Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Csodák Ajándékba BLOG
Bőségteremtő varázslások 2019
Mi a Bőségteremtő varázslás és mi kell hozzá?


A Bőségteremtő varázslás - valami aminek az energiáját élvezheted, mégis megmagyarázhatatlan, különleges és... varázslatos!

Ha még soha nem vettél részt Bőségteremtő varázsláson - ez egy picit olyan, mint egy meditáció, egy belső utazás, amiben a béke, a könnyedség és a teremtés - a lehetőségek kincsestárába vezet. Abba a térbe ahol csodálatos változásokat hozhatsz létre, és akár új, jobb lehetőségek is megmutatkozhatnak előtted.

A Jólét terébe, hívlak téged!


Mit fogsz találni majd a Bőségteremtő varázslások videós anyagban?

A felvételt hallgatva a jólét energiákkal könnyebben összetudsz hangolódni,.
A videós hangfelvétel tartalmazza a vágyaidat segítő útmutatásokat, hogy személyes életutadon nagyobb szabadságot élj meg. Az útmutatókat megismerve könnyebbé válik az anyagi jólét megteremtése, és ezáltal több esélyed lesz érvényesülni az életben.

A videós hangfelvétel hossza 1 óra

Kincseket érő ajándék videók
A Bőségteremtő varázslások videós hangfelvétel mellé készítettem ajándék videókat is amelyek további felbecsülhetetlen értékű gyakorlati megoldásokat, tartalmaznak a jólét energiák aktiválásához. (pénz, párkapcsolat, üzleti és magánéleti sikerek, anyagi jólét bevonzása...stb.)A Bőségteremtő varázslásokkal pozitív változást tudunk létrehozni, amelyet azok az igényes Nők választják, akik szabadabb és sikeresebb életet szeretnének élni.


* Ha szeretnéd a jólét áldásait megtapasztalni, hogy a rád váró "ajándékokkal" összhangba kerülhess...
* Ha szeretnéd már befogadni azokat a jóléttel megáldott kincseket melyekre vágysz, akkor tarts velem a Bőségteremtő varázslásra.Bőségteremtő varázslásokÍgy kaphatod meg a Bőségteremtő varázslások videós hangfelvételt

1. Töltsd ki a megrendelési lapot és kattints a
Megveszem - gombra
2. Megrendeléses után küldöm neked a befizetéshez szükséges adatokat a megadott email címedre
3. Küld el a Bőségteremtő varázslások videós hangfelvétel árát, a levélben szereplő adatok alapján
4. A pénz beérkezése után küldöm a rendelésnél megadott email címedre a videós hangfelvétel letöltési linkjét.A Bőségteremtő varázslások videós gyakorlati útmutató ára az ajándék videókkal együtt:
10.000,-Ft / fő, tízezer forint/főTelefonszám:
Teljes név:
E-mail cím:
Postacím:

Elfogadom az Általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozatot
Szerencse Gazdagság mandalákGazdagság titkai dupla CD B.Nagy Magdolnától


Út a könnyebb életedhez Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák Négyszemközt Privát tanácsadás Kapcsolat Csodák Ajándékba BLOG