Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák AjándékbaBőség teremtés, Angyali segítséggel

Bőség teremtés Angyali segítséggel

Szeretnéd elsajátítani Te is, a bőség teremtés titkait?

Elfogadod, a bőség megteremtéséhez, az angyali tanításokat?
Képzeld el, hogy egy csodás, fényt árasztó palota előtt állsz.
Bentről halk muzsika szól, és angyali kórus hangja csendül fel.
Daluk könnyed, megnyugtató, és a szeretet szárnyán száll.
Ez az angyali hangokat rejtő palota, a TUDÁS palotája.

A palota kapuja felett pedig ez áll:

"Bőségteremtés angyali segítséggel"Ez az a hely, ahol angyali seregek várják, hogy belépj, és segítséget kérj tőlük.

A kapu kilincse lassan mozdul, és amint kinyílik, egy mosolygós angyal jelenik meg. Ezt mondja:

"A Bőségteremtés angyali segítséggel iskola kapuja nyitva áll.
Itt angyali tanárok szerető segítségével tudod életedet jobbá tenni.

Segítünk, egy olyan otthon végezhető online kurzus elvégzésében, ami hosszú távon fogja megkönnyíteni az életedet.

Most a megfelelő helyen vagy, a bőség megteremtéséhez.

Olvasd el hogyan tudunk segíteni Neked, ezzel a programmal"Bőség teremtés, angyali segítséggel, Szeretnél napi angyali útmutatást kapni?

Így tudunk segíteni Neked, a
Bőségteremtés angyali segítséggel
on-line kurzus programjávalA bőségteremtés nem csak a pénzre vonatkozik, hanem az élet minden területén használható - megoldásokat nyújt.
Használatánál nem számít, hogy iskolás, vállalkozó, vezető beosztású, vagy éppen a postás alkalmazza, mert a levegőhöz hasonlóan mindenki élvezheti, a bőséggel teli életet, ha tudja, milyen úton, módon érheti azt el!

A bőségteremtés szabályait és mesterfogásait tehát az élet bármilyen területén alkalmazhatod. Pl.:
- egészség
- karrier
- család
- utazás
- párkapcsolat
- sport
- fogyás
- üzlet
- kreativitás
- tanulás
- pályaválasztás
- emberi kapcsolatok
- vásárlás (ház, autó, nyaralás stb...)


Miért hasznos részt venni
a Bőség teremtés, Angyali segítséggel
on-line kurzus programján?
Fedezd fel, hogyan irányíthatod, a megfelelő tudást használva az életed - és kezd el végre könnyedén és gyorsan készpénzre váltani, mint ők...Bőség teremtés, angyali segítséggel, Szeretnél napi angyali útmutatást kapni?

Mit tartalmaz a
Bőségteremtés angyali segítséggel program?Az életedben felmerülő problémáknak számtalan oka lehet. A Bőségteremtés angyali segítséggel programja, azonban a gyakorlati útmutatókon keresztül segít megszüntetni, a téged akadályozó blokkokat.

Ebben több száz gyakorlati útmutató lesz segítségedre a program 7 hete alatt.

1. A Gazdagság titkai dupla CD-vel rezgésszint emelő meditációk és egy 21 napos minitanfolyam segít naprakész feladatokkal a bőség megteremtésében.
Ezen kívül pedig kiderül az is, hogy hogyan és milyen sorrendben, és miért épp ebben a sorrendben kell a meditációkat elvégezni ahhoz, hogy eredményes legyél a bőségteremtésben.2. A 7 hetes on-line kurzus gyakorlati részeiben olyan blokkok oldására kerül sor, amelyek eddig sehol másutt nem lettek leírva, pedig elengedhetetlenül szükségesek a lélek gyógyulásához, és ezen keresztül a bőség bevonzásához.
Ehhez elengedhetetlen segítséget nyújt még a3. Szokásátalakító gyakorlatok gyűjteménye, amely segít rávezetni arra, hogy milyen rejtett szokások akadályozhatják a Te életedben is a pozitív irányú változást, és megoldást adnak ezekre a helyzetekre.

Te is szeretnél jó szokások segítségével bőséggel teli életet élni?
Kukkants be ide, hogy megtudd miről is van szó
>>>
4. Az „Angyali útmutatás” kártya olyan, mint egy kincsesláda.
Olyan kincseket ad a kezedbe amelyekkel pozitív irányba tudod terelni az életedet.
Több száz különböző gyakorlati útmutatót tartalmaz, amelyek mindegyikéhez megkapod rögtön a problémás élethelyzet megszüntetéséhez szükséges pozitív megerősítést is.
Mindehhez szórakoztató módon nyújtanak gyors segítséget az angyali útmutatás kártyák. Ezért az egyik legjobb eszköz arra, hogy játékos módon fejleszd személyiségedet, és általa a jelenleginél nagyobb bőséget tudjál megélni.

Húzz egy próba kártyát Te is >>>5. 7 csakrához tartozó életterületek blokkjainak az oldása, a fizikai test, és az azt körülölelő aura rétegeinek, valamint a csakrákhoz tartozó energia rendszereknek az együttes harmonizálását segíti elő. Rengeteg tanulságot tartalmazó gyakorlati útmutatóval. Így amikor angyali segítséget kérsz akkor, tudni fogod, hogy milyen megoldásokra szeretnének rávezetni az angyalok.

Nézd meg milyen fontos kérdésekről lesz szó >>>6. Belső zárt blog. Itt megoszthatod tapasztalataidat, élményeidet, és sikereidet a többi résztvevővel. Saját tapasztalataid alapján segíteni tudsz a többi résztvevőnek, és Te is segítséget tudsz tőlük kérni.A teljes Bőségteremtés, Angyali segítséggel programot csak a Gazdagság titkai CD-vel együtt tudod elvégezni, mert a tanfolyami részek sok esetben ahhoz kapcsolódnak, és szükséges hozzá a CD-n hallható meditációk rezgés szint emelése is!Bőségteremtés, Angyali segítséggel program menete:- 7 héten keresztül 2 naponta fogom küldeni a rendelésnél megadott email címedre, az bőségteremtéshez szükséges információkkal teli, tanfolyami részeket. Ezek mindegyike tartalmaz a gyakorlati részhez kapcsolódó, pozitív megerősítést is.

- Már az első e-mailből elfogod tudni érni, a 30 részes Szokásátalakító gyakorlatok gyűjteményét

- A több száz „Angyali útmutatást” kártyát

- A 7 csakrához tartozó életterületek blokkjainak az oldása gyűjteményt, a hozzá tartozó gyakorlati útmutatókkal, és rezgés szint emelő gyakorlatokkal együtt.

- Belső zárt blog - ahol ha szükségesnek érzed a többi résztvevővel megoszthatod tapasztalataidat

- A Gazdagság titkai dupla CD hangfelvételeivel rezgéseidet tudod emelni, amelyek elősegítik: a bőségen belül az egészséges élet és a harmónia megteremtését. Ezek pedig, tökéletesen kiegészítik, a több száz gyakorlati megoldást tartalmazó feladatot.

- további bőségteremtő titkokra is fény derül, amelyekkel boldogabb, és bőséggel telibb életet tudsz élni - támogató, angyali segítőkkel.

Ne várj tovább, hanem

vegyél részt most,
a Bőségteremtés, Angyali segítséggel programban.
A megrendelés menete:
Kattints ide,
ha még nincs Gazdagság titkai dupla CD-d és szeretnél részt venni a programban>>>


vagy ide,
ha már van Gazdagság titkai dupla CD-d és szeretnél részt venni a programban>>>
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba