Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba
7 csakrád, és az azokhoz tartozó
életterületek blokkjainak az oldására,
most Neked is lehetőséged lesz.bőségteremtés angyali segítséggel


Ezen az oldalon olyan kérdéseket találsz amelyek a csakráid, valamint saját belső vezérlőrendszered tökéletes működését segítik elő, hogy a határtalan bőség megélése életed természetes része lehessen.

Olvasd el a kérdéseket, és válaszolj is rájuk.
Ha mindre tudod a választ, akkor Te már biztosan a határtalan bőség megélését élvezed, és mentes vagy az életterületek blokkjaitól is.


Ha egy kicsit bizonytalan voltál, vagy a kérdések valamelyikére szeretnéd a választ megkapni, és megoldani általa azt amire szíved mélyén vágysz:
akkor várlak Téged is a

Bőségteremtés angyali segítséggel
otthon végezhető online kurzuson >>>
A Bőségteremtés angyali segítséggel on-line kurzus 2013 Június 23-án, vasárnap kezdődik, mert akkor van telihold, és ezt a hold energiát is segítségül fogjuk hívni a bőség, a jólét, a harmónia megteremtéséhez.7. Korona csakraKivel vagy kapcsolatban amikor az égi energiákon keresztül kommunikálsz?

Hogyan segítenek az angyalok, Isten, a SZELLEM, és Te magad is abban, hogy megéld azt amiért ide születtél most a Földre.6. Harmadik szem csakraA tisztán látás milyen lehetőségeket nyújt, amelyek segítségével előtudod mozdítani a változást?

Mit jelent a harmadik szem felnyitása és miben segít?

Mi rejtőzik a titokzatos spirituális látás mögött?5. Torok csakraMilyen kommunikációs csatornákra kell odafigyelni, hogy minden életterületen jól működjenek az életenergiáid?

Mire érdemes odafigyelni, amikor mások kommunikálnak veled, és mi az amivel te is tudod mások kommunikációját elősegíteni a nagyobb harmónia eléréséért?
4. szív csakraMilyen energiákat kell a szívcsakrádon keresztül megmozgatni, ahhoz, hogy a szeretet áramlatában tudjál élni, és ezáltal tudd a határtalan bőséget magadhoz vonzani?

Hogyan kell a múlt kapuit úgy szeretettel bezárni, hogy azok később már ne akadályozzák az életedet?

Miért vannak ismétlődések az életedben, és hogyan kell ezekből a körökből kilépni?3. Napfonat csakraMit kell elfogadni, befogadni, ahhoz, hogy a bőség megjelenjen az életedben?

Kire kell odafigyelni a környezetedben, hogy a vágyaidat megtudd élni, és nem csak álmok maradjanak?2. Nemi csakraHogyan segít a saját nemed boldogságként való megélése, a bőség útján?

Miért vannak olyan nemi problémák, amelyekre sokszor nincsen orvosi magyarázat?

Mi az összefüggés a nemi vágyak, a szerelem és a bőség megélése között?1. GyökércsakraMiben és hogyan segít a gyökércsakra, hogy a földeléseden keresztül az anyagi biztonságot magadhoz tudd, vonzani, és bőséggel teli életet tudjál élni.

Mit jelent a határtalan bőség megélése, és milyen akadályok lehetnek, amik a régi minták elengedése után is fenntartják az egyes problémákat?A fenti kérdéseken kívül még nagyon sok apró részletet fogunk érinteni miközben sorra vesszük a bőségteremtés lehetséges útjait.Azért írom, hogy lehetséges útjait, mert a sok apró részletből fog összeállni az a kép amitől te teljes és egésznek fogod érezni a bőség útját. Mert időközben megtanulod kiválasztani azokat a segítő "dolgokat", amelyek Neked nyújtanak a legtöbb segítséget a bőséggel teli élet megéléséhez.
Ha egy kicsit bizonytalan voltál, vagy a kérdések valamelyikére szeretnéd a választ megkapni, és megoldani általa azt amire szíved mélyén vágysz:
akkor várlak Téged is a

Bőségteremtés angyali segítséggel
otthon végezhető online kurzuson


Vissza a Bőségteremtés Angyali segítséggel online kurzus ismertető oldalára >>>Szeretnél Te is nagyobb bőségben élni? Megrendelés menete:
Kattints ide,
ha már van Gazdagság titkai dupla CD-d és szeretnél nagyobb bőségben élni >>>vagy ide,
ha még nincs Gazdagság titkai dupla CD-d és szeretnél nagyobb bőségben élni >>>

Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba