeken keresztül vezet az út! Ezek a kényeztetések ebben az esetben a tábortűz az erdő mélyén... a Test, Szellem, Lélek hármas egységének a megteremtése, melyet a szív fölötti 3 rózsaszínű gyöngy képvisel, és a szeretet. Ami a tiszta fehér szívbe van bele szőve.

A szíven itt aranyló csillagok is vannak, melyek a sok boldog pillanatot jelképezik, melyek ragyogó fényükkel segítik a harmónia, és boldog kapcsolat megteremtését.

És, hogy mit fog rejteni a szívecske? - azt a Bőség batyu tulajdonosa tudni fogja...önbizalom, pénz, bőség batyu

Puha, kék bársonyból készült ez a Bőség batyu, mert ez a szín - a kommunikációt segíti.
A pénz befogadása, elfogadása mindig fontos, hiszen ez biztosítja az anyagi jólétet az életben. Ehhez azonban észre kell venni a kínálkozó lehetőségeket, ezért készült erre a Bőség batyura egy harmadik szemet szimbolizáló és az isteni energiákat vonzó jelkép a háromszöggel.

Aranyló gyöngyökkel van kivarrva, mert a spirituális látáshoz szükséges az Isteni erő, az Isteni energia érzékelése is.

Az "Isten szeme" háromszög fölött három aranysárga karika van, szintén arany szegéllyel melyek a Test, a Lélek, és a Szellem hármas egységét képviselik - és segítenek a Bőség batyu tulajdonosának a harmónia, béke és szeretet megteremtésében is.válás, bőség, pénz, bőség batyu Puha rózsaszínű anyagot fed a finom fehér tüll anyag, ezzel is a finom energiákat jelképezve, melyekre egy válás után nagy szüksége van testnek, és léleknek egyaránt.

Középen a tiszta fehér szívet is apró rózsaszín gyöngyök veszik körbe és ezüstösen csillogó gyöngy pálcák, melyek a női energiákat hivatottak támogatni, épp úgy mint a fölötte lévő fehér madeira csipke, mely koronaként fogja körbe a rózsaszín anyagot. Legfelül pedig már ismét a finom tüll anyag zárja a gyöngyökkel díszített behúzó zsinórral együtt a titkokat...kommunikáció, szeretet, bőség batyu, vörös jáspis

A sötétkék szín a kommunikációs blokkokat oldja, ezért készült ez a Bőség batyu részben puha kék bársonyos anyagból. A fehér tüll pedig a tiszta szándékot és a lehelet könnyedségű életenergiát képviseli - mert az élet megélése könnyedén is lehetséges.

Segíti ezt a kék bársonyra vart smaragdzöld gyöngyök energetikai áramlása, és felette a finom fehér anyagba varrt és barackszínű gyöngyökkel körülvett Vörös jáspis. Ez pedig a gyökér csakrát, és a családi kötelékeket fogja erősíteni, a Bőség batyu használójának.szeretet, bőség, pénz, bőség batyu, biztonság, csakrák

Szív csakra gyógyításban segít a rózsaszín, a rózsa energiája. A fehér szín pedig a tiszta energiákat képviseli, mely a csakrák harmóniáját is segíti megteremteni.

A selymes fényű rózsaszín gyöngyök a jólétet segítik, és a tovább lépést teszik lehetővé... hiszem az élőknek még itt van dolguk, és a jólét vár rájuk.

A rózsabimbó, szintén a fejlődést az új lehetőségek kibontakozását segíti.szeretet, betegség, bőség batyu, pénz

Amikor valaki nagyon elfárad a napi terhek miatt, akkor fontos, hogy legyen valami ami feltölti, és mutatja a kivezető utat a fásultság erdejéből.

A feltöltődést segíti a rózsakvarc kristály melyet az arannyal, és ezüsttel díszített "út" elejére tettem, egy kis fehér tüll anyagba varrva. Az út végét a bordó masni jelképezi, mely az élet ajándékait szimbolizálja. Ezeket az ajándékokat azonban az kapja meg, aki a szívére hallgatva rálép a szeretet útjára.

A rózsakvarc kristályt körbevevő vörösses barna védő burok, melyen ezüstösen csillogó kis pálcák vannak a számtalan irányból jövő lehetőségekre hívják fel a figyelmét a Bőségbatyu tulajdonosának!Pénzügyi jólé, anyagi bőség szeminárium, B.Nagy Magdolna www.ezoterikustanacok.hu Puha rózsaszín anyagot fon körbe a finom tüll anyag, melyre a szív is lett varrva, melynek belsejében az aranyló gyöngyök a jólét energiáit hivatottak vonzani.

Felette pedig a gyöngyökkel kivarrt szalagon a levelek az életmód váltásban fognak segítséget nyújtani. Segítik a szándék megvalósulását, hogy a test és a lélek is megkaphassa azokat a "táplálékokat" melyekkel igazán jól tud működni a Bőség batyut birtokló hölgy itt a fizikai világban, hiszen fontos az egészség ahhoz, hogy sokáig legyen az embernek energiája a napi feladatokhoz.szeretet, bőség, pénz, bőség batyu, biztonság, csakrák

A szenvedélyes szerelemhez a vörös szín tartozik, mely a gyökér és a nemi csakrát is erősíteni tudja mert az életenergia színe.

A Bőség batyun a szerelmes társ bevonzásához két szív került, hiszen egy jól működő kapcsolatban mind a két félnek tiszta szívből kell szeretnie egymást.

Fölötte a kis táblán a cél - már az anyagi jólét megteremtését segíti elő a remek lehetőségek bevonzásában segít.

Legfölül pedig az arany spirál a jólét spirálja, melyen keresztül az égi áldás szinte mannaként hull a Bőség batyu tulajdonosára!pénzügyi bőség megteremtésének bőség batyuja

Puha rózsaszín zseb került ennek a Bőség batyunak az elejére, hogy több helyről érkezhessen a jólét.

A vörös gyöngyökkel kivarrt szívecske körül arany fény ragyog, hiszen a bizalmi kapcsolatokhoz tiszta fénnyel teli szeretet szükséges.

A rózsaszín zsebecske fölötti fehér korongba pedig egy kék kalcit lett varrva, mely a kommunikációt segíti, valamint a torok és pajzsmirigy működését is regenerálni tudja. Körülötte pedig szintén arany fénysugár szórja pozitív energiáit szét.
Vajon milyen energiákat fog ez a Bőség batyu még vonzani? - a tulajdonosa tudni fogja....pénzügyi bőség megteremtésének bőség batyuja Az anyagi biztonság színe a vörös, a pénz színe az arany, ezért készült erre a mély bordó anyagra egy Bőség szaru, melyből égi mannaként hull alá a jólét.

Kincsek rejtőznek az ajándék csomagban, és a szív titkaiban is. A csilingelő pénzérméket pedig az ezüstösen csillogó korongok jelképezik.

A vörös, és arany csillagok pedig a sikeres előmenetelt, a vágyak sikeres megvalósulását jelképezik.Bőség batyu, vállalkozónak, üzletembernek

A fehér szín az Isteni erőt képviseli, és benne van minden szín ereje. Ezért választottam a fehér anyagot ehhez a Bőség batyuhoz, mert a sok negatív élethelyzet blokkjának sok negatív gyökér oka van, melyeket a fehér szín segít feloldani.

A Bőség batyu közepére egy pillangót varrtam melynek szárnyai finom tüllből készültek, és aranyszínű rózsák díszítik. A négy szárnyacska a szívcsakra 4-es számát jelképezi, mely a szeretet energiáit hivatott erősíteni, és segít enyhíteni a szívbéli fájdalmakat a meg nem valósult vágyak miatti stresszt is.

A pillangó teste ezüstös rudacskákból lett kivarrva, melyek előre mutatnak, és fémes energiájukkal egyrészt a nő energiának, másrészt a pénz energiák blokkjait tudják oldani.spirituális energiák öngyógyításhoz, bőség batyu A vörös szín a gyökér csakrát vagyis a földi dolgok befogadását segíti, míg a fehér csipkés, hímzett szegély a spirituális világgal való kapcsolatot erősíti.

A kettő közt azonban egyensúlynak kell lennie, és a személyes fejlősét, és gyógyulást is meg kell engednie magának mindenkinek. Sok terapeuta ugyanis szinte elfelejtkezik magáról és csak másokat gyógyít, pedig először mindenkinek magát kell tudnia meggyógyítani!

A Bőség batyu közepén lévő virág szirmai, azokat a szeretet energiákat szimbolizálják, melyeket a szívcsakrán keresztül magának kell adnia annak a hölgynek akinek ez a csodás Bőség batyu készült.

Ezért került egy harmadikszem energiáját tartalmazó lila kör a benne lévő fénylő lapocskával a virág közepébe, melynek széleit légiesen áttetsző lila gyöngyök díszítik. Körülötte pedig az arany csillámok szórják szét a jólét áldásait, és a szeretet elfogadására ösztönöznek....sikeres, nyereséges vállalkozás, bőség batyu

Mi kell egy nyereséges vállalkozáshoz? Sok jól fizető üzleti partner, HIT - hogy: "Képes vagyok megteremteni a jólétet" - ezek gyümölcse pedig a növekvő jólét, a pénz beáramlásán keresztül.

A Bőség batyu alján a narancsszínű piramist idéző háromszög a spirituális energiákat hivatott az anyagi világban aktiválni, ezért is lett sok-sok narancsszínű gyönggyel körbe varrva, melyek mindegyike egy egy új lehetőséget szimbolizál, melyek kiteljesedhetnek a földi kapcsolatokon keresztül.

A Test, a Szellem, és a Lélek hármas egységét az arany sárga körök jelképezik, melyek közepében a szívcsakra szimbólumaként rózsaszín gyöngyök vannak, hiszen nem elég kigondolni a dolgokat, hanem a szív szeretetén keresztül azokat meg is kell tudni valósítani az életben.

A HIT erejét pedig a gyertya jelképezi, melynek fénye mutatja "az alagútból a kiutat!"férfi életerő megélése, bőség batyu

A Nap a férfi életerő szimbóluma, aminek erejére minden férfinak szüksége van ahhoz, hogy kiteljesedett és boldog életet élhessen, miközben támogató energiájával tudja a családi boldogságot megteremteni.

Ehhez persze kell a szeretet megélése melyet a szív jelképez ezen a Bőség batyun. A szeretet megéléséhez azonban nem elég vágyakozni, hanem tennie kell a kapcsolatban élőknek. A jó kapcsolathoz pedig a kommunikáción keresztül vezet az út melyet a szív köré varrt gyöngyök jelképeznek.

A boldog kapcsolat megéléséhez hozzá tartoznak a meghitt pillanatok... a mai rohanó világban pedig jól jön a HIT ereje, hogy
"VAN IDŐ MAGAMRA!"
"VAN IDŐ A TÁRSAMRA!"
"VAN IDŐ A GYEREKEIMRE!"Nyugalom, szeretet, bizalom, bőség batyuja A fehér színben benne van a szivárvány összes színe, és lehetőséget ad az energetikai töltekezésre is. Segíti a nyugalmas, élet megteremtését, a szeretet energiájával.

A Bőség batyu elején lévő hímzett virágok gyöngyház fényükkel a szeretet fényét árasztják magukból. Az arany fényű csillag pedig a korona csakra tiszta fényét hivatott jelképezni, mely szükséges a tiszta energiákkal történő kommunikációhoz, és az angyali világ megértéséhez is.

Középen három szirom van kibontakozóban mely a rózsaszín gyöngyből bontakozik ki - mely a szív csakrát jelképezi. A három szirom pedig a Test, a Lélek, és a Szellem hármas egységére hívja fel a figyelmet, mely a szíven keresztül könnyedén tud egységet, és megértést hozni az életbe.boldog párkapcsolat bevonzásához készített bőség batyu

A boldogsághoz hozzá tartozik a Test, a Szellem és a Lélek összhangja is, hiszen mindegyikre szükség van a harmónia megteremtésére, ezért vannak alul a narancssárga gyöngyök, hogy biztosítsák az alapot az összhang megteremtéséhez.

A kék bársony a fekete tüll szalag, és a szívbe bevarrt Kék kalcit mint a kommunikációs blokkok oldására hivatottak, hiszen egy jó párkapcsolat alap pillére a jó kommunikáció!

...és, hogy milyen titkokat rejtenek még a csillogó kövek?.... a Bőség batyu tulajdonosa ezt is tudni fogja...siker, a munkában és a magánéletben, Bőség batyuja A sikerhez is szükséges a jó kommunikáció, akár ügyfelekkel, kollégákkal történő megbeszélésről van szó, akár a kedvessel való meghitt beszélgetés a fontos. A kék bársonyos anyag ezt segíti.

Alul az aranyló rózsák a szívcsakrát és a spirituális nyitottságot jelképezik. Ezért is került a közepükbe egy egy lila gyöngy, mert az is a spiritualitást a korona csakra kiegyensúlyozott működését segíti.

Az arany szálon függő rózsaszín gyöngyök a meghitt kapcsolatokat és az egymás segítését, támogatását fogják elősegíteni... A Bőség batyu használójának.szeretet, gazdagság, bőség, bőség batyu, pénz, csakra, energiák

Finom kék bársonyos anyagra lett varrva a szívcsakrát erősítő szív, mely azért zöld, mert egyrészt ez a szívcsakra színe, másrészt az egészséget is jelképezi több szinten.

Fölötte a napocska a férfi energiák erősödését és az önbizalmat fogja erősíteni, míg a mellette lévő kis tüllzacskóba egy vörös jáspis lett elrejtve, hogy a gyökér csakra tisztaságát és az anyagi jólétet tudja energiáival feltölteni.Siker a pénzügyekben és a szerelemben Bőség batyu A vörös szín az erő szimbóluma, hiszen a vér színe, ami az életerőt is tartalmazza. Az életben azonban vannak dolgok, amihez nem erő, hanem tiszta szeretet szükséges. Ez pedig a szerelem...

Ezért lett két szív varrva a Bőség batyura. Körülötte vörös és narancs színű gyöngyök vannak, melyek a vágyak megvalósulását jelképezik.

A két szívre pedig egy hosszúkás tasakot varrtam melybe két rózsakvarc van bele rejtve, és egy üzenet a Bőség batyu használójának.

A szívek fölött pedig a siker zászlaja leng, mely nem csupán a szerelmet hivatott megerősíteni, hanem az anyagi jólét biztonságát is segíteni fogja a Bőség batyu használójának.Önállóság, anyagi fügetlenség égi segítők, Bőség batyu

A virág 4 szirma, négy szívecskét jelenít meg, mert a 4-es szám a szívcsakra száma. Ennek tiszta működéséhez pedig elengedhetetlen a tiszta energiák érzékelése, mely mindig az érzelmeken keresztül mutatja az utat. Arany szegélyűek a szirmok, hogy a spirituális dimenziókkal való kapcsolat is erőteljes legyen. Ezáltal a Föld vörös energiája és az Ég (SZELLEM) arany energiája kiegyenlítődik, és harmóniába kerül.

Az apró szitakötők és fénylő gyöngyök pedig a szabadságot jelképezik, melyek fényükkel mutatják a megoldás felé vezető utat!Önbizalom, Boldog párkapcsolat, stabil anyagi helyzet, Bőség batyu

A gyökér csakra blokkjai az érzelmi traumák miatt keletkeznek. Ennek feloldásához készült vörösses barna anyagból ez a Bőség batyu. A virág 7 szirma a hét csakrát jelképezi melynek közepében egy kis rózsaszín párnácska van, melyet fehér tüll borít, amely egy csodás energiájú rózsakvarc kristályt tart.

A rózsakvarcos kis párnácska körül a korona csakrához tartozó mély bíbor színben pompázó gyöngyöket varrtam, hogy a Földi és Égi energiákkal meglegyen az összhang. Ez az összhang fog segíteni az önbizalom megerősítésében, és a vágyak megélésében is.

A Bőség batyu kerek formája pedig a teljességet, a teljes élet megélését segíti annak a hölgynek aki hamarosan megkapja ezt a Bőség batyut szerető édesanyjától.Harmónia, egészség, biztonság, Bőség batyu A harmonikus élethez a belső békére van szükség, melyet a fehér, tiszta energiája képvisel.

A finom csipke, mely a szív formájú zseb nyílásánál van, a női energiákat hivatott elősegíteni, mely elősegíti a boldog családi élet megteremtését is.

A finom hímzés és a benne lévő rózsaszínű apró gyöngyök is a szeretet energiáját erősítik épp úgy mint a behúzó zsinóron lévő, gyöngyház fényű, rózsaszín gyöngyök.pénz fa, jólét kincsei, vonzó, vonzás, Bőség batyu

A vágyak megvalósulásához többféle dolgot kell tudni bevonzani. A Jólét kincseit vonzó Pénzfa ezt fogja segíteni.

"Gyümölcsei" piros és arany sárga színekben pompáznak, mert a vörös az élet színe, az arany pedig a spirituális utak színe. Mindkettőre szükség van ahhoz, hogy valódi jólét tudjon megjelenni az életben!

Ehhez persze kellenek a bölcs döntések is, melyeket egy bölcs, öreg fa tövében meditálva könnyebb meghozni...rohanás helyett nyugalom, bőség batyu, kék kalcit A természet nem rohan... tudja mikor minek van itt az ideje... Mint ahogy a virág bimbók is tudják mikor kell kibontaniuk fenséges, puha szirmaikat is...

A Bőség batyura ezért került virág és köré a bimbózó lehetőségek szimbólumaként az aranyló gyöngyökkel kivarrt bimbók is.

Annyit azért még elárulok, hogy a virág közepében egy Kék kalcit - gyógyító kristály pompázik... aminek feladatáról már csak a Bőség batyu boldog tulajdonosa fog tudni :-)könnyedén vonzzani a jólétet és befogadó állapotban lenni, bőség batyu

A jólét könnyedén tud áramolni, de csak az érzékeli aki befogadó a jólét kincseire. A pillangó könnyedsége segít abban, hogy az életben minden pozitív vágyott dolog, könnyedén érkezzen meg.

A pillangó fehér szárnyai alatt egy másik szín van elrejtve... melyet a pillangó szárnyán lévő finom hímzések is eltakarnak.

A pillangó törzse azonban ragyogó gyöngyökkel van kivarrva, melyek az előre haladást segítik, hiszen a változáshoz nem lehet egy helyben toporogni, hanem mint a pillangó - könnyedén érdemes tova szállni..., hogy újabb örömteli lehetőségeket lehessen megélni. Ebben fog segíteni a Bőség batyu, tulajdonosának!egzotikus utazások és boldog párkapcsolat bőség batyuja Az utazásokhoz megfelelő anyagi háttér szükséges... ezért ennek a Bőség batyunak az alap színe a vörös, mely az életenergia színe is egyben.

A színes csillámos kapu az ezeregy éjszaka világát idézi. A középső ezüstösen fémes dísz pedig a női energiák megélését segíti, hiszen egy boldog párkapcsolatban a nőnek a saját női szerepeit kell megélni a férfinak pedig a saját férfi energiáit kell megélni... ezáltal mindketten kiteljesedett és boldog életet tudnak élni.

Mottó:
"A személyes életsílushoz megtalálni azt a társat akivel a vágyakat együtt meglehet élni!"Önbizalom, Boldog párkapcsolat, stabil anyagi helyzet, Bőség batyu Az erős önbizalomhoz, a magabiztossághoz egyensúlyban kell lennie a Földi, és az Égi energiáknak, vagyis az anyagi világban történő cselekvésnek, és a szellemi tevékenységnek is. Ezt az egyensúlyt segíti alul a vörös anyag, felül pedig a sötétkék.

A felső díszes csík, melyen a három kék virág látszik a test, a lélek és a szellem harmóniáját segít a földi és égi energiákkal együtt megteremteni. A két szélén lévő finom muszlin anyag pedig a könnyedség fontosságára hívja fel a figyelmet.Mindent megkaphatok, Bőség batyu, kérése

A kék színű finom bársonyos anyag a kommunikációt, és ezen keresztül az önbizalom megerősítését szolgálja. - annak érdekében, hogy ne kelljen a személyes energiákat vissza fogni, hanem meglessen élni a belső erő kiteljesedését.

A narancs színű kövek a földi létben a Test, a Lélek és a Szellem hármas egységét hivatottak elősegíteni, míg a narancssárga nap gömb melyet körbe vesznek az aranyló fényben tündöklő gyöngyök az égi energiák befogadását segítik.

Extra segítség ehhez a középen látható Kék kalcit kristály mely egy finom fehér tüllben látható, mely tovább segíti a könnyed kommunikációt a munkahelyi sikerek és a pénzügyi területen is.önbizalom, magabiztosság, bizalom, bőség batyuja

A férfiaknak is szükségük van a tiszta szívből jövő szeretetre és az önbizalommal teli élet megélésére, hogy biztonságban érezzék magukat. Ezáltal könnyebben tudják megteremteni a családi, biztos anyagi hátteret is. Ehhez készült ez a Bőség batyu.

A vörös szív az életerő szimbóluma, a tenni akarásé, a vágyak megéléséé. A szívből kiinduló virágok pedig azokat a lehetőségeket szimbolizálják, melyek a szeretet energiájának a megélésén keresztül, csodás jólétet tudnak hozni az életbe.

A vörös színben pompázó gyöngyök melyek a virágok szirmai között vannak megbújva azokat a jólét kincseket szimbolizálják, melyek a valódi vágyakat rejtik. Ezeket gyakran nehéz megfogalmazni, de a szerető szív mindig mutatja az utat!Legyen miből adni! Bőség batyu A vörös szív belsejében apró kékes szivárvány színű gyöngyök vesznek körül egy lila gyöngyöt. A lila szín a Szellemmel, Istennel való kapcsolatot jelképezi, a körülötte lévő kék gyöngyök pedig a kommunikációt segítik. Azt a kommunikációt mely biztosítja az anyagi jólétet, és a sikeres munkát, egy csodálatos cél érdekében.

Mottó: Legyen miből adni!

E nemes cél érdekében:
Az arany szín a virágban, és a virág körüli gyöngyök ezért az anyagi bőség kincseit vonzzák a Bőség batyu használójához.Angyali segítség Bőség batyuja

Az angyali energiákat a tiszta fehér színen keresztül könnyebb érzékelni. Az angyalka rózsaszínű ruhája pedig a szeretet energiákat és azon keresztül a testi és lelki gyógyulásokat tudja elősegíteni, hogy a régi sérelmek, fájdalmak megtudjanak szűnni, és egészségesebb élet megélésére legyen mostantól lehetőség!A jólét könnyed megteremtése és megélése Bőség batyuja A pillangó a könnyedséget szimbolizálja, mely útmutatóként szolgálhat a feszültségek, és múltbéli sérelmek elengedéséhez, valamint a könnyed jólét megteremtéséhez. Hiszen ahhoz, hogy a könnyed jólét megélésére lehetőség legyen, ahhoz először el kell engedni a múlt fájó emlékeit, és a figyelmet a jólét könnyed megélésére kell irányítani.

Ehhez szükséges a biztonság megélése, melyet ezen a Bőség batyun a pillangó alatti narancsos sáv segít, mert az a földi energiák, az anyagi világ stabilitását segíti elő.

A pillangó melletti kör, az élet körforgását szimbolizálja, ami a pozitív irányba való tovább lépést hivatott elősegíteni, ezért tettem hozzá egy Jáspis követ az arany zsinórral átkötött tüll zacskóba.Egészség, jólét, baba várás

Az élet óceánját a "kék tenger" jelképezi, melyen a Jólét hajója ring... ami tele van az égből mannaként aláhulló jólét kincseivel.

Az egészséget a Jólét tengere körüli lombos fák segítik megteremteni, és megtartani is, hiszen a fák az életető oxigént is biztosítják, mely alapvető szükséglet, hiszen a lélegzeten keresztül kerülünk kapcsolatba a földi világgal.anyai örömök, fájó mult elengedése Bőség batyuja A múltban rejtőzködő traumák, blokkjainak az oldásához használtam a rózsaszínt, mert az a szívcsakra színe.

Az arany színben pompázó jólét spirál melyet körbe vesznek az aranyló jólét gyöngyök, nem csupán az anyagi biztonságot jelképezik, hanem az anyaságon keresztüli biztonság megélését is segítik előidézni.

Mottó: Ha biztonságban érzed magad a földi világban, akkor a szívedbe is könnyebben befogadod a jólét kincseit, melyeken keresztül a vágyott dolgokat vonzani tudod!

Ez lesz irány mutatója, annak a hölgynek, aki ezt a bőség batyut fogja használni.túl sok munka helyett bőséggel teli élet, bőség batyu

A szeretet fontos, mert erőt ad, és egészségessé teszi a testet is, melyet a túl sok munka megbetegíthet. A vörös, és életerőtől duzzadó szívet ezért veszi körbe a vörös gyöngyös díszítés, mely azokat a szeretet energiákat jelképezi, melyek a belső békét segítenek megteremteni.

Az anyagi világhoz kapcsolódó nyugalmat pedig az anyagi jólét adja meg itt a fizikai világban, melyhez a szív fölött a jólét kincseivel teli erős fa ág segít vonzani a megfelelő támogató hátteret, hogy a biztonság meglegyen.

Útmutató ehhez: Szeretetben és jólétben megpihenni a bőség áldásának a megélése közben!Egyensúly, harmónia, bőség, ezotrerikustanacsok.hu A belső béke megteremtése segítség, a biztonság megéléséhez. Ezért került a Bőség batyura a szív, melyet körbe vesznek a rózsaszín, és csillogó díszek, melyek a jólét kincseit jelképezik.

A szív azonban sokszor akadályokba ütközik, az anyagi világban, ezért ezek feloldásában fog segíteni a szívnél látható vörös jáspis kő, mely a finom tüll anyag alá lett elrejtve.

A szív fölötti hármas csepp a Test, a Lélek, és a Szellem hármas egységének a megteremtésére hívja fel a figyelmet!Önbizalom, Boldog párkapcsolat, stabil anyagi helyzet, Bőség batyu

A fizikai és a spirituális világot a szív szeretetet köti össze. Ezért ennek a Bőség batyunak az alsó része vörös, a felső része sötét kék, középen pedig a szívcsakrát erősítő rózsaszínen olyan szimbólumok vannak elrejtve, melyek a
Test, a Lélek, és a Szellem hármas egységének a kiteljesedését segítik a Bőség batyu használójának.

A Zöld levelek, az egészséget míg a vörös gyöngyök melyek szőlőfürtként csüngnek alá a szív energiáját segítik, az önbizalom, és önelfogadás útján.Gyökér csakra gyógyítás, Bőség batyu

A mandalák ereje az egység energiáján keresztül segíti a test gyógyulását, ezért készült erre a Bőség batyura ez a mandala, melynek középpontjában a rózsaszín gyöngyök a szívcsakra energiájának a kiegyensúlyozását segítik, míg a türkiz kék gyöngyök a kommunikációs blokkokat hivatottak oldani.

Mindezek az energiák, a teljesség megélését, illetve az ahhoz szükséges Angyali energiákat is segítenek befogadni a szimbólumok erején keresztül. Boldog tulajdonosa hamarosan kezei közt tarthatja ezeket a jólét vonzó energiákat.vállalkozás indítás, bőség batyu

A mai anyagi világba a szeretettel végzett tevékenység csodás egyensúlyt tud teremteni az élet több területén is. Ezért ennek a Bőség batyunak a középső részén lévő szív, egyben a kitartást is szimbolizálja.

A szív alatti gyöngyökkel kivarrt levelek a fejlődés lehetőségére hívják fel a figyelmet, melyet érdemes napi szinten elfogadni, befogadni. - hiszen a mai gyorsan változó világban lépést kell tudni tartani a felbukkanó lehetőségekkel, mert azokat kihasználva könnyedén lehet előre jutni a jólét útján.A jólét, és a jóllét áramlatában élni, bőség batyu A fehér szín, az eddig felhalmozott negatív energiák elengedését segíti... hogy azok a lehetőségek melyek most még egy kissé elvannak bújva... elő bukkanhassanak.

Az új emberek, az új kapcsolatok, új lehetőségeket tudnak hozni, mint ahogy a virág közepében lévő sötétkék gyöngyök is... miközben a kommunikációt és ezáltal az "új csatornák" kialakítására is lehetőség nyílik. Fontos, hogy a kommunikáció könnyedén és áramolva működjön, hogy a növekvő jólét megnyilvánulhasson a fizikai világban.

Egy kis kreativitás persze mindig jól jön... mert segíti a lehetőségek kapujának kinyitását... ezért a narancs színű szirmok mellett a világos kék virágok is ezeknek a kommunikációs csatornáknak a kiteljesedését segítik elő, annál a Hölgynél, aki ezt a Bőség batyut használja.Családi harmónia, anyagi jólét, szeretet, bőség batyu Az aranyszínű pillangó, a könnyedséget szimbolizálja, mely a családi harmónia, a pénz vonzás, és a szeretet megéléséhez is szükséges.

A pillangó két kis csápja a fején egy egy kék szivecskében végződik, mert a szeretethez szükség van a jó kommunikációra is. Ezért a pillangó bal oldalán egy rózsaszín szívben két kis csepp alakú rózsaszín gyöngyöcske van, mely az összetartozást segít megerősíteni, a szeretet nevében.

Jobb oldalon pedig egy fekvő 8-as a végtelenség szimbóluma vonzza a végtelen lehetőségeket, a határtalan szabadságot, és a jólét energiáit.Nyugalom, béke, szeretet, bőség batyu

Nyugalom, Béke, és Szeretet angyali energiáinak elfogadását segíti ez a tiszta fehérből készült Bőség batyu.

Az angyalka ruháján lévő arany csillagok az égi energiákat képviselik, melyek elfogadása szükséges a Test, a Lélek, és a Szellem hármas egységének a megteremtéséhez.

A rózsaszín gyöngyök, pedig a szív energiákat, a szeretet áramlásában való életet hivatottak elősegíteni.elengedés és éteri kötelékek elvágása, Bőség batyuja Aranyló csillagocskák vannak a virág belsejében, melyek mint a virágok belsejében lévő virág por - a termékenységet, a termelékenységet, és ezzel együtt az összhangot szolgálják. Ezek tudják előmozdítani a jólét energiáit is!

A virág szirmai rózsaszínűek, mint a szeretet árama, hogy segítsék a fájó emlékek feldolgozását, és a stresszes élethelyzetek megszüntetését.

A szirmokat színes csillámok díszítik, melyek a különféle lehetőségeket szimbolizálják. Azokat a lehetőségeket, melyek az egység állapotában - amikor a Test a Szellem, és a Lélek összhangja megvan, - akkor könnyedén beáramolnak az életbe.

A szirmok végénél lévő vörös színben pompázó gyöngyök pedig a földi erőket, képviselik. Azokat az erőket, melyek a támogató energiákat hozzák - az összhang megélésén keresztül.
A Jólét energiái, és csakra tisztítás, Bőség batyuja

A jólét energiáinak befogadása szükséges ahhoz, hogy a fizikai síkon, a fizikai világban is a vágyak megvalósulhassanak. A Bőség batyu közepén a lila gyöngyökkel kivarrt "Jólét kerék" a spirituális dimenziókból folyamatosan érkező jólétet szimbolizálják, míg a közepén lévő gyöngy, a szívcsakra energetikai egyensúlyát segít megteremteni. - mert a szívnek a "feladata", hogy a fizikai és a spirituális energiák kiegyensúlyozottan működjenek és ezáltal a jólét megteremtődhessen.

A Bőség batyu rózsaszín színe is ezeket a szív energiákat segíti, hogy könnyebb legyen az anyagi világban "biztos lábakon állni."

A levelek barnás színű, ragyogó fényű gyöngyökkel vannak kivarrva, melyek a föld elemhez kapcsolódóan a természet, az egészség és a fejlődés energiáit hivatottak elősegíteni. Ezáltal a földi világ, akár több csatornán keresztül is nyitottá válhat a bőséggel teli élet megélésére.Siker, önbizalom, magabiztosság, eredményesség, bőség batyuja A fehér szín, több életterületnek a blokkját tudja oldani egyszerre, melyet az angyali energiák is segítenek oldani.

A Siker angyala, a Magabiztosság angyala, az Önbizalom angyala kéz a kézben jár az Eredményesség angyalával, hogy könnyebb legyen a kitűzött célokat elérni. Mind ezt a szeretet energiáin keresztül lehet elfogadni. És persze az is fontos, az angyalok szerető energiái a legjobb támogató erők között van számon tartva az égi energiák között.Jólét teremtés angyalának segítsége otthon, és a munkahelyen, bőség batyu

A végtelen lehetőségeket szimbolizáló fekvő nyolcas azokat az energiákat képviseli, melyek már úton vannak, hogy nagyobb jólét, és anyagi biztonság legyen az életben.

Ennek megvalósításában segít a Jólét Angyala, aki nem csak a pénz energiákat tudja a spirituális dimenziókból a fizikai világba terelgetni, hanem azokat a lehetőségeket is segít meglátni, melyek már elkezdtek megjelenni, de még nincs meg velük a teljes összhang.

A részletek finomításában a fehér tiszta energiája van segítségére annak a hölgynek, aki ezt a bőség batyut fogja használni.

Amikor pedig kézbe veszi, és kinyitja a Bőség batyuját, egy Angyali üzenetet fog benne találni...siker a munkában és anyagi jólét, bőség batyu A fehér és fekete a jin-jang egyensúly megteremtésében segítenek. Ezen belül a fehér a tiszta energiákat, és a spirituális képességek használatát segíti, míg a fekete szín a kommunikációban lesz segítségére annak a hölgynek aki nagyobb anyagi biztonságot szeretne teremteni úgy, hogy közben örömmel segít másoknak.

A középen lévő fekete alapon látható himzés mandalás jelképei az összetartozást erősítik... hiszen ahhoz, hogy egy család, vagy egy vállalkozás "jól működjön", ahhoz a feleknek harmóniában kell lenni egymással, hiszen csak így segíthetik, támogathatják egymást.

A Narancsszínű kövek a nemi csakrát erősítik, mely a vágyak megvalósításához segíti a harmónia teremtőt, épp úgy mint a Bőség batyu két szélén csillogó virágok, melyeket apró szitakötők díszítik.Virágzó anyagi jólétben élni, bőség batyu

Az anyagi jólét alapjának megteremtését a gyökér csakra segíti, melynek színe a mély vörös. A Szív szeretete nélkül azonban nem lehet valódi jólétet teremteni.

A három szív, a Test, a Szellem, és a Lélek hármas egységére hívja fel a figyelmet, melyek segítenek az összhang, és rajta keresztül a jólét megteremtésében.

A narancssárga részek a nemi csakra színeiben pompáznak, és a vágyak megvalósításában segítenek. Azért van jobb és bal oldalt is egy-egy narancssárga csepp alakú díszítés, mert a nemi szervek kettősségét (két petefészek) szimbolizálják. Ezek egészséges működését pedig a nemi ciklusok harmóniája segíti.

A narancssárga gyöngyök, és a fölöttük viruló virágok pedig a jólét magjait, és az anyagi javak növekedését hivatottak elősegíteni.Várakozás helyett cselekvés bőség batyu A beragadt élethelyzeteket a szeretet eszenciájával lehet gyógyítani. A fehér szívek melyek egymás felett, egymásra épülve láthatóak azt szimbolizálják, hogy milyen sokféle a szeretet - még akkor is, ha a szeretet alapja ugyan az.

A szeretet sokszínüsége abban nyilvánul meg, hogy milyen sokféleképpen lehet tekinteni egy egy élethelyzethez... de most nem csak a fizikai látásnak, hanem a spirituális látásnak is szerepe van, hiszen az új lehetőségeket is meg kell látni.

Ezt segíti a szívek fölött háromszögbe varrt kéklazurit kő, és az őt körbefogó kék gyöngyök, melyek a harmadik szem tisztán látását segítik.Nyereséges cég érdekében, bőség batyu

A vállalkozás, akkor tud nyereségessé válni, amikor a tulajdonos azt csinálja amit szeret. Olyan emberekkel foglalkozik, akik közt jól érzi magát. A Vörös szín ezért a földi viszonyok, a földi kapcsolatok harmóniáját segít megteremteni, míg a középen lévő kék rész a kommunikáció szükségességére hívja fel a figyelmet.

A kék a kommunikáció színe, ezért segít az életúton való könnyed haladásban is, hiszen ahhoz is a könnyed kommunikáció a szükséges. A rajta látható gyöngyökkel kivarrt levelek pedig a fejlődés, a cég nyereségessé tételét segítő lehetőségeket hivatottak vonzani.

A levelek alatt azonban itt is megjelenek a vörös gyöngyök, melyek a földi jólét kincseit segítenek észrevenni, megélni, és kiteljesíteni. Míg a vörös sávokban növekvő virágok a könnyed sikereket segítik. - melyek a végtelen lehetőségekből nőnek ki - ezért van a vörös gyöngyök alatt a fekvő nyolcas ami a végtelen Isteni erő szimbóluma is.szeretettel az adás, és kapás áramlatában lenni, bőség batyu Szeretettel cselekedni jó, és az is csodás érzés, amikor mások szeretettel fordulnak felénk. Ezt a szeretetet azonban a földi személyekkel való kapcsolatban is ki kell tudni teljesíteni. Ezt hivatott a Bőség batyun lévő szivek, és rózsaszín gyöngyök megerősíteni, és harmonizálni.

A szeretet áramlatában azonban csak az tud élni, akinek a kommunikációja jó. Ezért a kék Bőség batyu elsősorban a kommunikációs csatornák kialakítását segíti, méghozzá a földi élet megéléséhez.

A vörös zsinóron lévő rózsaszín gyöngyök, mint a szeretet gyöngyei vonzzák az újabbnál újabb lehetőségeket, melyekhez a földi világban kell keresni a megoldásokat.

A lényeg röviden: Az égiekkel való kommunikálást és a földi emberekkel történő kommunikálást össze kell hangolni. És bár csodás dolog az égiektől segítséget kapni.... a földi világban a saját belső hang, a forrás, a lélek és a vele történő kapcsolat kialakítása, harmonizálása hozza el az anyagi világ jólétét. Az egyensúly finom energiáinak a megtalálása a szív belsejéből, a teljes egységből indul ki.Összhangban lenni az idővel

Az idő fontos tényezője a földi világnak. Segít az összhang megteremtésében a vörös szín mely a földi energiákat képviseli. A kék mely az égi energiákat képviseli.

A középen lévő aranydíszítés is az összhang megteremtését segíti, a hozzá tartozó virágokkal együtt, melyek így szintén a földi, és égi összehangolt energiákat hivatottak elősegíteni.

A felül látható harmadik szem - ebben az esetben nem csupán a spirituális látást segíti, hanem a földi világ lehetőségeinek a meglátásában is segít.

Alatta egy titkos zseb épp azokat a csodákat rejtheti, melyek még nem kerültek napfényre, mert valami eltakarja a kilátást. Pedig a figyelem, a jelek észrevétele minden életterületnél - a munkánál, és a magánéletnél is elengedhetetlen.Önbizalom, kommunikáció, jólét, bőség batyu

Az önbizalom szükséges a földi léthez, hiszen segíti a sikeres vizsgákat, a sikeres munkát, az anyagi jólétet, és még a szerelmes szívre is hatással van. Ezért van legalul vörös szín a Bőség batyun.

Fölötte egy dús lombú erdő, melyen a jólét kincsei teremnek.
A háttér pedig kék, mely a kommunikációt segíti. Fölötte fehér finom tüll anyag van, mely a tisztaságot, a tiszta szeretetet, és a tiszta energiákat is képviseli.

Ezek a színek segítenek, a földi, és égi energiák összhangjának a megteremtésében, hogy a blokkok oldódni tudjanak, és a jólét áramlatában lehessen élni.A Bőségbatyukat készíti:
B.Nagy Magdolna
Bőségteremtés tanácsadó


KÖSZÖNÖM hogy itt vagy ~ és ha tetszik a munkám, mindenképpen hagyj egy lájkot, hogy tudasd velem! Ha ismersz valakit, akinek tetszeni fog a Jólétkincseit vonzó Bőségbatyu ~ Kérlek oszd meg:


Bőség batyu rendelés

NAPENERGIÁBÓL~ ANYAGI BIZTONSÁG SUNLADY BLOG KAPCSOLAT ANYAGI FÜGGETLENSÉGEDÉRT